קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. שנות שירות
    על ידי falafel בפורום דיבורים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 14-11-2005, 16:31
  2. תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 29-09-2005, 14:53
  3. שאלה בקשר שירות לקוחות של אורנג' [חנות]
    על ידי ofek בפורום דיבורים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 26-09-2005, 21:53
  4. [שתי בקשות] שירות שלוקח 20%מהפס רחב.
    על ידי Sunz בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 12-09-2005, 21:24
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 21

שירות בצה"ל

ברירת מחדל שירות בצה"ל

ל-3 שנים מחייהם מתגייסים בחורים, לשנתיים בחורות, כך כבר כמה עשרות שנים מאז קום המדינה.

עשרות אם לא מאות שירים נכתבו על היום בו לא יהיה צורך בצה"ל, בחיילים, על היום בו נוכל לחיות כמו בשוויץ.

צה"ל הוא כורח המציאות, מציאות של סכנות מדרום, מצפון, ממזרח, ומזל שבמערב ים יש.

מעבר לעובדה שצה"ל הוא הגוף היחיד במדינה שממונה על הגנת אזרחי מדינת ישראל, ובלעדיו נסו לעצום עיניים ולדמיין איך בא אליכם הביתה אדם, ובמקרה הטוב מבקש ממך לצאת מהבית הזה שאתם גרים בו, במקרה הרע... זה יהיה אחרת.

בגיוס לצה"ל אתם בוחרים בין 2 דרכים בחיים - דמיינו 2 כבישים - עשייה וחוסר עשייה.

צה"ל הוא מהצבאות החזקים והמתקדמים בעולם, ומי שיחליט לתרום, יתוגמל למשך כל ימי חייו.
    לא הכל זה כסף, לא הכל זה "איך אני מפסיד 3 שנים". כי אם עשית דברים, אין כאן שום הפסד.
    אנשים משתנים בצבא, יוצרים חברויות נוספות, לומדים לקחת בפרופורציות דברים ולכל אלה אין מחיר.

"אשרי האיש אשר לא הלך בעצת רשעים ובדרך חטאים לא עמד ובמושב ליצים לא ישב"
    אל תקשיבו לעצות רעות, אל תהיו ליצנים. תהיו רציניים, גם כג'ובניקים, גם כתומכי לחימה, גם כקרביים, ותקבלו חזרה.

מי שיש לו בעיות/שאלות אישיות מוזמן לפנות אליי בפרטי.

בהצלחה ושנה טובה!
    נערך לאחרונה על ידי Old Lady; 11-09-2010 בשעה 23:00.
    בברכה,
    אלון מיכאלי
    א.ש.ס בניית אתרים

2. קישורים ממומנים

עלק גם כג'ובניקים חח שאני כתבתי איך אני מוציא 7 שעות שינה בלילה או שמישהו פה שאל משהו על קב"ן שמת סירטון של הלוויה
    מעניין באמת מה אתה עשית בצבא..

השתמטות זה סטייל גיסנו
    צריך לפתוח אגודה נגד המשמעת הצבאית והחרא הזה שעל כל דבר קטן אתה יכול להישאר ריתוק בבסיס או ללכת לכלא על שטויות כמו פלאפון בשמירה

כמה שאני שונא אנשים שחושבים שהם ציוניים.. צבא זה מקום רע וחרא וביזבוז זמן מוחלט מהחיים

מורחקים
    שם פרטי
    Mary Jane
    לייקים
    0
    נקודות
    374
    משפט מחץ
    Aw Shit Nigga!

אלון בתור חייל שמשרת את המדינה כבר שנתיים [אמנם בתור ג'ובניק אבל לא בדיוק בחירה שלי] אני מוכן להבטיח לך שתגמול לא יצא מזה.
    לא משהו מוחשי לפחות.
    אם אתה מדבר על דברים רוחניים של "תרמתי למדינה", "עשיתי מה שכל אזרח טוב היה עושה" וכו' אז כן, תיצא בהרגשה טובה.
    אבל דברים גשמיים כמו שכר, השכלה, כל רווח כלשהו אתה לא תראה שום דבר פרקטי באמת.
    350 שקל זה מה שיעזור? זה אפילו לא עוזר לי לשלם את החשבון טלפון בשביל לדבר עם חברים בזמן שאני בבסיס.
    או ה"מענק שחרור" הזה שמקבלים חצי שנה אחרי השחרור [אם לא יותר] ששווה אולי ל2 משכורות באזרחות?

פעם הייתי מורעל קצת יותר, אבא שלי היה לוחם בזמנו, כל הדודים שלי היו לוחמים בגדודי חי"ר או יחידות מובחרות. תמיד חשבתי שזאת הדרך, זאת הנורמה שפועלת אצל רוב האנשים לפחות.
    היום, אחרי שנתיים שאני משועבד למדים האלה, אני חושב שזאת הייתה הטעות הכי גדולה שיכולתי לעשות.
    לתרום למדינה, אני תורם כמה שאני יכול.
    אבל חס וחלילה שהמשק"ית תביא אישור עבודה או הת"ש או כל עזרה שהיא זה כבר סיפור אחר, בשביל להשיג משהו שבאמת יעזור לך לחיות כמו בנאדם נורמלי ולא כמו איזה פליט סודני אתה צריך להילחם בשיניים, כאילו שביקשתי גרין קארד בארה"ב.

יש לי עוד הרבה מה לכתוב אבל כבר 2 וחצי בלילה ואני צריך לקום עוד כמה שעות בשביל להגן על המדינה שלנו...
    נערך לאחרונה על ידי Old Lady; 12-09-2010 בשעה 02:45. סיבה: לא ראוי

משתמש ותיק האוואטר של clicker
    לייקים
    74
    נקודות
    204
    משפט מחץ
    אל תסתכל בקנקן, תעשן ממנו !

בטח שהכל כסף ובטח שזה בזבוז של 3 שנים.
    אני לא אומר שאסור להתגייס (למרות שאני אישית מתחרט על זה שהתגייסתי) ואבל תאמין לי שבשלוש שנים האלו אפשר להספיק לעשות הרבה
    A Fistful Of Dollars
    "רוחוס שם, בקסטרים שם, ואני בדיוק באמצע..המשוגע עם הפעמון צדק, אפשר להרוויח כסף במקום כזה."

טאקו, אתה יודע מה, מילא היית עומד מאחורי המילים שלך הייתי מעריך אותך טיפה. תשתמט, אתה לא צריך את הצבא והצבא לא צריך אנשים כמוך. תהיה גבר ותפסיק לשחק אותה גיבור ישראל. לך לקב"ן, 2-3 חתכים קטנים על היד אתה בחוץ.
    הריתוקים שקיבלתי והשבתות שסגרתי והזמן שישבתי בכלא שווים בערך לפז"ם שלך אם לא יותר.

אני לא אוהב את הצבא
    , ובטח לא את המערכת הצבאית. יש מישהו שצריך את זה עם איות או ניקוד???
    אני לא מקדם מכירות של צה"ל או של גיוס ותאמינו לי שאני לא ארוויח שקל מאם תשארו בצבא או תלכו בבוקר לבסיס.

Mr. PoTHead, אני לא יודע איך אתה מסתכל על הדברים או מה אתה עושה בצבא, אבל כנראה שאם אתה מרגיש בזבוז זמן מוחלט, גם אתה מיוזמתך לא מנסה בכלל לעשות משהו בצבא.
    וזה בדיוק מסכם את כל מה שכתבתי למעלה --> תעשו - תקבלו חזרה.
    אולי לא במיידי, אולי לא בתשלומים, אולי לא בכסף, אבל זה חוזר - בדוק.
    אני לא נכנס למצב הכלכלי שלך, אבל אלא אם אתה באמת צריך ללכת לעבוד בשביל לכלכל את הבית, ביזיון שאתה בכלל מעלה את הנושא, כי יש חיילים שסוגרים שבועיים ושלוש ומקבלים 700 שקל. ותאמין או לא, גם הם, לפחות חלקם, לא היו חותמים על זה ולא ממש רוצים לעשות את זה.
    אתה לא הראשון שעושה צבא ואתה לא הראשון שמרוויח 350 שקל, ובתפקידך, אי אפשר להגיד שאתה מגן על המדינה, אולי תורם לביטחונה.

המצב שנוצר הוא אבסורדי, אנשים בגבול כל יום מסכנים את החיים שלהם, כל יום כל רגע, מבחירה ולא מבחירה (מה לעשות?!?! מצרים-סוריה-ירדן-לבנון אלה המדינות שמקיפות אותנו, הלוואי והיה אפשר לעשות החלפות כמו בפוגים). ויש אנשים אחרים, שצוחקים עליהם, שמלגלגים ומזלזלים בתרומה שלהם למדינה...

אין לי שום ביקורת על אף חייל, לא משנה איפה הוא משרת.
    למרות שכל אחד מאיתנו יכול להיות קרבי אם הוא ממש רוצה. כל אחד.
    יש לי בעיה עם אנשים שמעודדים לא להתגייס, שלא מבינים את החשבון הפשוט של אין צבא=אין מדינה.
    וכן, יש לי גם בעיה עם אנשים שמחפשים שאחרים יעשו בשבילהם את העבודה,
    "אני בבית, צריך לעשות קצת כסף... אתה לך לגבול מישהו צריך לשמור על המדינה"...

תנסו, תנו טיפה יותר מעצמכם, תעשו משהו מועיל שיופתעו ממנו לטובה, גם ככה אתם כבר שם אז למה לבזבז את הזמן.
    אין שום סיבה שהשאיפות שלכם בחוץ כאזרחים יהיו שונות מהשאיפות בצבא. ואני בטוח שאף אחד לא מייעד לעצמו בחיים להיות שומר.

בהצלחה
    בברכה,
    אלון מיכאלי
    א.ש.ס בניית אתרים

משתמש באטרף
    שם פרטי
    יקותיאל
    לייקים
    562
    נקודות
    3,561
    משפט מחץ
    אם שותים לא נוהגים, הבירה יכולה להישפך

וואלק, בצבא יש מצב שתיפלו עם איזה בחור מהקיבוץ. או אולי עם בן של איזה בעלים של מפעל מצליח.
    ברגע שתהיו עם הבן אדם 3 שנים, תזיעו איתו תחיו איתו ותחרבנו איתו ביחד, התגמול שיצא לכם מזה, הוא הרבה יותר מה4 אלף שקל שאתם עושים ב36 חודש. משכורת לא משכורת, בשביל לקרוע את התחת בעבודה מחוץ לצבא.
    נכון, 350 שקל משכורת בסיס לחייל זה לא אנושי. אבל מה לעשות, זה מה יש כרגע. בעיות? תקצצו בפלאפון. לכו למשקית ת"ש.
    החיים מחייכים למי שעובד קשה בשביל הלחם שלו.

ובלי קשר? אין לנו קיום אם אין לנו צבא.
    טאקו, אם תשב עם פלאפון בשמירה זה יסיח את דעתך. אם זה מסיח את דעתך, כל הבסיס בסיכון. בוא נניח שאתה חייל קרבי ולא ש"ג. נרדמת בשמירה או שמעת מוזיקה והשתלטו לך על העמדה בלי ששמת לב אפילו. הדרך להשתלט על שאר הבסיס לא מסובכת כשאף אחד לא יודע מכלום.
    Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself

חולצות ובלייזרים אלגנט :
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363

משתמש באטרף
    שם פרטי
    יקותיאל
    לייקים
    562
    נקודות
    3,561
    משפט מחץ

זה יושב 8 שעות שמירה ביום? אולי שעתיים וזה בלחץ. הוא מוציא פטורים כל כל שטות שקיימת ולא קיימת.
    מוזיקה אי אפשר, מה לעשות? לצ'פר בחטיף אפשרי, אבל זה הצבא וזו מדינת ישראל, הם מנסים לחסוך איפה שרק אפשר כדי לשלם לאלו שלא עושים כלום יותר.
    תאמין לי שגם אני הייתי שמח לראות יחס שונה כלפיי חיילים.
    אם אתה רוצה דוגמא עדיפה? את ה700 שקל שחיילים מקבלים כשהם הולכים לעתודה, צריך לתת לקרביים(וגם לג'ובניקים לצערי) שכן התגייסו.
    הם מקבלים שכר לימוד חינם על חשבון הצבא, שזה בערך 15 אלף לשנה, ועוד מקבלים 700 שקל לחודש, ואם האוניברסיטה לא צמודה לבית, גם מגורים ותמיכה למחייה.
    למה הם צריכים לקבל את זה? איך קורה מצב שאני מסכן פיזית את החיים שלי קורע את התחת ומשתין זיעה, מקבל 350 שקל לחודש ;
    ומנגד הם והג'ובניקים מקבלים את הכסף על זה שהם "מחתימים" כרטיס.
    אז על ג'ובניקים הסכמתי לוותר, אבל 700 שקל לילד שרק סיים תיכון אחרי שחרש קצת והתקבל לעתודה? על מה? למה מגיע להם לקבל יותר ממני?

חולצות ובלייזרים אלגנט :

משתמש כבוד האוואטר של Flash
    לייקים
    390
    נקודות
    586

חגי שתתגייס תראה שהוא באמת צריך לשמור 8 שעות ביום
    ולשמור 8 שעות ביום כל יום יצא לך סריטה יותר גדולה מכל חייל רגיל
    כי לשבת 8 שעות בלי לעשות כלום זה יותר קשה מלעבוד 8 שעות בעבודה קלה
    הזמן לא עובר ששומרים במיוחד לבד ובחושך בלילה שאין אור והכל חשוך וזה רק אתה והגדר עם הנשק וכל רעש מלחיץ אותך

חכה שתגיע לצבא תראה ששמירה במגל שמירה בלי אור לבד 8 שעות זה לא כמו שאתה חושב ואני מוכן לעבד 16 שעות ולא לשבת 8 שעות לבד בחושך
    ובמיוחד שאתה לא לוחם אלה סתם מאבטח מתקנים
    לוחם יש לו את התחושה של השמירה על הבסיס ועל החברים שיושנים איתו בבסיס ועל זה שהוא לוחם
    בבסיס של ג'ובניקים הבסיס שומם אין אפחד אין משהו להאחז בו זה הרבה יותר קשה
    ואם היו עושים את זה לפי החוקים שאסור מוזיקה ואסור פלאפון ואסור כלום רק לשבת לשמור בדריכות זה היה הרבה יותר קשה

משתמש באטרף
    שם פרטי
    יקותיאל
    לייקים
    562
    נקודות
    3,561
    משפט מחץ

שמע, אני מבין שזה קשה נפשית לשמור 8 שעות. אבל מה לעשות, הבנאדם בחר להיות ג'ובניק.
    גם מי שיש לו פרופיל 64 יכול להגיע לתפקידים מעניינים.

חולצות ובלייזרים אלגנט :

מורחקים
    שם פרטי
    Mary Jane
    לייקים
    0
    נקודות
    374
    משפט מחץ
    Aw Shit Nigga!

חברים אל תמהרו לשפוט אותי לפני שאתם מכירים אותי.
    אני לא בחרתי להיות ג'ובניק, לא אפרט לכם עכשיו למה, לא רלוונטי.
    והתפקיד שלי הוא לא בדיוק לשבת במשרד ולהחתים כרטיס, ואני גם שומר פעם ב.. וזה יוצא 8 שעות ביום [בלי שינה בניהם אגב כי בצהריים עובדים].
    אתם חושבים שזה שאתם קרביים זה אומר שאתם מעלינו. אני לא אמרתי שאני רוצה לצאת מהצבא, כי אם הייתי רוצה הייתי בחוץ ולא מחכה שנתיים.
    ואגב עד לפני ארבעה חודשים אני הייתי עושה 10\4 [10 ימים בבסיס רצוף בלי אפטר בלי כלום ו4 בבית] אז אל תנסה ללמד אותי מה זה לסגור. אבל עכשיו אני יוצא כל יום הביתה ברוך ה' בשעות סבירות ובכל זאת לא נותנים לי לעבוד כי "אין לך מספיק מינוס".
    בנאדם צריך להגיע למצב של קריסה כלכלית בשביל לקבל אישור לעבוד באזרחות בנוסף לשעות העבודה בבסיס?!?! אבל אלה כבר הבעיות שלי, ואני מבין שהמערכת קצת איטית ומפגרת וזה לא הנושא.

בכל אופן, אני מכיר הרבה אנשים שלא עשו צבא, או שעשו משהו לא "משמעותי" [זה בכוונה בגרשיים כדי שתבינו שלא רק גדוד/סיירת זה משהו משמעותי, למרות שזה מה שהמ"פ שלכם אמר, והוא שפיץ על] ובכל זאת הסתדרו בחיים.
    תאמין לי שאם במקום לעשות צבא 3 שנים, תוכל ללכת למכללה וללמוד מקצוע או כל דבר שמעניין אותך, והמכללה תשתלם לך קצת יותר מהצבא.
    אם יש לך את ה"תחת" לשבת, ללמוד, להשקיע ויש לך את הראש הנכון לעשות דברים חכמים, ואת הטיפת מזל שמשלימה ל100% הצלחה,
    אז את הפירות שלך תקצור מהר הרבה יותר וביעילות יותר גבוהה.

ושוב, שלא תטעו, אני לא מעודד השתמטות או משהו כזה, עובדה שאני עושה צבא.
    פשוט אתם חיים בבועה שתיכף תתפוצץ לכם בפנים

משתמש באטרף
    שם פרטי
    יקותיאל
    לייקים
    562
    נקודות
    3,561
    משפט מחץ

ג'ובניק, מבחירה או לא.
    עובדה שאני יכול להגיע לתלפיות, גאמא, שחקים חבצלות וכל פרויקט מטומטם אחר בצבא, בלי קשר לפרופיל(עד לא מזמן הייתי על 72, ואז קיבלתי חריג חי"ר). גם ג'ובניקים יכולים ללמוד. אל תתפוס טרמפ על זה שלא נתנו לך אישור לעבוד, ועל זה שיכולת ללמוד 3 שנים בחוץ. גם בפנים אתה יכול ללמוד 3 שנים. לך לעתודה.

חולצות ובלייזרים אלגנט :

לייקים
    390
    נקודות
    586

ציטוט נכתב במקור על ידי Hagai צפיה בהודעה
    ג'ובניק, מבחירה או לא.
    עובדה שאני יכול להגיע לתלפיות, גאמא, שחקים חבצלות וכל פרויקט מטומטם אחר בצבא, בלי קשר לפרופיל(עד לא מזמן הייתי על 72, ואז קיבלתי חריג חי"ר). גם ג'ובניקים יכולים ללמוד. אל תתפוס טרמפ על זה שלא נתנו לך אישור לעבוד, ועל זה שיכולת ללמוד 3 שנים בחוץ. גם בפנים אתה יכול ללמוד 3 שנים. לך לעתודה.
    זה כי יש לך קבא גבוהה :|
    יש כאלה שלא יכול להיות להם קבא גבוהה
    ויש גם כאלה עם קבא גבוהה אבל לא יצליחו לעבור את המבחנים לגאמא או לכל הפרוקייטים האלו וגם אתה לא תצליח
    מה אתה חושב שזה כזה קל?
    לכל הצבא יש קבא גבוהה אבל מה כולם יהיו במודיעין?
    נערך לאחרונה על ידי Flash; 13-09-2010 בשעה 20:59.

אני לא שופט אותך ולא את השני, בשביל להיות שופט צריך ללמוד הרבה מאוד שנים.
    אני רק אומר, שאם כבר אתה בצבא, לא משנה מה הסיטואציה בבית, כי כשאתה בצבא אז אתה בצבא, תעשה כמיטב יכולתך.
    תאמין לי, גם תרגיש טוב יותר עם עצמך, גם יעריכו אותך יותר וגם תלמד הרבה יותר. אין דרך לברוח מזה, אדם שעושה - מוערך.
    לגבי המצב הכלכלי, אני מבין שהוא לא נוח, ואני יודע שהצבא לא משחרר כל אחד שיש לו מינוס בבנק,
    אבל אתה עושה יומיות, ולמרות שזה יום עבודה לכל דבר ואין לך כח אחרי זה לעשות יותר מדי,
    אתה תצטרך להשקיע מעצמך 120% אם זה כל כך חשוב לך ולצאת ולחפש משהו לעבוד בו אחרי הצבא.
    תחסוך בשק"ם ובמכונות משקר, גם קצת בטלפון אם אפשר, חפש עבודות שאפשר לקבל עליהם תשלום בלי צורך באישור מהצבא (תרגום מסמכים, תיקון מחשבים, לא יודע, משהו שאתה טוב בו) וזה הכל. זה מצב בחיים שאתה צריך לדעת להסתדר ולהתמודד איתו, אף אחד לא מבטיח לך שבאזרחות הכל יהיה מופלא... תאמין לי, ה-350 שקל האלה לפעמים עדיפים מאשר לחוות פיטורים מעבודה + חודש של אי מציאת עבודה חדשה.

כל מה שאני מבקש, תרצה תקיים לא תרצה אל תקיים, זה שתבוא בגישה של "יאללה קדימה מה יש לעשות היום, אל תתנו לי לבזבז את הזמן היקר שלי בואו נתקתק ת'עניינים". לא מצפה ממך להשאר במשרד אחרי שכולם הולכים, ולא אומר לך שאיי פעם תבין מה זה חברים ליחידה כי אין מה לעשות בבסיסים של ג'ובניקים בדר"כ זה לא קיים. תן צ'אנס של חודש למה שאני אומר, במידה והקצינים שלך לא ג'ובניקים כלומניקים שמסתכלים על השעון כל דקה, אז כל הצדדים ירוויחו.
    בברכה,
    אלון מיכאלי
    א.ש.ס בניית אתרים

משתמש באטרף
    שם פרטי
    יקותיאל
    לייקים
    562
    נקודות
    3,561
    משפט מחץ

נכון, הקב"א שלי היא 55 ודפ"ר 80.
    ו? אני עובד קשה כדי להגיע לאיפה שאני. אני לא הולך לחי"ר כי פשוט הגעתי לבקו"ם בצו ראשון ואמרתי אוי אני רוצה קרבי זה נשמע לי מגניב. נלחמתי מעל חצי שנה כדי שהצבא יאשר לי להגיע לחי"ר.
    אני מכיר אנשים מפגרים, במלוא מובן המילה, שיש להם קב"א 54, קב"א 55 וגם 56. איך? אולי הם יודעים לעשות קסמים, לך תדע.

חולצות ובלייזרים אלגנט :

לייקים
    390
    נקודות
    586

אחי קבא זה לא השכל
    זה איפה אתה גר מצב בבית וכל זה
    זה שאוטיסט בלי תיק פלילי ועם בגרויות יכול להיות עם קבא 53 זה ברור
    כי בשביל להגיע לקבא 53 אפשר ללחוץ אנטר בתשובות ולהביא מכות למראיינת אישית
    העיקר שהוא גר בכפר שמריהו אמא ואבא בריאים משפחה בריאה יש כסף אין חובות כולם חיים באושר

ה-3 נקודות הנוספות זה כבר עניין של המבחנים בפסיכוטכנים והראיון :|
    נערך לאחרונה על ידי Flash; 13-09-2010 בשעה 23:16.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 02:34.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect