קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [סרטון] שיחות עם סבתא סעדה - מה את חושבת על הומואים ולסביות
    על ידי Eyalnet בפורום סרטונים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 28-05-2010, 19:25
  2. [בדיחות] הומואים ולסביות :D
    על ידי Maor בפורום הומור וצחוקים
    הודעה אחרונה: 21-09-2008, 15:33
  3. [בדיחות] הומואים ולסביות
    על ידי Maor בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 04-09-2008, 17:06
  4. [בדיחות] הומואים ולסביות.
    על ידי Silver בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 26-07-2008, 23:32
  5. [בדיחות] הומואים ולסביות
    על ידי - iNFerNo - בפורום הומור וצחוקים
    הודעה אחרונה: 23-08-2007, 01:16
נושא נעול
עמוד 5 מתוך 11 << ראשון ... 34567 ... אחרון >>
מציג תוצאות 61 עד 75 מתוך 153

אלוהים שונא הומואים ולסביות? - עמוד 5

משתמש ותיק
    שם פרטי
    גיא
    לייקים
    78
    נקודות
    305
    משפט מחץ
    One Love

אתה יכול לענות לי על 2 שאלות:
    *מה ההבדל שלך לחושב ומאמין?
    *למה התנך הוא הספר הכי חשוב בעולם?

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של CryTom
    שם פרטי
    תם
    לייקים
    0
    נקודות
    214

אענה לך לשאלה השניה משום שלשאלה הראשונה אני צריך קו מחשבה יותר מפוקס וכרגע אני פשוט גמור מעייפות (:
    אוקיי.. טוב זה פשוט אין יותר ברור מזה.. התנ"ך זה הספר הכי חשוב בעולם ממיליון סיבות. אבל הרעיון המ-ר-כ-ז-י בתנ"ך הוא ספר שאומר לך, מה נכון ומה לא נכון בכל מה שמדובר בחייך האיישים וכן הסוציאליים. אני מדבר על, עשרת הדברות כמובן. וגם כאן, הדוסים טעו, ובגדול.
    מה זאת אומרת "למה זה הספר הכי חשוב בעולם"?? כי אין עוד ספרים כאלה!! זה ספר שמדריך אותך ואומר לך מה, אתה, צריך לעשות כדי להצליח בחיים האלה! "לעבור את המבחן" שאלוהים הציב בפניך שהגעת לעולם!
    אני לא אתעמק עכשיו בתוכנו של הספר אלא רק על מטרתו וייעודו בלבד.
    זה ה-ספר, ומי שמפרש אותו נכון ולא "כי אלוהים קבע".. יצליח בחיים ויצליח בחיים גם בכל המובנים!

משתמש ותיק
    שם פרטי
    גיא
    לייקים
    78
    נקודות
    305
    משפט מחץ
    One Love

אבל זה מה שאתה חושב,
    ואם זה לא באמת ככה.
    גם אתה כמו הדוסים מפרש איך שבאלך בוא תראה דוגרי מה כתוב שם:
    עקידת יצחק : אתה צריך להקריב הכל רק אם אלוהים אומר/רוצה בכך גם את הבן שלך.
    סיפור נוח: אתה יכול לתת את בנותיך להיאנס אם אתה מארח טוב כי בנות פשוט לא שוות.
    10 הדיברות : 10 החוקים הכי חשובים, האומנם?! אונס לא מוזכר, אף פשע מוסרי או לא לא מוזכר, רק פשע פרימטיבי כמו רצח וגניבה.
    בריאת העולם : אחד הסיפורים הפרימטיבים לבריאת העולם .
    יש עוד המון ספרים כאלה אתה פשוט מכיר את שלך.
    אלוהים זאת עוד המצאה לפי אתאיסטים ואתה כתאיסט בא ומציב עובדה, לא חושב אפילו שאתה צריך להסביר את עצמך.
    והבעיה היא שכל אחד חושב שהוא מפרש אותו נכון, כן גם אתה.
    אי אפשר לפרש אותו נכון כי זה אוסף סיפורים הם כתובים, למה לפרש? אה נכון כי אתם צריכים שיתאימו לכם.
    דוסים בשבלהם
    דתיים בשבלהם
    מסורתיים בשבלהם
    ואתה בשבלך .

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

דבר ראשון בוא נתחיל מזה שאני בן 16 ו9 חודשים.

ושמע, אני לא הולך ראש בקיר. זה פשוט שזה נראה כל כך לא הגיוני מה שהדתיים עושים.

זה כאילו, הם פשוט מחפשים משהו, משהו יותר גדול מהם, שיסיר להם את כל הדאגות. וככה הם יוכלו להגיד " טוב אם משהו רע קרה סימן שחטאתי, זאתי אשמתי" ואם הם ילמדו משהו הם ישיגו משהו שכל החיים למדו או עבדו בשבילו הם יגידו " הכל בעזרת ה".

אז לא ! אני מסרב להאמין לזה, אם אני עבדתי בשביל משהו, אני זה שהרווחתי אותו בזכות שעבדתי קשה, ולא בגלל שהאמנתי במשהו שאף פעם לא ראיתי.

למשל, היתה לי מורה לתנ"ך שתמיד היתה מבולגנת ועצבנית, סיפרה לנו תמיד על הצרות שלה. יום אחד היא חזרה בתשובה, והיא באה לביה"ס, וקיבינימט, היא היתה פשוט רגועה! כל הזמן היתה רגועה ושמחה. שאלנו אותה מה הולך איתה, היא אמרה " כל הצרות שיש לי, באות מלמעלה, הכל מלמעלה". ואנחנו היינו בשוק.

אז כן, אנשים שצריכים כוח מנטלי, משהו לשאוב ממנו כוח מנטלי, אמונה ז הדבר הכי טוב. אבל אני לא צריך את זה !

ואחי...למה החתימה שלי סוטרת אותי? אני סה"כ אוהב אומנות זה הכול, והתמונה הזאת קיימת מספיק שנים, כדי שהיא תהיה גם אצל אנשים כמוני.

One Shot - One Kill

שם פרטי
    תם
    לייקים
    0
    נקודות
    214

גיא, על מה אתה מדבר? כל התגובה שלך לא קשורה ב-כ-ל-ל למה שדיברתי.
    אתה מדבר איתי על תוכן ואני מדבר איתך על מטרה, ייעוד ואתה אומר שאני טועה? ><
    בקיצור כל התגובה שלך ממש לא קשורה, לך תשאל רב אם אני טועה אני רוצה לראות מה הוא יגיד לך, שאמרתי לך "מקווה שתבין" זה לא היה סתם בשביל הכיף

שם פרטי
    תם
    לייקים
    0
    נקודות
    214

ציטוט נכתב במקור על ידי S.P.Q.R צפיה בהודעה
    אז לא ! אני מסרב להאמין לזה, אם אני עבדתי בשביל משהו, אני זה שהרווחתי אותו בזכות שעבדתי קשה, ולא בגלל שהאמנתי במשהו שאף פעם לא ראיתי.
    אז יש קצת שכל (:
    קלעת בול, פרשת את תפיסת העולם שלי בשני משפטים.
    במקום להגיד "בעזרת השם, אני מאמין שאלוהים יעזור לי!" צריך לפעול, לא להאמין שהכל יקרה בהנפת שרביט ופתאום אלוהים עזר לי כי הוא נחמד, לא! צריך לפעול בעצמך ולה-א-מ-י-ן בעצמך, באמת העצמית שלך! וכן, כשתצליח.. תהיה בשלווה, שלוות נפש שתלווה אותך עד המוות בידיעה שהצלחת לעבור את המבחן.
    רק מה.. אף אחד לא חייב לעבור את ה"מבחן" אלוהים לא שונא אותך, ולא רוצה שתיכשל, אלוהים אוהב אותך ואם הוא רואה שאתה מנסה ומשתדל כמה שאתה יכול ומוסיף עוד טיפה מאמץ, הוא יעביר אותך לשלב הבא
    אני יודע שמה שנאמר כאן זה אבסורד אם אנשים לא מסתכלים על זה נכון, לכן בבקשה תעמיקו בשאלות ואל תחפשו לריב, כולנו רוצים לפענח את החיים האלה אז במקום לריב בואו ננסה להיות טיפה פתוחים לרעיונות חדשים.
    אני מנסה להמנע מתכנים מכיוון שאני לא בקיא מספיק בתוכן הספר ובמה שאנו דנים עליו, אחזור בקרוב עם הרבה יותר מידע.
    נערך לאחרונה על ידי CryTom; 18-09-2010 בשעה 14:30.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    עידו
    לייקים
    1
    נקודות
    10

ציטוט נכתב במקור על ידי CryTom צפיה בהודעה
    אז יש קצת שכל (:
    קלעת בול, פרשת את תפיסת העולם שלי בשני משפטים.
    במקום להגיד "בעזרת השם, אני מאמין שאלוהים יעזור לי!" צריך לפעול, לא להאמין שהכל יקרה בהנפת שרביט ופתאום אלוהים עזר לי כי הוא נחמד, לא! צריך לפעול בעצמך ולה-א-מ-י-ן בעצמך, באמת העצמית שלך! וכן, כשתצליח.. תהיה בשלווה, שלוות נפש שתלווה אותך עד המוות בידיעה שהצלחת לעבור את המבחן.
    רק מה.. אף אחד לא חייב לעבור את ה"מבחן" אלוהים לא שונא אותך, ולא רוצה שתיכשל, אלוהים אוהב אותך ואם הוא רואה שאתה מנסה ומשתדל כמה שאתה יכול ומוסיף עוד טיפה מאמץ, הוא יעביר אותך לשלב הבא
    אני יודע שמה שנאמר כאן זה אבסורד אם אנשים לא מסתכלים על זה נכון, לכן בבקשה תעמיקו בשאלות ואל תחפשו לריב, כולנו רוצים לפענח את החיים האלה אז במקום לריב בואו ננסה להיות טיפה פתוחים לרעיונות חדשים.
    אני מנסה להמנע מתכנים מכיוון שאני לא בקיא מספיק בתוכן הספר ובמה שאנו דנים עליו, אחזור בקרוב עם הרבה יותר מידע.

אני יענה לך , חברי הוותיק :-) אתה יודע שיש לי רקע של דת (כמה שנים טובות בישיבה) , אני לא אדם מאמין , אבל בגלל שאתה מתעניין וכבר היה לנו דיבורים על דת , אני ינסה לענות לך לפי התורה .

לגבי מה שדיברתם , אלוהים יעזור לך רק אם תעזור לעצמך , אם לא תעשה את הצעד הראשון אל תצפה שמישהו יעשה אותו בשבילך , אתה לא יכול לזכות בלוטו בלי לקנות כרטיס .
    יש לי בידיוק אותה תפיסה כמו לך , עדיין סימן שאלה, מיצד אחד זה נשמע אבסורד שיש דבר מעלינו שאנחנו לא רואים אותו ולא שומעים ממנו והוא שומר עלינו ובלה בלה בלה , מצד שני איך אנחנו חיים ? המפץ הגדול לא יכול ליצור מערכת כל כך גדולה ומורכבת כמו הגוף , מערכת השמש , פליטת חמצן מעצים וכו' . אנשים "שמאמינים" הם אנשים שמסתמכים על אלוהים שיתן להם והם רק ילמדו תורה , זה לא עובד ככה , כמו שכתבתי למעלה , אם לא תעשה את הצעד הראשון אל תצפה להגיע לתוצאה.

ועכשיו לתגובה על עקדת יצחק
    אלוהים העמיד אדם שהיה קרוב אליו במבחן , וידוע שהוא לא מעמיד אדם במבחן אם הוא לא יכול לעמוד בו . ובסוף , הוא לא הרג אותו , למה ? כי זאת לא הייתה כוונתו מההתחלה , הוא רצה לדעת עד כמה מסור אברהם.

והכי חשוב , דעתי לפותח האשכול :

אלוהים לא שונא הומואים ולסביות , כמו שהוא לא שונא את אוייבי עם ישראל , מבחינתו , כולם הם היצירות שלו ואפילו בתורה כתוב " אל תשמח בנפול אויבך" . אז למה שהוא ישנא יהודים {מכל סוגם השונים)? בינינו אנחנו אלה ששונאים הומואים (לסביות לא , לסביות זה סקסי) , אז אין לנו את מי להאשים בכל העניין הזה , ובטח לא להגיד שמי שברא אותם שונא אותם .
    נערך לאחרונה על ידי WeedMe; 18-09-2010 בשעה 15:16.

שם פרטי
    תם
    לייקים
    0
    נקודות
    214

מילים כדורבנות ידידי

משתמש ותיק
    שם פרטי
    גיא
    לייקים
    78
    נקודות
    305
    משפט מחץ
    One Love

רגע אז אם מגדירים את הארי פוטר כספר עם מטרה הוא יהפוך לספר הכי חשוב בעולם, ואל תדבר איתי על התוכן של הארי פוטר.
    בדיוק מה שרשמת.

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

ציטוט נכתב במקור על ידי WeedMe צפיה בהודעה
    אני יענה לך , חברי הוותיק :-) אתה יודע שיש לי רקע של דת (כמה שנים טובות בישיבה) , אני לא אדם מאמין , אבל בגלל שאתה מתעניין וכבר היה לנו דיבורים על דת , אני ינסה לענות לך לפי התורה .

לגבי מה שדיברתם , אלוהים יעזור לך רק אם תעזור לעצמך , אם לא תעשה את הצעד הראשון אל תצפה שמישהו יעשה אותו בשבילך , אתה לא יכול לזכות בלוטו בלי לקנות כרטיס .
    יש לי בידיוק אותה תפיסה כמו לך , עדיין סימן שאלה, מיצד אחד זה נשמע אבסורד שיש דבר מעלינו שאנחנו לא רואים אותו ולא שומעים ממנו והוא שומר עלינו ובלה בלה בלה , מצד שני איך אנחנו חיים ? המפץ הגדול לא יכול ליצור מערכת כל כך גדולה ומורכבת כמו הגוף , מערכת השמש , פליטת חמצן מעצים וכו' . אנשים "שמאמינים" הם אנשים שמסתמכים על אלוהים שיתן להם והם רק ילמדו תורה , זה לא עובד ככה , כמו שכתבתי למעלה , אם לא תעשה את הצעד הראשון אל תצפה להגיע לתוצאה.

ועכשיו לתגובה על עקדת יצחק
    אלוהים העמיד אדם שהיה קרוב אליו במבחן , וידוע שהוא לא מעמיד אדם במבחן אם הוא לא יכול לעמוד בו . ובסוף , הוא לא הרג אותו , למה ? כי זאת לא הייתה כוונתו מההתחלה , הוא רצה לדעת עד כמה מסור אברהם.

והכי חשוב , דעתי לפותח האשכול :

אלוהים לא שונא הומואים ולסביות , כמו שהוא לא שונא את אוייבי עם ישראל , מבחינתו , כולם הם היצירות שלו ואפילו בתורה כתוב " אל תשמח בנפול אויבך" . אז למה שהוא ישנא יהודים {מכל סוגם השונים)? בינינו אנחנו אלה ששונאים הומואים (לסביות לא , לסביות זה סקסי) , אז אין לנו את מי להאשים בכל העניין הזה , ובטח לא להגיד שמי שברא אותם שונא אותם .
    וואו וואו וואו~~

עצור רגע, קח נשימה. הרגע נכנסת לשטח שלי שנקרא " מדע ".

איך המפץ הגדול היה יכול ליצור מערכת מורכבת כמו בני האדם? לא, הוא לא יכול. אבל מה שהוא כן עשהף זה לספק כל החומרים הנדרשים.

למשל, נוצרו האטומים, יופי. אחרי זה מולקולות מקשר קוולנטי? נכון. אחרי זה חד-תאים? יופי. אחרי זה החד תאים התגבשו ליצור רב תאי? יופי טופי.
    וזהו, נוצר לך רב תאי ראשון, שמשם פיתח מערכת רבייה על מנת להתקיים ולשרוד. ומשם האבולוציה עשתה את שלה, ואנחנו נוצרנו מהקופים.

זה הכול מוכח מדעית, אם אתה רוצה אני יכנס איתך מזה לפרטי פרטים, לאמ - אמא של הפרטיי פרטים, רק תגיד.

אבל אל תגיד, שהמדע לא יכול להסביר את בריאת היקום, העולם, והאנושות.

המורה שלי לתנ"ך, חושבת שהמדע לא יכול להסביר איך העולם נברא. היה באלי להביא לה כיסא לראש, מה זה לא יכול?! בטח שיכול! לכי תקראי איזה ספר או מאמר שעוסק בכול דבר אחר חוץ מתורה, ותגלי קצת עולם יא חתיכת *********.

וזהו, סליחה אם קצת נסחפתי.
    נערך לאחרונה על ידי S.P.Q.R; 18-09-2010 בשעה 16:18.

One Shot - One Kill

שם פרטי
    תם
    לייקים
    0
    נקודות
    214

ציטוט נכתב במקור על ידי dark side צפיה בהודעה
    רגע אז אם מגדירים את הארי פוטר כספר עם מטרה הוא יהפוך לספר הכי חשוב בעולם, ואל תדבר איתי על התוכן של הארי פוטר.
    בדיוק מה שרשמת.
    תלוי מה המטרה, מפגר :\

משתמש ותיק
    שם פרטי
    גיא
    לייקים
    78
    נקודות
    305
    משפט מחץ
    One Love

אם אני אומר לך עכשיו שהארי פוטר הוא ספר שהמטרה שלו בדיוק המטרה שאתה נותן לתנך,
    יודע מה עזוב העניין עם הארי פוטר הוא בדיחה בוא נדבר על המיתולוגיה הפינית, מצרית, יוונית והקוראן.
    המטרה שלהם היא כנראה אותה מטרה שתיארת לתנך. הם הם הספרים החשובים בעולם.
    תזכור שאסור לגעת בתוכן.

שם פרטי
    תם
    לייקים
    0
    נקודות
    214

מצטער אבל אני לא יכול לענות לך על השאלה הזאת מכיוון שאתה בעצמך לא יודע מה מטרותיהם של הספרים ו"משער" שיש להם אותה מטרה.
    אני יכול להגיד לך דבר אחד, זה לא סתם שהדתות המרכזיות בעולם הן היהדות, נצרות והאסלם. כולן באות מאותו מקור. והמקור הזה ידידי הוא התנ"ך, הנוצרים כביכול לקחו את התנ"ך וחידשו אותו ונוצרה "הדת החדשה". אותו דבר לגבי האסלם. משה שלנו זה מוחמד שלהם ומוחמד שלהם זה ישו שלהם.
    ולגבי הטענה שלך, כן לשלושת הספרים האלה יש אותו רעיון מרכזי.
    נערך לאחרונה על ידי CryTom; 18-09-2010 בשעה 18:10.

משתמש ותיק
    שם פרטי
    גיא
    לייקים
    78
    נקודות
    305
    משפט מחץ
    One Love

אוקי אני יכול כמעט להבטיח לך שמטרת המיתולוגיות היא בדיוק אותה מטרה כמו מטרת התנך.(אם אתה רוצה תסיבות אני אגיד לך בפרטי)
    ועכשיו לטענה השניה : היהדות היא לא דת מרכזית בעולם, הדתות המרכזיות הן הנצרות והאסלאם בגלל שהן השתמשו בכוח כדיי לכבוש את העולם והצליחו להשתלת על המון ארצות והמירו את דתיהם.
    אבל בוא נחזור לענינו.

המיתולוגיה היוונית בעלת מטרה זהה בדיוק לזו של התנ''ך האם נגזר מכך שהמיתולוגיה היוונית היא אוסף הספרים החשוב ביותר שקיים?

שם פרטי
    תם
    לייקים
    0
    נקודות
    214

עובדה שעל המיתולוגיה היוונית אתה שומע רק בשיעור תולדות האומנות ואין יותר סוגדים לאמונה הזאת.
    וכן דווקא במיתולוגיה היוונית אני מאוד בקיא מכיוון שלמדתי על זה במגמה..
    ומאיפה בא לך הרעיון שהיהדות זאת לא דת מרכזית? אתה מביא לי עובדות שלא קשורות בכלל. אז מה אם הנצרות והאסלם שלטו ביד חזקה,
    אין זה מונע מהיהדות להיות דת מרכזית שיכולה "להתחרות" בנצרות ובאסלם.
    ולפי מה שלמדתי על המיתולוגיה היוונית אין שום זכר לרעיון המרכזי שהתנ"ך בא להסביר, ולכן אני אשמח אם תשלח לי בפרטי את כל הסיבות והמאמרים שמעידים על כך שהמיתולוגיה היוונית באה להסביר מה שהתנ"ך מסביר.
    נערך לאחרונה על ידי CryTom; 18-09-2010 בשעה 21:24.

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 16:54.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,501,365 | הודעות: 8,201,958 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect