|
|
+1
שיר את חייה בסרט נשמה שלי...
תאמיני לי שאם את באמת רוצה לעבוד בעבודה שעובדים זרים עושים, אף אחד לא ימנע ממך...
הם לא תופסים 100% משרות בתחומים שלהם!
ותאמיני לי שאם באמת את מדברת ברצינות ואת חושבת שאם לא היו פה עובדים זרים אז היו פועלים ישראלים שיבנו בתים, יקצרו שדות, יהיו מטפלים סיעודיים ועוד כמה עשרות של עבודות כפיים אז את חייה בסרט!
אף אחד ישראלי לא יעשה דבר כזה באותה משכורת שמקבל עובד זר.
וחוץ מזה שתמיד אפשר לאיים עליהם שתזמין את משטרת ההגירה ואז הם עושים הכל בשבילך זה מצחיק
זה נשמע לגיטימי לגמרי אבל זה בעייתי שיש ילדים וכול החרא הזה
אם אתה שואל אותי צריך להטיס אותם מפה אין מה לעשות מדינה יהודית זה מה יש
חפשו מקום אחר ללכת אליו...
נגיד ערבים מבחינתי יכולים לחיות ביערות וכאלה, על עצים, בים לא ממש משנה... רק שלא יפריעו לי לעין.
כל האחרים לא אכפת לי שישארו בארץ הם בני אדם מן הסתם למה אתם גזענים?
דת זה משהו שמפלג אנשים ואני לא מאמין שאנשים כ"כ סתומים שבשנות האלפיים של כדור הארץ יש עדיין דתות.
אל תגידי לי שהתגובה הזאת לא מגעילה אותך :
זה בדיוק כמו השואה, לגרש כל נפש יהודי מגרמניה והסביבה.
תאמיני לי שלא כולם נמצאים כאן כעבריינים או כמו שאת מכנה אותם, רובם שכירים שקיבלו אישור מהמדינה להשאר כאן.
דעתי שפשוט לא צריך להכניס יותר עובדים זרים למדינה, אבל גם לא להוציא את אלה שעכשיו חיים פה ובנו את החיי החברה והכלכלה שלהם פה.
נערך לאחרונה על ידי זוהר; 30-10-2012 בשעה 20:00.
לשעבר 'Like
בואו נהרוג את כולם! הם לא בני אדם, הם לא כמונו! אנחנו הגזע שנמצא הכי גבוה בשרשרת המזון! בואו נהרוג אותם ואת הצוענים.
אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
סטפן רוברטס
And Man Created God In His Own Image
Come Out
אז בוא אתה ותעשה לי את הטיח מחדש בחדר
תאמת אני חושב שאין אותם כל כך הרבה... והם עובדים בזול
המשתמשים שלי:
HotBanana > NewYear > Dursci > DurSci > FullSex > CSS
PHP | SQL | HTML | CSS | JS | JQUERY | AJAX
אולי הם יגידו,הישראלים האלה מניאקים בוא נהרוג את כולם,למה לא? מה אנחנו שונים?והם עוד עושים לנו טוב,אוקי חצי מהם מרביצים אבל נענשים,רק שתדע,הם פה 3 שנים ואז חוזרים לארץ שלהם.
אם נגיד הוא מטפל בך ואתה לא מת תוך 3 שנים אז שאתה מת הוא מגורש למדינה שלו.
נותנים להם להיות בישראל רק בגלל שבמדינה שלהם הם לא יכולים לפרנס את עצמם ואת המשפחה שלהם,אתה לא חושב שמגיע להם להיות פה 3 שנים?
וואי איזה אנשים סתומים
תקשיבו, לא מספיק שיש לנו פה בעיה של פליטים ערבים שמתרבים בקצב כמו חרדים ואולי אפילו יותר, אתם רוצים להכניס לפה עובדים זרים?
ברור שצריך לגרש אותם מה השאלה בכלל.
זה מתחיל בלהיות עובדים אצל זקן--->נשארים פה לא חוקיים--->מביאים פה ילד--->הילד לומד בבית הספר--->הילד מצליח בבית הספר--->הילד הולך ללמוד באוניברסיטה--->הילד מנהל הייטק--->אבאשך חקלאי
עוד תרחיש: --->סיני אחד יביא פה ילד--->חבריו הסינים יביאו פה ילד--->יהיו פה הרבה ילדים סינים--->ילדים סינים מתבגרים--->ילדים סינים מקימים את המפלגה הסינית--->יש לך קולות של סינים בכנסת--->הסינים מתרבים ומתחילים לסחוט אותנו יותר מש"ס.
לא יקרה כלום אם תשלם עוד כמה שקלים ותעזור ליהודים, במקום להרוס תמדינה.
אין פה בכלל השוואה לשואה או משהו כזה, רוב המדינות בעולם לא יקבלו אנשים כאלה בתור אזרחים.
עוד עניין, שמדינת היהודים הוקמה בתור תשובה לאנטישמיות, בכל מקום בעולם רדפו אותנו, רצחו אותנו, אנחנו צריכים מדינה משלנו ששם נחייה בביטחון, אולי זה נראה מצחיק אבל בעתיד הרחוק, עובדים זרים יפגעו בבטחון המדינה, בזהות של מדינה יהודית.