נכתב במקור על ידי
Iti10
אז אולי אנחנו מגדירים ערס בצורה שונה (למרות שזה די קשה כי בתכלס רואים את זה ישר חח), וכן על גופניקים בכלל לא דיברתי, התכוונתי לערסים הכבדים או אלה שעושים פוזות של ערסים, אבל לא לסוג רוסים שאתה מדבר עליו.
ויש מצב גם הסטנדרטים שלך לגבי בנות יותר גבוהים משלי (ועוד עליי אומרים שיש לי סטנדרטים גבוהים חח, כלומר בסוג של האשמה שפעם עוד הייתי יכול להאזין לה והיום כל מי שאומר לי את זה אני צוחק ולא מתייחס בכלל), בתכלס כשאני חושב על זה, אני לא מכיר בנאדם אחד מה"טבעיים" (הם לכאורה היו תמיד במצב חברתי מעולה וכו') שאני כן יודע שלא התפשר פעם על מישהי, והכי דפוק שזה גם כאלה שלפי מה שנראה יש להם ביטחון וגם מראה בכלל בכלל לא חסר להם, והם לכאורה "אלפא" בהתנהגות אבל כפי שציינת שאלפא אמיתיים זה דבר נדיר אז אני יכול לאמר בפירוש שהם לא, ובכלל ה2 שורות האחרונות שלך הן סך הכל הסיבה ללמה הרגשתי רע לגבי זה שאני לא מתפשר על כל אחת שבאה, ובכלל ההתנהגות במדינה הדפוקה הזאת במיוחד היא כל כך עלובה כשזה מגיע לבנות, אני לא מאמין שאשכרה פעם הייתי בכמה אתרי היכרויות והייתי מחקה מה שכל מיני ערסים מפגרים היו כותבים, לא פלא שהמון בנות כאן ביצ'יות שאגב חלקן אפילו לא שוות את השערה בבית שחי שלי (והכי מצחיק שאותם AFC'S שמעלים להם את הערך ככה עוד מתלוננים על זה שהן כאלה, כל איזה מכוערת סוג ז' או מישהי שיש לה גוף שהוא לא שמן במיוחד והפנים שלה לא נראות אחרי הפצצה גרעינית (או בקיצור מישהי נורמלית לחלוטין בלי שום דבר מיוחד בה, וכן אני מתכוון גם לאופי) מקבלת יחס של מלכה, זה פשוט עלוב.