רציתי לשאול..
אם נגיד אני פועל נכון על פי אומנות הפיתוי..
אבל אני יודע שיש לה חבר שנה כבר..
הוא בצבא היא בי"ב..
אני לפני צבא.
יש סיכוי שהיא תפרד ממנו בשבילי? או שזה ממש קשה.. (אני לא ולנטינו או משהו קשה לי להשיג בנות בדרך כלל(
רציתי לשאול..
אם נגיד אני פועל נכון על פי אומנות הפיתוי..
אבל אני יודע שיש לה חבר שנה כבר..
הוא בצבא היא בי"ב..
אני לפני צבא.
יש סיכוי שהיא תפרד ממנו בשבילי? או שזה ממש קשה.. (אני לא ולנטינו או משהו קשה לי להשיג בנות בדרך כלל(
|
|
משפט אחד יש לי בשבילך :
attraction isn't a choise
תפנים!
שטויות, ברור שמשיכה היא בחירה. אי אפשר לגרום לכל אחת לרצות אותך וגם למומחים הכי גדולים אין 100 אחוז הצלחה.
תפסיקו לצטט את דיאנג'לו, זה סתם טריק שיווקי.
אם זה אפשרי לגרום לה לעזוב את חבר שלה? כן, זה כנראה אפשרי אם לא טוב לה. אם זה משהו ששווה להשקיע בו את המאמץ?
ממש לא. בטח שלא אם לא התחלת עם בחורה בחיים שלך והנסיון שלך עם בנות הוא לא משהו. השאלה הבאמת חשובה היא, למה שתנסה
להפריד אותה מחבר שלה? למה שתרצה להכנס לזה בכלל, חסרות בחורות בעולם?
מעבר לעובדה שזה לא "נחמד", ויחסית "קשה", זה יכול סתם לעצבן הרבה אנשים, ככה שיוצא שבסופו של דבר אתה יוצא קירח מכאן ומכאן.
כן. יש סיכוי.
כן. זה יכול להיות ממש קשה (תלוי בטיב הקשר בינהם).
בעיקרון, יש רוטינות של boyfriend destroyer שנועדו לגרום לבחורה להפרד מהחבר, אבל-
א. זה חומר למתקדמים
ב. מה אתה צריך להכנס לזה? מה כבר יש בבחורה הזאת, או בחבר שלה, שאתה כלכך רוצה להרוס להם?
בקיצור
עזוב אותה שתתיבש עד שהחבר חוזר מהצבא
ולך תתחיל עם בחורות אחרות.
נכתב במקור על ידי הרפתקאות אליס בארץ הפלאות/לואיס קרול
שמע , לפי דעתי בחורה יכולה להמשך אליך מאוד ואתה יכול לגרום את זה לכל בחורה ... השאלה היא מה היא עושה עם המשיכה הזו ... כאן כבר באה יכולת הבחירה שלה ...במחשבה שנייה אולי כאן המשפט של דיאנג'לו באמת לא היה הכי מתאים
בקשר למה שאמרת שזה טריק שיווקי ...אולי אתה צודק , אבל אתה מסכים איתי שהמשפט הזה כביכול נותן לגבר את כל הכח?
וזה מה שלוקח חלק מהפחד של האפס הממוצע כשהוא יודע שהכח בידיו ( זה לפחות מה שעזר לי בהתחלה ... טריק או לא .)
חשבתי עוד קצת ויש לי עוד תשובה : נשים נשואות בוגדות אז למה שחברה ( שיחסית לאישה נשואה המחוייבות שלה קטנה ) לא תבגוד ?
אבל בשלב של לבחור אם לעשות את זה או לא , אני לגמרי מסכים עם TheNuts
בלי קשר ליכולות שלך לפתות אותה אם אתה לא חושב שהיא אהבת חייך תכבד את הבן אדם תראה גדלות רוח ותשאיר לו את הרהבה שלו
תהיה מלך לא צורר תשתמש בכוח בגדלות ואצילות
זה לא ענין של גדולת רוח או להוית נחמד, הסיבה שאתה שואל את זה כי כנראה אין מספיק בנות שמתעניננות בך או שאתה מתעניין בהם, לכן כל כך חשוב לך שהאחת (או המעט) שיש שזה בטוח יזרום לאנשהו, אז פגשת מישהי חמודה עם חבר וכיף לה איתך, אז ישר אתה רוצה אותה, תרגע אחי, יש מספיק בנות בעולם.
אני לא אומר שבנות לא בוגדות ושזה בילתי אפשרי, ואני שכבתי גם עם נשים נשואות, אבל זה היה כי הן חיפשו מישהו, ובעיקר כי אני לא עשיתי הבדל של בת תפוסה או לא.
בכל מקרה כמו כולם פה אמרו, אפשר, אבל עזוב אותך שטיות אחי, אם אתה באמת רוצה קשר, עדיף שתתחיל אותו ממקום בריא ולא מפרידה של מישהו אחר
נערך לאחרונה על ידי StreetLight; 28-09-2010 בשעה 12:37.