נראה לי הוא עושה DHV עלינו, לספר לנו שיש לו שרירים D:
נראה לי הוא עושה DHV עלינו, לספר לנו שיש לו שרירים D:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
|
|
לא נכון, שרירים זה עניין של פרופורציה. (רוחב מותניים, כתפיים, גובה וכו). השרירים שנראים לך בתור "מתאמן" בחד"כ יפים, לאו דווקא נראים לבחורות. לא צריכים להתאמן כל כך הרבה בחדר כושר בשביל שרירים פרופורציונלים מושכים. בטח שלא לעשות שריר ביד כדי להציג אותם.
(כמו גם כל הבחורים שהולכים לי עם גופיות סבא בשביל שיראו להם את הידיים והחזה, צאו מהסרט, זה לא מושך בנות...)
חח דניאל יא סטלן...
שרירים זה לא עיניין של פרופורציה אל תזבל לי תשכל, זה לא כמו בחורות...
בסדר הערסים שהולכים עם גופיות, זה כבר פתטי, אבל הרעיון הוא שהיא תתחנן שתראה וזה...
אגב מי שמתאמן בשביל להתחיל עם בחורות זה עוד יותר פתטי מהערסים השחיפים שהולכים עם גופיות אבל זה כבר לא קשור, זה פורום פיקאפ לא כושר ופיתוח גוף.
StreetLight זה בידיוק מה שאני חוזר, המטרה היא שכאילו הן ירצו ממש שתעשה את זה כי תאמין או לא, בנות אוהבות שרירים, הרבה פעמים בעבר שידידות או בנות בלי קשר שהכרתי דיברו על מישהו חתיך הן תמיד איכשהו דיברו על זה שהוא שרירי או משהו כזה אז...
אם זה לא מעניין אותכם אז עזבו, אני בסך הכל מנסה לעזור פה, לא להתווכח עם מישהו
.Imagine a VERY HOT HALF NAKED GIRL, right... here
גרוע. מאוד. בתור אחד עם מאסה יותר גדולה משל כולכם. זה פשוט פתטי. חוץ מזה שאם אתה גדול רואים שאתה גדול בלי "אחי תעשה שריר בוא נראה אם הוא חזקקקק!!!"
big
חחח מצחיק אותי מה שאמרת ...
שמעתי הרבה ידידות שלי שנדלקו על בחורים חתיכים ושריריים
וכשהתחלתי בפיקאפ קראתי שיופי זה לא מה שגורם משיכה ... יש כלים ..
כביכול יש סתירה ... לא! זאת משיכה התחלתית ומאוד שטחית (משו בסגנון של פיקוק... למרות שיש גם שוני )
בכל אופן אחרי שהידידות שלי דיברו עם הבחורים האלה ... הם התגלו כאפסים חתיכים ולא יותר ..
יופי , כסף , שרירים זה הכל נקודות בונוס אבל פיקאפ הוא גורם המשיכה העקרי.
נערך לאחרונה על ידי minimax; 28-09-2010 בשעה 23:15.
חח, אתה חושב שבנות חושבות שבאדי בילדרים נראים טוב?! כאילו באמת? וואו, דברו על אמונות מגבילות ומיתוסים.
הסתכלת פעם על מה בנות חושבות שנראה טוב? ראית פעם דוגמן (שלא היה סלבריטי לפני שהוא התחיל לדגמן, למרות שגם כאלה אני לא מכיר אבל אני בטוח שיש), שיש לו מסת שריר שאפילו מזכירה עבודה על מסה?
נעזוב בצד את העובדה שזה שולי והרבה מהפואעים (PUAS) המובילים הם חנונים עם כרס קטנה וחצי שריר אם בכלל.
בחורות אוהבות מראה של אתלטים, לא מרימי משקולות. (שחיינים, שחקני טניס, מתעמלי קרקע, וכו...). תעשה סקר.
כמו בחורים, גם בנות נמשכות לסממני בריאות ופרופורציה.
מרימי משקולות מתנפחים בשביל להרשים גברים אחרים, בחורות זה לא מרשים. מבטיח לך.
ואני אגלה לך סוד, כולן יודעות שזה מה שאתה מנסה לעשות. אם היא זורמת איתך, זה לא בגלל השרירים, זה בגלל שהיא רוצה אותך כבר,
ואתה מבזבז זמן.
אחי, שחיינים זה החברה הסוסים, תאמין לי יש לי חברים שמתאמנים 9 פעמים בשבוע והם סוסים ובנות מתקרבות אליהם בגלל זה.
זה שהם לא עושים עם זה כלום, זה כבר דבר אחר.
טוב אז עם אתם לא חושבים שזה עוזר, כמו שאמרתי, אין טעם להתווכח, אתם פשוט לא תשתמשו בזה, בחלק מהסטים שפתחתי זיהיתי את הבנות שבאמת מתלהבות מכל מיני שטויות כאלה והישתמשתי בזה עלייהם (נגיד אני בא עם חולצה גדולה או בחורף עם סווצ'רט אני סתם ניראה שמן ככה חחח) אז אני פשוט יודע מתי לתזמן את זה ורואה התלהבות בעיניים שלהן אפילו אם הן לא אומרות את זה.
נכון PUAS לא תמיד סוסים כאלה, אבל תיראה תחברה שפעם היו מה"מקובלים" בבצפר שלך ותיראה שיש להם מבנה גוף של מתאמן (שרירים גדולים וזה) בדרך כלל, ככה זה לפחות אצלי.
minimax, כמו שאמרת, זה נקודות בונוס לערך, אני לא אומר שזה מה שיעשה את השינוי בין שהיא תירצה להיזדיין או לא לזרום עם השיחה אבל אני חוזר, זה "בונוס".
נערך לאחרונה על ידי .Mojo; 29-09-2010 בשעה 07:34.
די דפוק ויותר מדי כזה מנסה להיות מאגניב...
בתחילת שנה שעברה הייתה איזו אחת שכל הזמן אמרה לי לעשות שריר ושהיא רוצה לראות\לגעת..
לא הבאתי לה
רק כי זה נשמע לי פתטי ואידיוטי
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
Good for you!