תקשיבו מקודם סתם שיחקתי עם הדברים ועכשיו שאני שומע שירים וזה.. ובסקייפ אני שומע רק באוזניות ואני רוצה שגם ברמקולים ישמעו..
מה אני עושה?
תקשיבו מקודם סתם שיחקתי עם הדברים ועכשיו שאני שומע שירים וזה.. ובסקייפ אני שומע רק באוזניות ואני רוצה שגם ברמקולים ישמעו..
מה אני עושה?
|
|
לא אפשרי, הרמקולים והאזניות נכנסים לאותו חיבור.
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
זה כן אפשרי זה היה לי פעם ואיכשהו שכמה פעמים האוזניות נפלו לי רק ברמקולים שמעו ובאוזניות לא ועכשיו באוזניות כן וברמקולים לא..
זה אפשרי , אני משתמש בזה.
כשאני רוצה לשמוע שירים ברמקולים אני מדליק את הרמקולים אם אני רוצה באוזניות אני מכבה רמקולים ושם על הראש אוזניות.
אתה צריך לחבר את שניהם לכ.קול לשני יציאות ובהגדרות להגדיר את שניהם שהם יהיו פלט קול (Line Out) זה הכול.
בברכה,
דוד סנדלר.
חחח ממש הבנתי
יש מצב אתה מסביר מאיפה ניכנסים לכל דבר וזה?
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
בבאן.