קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [בעיה] לאנשים אחרים זה נכנס ולי לא ועשיתי LoopBack
    על ידי SegevTzur בפורום שרתים פרטיים MapleStory
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 07-11-2011, 16:16
  2. [בעיה] בעיה לאנשים אחרים
    על ידי NoTaChance בפורום שרתים פרטיים MapleStory
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 26-02-2011, 17:34
  3. [דיון]v האם קייותם לאנשים אחרים בגמר?
    על ידי crazy z בפורום הישרדות V.I.P
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 14-08-2010, 23:49
  4. [בעיה] הסרבר לא עובד לאנשים אחרים
    על ידי Baggle בפורום שרתים פרטיים MapleStory
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 29-01-2010, 15:19
  5. חדשה...כנסו תגידו איך היא ומה אפשר לשפר..
    על ידי kfir_cohen בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 10-02-2006, 06:50
נושא נעול
עמוד 4 מתוך 5 << ראשון ... 2345 אחרון >>
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 66

מה היא משיכה, ומה גורם לנו להמשך לאנשים אחרים. - עמוד 4

משתמש מתקדם האוואטר של Jmpua
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי BigD צפיה בהודעה
    נאטס, אני נמשך ליופי מהמין השני, מהמין שלי, לבן אדם מעניין, שכיף להיות בחברתו והוא מתאים לי ודומה לי בתחומי עיניין.
    יש משפט שאומר: "אמור לי מיהם חבריך, ואומר לך מי אתה", אנחנו מתאימים את עצמנו לקבוצות שדומות לנו בכמה תחומים לפחות.
    על המין השני כבר כתבתי את דעתי.

עריכה:
    קראתי את התגובה שלך ואני גם לא ממש חושב שזה נכון.
    משיכה זה לא קשור לכמות ההשקעה או השקעה מסויימת.
    לדוגמא במשחק פוקר, הרבה מאד אנשים מפסידים סכומים גדולים ומעטים מרוויחים סכומי עתק?
    אין פה עיניין של משיכה אלא של סוג של התמכרות, בזבזתי כבר הרבה כסף על המשחק הזה, גם שאני יודע שאני עומד להפסיד בו, יש לי אולי עוד סיכוי לנצח אז אני ימשיך להעלות את סכום ההימור.
    השחקנים שמרוויחים יודעים מתי כדאי להם לצאת מההשקעה שלהם והם לא נמשכים להפסיד ככה דברים (דיברת על כסף עם הנסיעות לזאת שיצאת איתה).
    הם לא נמשכים, אלא רוצים לחשוב שכל מה שהם השקיעו לא נעשה לחינם, ותמיד ימשיכו עוד ועוד להשקיע.
    תחשוב על זה.
    תבין, משיכה זה רק למין השני.
    אין דבר כזה משיכה למין שלך, אתה לא יכול להימשך אל גבר, אלא אם כן אתה לא סטרייט.
    זה נקרא עניין או רצון לקבל את האישור שלו, תקרא את התגובות שלנו קודם.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם האוואטר של .Mojo
    לייקים
    91
    נקודות
    75
    משפט מחץ
    Be yourself.

מה הקשר בכלל?!
    לא שאני בא לזלזל או משהו אבל אין לך חברים אמיתיים? חברים שאתה יכול לסמוך עליהם ולעזור להם והם יעזרו לך?
    לא כל גבר שנמצא בפריים שלך ונמצא איתך הוא "נתין" שלך שמבקש ממך אישור כי אתה האלפא, וכשאתה מדבר עם חבר שלך אתה לא תהיה האלפא והוא בטא אלא שניכם באותו הגובה ואותה הרמה.
    משיכה זה לא קשור רק למשיכה מינית, אפשר גם לקשר את זה למשיכה חברתית, לקבוצות של אנשים שאתה מסתובב איתם וכולי (אין לי כח לחפור שוב...)
    .Imagine a VERY HOT HALF NAKED GIRL, right... here

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

Kutaly - דיאנג'לו מדבר המון שטויות. לא רק הרבה. המון.
    וגם הומואים ולסביות לא חייבים להמשך לכל גבר או אישה רק בגלל שהם הומואים ולסביות.
    משיכה היא אפשרות. אין בזה שאלה, אם היא לא הייתה אפשרות, והיה אפשר "ללמוד" איך לגרום לבחורות להמשך אליך במאה אחוז
    הצלחה, לא היית מקבל במקרה הכי טוב 50% לא 50% כן. גם הפואע הכי מוצלח בעולם לא יכול להצליח במאה אחוז.
    לשאלה השניה שלך -

בחורה עוברת ליידך - אתה עוד לא נמשך אליה, אבל אתה מתעניין בה בהתאם לטעם שלך בבחורות (שהוא לא תוצאה של משיכה, אלא של תכנות חברתי, ואולי גם אבולוציה ברמה בסיסית כזאת או אחרת, אין לי מושג וזה לא רלוונטי), ואתה חושב עליה. ככל שעובר יותר זמן, אתה משקיע בה יותר (והפחד שלך מהדחייה שלה גדל, כי אתה נותן לה יותר משמעות בגלל ההשקעה).

וכאן נכנס גם כל מי שאי פעם אמר "טוב, אם כבר עשיתי את כל הדרך" או "טוב אם הגעתי עד לכאן" או כל דבר אחר. או המשפט הידוע "אני לא מפסיק לחשוב עליה", ברור שאתה לא מפסיק, אתה כל הזמן ממשיך להשקיע, וביום בהיר אחד כשאתה כבר לא משקיע בה מחשבה, פתאום אתה רואה בה את הדברים הרעים שבה.

songoku- דווקא אני לא שמעתי את זה אף פעם מגמבלר, שמעתי מאנשים אחרים אבל לא מגמבלר..
    אבל לצורך העניין -

כל הקטע האבולוציוני הוא שטויות. הבחורות שאנחנו נמשכים אליהן היום לא היו נחשבות סקסיות לפני 100 שנה (וצר לי, אבל לא התפתחנו אבולוציונית במאה שנה האחרונות.. זה תהליך של מאות אלפי שנים).

כל הקטע של הטיפוח העצמי לא היה קיים, ועדיין היינו נמשכים לבחורות. כבר הגבתי למישהו פה, אולי ברמה מאוד פרימיטיבית
    אנחנו לא נמשכים לאנשים שאנחנו לא רואים בהם הזדמנות טובה לזיווג בריא. אבל זה שטויות, אני הייתי מאוד נמשך לאנג'לינה ג'ולי, למרות שהיא כבר שנים לא בטווח ה"זיווג הבריא". הדוגמניות שאנחנו כל כך נמשכים אליהן היום הן לא בריאות. הן פונקציה של פירסום ושיווק, שמי שאחראי עליו, באופן אירוני למדי, זה ההומואים. (שבכלל לא נמשכים לבנות. אז אין פה שום דבר שרלוונטי ל"אבולוציה")

בקיצור, המוח שלנו לא עובד אותו הדבר כמו ש"נראה" לכמה פואעים שהוא עובד. יותר מזה, אין להם שום הסמכה פורמלית לא בביולוגיה ולא בפסיכולוגיה, והם משתמשים בטיעונים ה"אבולוציונים" בשביל למכור, כי זה נשמע טוב. מיסטרי התחיל עם זה, וזה נשמע טוב, אבל גילו שהרבה מהדברים שהוא אומר הם לא דברים שהם הכרחיים.

יש דברים שאנחנו רוצים בגלל שהחברה חינכה אותנו לרצות (מכוניות יוקרה, דוגמניות), ויש דברים שאנחנו רוצים כי "עבדנו" בשבילם. בין אם זה כי דמיינו אותנו איתם הרבה, בין אם זה כי חברים שלנו דחפו לנו אותם לראש (דוגמת ה-"תראה איזה כוסית...!!").

יכול להיות שאני טועה, אבל בנתיים מכל השיטות שקראתי (וקראתי הרבה), אין אחת שנתנה לי טיעון אחד שנוגד את התאוריה הזאת (ולהפך, רובן מחזקות אותה).

לייקים
    1
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי BigD צפיה בהודעה
    מה הקשר בכלל?!
    לא שאני בא לזלזל או משהו אבל אין לך חברים אמיתיים? חברים שאתה יכול לסמוך עליהם ולעזור להם והם יעזרו לך?
    לא כל גבר שנמצא בפריים שלך ונמצא איתך הוא "נתין" שלך שמבקש ממך אישור כי אתה האלפא, וכשאתה מדבר עם חבר שלך אתה לא תהיה האלפא והוא בטא אלא שניכם באותו הגובה ואותה הרמה.
    משיכה זה לא קשור רק למשיכה מינית, אפשר גם לקשר את זה למשיכה חברתית, לקבוצות של אנשים שאתה מסתובב איתם וכולי (אין לי כח לחפור שוב...)
    אני לא מבין, איך זה קשור לזה שאין לי חברים אמיתיים? יש לי חברים אמיתייים ואני לא מחשיב אף אחד כ"נתין".
    כשאתה מדבר עם חבר שלך אתה לא נמשך אליו, אתה מתעניין.
    המשיכה שאנחנו מדברים עליה היא דבר רק מיני, משיכה כלפי המין השני, המשיכה שיוצרים בפיקאפ... איך זה יכול להיות דבר אחר?
    אני אומר את אותם דברים כבר 3 פעמים....

כשאנחנו שואלים, "איך יוצרים משיכה?" מה אנחנו עונים?
    להיות דומיננטי, להיות מוקף חברים, לדעת להתקדם מינית וכו'.
    כשאתה יודע להתקדם מינית, חבר שלך ימשך אליך?
    חבר אמיתי ימשך אליך כי אתה דומיננטי? כי אתה מוקף חברים? כי אתה יוצר אצלו אתגר? כי אתה קריזמטי? כי אתה נראה טוב?

משתמש מתקדם האוואטר של Kutaly
    לייקים
    85
    נקודות
    25
    משפט מחץ
    כל הטובים תפוסים, אני התגלמות הרוע! .

Nuts עוד לא ענית לי
    אתה קודם מתחיל עם מישהי ורק אז מתחיל להימשך אליה או שאתה מתחיל עם מישהי שאתה נמשך אליה מלכתחילה?
    הרי לא השקעת שום מאמץ לפני שהתחלת איתה, אז לפי מה שאתה אומר אין לך גם שום משיכה אליה
    אז למה התחלת איתה?

אני חושב שאנחנו מבלבלים פה בין כמה מושגים שונים
    החלק הכי בסיסי זה חלק שמקורו בטבע (גנטיקה/אבולוציה/איךשלאתקראלזה) והוא פועל כמו תוכנת מחשב:
    קוד:

זהה אובייקט (X)
    האם X=אנושי וגם X=ממין נקבה וגם X=במצב בריאותי תקין?
    אם כן, הוצא פלט: יש משיכה ; אם לא, הוצא פלט: אין משיכה
    חזור להתחלה
    בקטע הזה אין לך שום בחירה.
    למעשה, התוכנה הזאת פועלת כל הזמן, בין אם אנחנו מודעים לה או שלא.
    סביב החלק הזה מתחיל הסינון מתוך כל האובייקטים שנמצאו מתאימים בתוכנה ממקודם רק את המתאימים ביותר.
    כלומר, אם השוותי בתגובה קודמת את המשיכה לתאבון, תאר לעצמך שאתה רעב ומציעים לך לבחור בין סלט-כרוב לעוגת-קצפת.
    ברמת התזונה שתי האפשרויות דיי זהות, ועדיין אני יכול לנחש די בוודאות מה אתה הולך לבחור.
    אם לא היתה לך בחירה, היית מוכן לקחת את הסלט, נכון?!
    כן, אני משתמש במילה "בחירה" אפילו שהמשחק הזה מכור מראש (אתה לא יודע איזה טעם יש לעוגה או לסלט ועדיין בלוטות הרוק שלך מגיבות למילה עוגה יותר מאשר לסלט).
    יש אמנם בחירה, אבל היא נעשית לפי התניות ומאפיינים חברתיים-תרבותיים שמתחילים לסנן את האפשרויות עוד לפני שהבחירה מגיעה לתודעה שלך.

ככה יוצא שמתוך 100 בחורות שאתה פוגש ביום, אתה תימשך אולי ל5 והבחירה היחידה שבאמת יש לך זה רק לגשת או לא לגשת. הבחירה הזאת כבר לא קשורה לעצם המשיכה אלא רק בצורה עקיפה כשהפעולה שעשית משפיעות על ההתניות בסינון הקודם.

באותה מידה, אתה יכול לנסות לשכנע את הבחורה לבחור בך, אבל אם לא עברת את התוכנה הראשונית שלה, לא תהיה לה שום משיכה.
    אפילו אם היא היתה ממש רוצה.
    מה שכן אתה יכול לעשות זה לעבוד על ההתניות שלה ולהציג מאפיינים חברתיים-תרבותיים בשביל לעבור את שלב הסינון.
    נערך לאחרונה על ידי Kutaly; 13-09-2010 בשעה 05:01.
    ציטוט נכתב במקור על ידי הרפתקאות אליס בארץ הפלאות/לואיס קרול
    "התואיל להגיד לי, בבקשה, באיזו דרך עלי ללכת מכאן?" שאלה אליס
    "זה תלוי במידה רבה לאן את רוצה להגיע." - אמר החתול

לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

אני דווקא כן עניתי לך.

כשבחורה עוברת ליידך - אתה עוד לא נמשך אליה, אבל אתה מתעניין בה בהתאם לטעם שלך בבחורות (שהוא לא תוצאה של משיכה, אלא של תכנות חברתי, ואולי גם אבולוציה ברמה בסיסית כזאת או אחרת, אין לי מושג וזה לא רלוונטי), ואתה חושב עליה. ככל שעובר יותר זמן, אתה משקיע בה יותר (והפחד שלך מהדחייה שלה גדל, כי אתה נותן לה יותר משמעות בגלל ההשקעה).
    תקרא בבקשה את מה שאני כותב, אני לא כותב סתם.
    אבל אני אוסיף הסבר שאולי לא כתוב פה - התכנות החברתי שלנו קובע שגברים ניגשים לבנות. זה שם את הלחץ של התחלת השיחה על הגבר. הלחץ הזה זאת אותה המחשבה שאני מתייחס אליה בציטוט למעלה. בגלל זה קל לנו יותר לקבל דחייה ממישהי שאנחנו לא מכירים מאשר ממישהי שרצינו לדבר איתה מאז כיתה ד'.

בנוסף:

באותה מידה, אתה יכול לנסות לשכנע את הבחורה לבחור בך, אבל אם לא עברת את התוכנה הראשונית שלה, לא תהיה לה שום משיכה.
    אפילו אם היא היתה ממש רוצה.
    זה סתם תאוריה שלך, מנסיון שלי, המשיכה שלך, מינית או לא, בכלל לא קשורה לרושם הראשוני שלך ממישהו.
    הרושם הראשוני יכול לקבוע אם תרצה להשקיע באותו הבן אדם, אבל אני מבטיח לך, ואני יכול לתת דוגמאות, שבחורה
    שבמבט ראשון לא נמשכה אלי ב-כ-ל-ל, מאוד נמשכה אלי אחרי שעתיים. ברמה של "כשראיתי אותך ניגש אלי חשבתי שאתה אולי 6,
    אבל תכלס אחרי שהשתיישבנו אחר"כ בבית קפה ממש רציתי אותך." וזה ציטוט אמיתי של החברה שנוכחית שלי.

בנוסף, אני יודע שאני התחלתי עם מישהי מכוערת (נתתי את הדוגמה הזאת כבר) בתור התערבות, אבל השקעתי הרבה אנרגיה,
    ומאוד רציתי אותה למרות שמראש היא נראתה לי לא טוב.

בנוסף:

דיי לזיין את המוח עם המצב הבריאותי התקין, אם אתה נמשך לדוגמניות, אתה עושה משהו לא בסדר מבחינה גנטית.
    אנחנו לא אמורים להראות כמו שהאופנה של היום אומרת שאנחנו אומרים להראות. בחורות היום לא נראות בריאות.
    אם כבר, מבחינה אבולוציונית הן נראות חולות, וכאילו חורף אחד והן לא שורדות, וגם הן וגם התינוק ימותו.

כל השטות הזאת שמוכרים לנו עם האבולוציה והערך הישרדות ורבייה אולי יושב ברמה מאוד מאוד מאוד פרימיטיבית במוח, אבל זה בטוח
    לא מה שגורם לנו להמשך או לא להמשך למישהי \ מישהו.

אם אתה לא מפורסם (מה שיגרום לאנשים להכיר אותך ולהסתקרן לגביך מהרגע הראשון), ואם אתה לא נראה כמו דוגמן (תוצאה של תכנות חברתי מכל הכיוונים מאז שאנחנו בני 2 בערך), אז בחורות באופן אוטומטי - לא שמות לב אליך, בדיוק כמו שאתה לא שם לב לבחורות שלא נראות כמו שדוגמניות צריכות להראות. זה לא אומר שאתה לא יכול לגרום להן לשים לב אליך, ועם הזמן להשקיע בך עד שהן נמשכות אליך.

צר לי חבר, אתה טועה..

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

נו אמא שלי משקיעה בי כל הזמן מגיל קטן מאוד החליפה לי חיתולים האכילה אותי טיילה איתי לקחה אותי להצגות שמרה עליי לימדה אותי חינכה אותי שיחקה איתי ....השקיע את החיים שלה בי ,היא אמורה להימשך אליי לפי התיאוריה שלך.

לייקים
    91
    נקודות
    75
    משפט מחץ
    Be yourself.

ציטוט נכתב במקור על ידי Jmpua צפיה בהודעה
    תבין, משיכה זה רק למין השני.
    אין דבר כזה משיכה למין שלך, אתה לא יכול להימשך אל גבר, אלא אם כן אתה לא סטרייט.
    זה נקרא עניין או רצון לקבל את האישור שלו, תקרא את התגובות שלנו קודם.
    כשאני מדבר עם חבר אין לי רצון לקבל ממנו אישור או הוא ממני

ציטוט נכתב במקור על ידי Jmpua צפיה בהודעה
    אני לא מבין, איך זה קשור לזה שאין לי חברים אמיתיים? יש לי חברים אמיתייים ואני לא מחשיב אף אחד כ"נתין".
    כשאתה מדבר עם חבר שלך אתה לא נמשך אליו, אתה מתעניין.
    המשיכה שאנחנו מדברים עליה היא דבר רק מיני, משיכה כלפי המין השני, המשיכה שיוצרים בפיקאפ... איך זה יכול להיות דבר אחר?
    אני אומר את אותם דברים כבר 3 פעמים....

כשאנחנו שואלים, "איך יוצרים משיכה?" מה אנחנו עונים?
    להיות דומיננטי, להיות מוקף חברים, לדעת להתקדם מינית וכו'.
    כשאתה יודע להתקדם מינית, חבר שלך ימשך אליך?
    חבר אמיתי ימשך אליך כי אתה דומיננטי? כי אתה מוקף חברים? כי אתה יוצר אצלו אתגר? כי אתה קריזמטי? כי אתה נראה טוב?
    לא, אלא כי אנחנו דומים בתכונות ודברים וכיף להסתובב איתי, הוא מתאים לי מבחינה חברתית כמו שאמרתי.

מה שאני בעצם מנסה להגיד זה שיש לי חבר קרוב או קבוצת חברים לדוגמה שאני לא רוצה לאבד ושנישאר חברים מכיוון שהם מתאימים לי מכל התכונות המשותפות שלנו ביחד. הגענו זה אל זה מכיוון שנמשכנו אל התכונות של השני ואנחנו נהנים למשל לשחק כדורגל לצאת בתוך הקבוצה כמה חברים, להסתובב ביחד וכדומה.
    אנחנו בעצם לפי מה שדרור אומר משקיעים אחד בשני כי אנחנו עוזרים, נמצאים ביחד וכל מה שחברים עושים, וזה לא רק שאני מתעניין בהם, בשלב מסויים הם נהיים חשובים לי, אבל זה לא אומר שאני נמשך אליהם מבחינה מינית אלא מבחינה אחרת שאולי אני לא יכול להגדיר כרגע אבל אני יכול להגיד לך בוודאות שזה לא רק עיניין או "רצון לקבל אישור" מהם כמו שאמרת.

לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

תגובות, סליחה על הזמן הארוך שלקח לי אני לא ליד המחשב בזמן האחרון כל כך -

ציטוט נכתב במקור על ידי snopkin צפיה בהודעה
    נו אמא שלי משקיעה בי כל הזמן מגיל קטן מאוד החליפה לי חיתולים האכילה אותי טיילה איתי לקחה אותי להצגות שמרה עליי לימדה אותי חינכה אותי שיחקה איתי ....השקיע את החיים שלה בי ,היא אמורה להימשך אליי לפי התיאוריה שלך.
    ואיך זה סותר את מה שאני אמרתי? תקרא את המשפט האחרון של התגובה המקורית שלי -
    אם נוסיף לזה אפקט מיני (קינו, קשר עין, כל הדברים האלה) - ונקבל בחורה שרוצה להיות ליידנו, רוצה להכיר אותנו, ורוצה אותנו מינית. במילה אחת - משיכה.
    משיכה בתור מילה בעברית נותנת קונוטציות של "לרצות למטרת סקס", אבל זה לא המשמעות של המילה משיכה. כן, אמא שלך נמשכת אליך, היא תרצה להיות לידך, לשמור עליך, לדאוג לך, אתה תמיד תבוא ראשון אצלה. זה שאנחנו נותנים למילה קונוטציה מינית לא אומר שזו המשמעות שלה.

BigD - מה הקשר?
    יש הבדל בין להיות Pot commited בפוקר לבין משיכה.
    אתה סתם מקשר בין שני דברים שאין להם משמעות.
    סתם בשביל שתבין - אם היית יודע שלבן אדם שמולך יש קלפים יותר טובים, לא היית מכניס עוד כסף.

לייקים
    91
    נקודות
    75
    משפט מחץ
    Be yourself.

אבל אתה לא יודע, כמו שאתה לא יודע איך הבחורה תגיב להשקעה שלך, אז אתה ממשיך להשקיע עוד ועוד.

לייקים
    1
    נקודות
    0

ווואו ITS OUT OF CONTEXT
    מה לעזאזל?
    משיכה היא לא מינית?
    על איזו משיכה אנחנו מדברים?
    אנחנו בפורום פיקאפ.
    המשיכה שאנחנו כל הזמן מנסים ליצור היא משיכה מינית.

מישהו יכול להסביר לי, איך משיכה בפיקאפ(אומנות המשיכה, אומנות הפיתוי, אומנות הדייטינג), יכולה להיות לא מינית?
    באיזה פורום אנחנו נמצאים? פורום אומנות הפיתוי ופיקאפ. כן, מפתיע.

נקודה למחשבה.
    אתם שותים לכם בירת מינזרים בבר האהוב עליכם, נכנסת בחורה חמודה, בדיוק הטעם שלכם, אופס! פיקאפ פיקאפ פיקאפ, בוא ניצור אצלה משיכה!
    אתם ניגשים אל הבחורה החמודה שלכם, הכל הולך מצויין, נגיד ויצרתם "משיכה לא מינית" לפי ההגדרה שלכם, זה אומר שעדיין יצרתם משיכה(המשיכה הלא מינית שאתם מדברים עליה)... זה אומר שיכול להיות שהיא לא רוצה יותר מידידות, היא נמשכת אליכם, אבל כידידים...
    שמעתם פעם מישהי שאומרת לכם: "אני ממש מצטערת, אני נמשכת אליך ברמות מטורפות, אבל רק כידיד."

נאטס, לא הבנתי מה אמרת, פעם אתה אומר שמשיכה היא מינית, פעם אתה אומר שהיא לא:
    אם נוסיף לזה אפקט מיני (קינו, קשר עין, כל הדברים האלה) - ונקבל בחורה שרוצה להיות ליידנו, רוצה להכיר אותנו, ורוצה אותנו מינית. במילה אחת - משיכה.
    לפי המשפט הזה הבנתי שאתה אומר שהמשיכה היא מינית, או שהידע שלי בהבנת הנקרא מוגבל?

משתמש מתקדם
    לייקים
    22
    נקודות
    73
    משפט מחץ
    אנשים חיים את החיים כאילו מעולם לא ימותו, ומתים כאילו מעולם לא חיו.

לפי דעתי משיכה זה
    1. בחינה מינית: אם מה שאתם רואים מוצא חן בעיינכם
    2.אם אתם נהנים ביחד זה יותר קשור לאופי

לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

אתה נכנס לקטנות של הגדרה. משיכה - כל סוג של משיכה, לפי מה שאני אומר היא פונקציה של השקעה. אם בחורה משקיעה בך,
    גם אם אתה לא מיני איתה, היא תרצה לקבל ממך בחזרה. תמיד. זה אומר שהיא לא תיתן לך שיט טסטים, ושהיא לא תסנן אותך יום אחר"כ.
    משיכה בקונטקסט שלנו, היא השקעה ומיניות, אני תמיד אמרתי שמשיכה בהקשר של פיקאפ היא מינית ותו לא.

איך משתמשים בזה למה שאנחנו רוצים?
    גורמים לבחורה להשקיע בנו, ואז מוסיפים את האפקט המיני.
    ואז היא גם רוצה לקבל ממך בחזרה, אז אין שיטסטים, אין מבחנים, פשוט התעניינות אמיתית בך, ואנחנו גם נותנים לזה הקשר מיני,
    אז היא לא תיתן לנו התנגדות, היא לא תסובב את הראש, היא תרצה לגעת בנו, היא תרצה לקחת מאיתנו מספר, והיא לא תיתן לנו LMR,
    כי היא פאקינג נמשכת אלינו, והיא מחורמנת.

אין מה להתווכח על זה ברמה של מושגים והגדרות, "זה מה שכתבת", בסדר, אז זה מה שכתבתי.

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

ציטוט נכתב במקור על ידי TheNuts צפיה בהודעה

ואיך זה סותר את מה שאני אמרתי? תקרא את המשפט האחרון של התגובה המקורית שלי -
    אוקיי,אז למה אני לא נמשך לבוסית שלי ? הרי כל היום אני עושה בשבילה עבודות ומשקיע 7 שעות ביום קורע ת'תחת ....
    בטכלס אני עושה את זה בשביל הכסף,אבל אני משקיע הרבה מאוד מאמץ בלעשות את העבודה כמו שהיא רוצה שהעבודה תיעשה ,הרבה מחשבה וכ'ו ...

לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

אוקיי,אז למה אני לא נמשך לבוסית שלי ? הרי כל היום אני עושה בשבילה עבודות ומשקיע 7 שעות ביום קורע ת'תחת ....
    בטכלס אני עושה את זה בשביל הכסף,אבל אני משקיע הרבה מאוד מאמץ בלעשות את העבודה כמו שהיא רוצה שהעבודה תיעשה ,הרבה מחשבה וכ'ו ...
    א' - אם הייתי הבוס שלך ואומר לך אחרי שעבדת 7 שעות על פרוייקט "בשבילי", שהפרוייקט שלך סבבה והכל אבל אני לא צריך אותו וזורקים אותו לפח היית מתעצבן מאוד. השקעת בפרוייקט.

ב'- אותה הסיטואציה, רק שהפעם קרעת את התחת במשך חודש. מנהל שלא קשור אליך בא אליך ואומר לך "שמע, עשית עבודה יפה", ואני בא ואומר לך "שמע עשית עבודה יפה." את התגובה של מי תעריך יותר?

ג' - משהו אחר, אם מנהל אחר אומר לך "שמע עשית עבודה יפה", ואני אומר לך "שמע זה על הפנים" איך תתייחס לתגובה הרעה ביחס לטובה?
    אותה הסיטואציה רק ההפך (אני זה שמפרגן), איך תתייחס לתגובה הרעה ביחס לטובה?

ד'- אתה עובד חודשיים שלמים, קונה לפטופ חדש דנדש, יום אחר"כ אתה מקבל את אותו הלפטופ בדיוק במתנה. אתה חייב למכור אחד, איזה מהם תמכור?

תפסיק לנסות להתקיל אותי, אתה לא רוצה לקבל את מה שאני אומר, זה בסדר, אבל בחייאת, לפחות תן מחשבה בדוגמאות.
    ורוצה לדעת משהו? לפי דעתי, גם אם הבוסית שלך מכוערת אבל בתחום גילאים סביר, והיא תתקדם מינית בכל פעם שתעשה בשבילה משהו, אני מבטיח לך שאתה תמשך אליה (במובן הכי מיני של המילה). גם אם היא לא נראית טוב.
    נערך לאחרונה על ידי TheNuts; 14-09-2010 בשעה 14:35.

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:41.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect