אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
סטפן רוברטס
And Man Created God In His Own Image
Come Out
|
|
ProVirus קודם כל לא קפצתי מאפס למדתי לפרוץ סטימים והשטויות האלה ואני מתכוון ללמוד SQLI מהאתר הזה
http://vlib.eitan.ac.il/sql_course/starthere.html
אני לא לומד כדי לפרוץ אני לומד בשביל ידע ומה זאת אומרת ''אתה לא משהו'' תפסיק לחשוב שנולדת האקר כל אחד מתחיל מאפס ומתקדם וכך גם אני , אני לא אומר שאני האקר גדול ואני לא אומר שאני האקר בכלל אני כולה לומד ואני לא יכול להבין למה זה מפריע לך או ל xyossizx
עריכה :
הבאתי את האתר ממנו אני מתכוון ללמוד את השפה וSQLI ....
וגם SQL עוד מעט בר יחסמו לגמרי שזה ממש לא יעזור
אבל אולי תילמד דברים שחוץ מזה יעזרו לך בחיים כמו HTML CSS PHP ולהעמיק ולא סתם יודע בסיס עזבתי
אתה יודע מה היה האשכול הראשון שלי כאן? תלמדו אותי לפרוץ אתר, כתבו לי: לך תלמד ככה וככה תלמד שפות, אמרתי: מה סתם מניאקים לא רוצים ללמד אותי אז אומרים לי לך תלמד שפות, היום אני מבין שאם לא הייתי לומד: HTML ו JAVASCRIPT וקצת מ CSS, הייתי מתקשה בכל תחום ה WEB, לא אומרים לך תלמד סתם, מי שאומר לך לא צריך לדעת את השפה הוא קידי שחושב שהוא יודע הכול.
סטפן רוברטס
Come Out
xyossizx התגובה הקודמת שלי עונה של תגובתך ... ושוב פעם אני רוצה ללמוד את זה ואני מתכוון לזה הנושא מעניין אותי מאד ואני אלמד את זה ובחיים לא פרסמתי אשכול כגון ''תלמדו אותי שפות תיכנות ותלמדו אותי איך לפרוץ לאתר'' כי אני מבין שכדי לעשות את זה צריך לדעת את כל מה שמקיף את התחום
(דרך אגב יש לי 3000 בהודעה זו)
סתם לדיעתך.
NULL=
סטפן רוברטס
Come Out
תנסה להבין
NULL=
סטפן רוברטס
Come Out
לפעמיים האמת כואבת ואתה חש האקר HTW
מזה שטויות האלה איך אתה יכול להגיד דבר כזה אם אתה/יניב/מנהל אבטחת מידע יודעים להשתמש רק CK ויודעים רק SQLI וגם לא יודעים את השפה רק לעשות את הפעולות אתה יודע למה אני חושב שאני יותר טוב ממך כי לי יש תוכנות שבחיים לא תישמע עליהם שמפצחות לך את הקאפצה של בראזרס ולא חמוד לא דרך האחורית אני מוריד את בראזרס דרך הכניסה הראשית
ואתה מיתכוון לילמוד SQLI רואים שאתה לא יודע מזה אומר כי זה נועד לפריצה והתקפות אם אני לא טועה
תילמד דברים מועלים שיעזרו לך בחיים תראה את יוסי עשו לו חיים קשים עכשיו הוא יודע כאן יותר טוב מכולם
ולי עשו חיים קשים בנושא של קראקר ועכשיו אני יודע מצויין
קודם כל מסתכלים על עצמך ואחר כך על אחרים למה בוא תגיד לי איך מכינים Config לApex או לVillain
זה בסיס בסיס ועכשיו אני אומר לך 100% אפחד לא יודע את זה כאן אז תחשבו קצת על מה יוצא לכם מליפרוץ סטים ואם אתם לומדים מזה משהו
תגיד לי תכלס מה למדת אתה יכול להגיד לי מה ההבדל בין BASIC ולFORM או מה ההבדל בין פרוקסים שיש להם סיומת של :XXXX
כלומר של 4ספרות לכאלה שיש להם 5 או 6 ספרות?