אני יכול להגיד לכם שאני שומע בהתחלה את השיר ואז חשוב לי לשמוע אותו בליייב כי כול אחד יכול לשיר באולפן ואז אחרי מקסוסים ופלטרים להשמע כמו מלאך.
אני אוהב את הלהקות בולט פור מייי ולנטיין כי כבר מההתחלה הם שרו בליייב מצוייין ולא כמו להקות שנשמעו בתחילת דרכם רע ואז אחרי השנים השתפרו בליייב,ומי שלא מאמין שיכנס ויחפש את השיר בולט פור מיי ולטייין -הנדס אוף בלאד כי זה נחשב השיר הראשון שלהם והם נשמעו בליייב כמו באלבום בדיוק.
אולי אתם לא אוהבים אותה כי היא מטאלקור או כול דבר אחר אבל לדעתי להקות שלא צריכות פליייבקים ולא שנים כדי לדעת לשיר בליייב הם להקות טובות.
ומה לעשות במטאל שלי לרוב הוא להקות כמו בולט וטריווים שהם אחלה להקות ליייב אולי מנסים לצור פוזה כול שהיא אבל מבחינת ליייב להקות וותיקות יכולות ללמוד משהו כי יש את הלהקה הזו שאני שונא גדול שלה שקוראים לה פול אוט בויז אני קורא להם בשם אחר אבל זה לא ראוי חחח.
הם באלבום שרים אני לא יכול להגיד כי טוב כי אני לא סובל פאנק רוק אבל בליייב סבתא שלי מנגנת יותר טוב חחח הם מנגנים כאילו ילדים בני שמונה שקנו להם תופים וגיטרה צעצוע ועושים פוזות של קטנים ככה בדיוק וחושבים שהם מגניבים חחח.
וסתכלו על להקות כמו נירווונה הם שרו בלייב ובאלבום הכי טוב שאפשר ונהיו אגדות כי בדוגרי עוד עשר שני נסתכל ונזכור את הלהקות שליייב הם ממש טובות ובאלבום שישארו שם חחח.
אולי גאנז אנד רוזס הם היו חרא בלייב בגלל שלסולן היה קול ממש גרוע לדעתי אבל סלאש הוא זה שהכניס אותם לתודעה חחח.
מצטער על החפירה פשוט הסבר קטן חחח.

ציטוט ההודעה