קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [עזרה] מספר שאלות *נא לא להתעלם*
    על ידי Brod בפורום האקינג ואבטחת מידע
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 05-06-2010, 17:09
  2. מספר שאלות...
    על ידי DaRk GoD בפורום רפואה ובריאות
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 18-06-2006, 01:22
  3. מספר שאלות לגבי פרופיל..
    על ידי dj adir בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 06-03-2006, 00:06
  4. תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 14-02-2006, 18:22
  5. =-=-=תלונות/בקשות/שאלות/עזרה=-=-=
    על ידי MeToRaF בפורום הימורים ו-Winner
    תגובות: 143
    הודעה אחרונה: 09-02-2006, 15:15
נושא נעול
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 35

לכל האתאיסטים,מספר שאלות-עזרה מהמאמינים תתקבל בברכה : ) - עמוד 2

משתמש מכור האוואטר של False
    שם פרטי
    False :)
    לייקים
    14
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    כיום זמינה, המחר זה לטובה, אבל של מי? אם לא אני, נישברתי שוב למטאפורות של ליבי...

ציטוט נכתב במקור על ידי Apollo צפיה בהודעה

תראה באיזה יופי אני מיישב לכאורה את "הסתירה" שלך.
    היא יותר קרובה לקדוש ברוך הוא,אבל אסור לה להצטער שאין לה מצוות.כתוב שהיו ישראל חביבין בפני ה',לכן הרבה להן שכרן והוסיף להן מצוות.ועל אותם מצוות אתה מבקש להצטער?!
    מובן שלא.
    ולשאלה שלך,אם היית באמת דתי ואתה יודע דברים,אז מוזר שאתה שואל שאלות כל כך פשוטות.
    אני אענה לך בכמה דרכים,יש המון תשובות לזה,אבל חלק נוגעות בקבלה ואני לא לומד קבלה בצורה עמוקה ולא משתמש בדברים שאינני מבין בהם היטב.
    אז נתחיל בזה שהיהדות היא הדת המרכזית.
    לא מדוייק-היא פשוט הדת האמיתית.
    קודם כל,ישו היה יהודי.ולא סתם,אלא תלמיד של רב.והוא ידע את שם השם המפורש,מה שאיפשר לו לערוך "ניסים" לכאורה.
    למה ה' לא מנע את זה וכוליי...
    פשוט.יש עולם הבא,שבצירוף לשאלתך נמצא במימד אחר,וגם זה נוגע לקבלה ואתה יכול לחקור את זה,ובעולם הבא-הוא עולם האמת-יש עונש לכל דבר.ואין כזה דבר אי צדק שם.אז נענשים שם.
    היהדות היא הדת המקורית והאמיתית מכמה סיבות,אני לא אכנס לזה עכשיו בעמיקות כי אני עייף וזה לא הדיון הזה...
    קודם כל,הנצרות לקחה את התורה והפכה אותו לברית הישנה,ואת תורתו המזוייפת של ישו לברית החדשה.
    נתחיל מהטענה המגוחכת שד' שינה את דעתו ובחר בנוצרים...
    אחריי שכתוב אינספור פעמים שהוא לא יעזוב את עמ"י.לא הגיוני בעליל,איזה אל משנה את דעתו בצורה שכזאת?
    שנית,בנצרות יש הרבה גירסאות סותרות...
    ראה את מגילות ים המלח.בהן כתוב מתי ישו הולך לשירותים ואוכל ומתואר באופן אנושי מדי לכנסייה,ששכתבה את כל העניין.
    ולמה יש רק קצת יהודים?
    אתה יודע,יש ספר קוראים לו "סוד המוח היהודי",כתוב שם שאם תשאל בנאדם כמה אחוזים מהעולם יהיודי הוא יענה שחמש-עשרה.
    בזמן שאנחנו אחוז וחצי.(נכון ל-2006 אם אני לא טועה.)
    למה?,כי יהיודים בכל מקום מצליח.אחוזי הזוכים הפרסי נובל היהודיים גבוהה מאוד ביחס למספר הכללי של היהודים וביחס לזוכים משאר האומות.בכל מקום שיש הצלחה תמצא יהודי...
    ברשתות הטלוויזיה הנחשבות,מאחוריי דיסני...ממש בכל.
    אז למרות שאנחנו לכאורה קטנים-אנחנו גדולים.
    ובנוסף לזה אנחנו גם העם העתיק בעולם! (4000 שנה ויותר! )
    ובנוגע למה שאמרת על האישה,אני לא יודע,אולי זה נכון.אבל הנה עוד תשובה
    ואם זה לא אישי מדי,למה חזרת בשאלה?
    דבר ראשון היהדות היא לא הדת היחידה העתיקה..אפילו היה לפניה..אבל למה שכחו אותה?כי הדת היהודית מחקה אותה..
    מה מזכיר לך השם "עובדי אלילים"? הרי אבא של אברהם היה עובד אלילים..לא?
    עמלק..שאלוהים גזר על דוד למחות אותו , את זקניו גבריו תינוקות וצאן ...זה ניקרא עם רחום?
    שכחת את הערבים? אפשר לקרוא להם בני דודים..לא? אתה זוכר...אברהם=יצחק וישמעאל?...שאברהם סילק את הגר מביתו ביגלל ששרה כפתה עליו..ואז בא מלאך להגר ואמר לה שיעשה ממנו (ישמעאל) גוי גדול? אז..? מה איתם ? זה שאתה מתעניין בפרטים היסטוריים רק של הדת שלך זה לא אומר שאחרים לא קיימים..
    נכון ..הרבה יהודים שולטים בעולם..אבל..הם לא ממש יהודים ..כי אני בטוח שפה ושם הם אוכלים טריפה..לא שומרים שבת..אז כן..הם עשו ברית מילה (שאגב היום גם נוצרים עושים ברית מילה מטעמי רפואה) אבל לא שומרים בשיט...אז בנינו זה לא ניקרא יהודים..
    אתה מודע לכך שהיהודים הם אלה שהרגו את ישו? אז כן..הרומאים עשו את זה פיזית..אבל מי גילה לרומאים איפה הוא מתחבא?
    זה ניקרא עם רחום?

40 אחוז אפשר להגיד ביגלל אחי..שניפטר..לא כדרכי עולם..(לא בזיקנה...)
    כל השאר..פשוט בלילה כשאתה חושב..אתה יודע..שאם תלמד תצליח..ואם תאמין בעצמך אתה תצליח..אתה לא חייב את העזרה של אף אחד..
    אם מחר יש לך מבחן..אתה תלמד = תצליח , אתה לא תלמד-לא תצליח.. אז איפה פה ההתערבות של אלוהים?
    וגם כשאני חושב על זה..הכל פה בכפייה ..אני לא חושב שאלוהים..שקורה לי הבן שלו..יגרום לי סבל כ"כ נורא אם אני לא יישמע לי..זה נישמע לי יותר מידי מיושן..ושניכתב על ידי חבורת גברים ששיעמם להם..
    =-=-=-=
    הטקסט הזה יותר ענק מקטע תאטרון דרמתי
    =-=-=-=
    YouTube-MrFalseProd

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    Zack
    לייקים
    0
    נקודות
    274

ציטוט נכתב במקור על ידי False צפיה בהודעה
    דבר ראשון היהדות היא לא הדת היחידה העתיקה..אפילו היה לפניה..אבל למה שכחו אותה?כי הדת היהודית מחקה אותה..
    עמלק..שאלוהים גזר על דוד למחות אותו , את זקניו גבריו תינוקות וצאן ...זה ניקרא עם רחום?
    שכחת את הערבים? אפשר לקרוא להם בני דודים..לא? אתה זוכר...אברהם=יצחק וישמעאל?...שאברהם סילק את הגר מביתו ביגלל ששרה כפתה עליו..ואז בא מלאך להגר ואמר לה שיעשה ממנו (ישמעאל) גוי גדול? אז..? מה איתם ? זה שאתה מתעניין בפרטים היסטוריים רק של הדת שלך זה לא אומר שאחרים לא קיימים..
    נכון ..הרבה יהודים שולטים בעולם..אבל..הם לא ממש יהודים ..כי אני בטוח שפה ושם הם אוכלים טריפה..לא שומרים שבת..אז כן..הם עשו ברית מילה (שאגב היום גם נוצרים עושים ברית מילה מטעמי רפואה) אבל לא שומרים בשיט...אז בנינו זה לא ניקרא יהודים..
    אתה מודע לכך שהיהודים הם אלה שהרגו את ישו? אז כן..הרומאים עשו את זה פיזית..אבל מי גילה לרומאים איפה הוא מתחבא?
    זה ניקרא עם רחום?

כל השאר..פשוט בלילה כשאתה חושב..אתה יודע..שאם תלמד תצליח..ואם תאמין בעצמך אתה תצליח..אתה לא חייב את העזרה של אף אחד..
    אם מחר יש לך מבחן..אתה תלמד = תצליח , אתה לא תלמד-לא תצליח.. אז איפה פה ההתערבות של אלוהים?
    וגם כשאני חושב על זה..הכל פה בכפייה ..אני לא חושב שאלוהים..שקורה לי הבן שלו..יגרום לי סבל כ"כ נורא אם אני לא יישמע לי..זה נישמע לי יותר מידי מיושן..ושניכתב על ידי חבורת גברים ששיעמם להם..
    יש תשובות מאוד פשוטות להכל.
    קודם כל,אתה מדבר על הריגת ישו?!
    אתה יודע מה זה צלבנים?! הנוצרים,והכנסייה רצחו מיליונים ויותר במהלך ההיסטוריה!
    וכן,ישו היה חייב למות,הוא עדיין היה יהודי,וזה מה שהיה לפי ההלכה.והקם להורגך השכם להרגו...
    וכן.היהדות היא הדת היחידה העתיקה.למה? כי אין עובדי אלילים.ואם יש אלו לא אותם אלילים.
    אז אנחנו כן העתיקים.
    ולכל הדברים שאמרת היו סיבות,עמלק היה עם מרושע.הוא רצח אותנו בעזות פנים במדבר והיה בו מידה של קירור המצוות ואדישות לבורא.
    לכן הם היו חייבים במיתה.
    ולהזכירל,הערבים הם בני ישמעאל,אבל לא אותה הדת כמו שהייתה להם אז.וגם ישמעאל לא נעשה גוי גדול בו ברגע,והוא לא המציא את הקוראן שאותם הם משננים ובה הם מאמינים.
    לכן הם גם אחרינו.
    ורוב היהודים לא אוכלים חזיר.אפילו אם הם גרים ומתנהגים כמו הגויים.ואתה לא יכול לדעת מה כל אחד שמה עושה,ויהודי זה יהודי.לא משנה מה.ביהדות איך כזה דבר המרה בכלל.אתה יהודי לכל החיים.
    וכל השאלות האלה שלך באמת מטופשות...
    ואתה לא אלוקים.
    יש לו סיבות משלו ויש מספיק סיפורים עד כמה הסיבות האלה נכונות.ויש עולם הבא,ואת זה הרבה נהנים להוציא מהמשוואה.
    ובעולם הבא יש הסברים להכל.ויש סיבות תאמין לי...
    וכן,אנחנו עם רחום
    כתוב עלינו שאנחנו ביישנים,רחמנים,גומלי חסדים D:
    ואני מכיר מישהי שאח שלה נהרג בירייה מערבי.והמשפחה שלה לא איבדה את האמונה.
    אבל לא שופטים בנאדם עד שלא עמדת במקומו.
    ולמה אתה עדיין צם אם אתה לא מאמין?
    ולכל השאלות שאתה שואל?,יש תשובות מאוד פשוטות וידועות לכל.

זאק,מעצב.
    MSN:
    ApolloDA@hotmail.co.il
    DA:

http://adonisdesign.deviantart.com/
    ~החנות שלי~

http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=756399

משתמש מכור האוואטר של False
    שם פרטי
    False :)
    לייקים
    14
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    כיום זמינה, המחר זה לטובה, אבל של מי? אם לא אני, נישברתי שוב למטאפורות של ליבי...

יש תשובות מאוד פשוטות להכל.
    קודם כל,אתה מדבר על הריגת ישו?!
    אתה יודע מה זה צלבנים?! הנוצרים,והכנסייה רצחו מיליונים ויותר במהלך ההיסטוריה!
    וכן,ישו היה חייב למות,הוא עדיין היה יהודי,וזה מה שהיה לפי ההלכה.והקם להורגך השכם להרגו...
    וכן.היהדות היא הדת היחידה העתיקה.למה? כי אין עובדי אלילים.ואם יש אלו לא אותם אלילים.
    אז אנחנו כן העתיקים.
    ולכל הדברים שאמרת היו סיבות,עמלק היה עם מרושע.הוא רצח אותנו בעזות פנים במדבר והיה בו מידה של קירור המצוות ואדישות לבורא.
    לכן הם היו חייבים במיתה.
    ולהזכירל,הערבים הם בני ישמעאל,אבל לא אותה הדת כמו שהייתה להם אז.וגם ישמעאל לא נעשה גוי גדול בו ברגע,והוא לא המציא את הקוראן שאותם הם משננים ובה הם מאמינים.
    לכן הם גם אחרינו.
    ורוב היהודים לא אוכלים חזיר.אפילו אם הם גרים ומתנהגים כמו הגויים.ואתה לא יכול לדעת מה כל אחד שמה עושה,ויהודי זה יהודי.לא משנה מה.ביהדות איך כזה דבר המרה בכלל.אתה יהודי לכל החיים.
    וכל השאלות האלה שלך באמת מטופשות...
    ואתה לא אלוקים.
    יש לו סיבות משלו ויש מספיק סיפורים עד כמה הסיבות האלה נכונות.ויש עולם הבא,ואת זה הרבה נהנים להוציא מהמשוואה.
    ובעולם הבא יש הסברים להכל.ויש סיבות תאמין לי...
    וכן,אנחנו עם רחום
    כתוב עלינו שאנחנו ביישנים,רחמנים,גומלי חסדים D:
    ואני מכיר מישהי שאח שלה נהרג בירייה מערבי.והמשפחה שלה לא איבדה את האמונה.
    אבל לא שופטים בנאדם עד שלא עמדת במקומו.
    ולמה אתה עדיין צם אם אתה לא מאמין?
    ולכל השאלות שאתה שואל?,יש תשובות מאוד פשוטות וידועות לכל.
    גם אברהם לא הביא את התנ"ך..שלא נדבר על הגמרא..ועל כל היהדות המאוחרת..גם יצחק וגם לא יעקב הביאו את התנ"ך..
    רק אחרי 500-600 שנה אחרי מות יעקב (אם לא יותר) קיבלנו את התורה שבע"פ..אז...לא אנחנו לא ממש עתיקים יותר מהמוסלמים...

זאת אומרת שאני יהודי בכפייה? כי אני לא ביקשתי להיות יהודי לא?
    ומה הקשר שאני לא אלוהים..לא הבנתי..
    כתוב עלינו..ביגלל זה רובנו הולכים אחרי בצע כסף..ומאוננים..בסדר..זה לא פותר שום דבר שאנחנו בישנים ורחמנים..אבל גומלי חסדים..אהה..כבר לא..
    אתה יודע שיש יהודים ששונאים אותי ואותך ורוצים במותינו? אתה מודע לכך שהם מעבירים לערבים כל מיני דברים? אז הם עדיין ניקראים בשבילך יהודים..?
    ואתה יכול לראות את אמנון הצוחק שמלבין את פניו של אותו אחד כזה ברבים..אבל איפה האמרה "עדיף לא לאדם לזרוק עצמו לכיבשן האש ולא להלבין פני חברו ברבים" שהוא צוחק עליו ומיסתלבט עליו..
    ואני מכיר מישהו שאבא שלו שאל רב בתקופת השואה האם כדאי לעבור וזה לא מסוכן מידי והרב אמר שלא לעבור ולסמוך על האלוהים...ובסוף? כל המשפחה של אותו נירצחה ואותו רב ברח..אז..?

אני צם ביגלל הכבוד שלי למשפחה..לא לדבר על זה שאני גם אגנוסטיקן..לא מאמין ולא אתאיסט..אבל עם נטייה לאתאיסט..
    =-=-=-=
    הטקסט הזה יותר ענק מקטע תאטרון דרמתי
    =-=-=-=
    YouTube-MrFalseProd

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    Zack
    לייקים
    0
    נקודות
    274

גם אברהם לא הביא את התנ"ך..שלא נדבר על הגמרא..ועל כל היהדות המאוחרת..גם יצחק וגם לא יעקב הביאו את התנ"ך..
    רק אחרי 500-600 שנה אחרי מות יעקב (אם לא יותר) קיבלנו את התורה שבע"פ..אז...לא אנחנו לא ממש עתיקים יותר מהמוסלמים...

זאת אומרת שאני יהודי בכפייה? כי אני לא ביקשתי להיות יהודי לא?
    ומה הקשר שאני לא אלוהים..לא הבנתי..
    כתוב עלינו..ביגלל זה רובנו הולכים אחרי בצע כסף..ומאוננים..בסדר..זה לא פותר שום דבר שאנחנו בישנים ורחמנים..אבל גומלי חסדים..אהה..כבר לא..
    אתה יודע שיש יהודים ששונאים אותי ואותך ורוצים במותינו? אתה מודע לכך שהם מעבירים לערבים כל מיני דברים? אז הם עדיין ניקראים בשבילך יהודים..?
    ואתה יכול לראות את אמנון הצוחק שמלבין את פניו של אותו אחד כזה ברבים..אבל איפה האמרה "עדיף לא לאדם לזרוק עצמו לכיבשן האש ולא להלבין פני חברו ברבים" שהוא צוחק עליו ומיסתלבט עליו..
    ואני מכיר מישהו שאבא שלו שאל רב בתקופת השואה האם כדאי לעבור וזה לא מסוכן מידי והרב אמר שלא לעבור ולסמוך על האלוהים...ובסוף? כל המשפחה של אותו נירצחה ואותו רב ברח..אז..?

אני צם ביגלל הכבוד שלי למשפחה..לא לדבר על זה שאני גם אגנוסטיקן..לא מאמין ולא אתאיסט..אבל עם נטייה לאתאיסט..
    עכשיו דיברת שטויות...
    אברהם יצחק ויעקוב לא קיבלו את התנ"ך,אבל התנ"ך זה לא הדת שלנו.
    הדת שלנו זה איסורים,מצוות חגים מועדים...
    וכל זה נמסר בע"פ,אז אנחנו הכי עתיקים...
    והאיסלאם נוצר הרבה יותר מאוחר,ממוחמד,לא מישמעאל או צאצאיו.
    והגמרא והכל זה פירושים של התורה-שיש לה 70 פנים.
    ושוב,אתה טועה.
    תראה כמה גמילות חסדים יש בא"י,כמה אירגוני צדקה...
    אין ארץ בעולם שדואגת ככה בגמילות חסדים!
    וכן,אנחנו גם חוטאים.לא אמרתי שלא.רק אמרתי שאלה המידות העיקריות שלנו.
    ויהודים זה עם רחמן,אחרת למה להם להקים את כל האירגונים הללו?
    אז באמת,קצת שכל...
    ואני לא מחליט מי יהודי ומי לא יהודי,יש שמאלנים שעוזרים לערבים.מה אתה רוצה שהם כבר לא ייחשבו יהודים?
    ה' לא זורק אותנו כל כך מהר...
    והרב טעה!,אני בטוח שהוא לא היה גאון.ובזמנו,תשאל את כל אלה שהיו בשואה,הם לא דמיינו את הדבר הזה.זה היה בהחלט בלתי נתפס.
    והרב אמנון יצחק מבין עניין,הוא צוחק רק אלה שבאים מראש כדי להסית את הקהל נגד הדת.
    תאמין לי.
    ונניח היה רב אחר שבייש את השואלים תמיד,אז לפי זה אתה פוסל את כל הדת?!
    שטויות במיץ.
    וכל השאלות שלך נדמות לי כמו בנאדם שרוצה להאמין אבל הוא פגוע מדי,
    תלך לרב ותספר לו מה אתה חושב ומרגיש ועל כל הספקות שלך,הוא יתן לך מענה ויעזור...

זאק,מעצב.
    MSN:
    ApolloDA@hotmail.co.il
    DA:

~החנות שלי~

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    שיר
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    תננו חיוווך , הקולהה טובהה =)

זה ניקרא עם רחום?

בעניין הדת אני רק יגיד לך שיש דבר שנקרא התערבות אלוקית ויש השתדלות..שזה אומר שאם תעמוד באמצע הכביש ותתפלל לאלוקים שיציל אותך ולא תשתדל לשמור על עצמך אז מן הסתם תמות כי זה דרך העולם,כשמתפללים למשהו צריך גם לעשות השתדלת ,אם זה ללכת לרופא ולא רק להתפלל להיות בריא, אם זה ללמוד למבחן ולא רק להתפלל לקבל 100..

והעניין הזה לא מעניין אותי כמו העניין שאם מישהו אחד מעם אחד מלשין על המחבוא של ישו..אז זה אומר משהו על כל העם שלו?
    אז גרמניה נאצית עד היום? אז אם יצא מחבל מכפר מסוים אז כל הכפר מחבלים? אני מניחה שאתה לא מסכים אם זה.. אבל אם זה שיהודי אחד הלשין על ישו זה גורם לעם שלם להיראות בצורה מסויימת.. אז אל תבכה שיגידו כל ההערבים מחבלים, זה בדיוק אותו דבר.
    ועבודת אלילים זה לא דת,זהשם כולל..
    ואגב מי שמקטלג אנשים לפי עם ודת זה מראה שכן ישלו עניין כלשהו בדת..

והככי חשווב- אני רק אומרת מה דעתי על מה שכתבת, בכלל אני חושבת שכל אחד יעשה מה שטוב לוו בלי להפריע למישו אחר
    ”אתה עכשיו במקום מסתור
    מחכים כבר שתחזור
    שוב אלינו במהרה
    שוב אלינו חזרה
    לו העם היה מחליט
    על הווה ועל עתיד
    היית איתנו לתמיד
    אחי גלעד שליט..”

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    Zack
    לייקים
    0
    נקודות
    274

ציטוט נכתב במקור על ידי -שיר- צפיה בהודעה
    בעניין הדת אני רק יגיד לך שיש דבר שנקרא התערבות אלוקית ויש השתדלות..שזה אומר שאם תעמוד באמצע הכביש ותתפלל לאלוקים שיציל אותך ולא תשתדל לשמור על עצמך אז מן הסתם תמות כי זה דרך העולם,כשמתפללים למשהו צריך גם לעשות השתדלת ,אם זה ללכת לרופא ולא רק להתפלל להיות בריא, אם זה ללמוד למבחן ולא רק להתפלל לקבל 100..

והעניין הזה לא מעניין אותי כמו העניין שאם מישהו אחד מעם אחד מלשין על המחבוא של ישו..אז זה אומר משהו על כל העם שלו?
    אז גרמניה נאצית עד היום? אז אם יצא מחבל מכפר מסוים אז כל הכפר מחבלים? אני מניחה שאתה לא מסכים אם זה.. אבל אם זה שיהודי אחד הלשין על ישו זה גורם לעם שלם להיראות בצורה מסויימת.. אז אל תבכה שיגידו כל ההערבים מחבלים, זה בדיוק אותו דבר.
    ועבודת אלילים זה לא דת,זהשם כולל..
    ואגב מי שמקטלג אנשים לפי עם ודת זה מראה שכן ישלו עניין כלשהו בדת..

והככי חשווב- אני רק אומרת מה דעתי על מה שכתבת, בכלל אני חושבת שכל אחד יעשה מה שטוב לוו בלי להפריע למישו אחר
    מסכים חלקית,כי לישו טכנית זה הגיע.
    בסה"כ לי מפריע שאני רוצה להיכנס ללמוד איזה חידוש פה,
    וכולם אתאיסטים...
    וזה מוזר שכל האתיאסטים בפורום יהדות ודת O_O

זאק,מעצב.
    MSN:
    ApolloDA@hotmail.co.il
    DA:

~החנות שלי~

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    שיר
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ

מסכים חלקית,כי לישו טכנית זה הגיע.
    בסה"כ לי מפריע שאני רוצה להיכנס ללמוד איזה חידוש פה,
    וכולם אתאיסטים...
    וזה מוזר שכל האתיאסטים בפורום יהדות ודת O_O
    חחח שמתעניינים במשו אז מתעניינים..
    שמעת על שיעורים?
    ”אתה עכשיו במקום מסתור
    מחכים כבר שתחזור
    שוב אלינו במהרה
    שוב אלינו חזרה
    לו העם היה מחליט
    על הווה ועל עתיד
    היית איתנו לתמיד
    אחי גלעד שליט..”

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    Zack
    לייקים
    0
    נקודות
    274

חחח שמתעניינים במשו אז מתעניינים..
    שמעת על שיעורים?
    חחחח ברור XDD
    אני הולך הרבה להרצאות.
    לא מזמן הלכתי להרצאה של הרב יצחק פענגר.
    אבל אם אני באינטרנט ובאלי לקרוא משהו נחמד,ואני גולש פה,אז מעצבן לראות את כל האשכולות הנוראים האלה נגד ד'.
    ובפרט עם סיבות מטופשות וחסרות בסיס שלא הגיונית.
    ראית את ההוא? חייזרים O_O

זאק,מעצב.
    MSN:
    ApolloDA@hotmail.co.il
    DA:

~החנות שלי~

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    רפאל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

האלוהים שאתה מאמין בו רצח מיליון וחצי ילדים ותינוקות בשואה שלא הספיקו לחטוא בחייהם, רצח גם רבנים צדיקים שלא חטאו, אז או שאלוהים רשע או שלא באמת איכפת לו מה כל אחד עושה בעולם שלו או שהוא לא קיים.

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    Zack
    לייקים
    0
    נקודות
    274

ציטוט נכתב במקור על ידי Gafrur צפיה בהודעה
    האלוהים שאתה מאמין בו רצח מיליון וחצי ילדים ותינוקות בשואה שלא הספיקו לחטוא בחייהם, רצח גם רבנים צדיקים שלא חטאו, אז או שאלוהים רשע או שלא באמת איכפת לו מה כל אחד עושה בעולם שלו או שהוא לא קיים.
    תשמע,אתה מוציא מהעניין את העולם הבא ואת השיקולים של הבורא.
    מסופר על עשיר אחד שנח ליד מעיין ובצילו של עץ.אכל ושתה ובטעות שכח שם את ארנקו המלא בדינרים.
    עבר שם עני אחד,ונהנה מהמקום ואכל ושתה...ומצא ארנק של דינרים.שמח וטוב לב עזב את המקום.
    אחריי זמן מה בא עני נוסף,ובזמן שסעד העני בא העשיר וחשד בעני על גנבה.הוא הכה אותו כמעט עד מוות ואז כשראה שהוא לא מוצא את הכסף המשיך בדרכו.
    רב שראה את כל המעשה לא הבין את פשר הדבר.
    שלחו לו משמיים מלאך\אליהו הנביא (לא זוכר.),ואמרו לו שבגלגול הקודם היה העני שהיכו שופט.והוא קיבל שוחד מהעשיר-שהיה בגלגול ההוא התובע,וככה פסקו נגד העני שלקח את הכסף-בגלגול שעבר,הנתבע.
    ועכשיו נעשה צדק.
    שמע,אני לא מתיימר לדעת את חשבונותיו של ד'.אבל אני רק בן אדם,אני לא יכול להתחיל להבין.
    אני בטוח שיש סיבה נכונה וטובה.
    נערך לאחרונה על ידי Apollo; 20-09-2010 בשעה 19:27.

זאק,מעצב.
    MSN:
    ApolloDA@hotmail.co.il
    DA:

~החנות שלי~

לכל אלה שמתכחשים לאבולוציה,
    תסבירו את זה שלנו ולשימפנזה יש 99.98% אותם גנים?

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    Zack
    לייקים
    0
    נקודות
    274

ציטוט נכתב במקור על ידי Shinx צפיה בהודעה
    לכל אלה שמתכחשים לאבולוציה,
    תסבירו את זה שלנו ולשימפנזה יש 99.98% אותם גנים?
    את האמת,לפי האבולוציה שלך אנחנו בכלל לא באותו ענף...
    (ויש לי הרבה תשובות.אם אתה רוצה לשמוע תתכונן למשהו ארוך.)
    נערך לאחרונה על ידי Apollo; 20-09-2010 בשעה 20:25.

זאק,מעצב.
    MSN:
    ApolloDA@hotmail.co.il
    DA:

~החנות שלי~

את האמת,לפי האבולוציה שלך אנחנו בכלל לא באותו ענף...
    (ויש לי הרבה תשובות.אם אתה רוצה לשמוע תתכונן למשהו ארוך.)
    אני בנאדם שאוהב לקרוא, תתחיל לרשום

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    שיר
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ

גם לנו ולנאצים היו אותם גניםם
    ”אתה עכשיו במקום מסתור
    מחכים כבר שתחזור
    שוב אלינו במהרה
    שוב אלינו חזרה
    לו העם היה מחליט
    על הווה ועל עתיד
    היית איתנו לתמיד
    אחי גלעד שליט..”

גם לנו ולנאצים היו אותם גניםם
    למה הייתה התגובה המפגרת הזאת נחוצה?

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:41.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,069 | הודעות: 8,173,656 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect