נוו אתם יודעים איך זה אהבה ראשונה וכל הסיפור עם נשים בכללי אין לי בעיה
אבל עם זאת שאני אוהב זה מסובך כל התסמינים של פיקאפר מתחיל אתם יודעים
נלחץ, מגמגם, בקיצור מפשל.. עזרה? (כיתה י')
|
|
אהבה זה לחלשים. אתה פאקינג מאמין במציאות מדומה, זה בערך כמו לקחת סמים...
גם לי היה ONEITIS לא מזמן, אבל מכאן ועד ללאבד תראש בשטח...
אם פתאום עם ה"אהובה" שלך אתה מתחיל להתנהג כמו AFC אז אתה צריך להמשיך בשיפור העצמי שלך, עד שלא תתרגש מאף אחת. גם לא מהחייזריות על הירח.
שמע אני דיי מחזק את מה שTyler Durden אמר.
שמע, אתה AFC אני לא יתחיל חהסביר לך מה לעשות אבל תקרא פה חומר ותתחיל מזה שאל תעשה טעויות חמורות כמו קרוב יותר מדי וכדומה...
ואני אומר עוד פעם לדעתי כדאי לך לרדת ממנה ולחזור אליה בשלב מאוחר יותר אם עדיין תרצה אותה. כשאני נכנסתי לתחום לא נתתי לעצמי להיכנס למערכת יחסים, ראיתי מטרה באופק ורצתי אליה בלי הפסקה, מערכת יחסים זה המנוחה בין לבין.![]()
סארג'ים זה למתחילים.
למרות שזה עדיף מלחיות במציאות מדומה...
אה ואתה יכול לאהוב מישי אבל לא להתנהג לידה כמו AFC אלא להיות אותו עצמך כמו שאתה תמיד. אם אתה מתנהג עם מישי שאתה "אוהב" כמו AFC, כנראה שהמשחק הפנימי שלך נמוך מאוד וכל אחת שהיא קצת שונה מהישראלית הממוצעת יכולה לשבור אותו.
נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 26-09-2010 בשעה 08:29.
"אהבה זה לחלשים"
איזה בולשיט
אחי אתה כל כך מתלהב מ"אני זיין אני זיין" שזה נדוש ומצחיק
אהבה זה כיף ואדיר ומהמם אם זה בא משני הצדדים, אם זה יחסים של תן וקח ואתה לומד וגם היא, זה טוב רק כששני בני האדם אוהבים אחד את השני, אבל שוב זה עובד רק אם שתיכם בתוך זה ONITIS זה לא אהבה זה אובססיה של בן אדם אחד.
ויש תקופו שהכי כיף קשרים קצרים ולא רציניים ולזיין המון
שתי הדברים טובים, אין משהו שעדיף
אהבה זה מצויין
וזיונים סתם זה גם מצויין
וכל מי שנתקע ב "רק אהבה אמיתית" או "רק לזיין המון" סוגר בפני עצמו פן יפיפה של החיים
אהבה=קוף מדבר. בערך מה שקרה לפותח האשכול, פתאום הופך לAFC ליד מישי שהוא יעני "אוהב". כ''כ אכפת לך ממנה שאתה נהיה פאקינג אפס. זה לא אמור להיות ככה. אם אתה הופך לאפס ליד מישי היא לעולם לא תרצה אותך, אלא אם כן היא בעצמה ברמה רדודה כזאת שמזדיינת עם כל AFC שני רק בשביל צומי אז כן, אולי ילך לך.
מי שנותן לזה לנהל לו את המציאות הוא סובל. וסובל הרבה.
מה אתה יכול לדעת על בחורה אם עדיין אפילו לא שכבת איתה? כולכם לא שפויים, בחיי.
נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 28-09-2010 בשעה 18:15.
'כ''כ אכפת לך ממנה שאתה נהיה פאקינג אפס.' בהחלט.
תפסיק להיות גיי ותתחיל לחיות כגבר אמיתי. הדבר הראשון שמגעיל בחורות הם גברים נשיים כמוך.
כשאתה בסביבה עם חברים אתה מתנהג בצורה רגילה וזורמת. כנ"ל גם פה. צא מכל החרא הזה שמסתובב לך בראש.
תתחיל לצבור לעצמך ביטחון ותעמוד על המילה. תבסס את יכולות הדיבור שלך עם חברים גם עליה. ותראה ביטחון עצמי כשאתה לידה.
פיקאפ. זאת מילת המפתח פה. להיות נשי ולהראות לידה חוסר ביטחון מסגיר אותך באופן אוטומטית כאפס. תיהיה עצמך עם כל אחד שאתה מכיר. אחרת מה? תידלק על מישהי כלשהית ותתחיל למלמל שוב? זה לא עובד ככה. מקווה שהבנת ת'פואנטה.
בהצלחה.
מנהל פורום VIP-Games לשעברמפקח קטגוריית משחקים לשעבר
"אהבה" חחחח ... לא אוהב להשתמש במושג הזה (חוץ מבמשפטים כמו עכשיו)
כולה כמה הורמונים וחומרים כימיים שמשתחררים לך במח.
אבל אני גם מסכים עם StreetLightההורמונים האלה צריכים להשתחרר אצל 2 הצדדים כי אם לא אז זה וואנאיטיס
נערך לאחרונה על ידי minimax; 28-09-2010 בשעה 20:44.
אם אתה סובל, ואם אה הופך לאפס לידה זאת לא אהבה
שוב אני לא אומר שיש משהו רע בלזיין, שוב זה מצויין ואי אפשר לחיות גם בלי זה
אבל אתה לא אמור לסבול ולהיות עבד של מישהי בשביל לאהוב מישהי ולהיות בקשר, אין שום דבר רע בלתת את עצמך למישהי והיא צריכה לתת את עצמך לך, לא לגמרי. קשר טוב לא מוריד ממך אלא אתה רק לומד על עצמך דברים שלבד לא תלמד
לפי מה שהבנתי אתה אף פעם לא היית בקשר נורמלי, בגלל זה אתה מדבר כמו שאתה מדבר, ולא משנה כמה אתה מזיין זה סתם חבל. אתה צריך ללמוד לכבד אנשים אחרים ולתת לבנות להיות איתך
להשיג זיון זה כל כך לא קשה שזה מצחיק, לבנות קשר זה קצת יותר קשה, למרות שגם זה לא אמור להיות מרכז החיים שלך
אני אישית כרגע לא מחפש קשר, אבל היו לי קשרים והם עשו לי רק טוב
ואגב זינוים, אתה לומד להזדיין טוב רק עם פרטנרית קבוע לאיזשהו זמן, ככה אתה שומע באמת כמה אתה טוב ורק ככה אתה יכול להשתפר
ועוד משהו בקשר ל"איך אתה יכול לדעת משהו על מישהי שלא זיינת" אין דבר כזה אהבה בלי להזדיין, בחורה יכולה לאהוב רק בחור שמזיין אותה כמו שצריך, ולדעתי קשר טוב צריך להתחיל ממשיכה מינית קודם כל, כל הקטע הרגשי מתפתח משם
זה נכון לגמרי, ולמרות שזה משהו שבחורות לא אוהבות להאמין בו- זה מדויק.
אתה יכול מאוד לחבב בחורה, והיא יכולה מאוד לחבב אותך. אבל אין בזה כלום בלי מיניות, אם זה זיון או בגילאים יותר צעירים גם דברים יותר פשוטים, אבל בחורה לא תתאהב בגבר שלא מזיין אותה כמו שצריך. לא משנה כמה היא נמשכת אליו (:
אהבה היא משהו שהחברה היום מקשרת לאופי, ונכון שחשוב להיות גם חברים טובים ולהנות אחד עם השני בשביל לשמור על קשר לאורך זמן.
אבל בקשר אין כלום אם אין בו מיניות. לא רוצה להזדיין איתה? תיהיו ידידים.
שמעו נראה לי עשיתם פה בלאגן כולכם.
לאהוב מישהי ולרדוף אחריה כמו כלב זה שני דברים שונים.
לכל הזיינים למיניהם שנמצאים פה אם אתם לא מאמינים באהבה- הפסדתם. עד כמה שסטוצים זה נחמד ויפה זה לא כמו הדבר האמיתי איך שלא תרצו. יש לי חברה ואני אוהב אותה ואני בחיים לא רדפתי אחריה, אם מישהו רדף פה אחרי מישהו זה כבר היא אחריי. ועד כמה שאני מכיר בנות כוסיות פי 10 ממנה שרוצות אותי אני עדיין נשאר איתה כי אני אוהב אותה.
אז אתם יכולים לומר שאני טמבל ובלי נסיון חיים ועד כמה שתחייו בהכחשה, יש דבר כזה הנקרא א-ה-ב-ה.