הדיון הזה הפך לשיח חרשים
יש פה כמה נושאים שונים וכל אחד מנסה להוכיח שהוא צודק ואחרים טועים כשבעצם אנחנו מדברים על דברים שונים לגמרי.
אני סיימתי את חלקי בדיון.
הדיון הזה הפך לשיח חרשים
יש פה כמה נושאים שונים וכל אחד מנסה להוכיח שהוא צודק ואחרים טועים כשבעצם אנחנו מדברים על דברים שונים לגמרי.
אני סיימתי את חלקי בדיון.
נכתב במקור על ידי הרפתקאות אליס בארץ הפלאות/לואיס קרול
|
|
לא יודע למה שתחשוב את זה,
אני הבעתי את דעתי בנוגע למה לפי דעתי גורם למשיכה -> אתה לא מסכים -> אני מנסה להבין למה ולשנות את זה.
סדר דיון נורמלי ורגיל... אם יש טענות שאתה חושב שלא הגבתי אליהן אתה מוזמן לכתוב אותם שוב, אני מידי פעם כשיש לי זמן וגם אז אני לא מרוכז תמיד במאה אחוז יכול להיות שפיספסתי.
אתם מתעסקים בשטויות, ברגע שאתם מנסים להבין מהי משיכה, אתם מסיטים את העיניים מהמטרה שלשמה באתם לתחום.
יש לכם את כלי המשיכה שכוללים C&F, קינו, נגים, קרוב רחוק, ביטחון עצמי, מנהיגות, כריזמה, מראה חיצוני, פריסלקשן וכו' וכו'.
למה לסבך יותר מדי?
נאטס דיבר על משיכה באופן כללי ולא חובה בנושא של פיקאפ אז כל הדברים שאמרתי נכונים...
אני לא רוצה להמשיך להתווכח על זה ממש יותר כי זה ניראה לי קצת חסר טעם, כל אחד חוזר על הדברים שלו
.Imagine a VERY HOT HALF NAKED GIRL, right... here
גם אני חשבתי על זה ככה, אבל אז הבנתי שכל פעם שאני אומר "ליצור משיכה", אין לי שמץ של מושג על מה אני מדבר. פעם הייתי אומר "ערך", אבל תכלס אין למילה הזאת משמעות אמיתית.
כשאתה יודע מראש מה אתה מנסה להשיג, הרבה מהמחשבות על הדברים הקטנים נעלמות, ואתה יכול להתרכז במטרות גדולות יותר.
ברור שלא חייבים להכנס לקטנות, הדיון היה מראש, מתוך כוונה להכנס לקטנות - כי קצת נמאס מהשאלות החוזרות על עצמן ורציתי לרענן.
נעול,
תודה למי שהשתתף![]()
אני לא מנסה לומר שאתה טועה ולהוציא אותך טיפש, אני מנסה להבין למה אתה צודק ומנסה להבין אם מה שאמרת זה דבר נכון בצורה מוחלטת או שיש יוצאי דופן...
בכל מקרה לא הבנתי מה אתה רוצה לומר עם הדוגמאות האלו,כן אני יעריך יותר כל דבר שאני יעבוד בשבילו וישקיע בשבילו,אבל איפה המשיכה המינית ? אין לי אליה אפילו משיכה קטנה אני בכלל לא מחבב אותה.
ואתה מוכן להסביר בקשר לציטוט הזה
"והיא תתקדם מינית בכל פעם שתעשה בשבילה משהו, אני מבטיח לך שאתה תמשך אליה " מזה בדיוק תתקדם מינית בכל פעם שאני אעשה בשבילה משהו ? אתה מתכוון שבכל פעם שאני אשקיע בשבילה היא תיראה לי יותר מינית ?