למי שלא יודע פה הייתי חצי שנה במעצר בית מתחילת אפריל ועכשיו קצת משחררים ונותנים לי לצאת משבע בבוקר עד 6 בערב לא כל הזמן שבעולם וחבל שלא בערב אבל בכל זאת לפחות משהו יכול להיות גם שקצת הפעילות שלי תרד בפורום אבל אני ישתדל להמשיך לתפקד כמו שצריך
למי שלא יודע פה הייתי חצי שנה במעצר בית מתחילת אפריל ועכשיו קצת משחררים ונותנים לי לצאת משבע בבוקר עד 6 בערב לא כל הזמן שבעולם וחבל שלא בערב אבל בכל זאת לפחות משהו יכול להיות גם שקצת הפעילות שלי תרד בפורום אבל אני ישתדל להמשיך לתפקד כמו שצריך
|
|
שמחת זקנתי בראש חוצות ...
על מה אתה יושב ?
אז בגלל זה החתימה וכל הסגנון...
נחמד, אף פעם לא ניסיתי
נערך לאחרונה על ידי Aviv.E; 19-09-2010 בשעה 16:14.
לפחות מעצר בית ולא כלא...
תהנה בכמה שעות האלה
חחחח החתימה קצת קשורה חח אבל זה לא שאני בא להציג פה תעצמי איכשהו פשוט אני מת על רגאי וראפ ולא מציע לנסות בסוף תמיד מסתבכים אפשר אולי פעם אחת אבל לא יותר לא רוצה לעודד פה אף אחד לזה
וכה זה במקום כלא המעצר בית עם אני עושה שטות אחת קטנה מכניסים אותי לכלא הייתי שם שבועיים רק ושיחררו למעצר בית ויש הרבה תנאים שצריך לעמוד בהם כדי להשאר בבית
נערך לאחרונה על ידי Reggae-Man; 19-09-2010 בשעה 16:17.
אני זוכר כשהתחלת את המעצר שאלת מה אפשר לעשות כדי להעביר כל כך הרבה זמן בבית
והחלטת שתתחיל לעבוד על פיתוח גוף, יענו שכיבות סמיכה ובטן ומתח וכל השטויות האלה חח
איך הולך עם זה?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
מזל"ט ?![]()
LOVE marijuana
אממ הלך די בסדר בכמה חודשים הראשונים אבל לפני חודשיים ככה קצת נשברתי ועכשיו אני בקטנה פה ושם כשיש זמן
וזה ששאל עם נפל הסבון חחחח זה לא כמו בסרטים שכולם מתקלחים ביחד יש בתאים חדר למקחת מסריח אבל עדיף להתקלח מאשר להישאר מסריח חחח ושם חוץ מהתנאים והאוכל אחלה אנשים ולא בינתיים אני לא לומד כי לא נותנים לי בשלב הזה
נערך לאחרונה על ידי Reggae-Man; 19-09-2010 בשעה 16:32.
וואי איזה זין בעין זה
אבל תאכלס אני לא מבין את הממשלות
מה-איכפת-להם
אני אומר
כל אחד יודע מה טוב לו, וכל אחד צריך לעשות מה טוב לו
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
מזל טוב![]()