אין לך מה לעשות בחיים אז אתה הולך נגדנו טוב מה לעשות מקרה אבוד ......
אני גם בטוח שאת ''התוכנה'' שלך חיפשת איזה שנה ושנה בילית מול המחשב....
|
|
אני אפילו לא פורץ כימעט שנה
איך אתה מעז לדבר תתחילו לילמוד לבד עוד משהו שמראה שאתה פאקניג לא רציני
תראה עלית לניהול זהו ניגמר לך החשק אתה יורד פשוט בושה
אחי אתה אחד האפסים אתה עוד מודה שאתה משתמש בתוכנות ועלק פרטיות גם עם הם פרטיות לא אומר שאתה האקר הכול SK ואני עלק לא יודע מה זה פרוקסים אתה SK רציני כל מה שאתה יודע זה תוכנות ותוכנות ועוד אתה אומר שאני לא מתקדם לשום מקום אה בקיצור אתה הכי SK בפורום פה ואתה עוד מודה בזה שאתה אומר שאתה משתמש בתוכנות ועוד אתה יורד פה על ילדים אתה בדיחה רצינית אחי צריך לפרסם תשיחה הזאת בפורום האקינג כמה יצחקו על זה אשכרה אתה בדיחה מהלכת של SK
לפעמיים האמת כואבת אחי
אני מודה לעובדות אני לא פורץ לאתרים כי זה משעמעם וליפרוץ SQLI אני כבר יודע אבל מעבר אני לא
למה כולם מפחדים להגיד מה אתם עוד יודעים חוץ מCK מישהו כאן יודע להכין קיילוגר לבד?
למה אתם לא אומרים מה אתם יודעים לעשות
לך תחזור לסמים שלך
הופה הלחתי להשתיק אותך סוף סוף
רואים שאתה לא מבין קיילוגר להכין ממש ממש ליפתוח Visual Basic 2010 Express ולהתחיל להכין
אין לי אייסי אבל יש לי מסן בוא לשם
אתה מנהל בלי עמוד שידרה שים לב כל נושא הופך להיות שפאמים רצינייים יש רק סיבה אחת והיא בגללך
נקודה.
ממש לא בגללי הרוב בגלל יוסי ובגללך וזהו אתם תמיד מגיבים ספאמים וחוץ ממכם ולפעמים גם אלעד מתערב כולם פה לצדי ואותכם כולם פה מתעבים ואני עוד בלי עמוד שידרה אה ואין לי מסן תבוא לנצרת עילית ותדבר אליי ככה סבבה אני רואה פה פתחת תפה יותר מדי ולא מתאים לי הדיבור הזה והזילזול הזה עם אתה כזה גבר תבוא לפה תפתח תג'ורה שלך ככה ונראה איך תחזור לבית אה
רואים שאתה לוקח הכל קשה
לפחות אני יודע להבדיל בין מחשב לבין החיים
אבל תידע אם אתה תוקע לי קללה אחת אני ידאג שאתה לא תיהיה בצבע כחול
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=660782
כאן מה כאן?
אני רואה אותכם אני מקבל הקאות
סיבות אשיות עלק ויושב 24/7 על המחשב
אני לא חברה שך אז אל תגיד לישתוק
לך לקבוצת תמיכה שלך תספר מה עבר עליך היום
ProVirus סתם חש את עצמו האקר.