קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיווח שטח] Camo - הטרנד הכי גדול בארה''ב. כנסו!
    על ידי GoThiCa בפורום אופנה וטיפוח
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 05-12-2008, 15:29
  2. תגובות: 36
    הודעה אחרונה: 28-11-2008, 18:52
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 12 מתוך 12

דיווח שטח-למדתי המון

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל דיווח שטח-למדתי המון

אהלן אהלן, בפעם הקודמת שלי הצבתי מטרות לא נכונות(לא מטרות בונות משחק).
    הפעם המטרות שלי היו :
    א.10 פתיחים עם בנות
    ב.לפתח שיחה ולשאוב את הקבוצה לתוכה(לבנות שיחה מעניינת)(לא הצבתי מספר זה די נגזר מהפתיחים- כל פעם שהולך אז בשיחה זה המטרה שלי)

בכל אופן, הלך סבבה חוץ מזה שלא היו 10 פתיחים(באמת שרצתי מאחת לאחת פשוט לא הספקתי, כי בסטים שהתחיל טוב רציתי לעבוד על מיומנויות השיחה).

הדברים שאני רוצה לשתף אותכם ולעלות לדיון:

סט 3: רחוב
    3 פרחות שפגשתי ברחוב, ממש לא הסגנון שלי ואני כנראה לא בדיוק שלהן, הייתה שם אחת חמודה ועשיתי את זה לגמרי בשביל הספורט.
    פתחתי עם פתיח דעה
    אני:"סליחה, אאני צריך דעה נשית באיזה עניין"
    הן:|כן?"
    אני"טוב שאישה אומרת שהיא במחזור (רוטינת האישה במחזור)"
    קשקשת
    אני:"מאיפה אתן יוצאות? מX?"
    הן:"לא מY כדאי לך ללכת יש שם הרבה בנות שאפשר להתחיל איתן"
    אני:"רגע רגע רגע, נראה לי שלא הבנתן אותי נכון, ממש לא ניסיתי להתחיל איתכן"
    (חשוב לציין שהייתה שם אחת עם ביץ' שילד רצינית, בתכלס נראית כמו שומר בכניסה למועדון)
    הן:"בסדרר, נראה שחברים שלך ממשיכים כמוך"(חברים שלי פתחו סט 2 10 מטר לידינו)
    אני:" תקשיבו זה ממש לא הוויב שניסית להעביר פה.."
    ראיתי שהן מאבדות עניין ומתחילות ללכת אז הוצאתי את התותחים הכבדים
    אני:"לא תקשיבו באמת, אני הומו.. כאילו ממש לא ניסיתי להתחיל איתכן, אני חייב שתעזרו לי לשנות את מה שאני מעביר!"
    הן:"בטח בטח" צוחקות
    אני:"מה באמת|!, סתם סתם"
    המשכתי בשיחה, ניסיתי את הטריק של לבחור מספר בין 1-10 ולמצוא אותו בכף היד, זה אף פעם לא יוצא 7!$!
    אחרי זה הן אמרו שהן גדולות ממני בשנה (שאלו בן כמה אני)
    ואז נתתי להן 3 שניות להתגבר על הגיל והמשכתי
    ניסיתי לבודד את המטרה שלי בעזרת רוטינת הקוביה אבל היא לא רצתה ורצתה שאני אעשה לחברה שלה.
    אז הופיע איזה ערס בן 16 והתחיל איתן גם חחחחחחחחחח
    ישר הרמתי את היידים ואמרתי לו "קח 100 שקל רק תיקח אותן ממני"
    סיכמנו על פלאפון- באתי לתת לו אותו ואז אמרתי לו "טחח לא באמת" וכולנו צחקנו
    קיצר זיבחתי אותו קצת ואז התעלמתי ממנו, הוא הלך מעצמו.
    ראיתי שאני לא אצליח לבודד את המטרה, והיא כנראה לא תביא לי את הפלא ליד חברות שלה שיודעות שהיא גדולה ממני.

אז לשיפור:
    1.להפגין ערך גבוה יותר (למצוא סיפורים שמפגינים ערך גבוה- יש לכם רעיונות?)

סט 3:פאב
    התיישבתי ליד 3 בנות, ופתחתי בפתיח דעה
    אני:"היי אני יכול להפריע לשניה, אני צריך דעה נשית ונראה לי שאתן יכולות לעזור"
    הן:"כן מה ?"
    אני:" טוב, יש לי ידידה טובה, שנהיינו ידידים בזמן שאני והאקסית שלי היינו ביחד, אבל עכשיו שנפרדנו היא שולחת לי סימנים שכאילו היא רוצה מעבר לידידות.. והיא ידידה ממש טובה, מה לעשות?"
    *אני חושב שזאת דרך בת זונה גם לפתח שיחה וגם לעלות ערך בעיני הבנות, כי הרי כבר מישהי בחרה בך.
    המשכתי בשיחה, בודדתי את המטרה (בעזרת חברים שהעסיקו את השאר)
    ועשיתי עליה את הקוביה בתוספת קינו מיוחד כל הזמן, אחרי זה את ניחוש המספר- זה שוב לא עבד!! אף אחד לא בוחר 7!!
    המשכנו לדבר, ובעזרת מגבלת זמן אמיתית שהייתה לקחתי את הפלא שלה לפעם הבאה שנוכל להפגש.

לשיפור:
    א.הייתי רוצה לגרום לה להתנשק איתי, ואני חושב שהייתי יכול לעשות את זה אם הייתי מבודד אותה לגמרי ולא לחלק מבודד של הפאב(כלומר, "בואי איתי לקנות פה גלידה בגלידריה..")

בנוסף:
    היה לי עוד סט, הלך מעולה מלאאאאאא ס"ע אבל זה היה סט 2 והייתי לבד, לא הצלחתי לבודד. מה אתם אומרים על לדלג על שלב הבידוד ולהמשיך עם הקבוצה לפי מודל M3? זאת אומרת להתחיל בשלב הנוחות עם שתיהן? יעבוד? לנסות לנשק פעם הבאה בלי לבודד?

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם האוואטר של Jmpua
    לייקים
    1
    נקודות
    0

פשש יפה, העיקר שלמדת המון.
    בסט הראשון, ניסית להצטדק ולהגיד שאתה לא מתחיל איתן, זה דבר לא נכון ולא עושים אותו אף פעם. לפעם הבאה פשוט תדע, תגיד שהן עלו עלייך ואתה מתחיל איתן.
    חוץ מזה, שמתי לב שאתה ממש אוהב את הרוטינות של מיסטרי, זה מעניין ככה להשתמש ברוטינות האלה על כל סט ולהגיד את אותו דבר עשרות פעמים ביום? לא עדיף לפתח שיחה מעניינת וזורמת בלי רוטינות? ככה לדעתי אתה תלמד מהר יותר, זאת דעה שלי, אני לא מורה או משהו ואני לא יודע מה הכי טוב לשלב שלך, אבל זאת דעתי: ללמוד לפתח שיחה זורמת בלי רוטינות.

חוץ מזה, יפה שסגרת מספרים, חבל שהייתה לך מגבלת זמן עם הבחורה מהפאב כי זה נראה כאילו יכולת לסגור יותר רחוק.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

אם אתה רוצה לפתח מיומנות שיחה, זה ממש לא חכם להתחיל לפזר רוטינות. תאלתר ותשתפר באילתור.

אכן להציב מטרות די גבוהות בהתחלה (כשאתה מתחיל מן הסתם) זה לירות בעצמך ברגל וזה שיעור חשוב שלמדת, אני יצאתי בימים האחרונים באופן אינטנסיבי ממש ומתוך משהו כמו 30 פתיחות 29 פעמים היו תגובות חיוביות! ורק פעם אחת לא ואתה יודע למה? כי ניגשתי לסט של איזה 6 בנות ועוד איזה אחד וחשבתי שאני "סופרמן" בגלל שהצלחתי לפתוח כל סט כמעט בהצלחה (ומן הסתם הם היו יותר קטנים בין סט בודד לבין 3 SET) ואשכרה הורדתי את הערך מאוד בפתיחה, אולי בגלל שפת גוף אבל לא משנה, העניין הוא שמעבר לזה שאחרי המון פתיחות יחסית בימים האחרונים כבר הרגשתי מסטר בזה, גם הצבתי לי מטרה לקחת מספר וזה אחרי שבקושי היו לי שיחות שמאוד זרמו (אני יודע זה נשמע די דפוק אבל עדיין לפעמים לא באים לי הרעיונות ובדיוק אתמול הבנתי אני חושב סוף סוף את הקטע של איך להתחבר להוקים את הקשר עין וכו', אבל עדיין ליישם את זה זה טיפה שונה מאשר לקרוא)

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Jmpua צפיה בהודעה
    פשש יפה, העיקר שלמדת המון.
    בסט הראשון, ניסית להצטדק ולהגיד שאתה לא מתחיל איתן, זה דבר לא נכון ולא עושים אותו אף פעם. לפעם הבאה פשוט תדע, תגיד שהן עלו עלייך ואתה מתחיל איתן.
    חוץ מזה, שמתי לב שאתה ממש אוהב את הרוטינות של מיסטרי, זה מעניין ככה להשתמש ברוטינות האלה על כל סט ולהגיד את אותו דבר עשרות פעמים ביום? לא עדיף לפתח שיחה מעניינת וזורמת בלי רוטינות? ככה לדעתי אתה תלמד מהר יותר, זאת דעה שלי, אני לא מורה או משהו ואני לא יודע מה הכי טוב לשלב שלך, אבל זאת דעתי: ללמוד לפתח שיחה זורמת בלי רוטינות.

חוץ מזה, יפה שסגרת מספרים, חבל שהייתה לך מגבלת זמן עם הבחורה מהפאב כי זה נראה כאילו יכולת לסגור יותר רחוק.
    זה לא נוראי להשתמש ברוטינות, זה דווקא די נחמד ומצליח להזרים שיחות בכיף..
    בלי קשר לדברים האחרים שאני מדבר עליהם (מיומנויות שיחה רגילות.. שאלה->הוק->חיבור)
    בכל אופן, לא הבנתי למה לא להגיד שלא התחלתי איתן?

משתמש מתקדם האוואטר של mir123
    לייקים
    14
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Practice makes perfect

יפה מאוד אחי, גאה בך.
    אל תקשיב למה שאף אחד אומר לך פה, ב3 חודשים הקרובים תמשיך להשתמש ברוטינות, עד שאתה ממש משתפר ומתחיל לסגור ולזיין.
    תמשיך ככה תראה שאתה משתפר.
    בקשר לרוטינת הטלפטיה שלא עובדת לך, תשלח לי הודעה בפרטי,אתה נראה לי רציני- אני אתן לך שיטה בדוקה שתמיד עובדת.

משתמש מתקדם האוואטר של Jmpua
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי mir123 צפיה בהודעה
    יפה מאוד אחי, גאה בך.
    אל תקשיב למה שאף אחד אומר לך פה, ב3 חודשים הקרובים תמשיך להשתמש ברוטינות, עד שאתה ממש משתפר ומתחיל לסגור ולזיין.
    תמשיך ככה תראה שאתה משתפר.
    בקשר לרוטינת הטלפטיה שלא עובדת לך, תשלח לי הודעה בפרטי,אתה נראה לי רציני- אני אתן לך שיטה בדוקה שתמיד עובדת.
    למה שישתמש במשך 3 חודשים ברוטינות כשהוא יכול להתאמץ הרבה פחות ולהשיג תוצאות הרבה יותר טובות בלי רוטינות?
    כשאתה משיג מישהי בלי רוטינות יש הרגשה הרבה יותר טובה, הרגשה שהיא נמשכת אליך בזכות עצמך ולא בזכות רוטינות שלמדת מהאינטרנט.
    במקום לנחש מספרים מ1-10 ובמקום להגיד את כל הרוטינות האלה של מיסטרי ועוד כמה פיקאפרים מלפני 5 שנים, פשוט לדבר ולפתח כישורי שיחה וככה תרוויח ניסיון הרבה יותר מהר.
    אפשר ללמוד כמה רוטינות למקרה שתתקע ולא תדע מה להגיד, אבל הדרך הכי טובה להתמודד עם זה היא פשוט לנסות לדבר.
    ברור שלחבר'ה מתחילים זה קשה לדבר ככה בלי להתקע אבל ככל שהם יתאמנו על זה יותר זמן ככה הם יקבלו יותר ניסיון.
    אם הוא יעבוד 3 חודשים עם רוטינות, אני לא חושב שזה יפתח לו בהרבה את כישורי השיחה שלו.

מסכים עם JUMPUA, אני גם הייתי בראש של מיסטרי מת'וד יותר מדי ואני מניח שהגישה הטבעית מתאימה לי הרבה יותר, למרות ששוב אם רוטינות זה מה שמתאים לך אז סבבה, בכל אופן אני זוכר שאני חשבתי על רוטינה אחת ויצא לי להשתמש בה רק פעם אחת עד עכשיו! חח שזה מן הסתם לא הרבה, סבבה יצא טוב ונחמד והכל ובאמת זה היה הסט שזרם לי הכי טוב אבל בכל זאת, זה לא נחוץ (לפחות לא לי).

משתמש מכור
    שם פרטי
    גורו פיטקה
    לייקים
    146
    נקודות
    3
    משפט מחץ
    when you wanna succeed as bad as you wanna breath, then you'll be successful

ציטוט נכתב במקור על ידי straiker2 צפיה בהודעה
    זה לא נוראי להשתמש ברוטינות, זה דווקא די נחמד ומצליח להזרים שיחות בכיף..
    בלי קשר לדברים האחרים שאני מדבר עליהם (מיומנויות שיחה רגילות.. שאלה->הוק->חיבור)
    בכל אופן, לא הבנתי למה לא להגיד שלא התחלתי איתן?
    זאת הצטדקות , אלפא אמיתי לא מצטדק!

הערה קטנה : אל תפתח ב"סליחה " - אתה לא צריך להתנצל שאתה פותח , יותר יעיל לתת פקודה כמו : תקשיבי , תגידי , אני רוצה שתעזרי לי במשהו

הם: לא מY כדאי לך ללכת יש שם הרבה בנות שאפשר להתחיל איתן.
    אתה: אתם ברמה הרבה יותר נמוכה מהם. אני מבין.
    אתה: צודקת, תאמת ששמתי לב שאתם ברמה הרבה יותר נמוכה מהם.
    הם: בלה בלה. אתה שובר להם את המגנים עם העקיצות הללו.
    אל תצטדק אף פעם. תתחיל לקרוא פה עוד קצת מאמרים. ובכללי, על גבר אלפא ועל התנהגותו.
    בהצלחה שיהיה.
    נערך לאחרונה על ידי SlaydeR; 29-09-2010 בשעה 18:43.
    מנהל פורום VIP-Games לשעבר
    מפקח קטגוריית משחקים לשעבר

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי SlaydeR צפיה בהודעה
    הם: לא מY כדאי לך ללכת יש שם הרבה בנות שאפשר להתחיל איתן.
    אתה: אתם ברמה הרבה יותר נמוכה מהם. אני מבין.
    אתה: צודקת, תאמת ששמתי לב שאתם ברמה הרבה יותר נמוכה מהם.
    הם: בלה בלה. אתה שובר להם את המגנים עם העקיצות הללו.
    אל תצטדק אף פעם. תתחיל לקרוא פה עוד קצת מאמרים. ובכללי, על גבר אלפא ועל התנהגותו.
    בהצלחה שיהיה.
    אולי משהו בתפיסה שלי, אבל לפי דעתי כשאני אעקוץ בצורה כזו הן פשוט ייעלבו וילכו =\
    אני לא מצליח להריץ את זה בדימיון בצורה שבה אני נותן את המשפט הזה והן ישר יצדיקו את עצמן

ציטוט נכתב במקור על ידי straiker2 צפיה בהודעה
    אולי משהו בתפיסה שלי, אבל לפי דעתי כשאני אעקוץ בצורה כזו הן פשוט ייעלבו וילכו =\
    אני לא מצליח להריץ את זה בדימיון בצורה שבה אני נותן את המשפט הזה והן ישר יצדיקו את עצמן
    אתה AFC. תעבוד על עצמך אחרת לא תצליח.
    לא צריך להיות אכפת לך מהאנשים האלה. אתה בא כדי להנות מהסיטואציה ולא כדי להרגיש עם עצמך חרא כשאתה עוקץ מישהי.
    לא תאמין בזה? לא תצליח לעבור את המכשולים עם בנות כאלה. ובכללי, עם אנשים בחיים.
    נערך לאחרונה על ידי SlaydeR; 29-09-2010 בשעה 22:38.
    מנהל פורום VIP-Games לשעבר
    מפקח קטגוריית משחקים לשעבר

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 20:36.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,793 | הודעות: 8,199,386 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect