אהלן אהלן, בפעם הקודמת שלי הצבתי מטרות לא נכונות(לא מטרות בונות משחק).
הפעם המטרות שלי היו :
א.10 פתיחים עם בנות
ב.לפתח שיחה ולשאוב את הקבוצה לתוכה(לבנות שיחה מעניינת)(לא הצבתי מספר זה די נגזר מהפתיחים- כל פעם שהולך אז בשיחה זה המטרה שלי)
בכל אופן, הלך סבבה חוץ מזה שלא היו 10 פתיחים(באמת שרצתי מאחת לאחת פשוט לא הספקתי, כי בסטים שהתחיל טוב רציתי לעבוד על מיומנויות השיחה).
הדברים שאני רוצה לשתף אותכם ולעלות לדיון:
סט 3: רחוב
3 פרחות שפגשתי ברחוב, ממש לא הסגנון שלי ואני כנראה לא בדיוק שלהן, הייתה שם אחת חמודה ועשיתי את זה לגמרי בשביל הספורט.
פתחתי עם פתיח דעה
אני:"סליחה, אאני צריך דעה נשית באיזה עניין"
הן:|כן?"
אני"טוב שאישה אומרת שהיא במחזור (רוטינת האישה במחזור)"
קשקשת
אני:"מאיפה אתן יוצאות? מX?"
הן:"לא מY כדאי לך ללכת יש שם הרבה בנות שאפשר להתחיל איתן"
אני:"רגע רגע רגע, נראה לי שלא הבנתן אותי נכון, ממש לא ניסיתי להתחיל איתכן"
(חשוב לציין שהייתה שם אחת עם ביץ' שילד רצינית, בתכלס נראית כמו שומר בכניסה למועדון)
הן:"בסדרר, נראה שחברים שלך ממשיכים כמוך"(חברים שלי פתחו סט 2 10 מטר לידינו)
אני:" תקשיבו זה ממש לא הוויב שניסית להעביר פה.."
ראיתי שהן מאבדות עניין ומתחילות ללכת אז הוצאתי את התותחים הכבדים
אני:"לא תקשיבו באמת, אני הומו.. כאילו ממש לא ניסיתי להתחיל איתכן, אני חייב שתעזרו לי לשנות את מה שאני מעביר!"
הן:"בטח בטח" צוחקות
אני:"מה באמת|!, סתם סתם"
המשכתי בשיחה, ניסיתי את הטריק של לבחור מספר בין 1-10 ולמצוא אותו בכף היד, זה אף פעם לא יוצא 7!$!
אחרי זה הן אמרו שהן גדולות ממני בשנה (שאלו בן כמה אני)
ואז נתתי להן 3 שניות להתגבר על הגיל והמשכתי
ניסיתי לבודד את המטרה שלי בעזרת רוטינת הקוביה אבל היא לא רצתה ורצתה שאני אעשה לחברה שלה.
אז הופיע איזה ערס בן 16 והתחיל איתן גם חחחחחחחחחח
ישר הרמתי את היידים ואמרתי לו "קח 100 שקל רק תיקח אותן ממני"
סיכמנו על פלאפון- באתי לתת לו אותו ואז אמרתי לו "טחח לא באמת" וכולנו צחקנו
קיצר זיבחתי אותו קצת ואז התעלמתי ממנו, הוא הלך מעצמו.
ראיתי שאני לא אצליח לבודד את המטרה, והיא כנראה לא תביא לי את הפלא ליד חברות שלה שיודעות שהיא גדולה ממני.
אז לשיפור:
1.להפגין ערך גבוה יותר (למצוא סיפורים שמפגינים ערך גבוה- יש לכם רעיונות?)
סט 3:פאב
התיישבתי ליד 3 בנות, ופתחתי בפתיח דעה
אני:"היי אני יכול להפריע לשניה, אני צריך דעה נשית ונראה לי שאתן יכולות לעזור"
הן:"כן מה ?"
אני:" טוב, יש לי ידידה טובה, שנהיינו ידידים בזמן שאני והאקסית שלי היינו ביחד, אבל עכשיו שנפרדנו היא שולחת לי סימנים שכאילו היא רוצה מעבר לידידות.. והיא ידידה ממש טובה, מה לעשות?"
*אני חושב שזאת דרך בת זונה גם לפתח שיחה וגם לעלות ערך בעיני הבנות, כי הרי כבר מישהי בחרה בך.
המשכתי בשיחה, בודדתי את המטרה (בעזרת חברים שהעסיקו את השאר)
ועשיתי עליה את הקוביה בתוספת קינו מיוחד כל הזמן, אחרי זה את ניחוש המספר- זה שוב לא עבד!! אף אחד לא בוחר 7!!
המשכנו לדבר, ובעזרת מגבלת זמן אמיתית שהייתה לקחתי את הפלא שלה לפעם הבאה שנוכל להפגש.
לשיפור:
א.הייתי רוצה לגרום לה להתנשק איתי, ואני חושב שהייתי יכול לעשות את זה אם הייתי מבודד אותה לגמרי ולא לחלק מבודד של הפאב(כלומר, "בואי איתי לקנות פה גלידה בגלידריה..")
בנוסף:
היה לי עוד סט, הלך מעולה מלאאאאאא ס"ע אבל זה היה סט 2 והייתי לבד, לא הצלחתי לבודד. מה אתם אומרים על לדלג על שלב הבידוד ולהמשיך עם הקבוצה לפי מודל M3? זאת אומרת להתחיל בשלב הנוחות עם שתיהן? יעבוד? לנסות לנשק פעם הבאה בלי לבודד?

)
ציטוט ההודעה