קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. שפיכה מוקדמת בעקבות השירות הצבאי
    על ידי משתמש אנונימי בפורום רפואה ובריאות
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 12-10-2007, 17:55
  2. שפיכה מוקדמת
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 18-08-2007, 15:51
  3. שפיכה מוקדמת
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 05-06-2007, 12:24
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10

שפיכה מוקדמת

ברירת מחדל שפיכה מוקדמת

דבר ראשון,אני צריך לציין שאני לא בא לפרסם מוצר ואני לא מנסה למכור לכם שום דבר ואני לא מקבל שום דבר ממה שאני הולך לכתוב,כל הכתוב הוא מנסיון.

יש כדורים טבעיים הנקראים ****

נסיון::

לפני כשנה וחצי בערך שכבתי פעם ראשונה עם חברה שלי, התוצאה - גמירה מהירה ממש.
    מאז כל כמה זמן אני מחפש פתרון ומנסה את השיטות השונות חוץ מהפתרון של הכדורים נגד דיכאון שאני נגדם אישית...בגלל שהם נגד דיכאון בעיקר.
    שמעתי על הכדורים של **** כבר ממש ממש ממזמן אבל תמיד הייתי ספקטי לגבי זה,בין הזמנים האלו החברה הוחלפה אבל עם החברה החדשה היה פחד גדול מאוד להתחיל לשכב בגלל ה"בעיה" שלי אז דחיתי את זה כמה שיותר עד שכבר חשבתי שאולי אני אצליח להחזיק יותר מדקה ונחשו מה...גמרתי על המקום.
    והייתי חייב לספר לחברה החדשה את המצב וסיפרתי לה גם על הכדורים האלו שהם כדורים טבעיים,לפני חודש החלטנו לנסות אותם,בגלל שאני בצבא היא נאלצה לקנות אותם בשבילי(כמובן שאני שילמתי) בקיצור,אני לוקח את הכדורים כבר חודש שלם והחלטנו לנסות שוב לפני כשבוע(כלומר לקחתי את הכדורים כבר שלושה שבועות)והתוצאה היית מדהימה,הצלחתי להחזיק כמו שצריך,היא גמרה,אני גמרתי ובחיים לא הייתי כזה מאושר

מידע::

רכיבים:
    • טירוזין tyrosine- לטיפול בדיכאון, חרדות וכאב ראש.
    • ארגינין arginine- מסייע בשחרור הורמון הגדילה (dhea האחראי להעלאת הורמון
    הטסטוסטרון).
    • אורטיקה urtica- צמח עשיר באבץ ובברזל.
    • זינק zinc- חשוב ליצור תקין של הורמוני הרבייה ונגד פרוסטטה.
    • ויטמין B5- חשוב ליצור תקין של הורמונים ותפקוד תקין של מערכת העצבים.
    • מקה maca- מגדיל את יצור הורמון הגדילה, מחזק את החשק והיכולת המינית.
    • זעפרן וג'ינג'ר- משפרים את זרימת הדם וממריצים.
    • ג'ינסינג קוראני ginseng- מעורר למערכת העצבים המרכזית, דומה בפעולתו
    לאנדרלין, משפר את פעולות השרירים, עוזר לגוף להסתגל למתחים ומגביר כוח מיני.
    • קנידיום מוניירי cnidium monnieri- משמש לטיפול באימפוטנציה באופן כללי.
    • אפימדיום epimedium- מטפל באימפוטנציה, מונע עייפות ומתח.

את הכדורים עצמם לוקחים במשך שלושה חודשים וההשפעה שלהם נשארת לשנה שלמה.
    במשך חודש אחד לוקחים 2 כדורים ליום,אחד בבוקר ואחד בערב ובמשך החודשיים הבאים לוקחים 1 ליום בצהריים.

הבעיה היחידה(שאני מצאתי עד עכשיו) היא המחיר.
    כשחברה שלי התקשרה לברר מה המחיר הבחור אמר לה שהמחיר הוא 920 שקלים כולל משלוח וזה אחרי הנחה!
    לא היססתי אפילו וקניתי אותם למרות שזה היה כסף שעבדתי עליו קשה...ואני יכול להגיד לכם היום שזה היה שווה כל אגורה ששילמתי על זה ואני לא יכול לחכות כבר לסוף השלושה חודשים האלו שתהיה לזה השפעה מלאה.

מקווה שעזרתי פה לכמה אנשים ושתקבלו עזרה כמו שאני קיבלתי.

קרדית לאתר הרישמתי של **** על המידע
    וקרדית לי על הנסיון איתם ^^

2. קישורים ממומנים

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

אחי,גם לי היתה בעיה שהתחלתי לשכב עם חברה שלי,בערך איזה שבועיים שלושה זה קרה לי ואני לא מגזים אם לא חודש( והיא הבחורה הראשונה שלי) זה נובע ממשהו פסיכולוגי שאתה חושב על זה בזמן האקט אתה חושב לעצמך :" אני לא אגמור אחרי דקה" ואז אתה כביכול רק מתעסק בלא לגמור ורק מתעסק בזה אבל הגדולה של חברה שלי (שלמרות שזאת היתה הפעם הראשונה של שתינו) שהיא לא הלחיצה אותי כל אותו חודש אני בטוח שהיא התבאסה וגם אני אבל היא תמיד אמרה לי :" אל תתבאס העיקר שאותי זה מספק" ( הייתי בדיוק כמוך דקה 2 וגומר) והייתי חולני תהייה בטוח יותר ממך חושב על זה כל היום נכנס לתסביכים למה אני ככה מרוב הגברים בעולם למה דווקא לי יש את זה?וכמו שאתה מספר כל הזמן דחיתי את היחסי מין איתה מרוב הפחד לגמור מהר אבל קרה מצב שלא שכבנו איזה שבוע וחצי והיא הרגישה כל כך צורך וכל כך פחדתי ואמרתי יאללה יהיה מה שיהיה,מקרה הכי גרוע אם אני באמת כזה אני אטפל בזה במה שאתה המלצת או בעוד תרופות אחרות,ניסיתי וקרה לי "נס" אמרתי לעצמי יאללה תעבור את הדקה שתיים ואתה תותח והפלא ופלא אחי אני מניאק אם אני משקר לך סיבוב ראשון היה 20 דקות והייתי יכול למשוך את זה עוד וזה הגיע למצב שכבר לי היה נמאס ואני בחרתי מתי לגמור.
    עכשיו מה העצה שלי אליך?אם אתה עדיין נוטל את אותם הכדורים והביטחון שלך עלה כתוצאה מנטילת הכדורים אז תנסה פעם לקיים יחסים עם החברה שלך בלי הכדורים ותראה מה התופעה,אל תחשוב בראש על כלום כי אתה עם ביטחון ואתה יודע שאתה לא תגמור אחרי דקה.
    דבר שני,תתאמן על אימוץ השריר,לדוגמה כשאתה משתין אז תנסה להפסיק את השתן ל3 שניות ואז כל פעם תשתין ותפסיק וכך הלאה.דבר שלישי לגילוי אם אכן באמת יש לך גמירה מהירה,יש אנשים שרואים לדוגמה פורנו ומביאים ביד ואחרי 10-50 שניות הם גומרים,אם זה לא קורה לך אז תהיה בטוח שאין לך גמירה מהירה,כפי שאתה מספר אתה גם אומר שזה היה הפעם הראשונה שלך ואם זו חברה אני מסיק מכך שלא השתמשת באמצעי מניעה או משהו כזה או שהיא נוטלת גלולות ובגלל שאתה כביכול לא מנוסה ואתה מתחיל ישר על "רטוב"(הכוונה ללא קונדום) אז זה מעורר אצלך את הרגישות וככה אתה גומר,על כל מקרה אם אתה מרגיש שאתה באמצע אקט(כשאתה לא תיטול את הכדורים) ואתה רוצה לגמור אל תתרגש,או שתוריד את הקצב ותחכה 10 20 שניות זה לא בושה,אתה יכול לדבר איתה על משהו תוך כדי או שפשוט גם תעצור וגם תקווץ את השריר תוך כדי ואז אתה תרגיש שאתה בשליטה מלאה,על כל מקרה אני חושב שאתה בדיוק כמוני וסתם אוכל תסביכים על זה שאתה גומר מהיר כי אתה לא מנוסה בעניין,היום יש בדיקות רופא אם אתה גומר מהר או לא,אם זה כל כך מפריע לך (ואני מאמין שכן אם כבר החלטת לטפל) אז תבדוק אם אתה אכן גומר מהר,אבל אני חושב שלא כי אני מניח שיש לך את אותה "הבעיה" שהיה לי.
    שיהיה בהצלחה.

אני בהחלט מאמין שהיית לי את אותה ה"בעיה" כמו שלך, רק שאני לא אצלחתי לנתק את המחשבה מהגוף.
    אם אני רואה פורנו ואני מביא ביד אני מסוגל לגמור תוך 50 שניות ומצד שני אני יכול למשוך את זה עג עשר דקות ויותר.
    תחשוב על זה שהייתי שוכב עם האקסית שלי במשך שנה שלמה וכל פעם ששכבנו גמרתי תוך איזה דקה וקרה פעם פעמיים שזה נמשך איזה 10 דקות ואמרתי לעצמי שאני תותח ושוואלה זה משתפר אבל מה לעשות...פעם אחרי זה הכל התחיל מההתחלה.
    אני התעסקתי בזה המון,אני יודע על זה הכל,אני יודע איזה הורמון משפיע על הגמירה בדיוק אני יודע כל טיטפול אפשרי וניסיתי את אלו שאפשר לעשות ללא עזרת ממוחה,, חברה שלי אפילו הציעה שנלך למומחה אבל מה עלשות...המצב באמת מביך,הייתי בטוח שהחברה הנוכחית אפילו תזרוק אותי אחרי שהיא תגלה ובגלל זה הגיע הדחייה אבל במקום זה היא היית הבן אדם הכי טוב בעולם הזה ותמכה בי,היא אפילו הציעה לשלם חלק מהמחיר שטיפשי הזה.
    ואני יכול להגיד לך אישית שלי הכדורים עזרו,אין אם זה משפיע לי עכשיו על הגוף ובעתיד זה יעזור לבטחון.
    אני לא יכול להפסיק לקחת את הכדורים עכשיו,זה לא משהו ריגעי זה טיפול רצוף של שלושה חודשים שבהם אתה "מחדיר" לעצמך חומרים לגוף והם נשארים שם עד שנה ככה שיש לי שנה לצבור בטחון עצמי ובכמה פעמים הקטנות ששכבנו צברתי לעצמי בטחון,היא גומרת,אני מחזיק...לא יכול להיות טוב יותר.
    מה שאני אומר זה שלפעמים קשה מאוד לנתק את הגוף מהמוח וקשה לא לחשוב על זה כי זה אחד הדברים הכי מביכים שיש והוא אפילו היה חלק גדול ממה שהפסיק לי קשר של שנתיים, שלא לדבר על החברה החדשה שאיתה בכלל אכלתי סרטים עד שהיא תמכה בי(לא שהקודמת לא תמכה,פשוט הייתי צעיר יותר ואמרתי לעצמי שאני יעבור את זה בדרך אחרת).
    למה אני בא ומדבר על הכדורים האלו בכלל..? אני לא בטוח.
    אני יודע שאני חיפשתי פתרון במשך הרבה זמן ולא מצאתי(שנתיים) עד שהחלטתי לקחת את הכדורים (והיום בדיוק אני לוקח אותם חודש מה שאומר שנשארו לי חודשיים)והם באמת עזרו לי ואני מקווה שהם יעזרו לעוד חברה פה כי שניינו יודעים שזה מצב מאוד לא נעים..

שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ

אתה צודק,שיהיה בהצלחה,ואם זה מספק אותך אני שמח בשבילך

משתמש ותיק האוואטר של EnBlack
    לייקים
    366
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "Excuse me while I kiss that guy..."

זה יכול להיות פתרון מדהים בלי כל מאמץ אם לא מדברים על שעות העבודה הארוכות שצריך בשביל לקנות את הכדורים האלה...
    אבל לא נראה לי שאני רוצה שמשהו יתחיל להתעסק לי בהורמונים בגוף.. אז אני אגמור בחצי שעה במקום בדקה ויצמח לי אף על הרגל? (חח סתם לא באמת :\) ...
    בטוח יש לזה תופעות לוואי ואני לא חושב שאני מוכן להסתכן

בעלים
    לייקים
    233
    נקודות
    1,090
    משפט מחץ
    אם אין אני לי, מי לי.

*** שמברא, מצטער, אבל זה לא מוכח מדעית, אני לא אתפלא אם זה שיחק לך פסיכולוגית בראש וזו הסיבה שהפסקת עם השפיכה המוקדמת.

כל המרכיבים שכתבת כאן לא משפיעים על המוח, שם מתרחשת ומתחילה הגמירה!, יש תרופות אנטי דכאוניות שמשפיעות על המוח ויכולות לעכב שפיכה, אף דבר אחר לא יכול לעשות זאת, אז שלא יעבדו עליכם..

אני מצנזר את שם המוצר מאחר ואני מרגיש שכותב הנושא נותן פרסום ושלא כצדק למוצר שלא באמת עוזר.

משתמש כבוד האוואטר של MX2
    שם פרטי
    קירבי
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אני באמת מאמין שזה פסיכולוגי... גם לי הייתה את הבעיה בדיוק כמו MoDeRaToR
    אבל כן זה לאט לאט השתפר כי הפסקתי לחשוב על זה ועל כמה זמן אני יחזיק...
    הפיתרון הכי טוב שמצאתי זה להיות טיפה שיכור! אני יודע שאחרי שאני שותה אני יכול להחזיק המון ולפעמים לא מצליח לגמור(תלוי כמה אני שתוי)
    זה באמת הפריע לי והתריד אותי עד שהפסקתי לחשוב על זה וזה עזר בצורה מטורפת

משתמש כבוד האוואטר של CompleX
    לייקים
    1
    נקודות
    210

אוו ווא נכנסת פה לדיון ארוך ומייגע ...
    ואני לא אפרט... מה שאני יגיד לך זה הדעה האישית שלי.
    אני נגד טיפול בכדורים לא משנה במה. קודם כל לנסות כל דבר אחר. אתה בעצם לא פותר את הבעיה שלך עם כדורים... אתה "עובד" עליה לכמה זמן...

זה נושא ארוך שאפשר להכנס אליו. אבל הפתרונות קיימים .. והם רבים ומגוונים
    לא הייתי יוצא בהצהרה כזאת ומפרסם אשכול כזה בו אני ממליץ לילדים לרכוש איזו שהיא תרופה בעלת השפעה על הקטע המיני.

זה לא פתרון!

בהצלחה שיהיה.

כמו שאמרתי פה,אני ממליץ עליהם בתכלס כפתרון אחרון כמו שהיה איתי,ניסיתי הכל ועיכבתי את זה במשך שנתיים
    לי אישית,הכדורים עזרו...פסיכולוגית...לא פסיכולוגית,לי הם עזרו משמעותית
    וכמו שאמרתי הכדורים טבעיים,הם להם תופעות לוואי זה בתכלס כדורי טסטוסטרון
    אני מקווה שעזרתי לפחות לכמה אנשים פה כי אצלי אף אחד מהשיטות האחרון לא עבדה..

שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    כמו שאמרתי פה,אני ממליץ עליהם בתכלס כפתרון אחרון כמו שהיה איתי,ניסיתי הכל ועיכבתי את זה במשך שנתיים
    לי אישית,הכדורים עזרו...פסיכולוגית...לא פסיכולוגית,לי הם עזרו משמעותית
    וכמו שאמרתי הכדורים טבעיים,הם להם תופעות לוואי זה בתכלס כדורי טסטוסטרון
    אני מקווה שעזרתי לפחות לכמה אנשים פה כי אצלי אף אחד מהשיטות האחרון לא עבדה..
    אחלה אם אתה מקבל את זה שיש לך "בעיה" למרות שאני לא חושב כך וכמו שאנחנו מנסים להסביר לך הכל פסיכולוגית,ואני במקומך אם הייתי מגיע למצב הזה אז הייתי מברר מה החומרים שיש בכדור עצמם,האם יש תופעות לוואי?מה זה יכול לגרום בעתיד?
    (כידוע לך שכדורים זה לא "נקי",יש כדורים לדוגמה שעכשיו עוזרים לבן אדם ללחץ דם או כל תרופה אחרת שעוזרת אבל בעתיד היא יכולה לגרום לו להיות אימפוטנט\אירועים מוחיים\בעיות לב..,אני סתם נתתי דוגמא למה שכדורים יכולים לגרום אני לא באמת יודע אם אכן זה מה שיקרה,בגלל זה הייתי ממליץ לך לשאול אם אתה כבר נכנסת לכל העניין של הכדורים ואתה לא מעוניין לצאת מהם,כי חבל שבשביל הנאה תסבול בטווח הארוך.)
    בהצלחה וחג שמח

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:46.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,501,779 | הודעות: 8,202,372 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect