קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 26
    הודעה אחרונה: 10-07-2014, 17:30
  2. חתימה חדשה שעשיתי לאמינם אם הוא ירצה
    על ידי Dr.ed בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 21
    הודעה אחרונה: 29-12-2011, 16:33
  3. חדשה אחרי שבועים!
    על ידי Anonymous בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 08-04-2011, 00:08
  4. חדשה :X
    על ידי EriK בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 18:30
  5. חדשה|kelly
    על ידי פופוביצקה בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 18:22
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 30

חדשה

משתמש מתחיל האוואטר של Moonchild
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    הגדרות הן רק מילים שנועדו להפוך אותך למה שאתה, ויותר מכך, למה שאינך.

ברירת מחדל חדשה

אחרי שלושה-ארבעה ימים שלא יצאתי מהפורום הזה, החלטתי להגיד שלום, ואולי קצת יותר.
    אגב, יש לי צורך מסויים לציין את זה גם בגלל שאני היחידה (בפורום, וגם כמעט מכל מה שנתקלתי בו מחוץ לפורום), וגם בגלל שזה מאוד משפיע על היכולות שלי והאופציות שלי. אז כן, אני בחורה (:
    אז איך הגעתי לכאן?
    בעיקרון, הכול התחיל לפני קצת יותר מחודשיים כשמצאתי עיתון עזוב בשירותים, פתוח על כתבה על הספר the game. עד אז בכלל לא שמעתי לא על פיקאפ, לא על אומנות הפיתוי, ובטח שלא על אנשים שמעתסקים בזה ברצינות. מאז זה עמד שם, איפשהו במאחורה של הראש, מעניין, מסקרן, אבל רחוק.
    ואז, לא הרבה אחרי שקראתי את הכתבה, הכרתי מישהו מהתחום דרך ידיד משותף וכמובן שהתעניינתי, למרות שהוא לא נתן לי הרבה. הפגישה ההיא זה לא משהו ששווה לפרט עליה, גם לא ההמשך, אבל ההיכירות איתו נתנה לי להבין שני דברים- אני יכולה להשיג יותר טוב, ואני יכולה לשלוט במה שאני משיגה.
    טיפה היסטוריה, זה נראה לי הכרחי. אני הייתי כושלת עם בנים ברמה של חבר ראשון בסוף כיתה ח' וגם זה מרחמים, ניסיתי המון והשגתי כלום. הייתי ילדה קטנה ולא ברורה, תמימה, חסרת דעה משל עצמה, שלא משקיעה בעצמה בכלל (למען האמת נראיתי די מזעזע). לפני שנתיים, עברתי לתל אביב והעיר הגדולה הפכה אותי למשהו אחר לגמרי. התחלתי להשקיע בעצמי, ירדתי המון במשקל, ואיבדתי את התמימות. בכל מובן המילה. נחשפתי לאפשרויות חדשות, מוזיקה חדשה, אנשים חדשים, ולמדתי איך לסובב דברים לכיוון שלי. בתוך חצי שנה הייתי עם כל גבר שרציתי.. אפשר להגיד. ההערכה העצמית שלי הייתה כל כך נמוכה שלא איפשרתי לעצמי להיות בררנית. הלכתי עם כל אחד ויותר מזה. גרמתי לעשרות בנים לפתח קראש רציני עלי, ופתיחתי סטוצים עם כל מי שהייתה לי הזדמנות. אבל הסטוצים התחלקו לשני סוגים- אלה שבחרתי בהם, היום בדיעבד אני יכולה להגיד- בעיקר המון קינו על מטרה מסוימת. בגלל שהיציאות היו בעיקר בערבים ובדר"כ לפארק עם קבוצה אחת, הייתה מטרה אחת בערב, והיא לרוב הצליחה. אחרי ערבים כאלה, הרגשתי נורא עם עצמי. לא מספיק שאני מנצלת אותם, הם גם מזעזעים בעיני (חצי שנה אחרי אחת הפעמים המוצלחות, גיליתי שגם הייתי הנשיקה הראשונה שלו). וזה היה הסוג הטוב. הסוג הפחות טוב, היה אלה שלא שלטתי על כך. בדיעבד, כשהסתכלתי על הסיטואציה במבט לאחור הבנתי שברובן (מתוך הרגל, מתוך רצון בצומת לב... השד יודע) הפגנתי המון IOIים ונתתי להם להבין שכן, אני רוצה.
    דברים התחילו להשתנות כשהכרתי בחורה שהתאהבתי בה ועשיתי הכול כדי להתכחש לזה (אני חושבת שזה הזמן לציין. כמו במשפט מחץ שלי, אני שונאת הגדרות. אני לא בי, לא לסבית כמו שאני מקווה שבכלל לא יעלה לכם לראש, ולא שום דבר אחר. אני פשוט בתאדם ואני אוהבת הכול). בתקופה הזאת תקפתי על ימין ועל שמאל, הגעתי לKC בקלות גם עם אנשים שנלחמו בלהיות איתי כדי לא להרוס קשרים.
    הכול השתנה כשאותה בחורה התחילה איתי בטיול שנתי, ומפה לשם היינו ביחד תשעה חודשים. במהלך התשעה חודשים האלה היא הפכה את הכול להרבה יותר קשה. לא הייתה לי אופציה לתרגל על גברים, היא הייתה נעלבת. נלחמתי בשיניים על זה שאין לי הגדרה, היא הייתה דורכת עליבשביל להרגיש טוב עם עצמה ואני קיבלתי את זה, הייתי עיוורת. אחרי תשעה חודשים התעוררתי, והבנתי שמה שאני עוברת פה זה לא משהו שמגיע לי. כמו שאמרו באיך פגשתי את אמא, בכל מערכת יחסים יש שואף ומתפשר. חייתי תשעה חודשים בהנחה שאני השואפת, עד שהתעוררתי והבנתי שאני המתפשרת. חתכתי את זה, ופיניתי לעצמי את המקום.
    לא עבר הרבה זמן מאז שנפרדנו, אבל אני התחלתי להתעניין, רציתילחזור לשוק, והפעם בהחלטה שלי. לא יישמתי הרבה (גם כי יצאתי עם מישהו אחר) עד ליום ראשון האחרון, שהגעתי לסנטר סתם בשביל משהו קטן ונשארתי. כשראיתי שהמקום מוצף במטרות מצוינות החלטתי שזה מקום נהדר להתחיל. לא הצבתי לעצמי מטרות מובהקות, והבנתי שזו הייתה טעות יותר מאוחר. אבל החלטתי שזה הזמן לקחת שליטה על החיים שלי. להתחיל להחליט עם מי אני אהיה, להיות בררנית, ולקחת שליטה. התחלתי לדבר עם אנשים שאני לא מכירה, דבר שלא הייתה עושה הרבה, וניסיתי להחזיר כל מיני שיטות שלא השתמשתי בהן כמעט שנה (מעל 10 חודשים). וזה עבד. ההצלחה שלי עם גברים חזרה להיות מה שהיא הייתה פעם, פחות או יותר בכול אופן. וגם הצלחתי להתגבר קצת על הביישנות שלי (:. כדאי לציין שלא סגרתי כלום באותו יום, למרות שהייתי מאוד קרובה לכמה KC וויתרתי עליהן בגלל שלא היה לי עניין באף אחד מהם, זה היה לשם התרגול בלבד ואולי ננצל את זה לאיזה דייט בעתיד.
    אבל כשחזרתי הביתה באותו יום הבנתי שאני לא יודעת כלום. הכרתי כמה שיטות, איזה רוטינה וחצי שהידיד שלי לימד אותי אבל שום דבר מעבר. התחלתי לחפש חומרים, ומצאתי את הפורום הזה (שנראה על רמה בניגוד לכל השאר שמהמעט שאני יודעת נראו לי כבושה לפיקאפ). בימים הבאים, עד היום למען האמת, קראתי את כל המאמרים בלינקייה, את הדיונים האחרונים, ולא מעט דיווחים. הורדתי כמה ספרים שאני רוצה לגעת בהם וקיבלתי המון המון המון מוטיבציה ויכולת להתחיל לבנות ביטחון עצמי שחסר לי מאוד.
    אבל שאלה אחת הטרידה אותי והקשתה עלי כל זמן שקראתי את המאמרים האלו, שהשליכה גם על הסיבה שבגללה התחלתי לחפש חומרים שהיא קצת שונה ויותר גדולה מזאת שציינתי קודם. למדתי המון, יש לי אופציות לשפר את הכישורים החברתיים שלי שאפילו זכיתי לנסות והן עבדו נהדר, קיבלתי המון שיכול להשליך על חיי, אבל איך אני משליכה את זה על הפיקאפ?
    להתחיל עם בנים, כמו שכבר ציינתי, זאת לא בעיה. לבחורה שמתחילה עם גבר לא דרוש הרבה מעבר למראה סביר, טיפונת אינטיליגנציה ומעט בסיס בשביל להצליח. אבל הרבה יותר קשה לבחורה להתחיל עם בנות. נניח ואני מצליחה להימנע מסטרייטיות, מאוד מוזר להשתמש בפיקאפ על לסביות או ביסקסואליות...
    בכל מקרה, אני כאן כדי ללמוד ולנסות. אשמח לקבל את דעתכם, האם אתם חושבים שבחורה תוכל להיעזר במידע הנהדר שאתם נותנים כאן, בכדי להשתמש בו על בחורות אחרות? האם אתם חושבים שאני אצליח? מה לדתכם אני צריכה לעשות בשביל זה?
    אשמח לקבל את דעתכם!
    מעבר לזה, אני אמשיך לקרוא כאן, בשביל ללמוד.. ולהיעזר בכם. עד עכשיו, מכל מה שקראתי קיבלתי המון.
    מקווה מאוד שאצליח להשתלב, אשמח לקבל את דעתכם (:
    שיהיה לכולם חג שמח, שנה טובה, ובהצלחה במטרותינו!

נ.ב: באחד הדיונים שיצא לי לקרוא, מישהו כתב שאם בחורה תיכנס לכאן ותקרא את כל מה שאתם כותבים, היא תחשוב שזה שטויות ושזה בחיים לא יעבוד. אני לא יודעת בקשר לבחורות, אבל כשאני קראתי את מה שנכתב פה ראיתי גאונות. מעטים היו הדברים שלא הבנתי כיצד בחורות "נופלות" בהם. אפסיים היו אלה שלא האמנתי.

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    שם פרטי
    גורו פיטקה
    לייקים
    146
    נקודות
    3
    משפט מחץ
    when you wanna succeed as bad as you wanna breath, then you'll be successful

חחח מפתיע ביותר
    לשאלתך : אין לי תשובה מבוססת ... והשערות לא מבוססות לא ממש יעזרו לך ,
    מה שאני יכול להגיד לך זה פשוט לצאת לשטח ולראות מה תהיה התוצאה !
    יהיה נחמד לקבל פרספקטיבה נשית על התחום
    נערך לאחרונה על ידי minimax; 30-09-2010 בשעה 01:05.

לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ

תודה (:
    בוודאי שאין תשובה מבוססת, אני מחפשת את דעתך!
    בכל מקרה, תודה רבה. אני אנסה.
    ובשביל זה אני כאן

משתמש מכור
    שם פרטי
    גורו פיטקה
    לייקים
    146
    נקודות
    3
    משפט מחץ
    when you wanna succeed as bad as you wanna breath, then you'll be successful

דעות רק יעצרו אותך ...
    את צריכה להבין שבחיים שלך הדעה שלך היא החשובה.

משתמש מתקדם האוואטר של Kutaly
    לייקים
    85
    נקודות
    25
    משפט מחץ
    כל הטובים תפוסים, אני התגלמות הרוע! .

קודם כל ברוכה הבאה.
    אני לא לגמרי מסכים איתך לגבי ההגדרות, אבל זה כבר לדיון נפרד (רמז, מצביע על החתימה, רמז)
    לגבי השאלה שלך, פיתוי של גברים ונשים עובד באותה צורה.
    את הרוטינות עצמן אולי צריך להתאים, אבל העקרונות הבסיסיים נשארים.
    תנסי להזכר במה שעשתה אותה בחורה שהתאהבת בה בזמנו.
    או שתלכי למקומות של לסביות, תראי איך הן מתחילות איתך ותאמצי את השיטות שלהן.

בהצלחה!
    ציטוט נכתב במקור על ידי הרפתקאות אליס בארץ הפלאות/לואיס קרול
    "התואיל להגיד לי, בבקשה, באיזו דרך עלי ללכת מכאן?" שאלה אליס
    "זה תלוי במידה רבה לאן את רוצה להגיע." - אמר החתול

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

ברור. הכל יעבוד. SP, פרי סלקשן, ראפור, קינו, הכל עובד על כל אחד כמו קסם ועל כל אחד.

את האמת שזה כל כך מוזר, מעולם לא חשבתי שזה עובד הפוך, אולי גברים בעלי ערך גבוה בהחלט לא יסכימו להיות עם כל אחד (או אנשים עם סטנדרטים), אבל זה ידוע שבנות עם התנהגות "נכונה" מבחינה מינית מסוגלות להשיג כל מי שהן רוצות בעיקר בגלל שגם בנים פה לרוב לא בררנים, אבל אם את בוחרת להיות בתפקיד ה"גבר" אז זה אמנם קצת משונה לי אבל סחתיין על הצעד

לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Kutaly צפיה בהודעה
    קודם כל ברוכה הבאה.
    אני לא לגמרי מסכים איתך לגבי ההגדרות, אבל זה כבר לדיון נפרד (רמז, מצביע על החתימה, רמז)
    לגבי השאלה שלך, פיתוי של גברים ונשים עובד באותה צורה.
    את הרוטינות עצמן אולי צריך להתאים, אבל העקרונות הבסיסיים נשארים.
    תנסי להזכר במה שעשתה אותה בחורה שהתאהבת בה בזמנו.
    או שתלכי למקומות של לסביות, תראי איך הן מתחילות איתך ותאמצי את השיטות שלהן.
    בהצלחה!
    בקשר להגדרות, זה דיון שאני מאוד אוהבת לפתוח אז בהזדמנות!
    הרוטינות באמת קרוב לוודאי שיעבדו על לסביות, אבל זה בדיוק אותו דבר כמו שבחורה תתחיל עם גבר. ללסביות יש הבדלים מאוד מובהקים בין בוצ'ע (הגברית יותר) ופמית (הנשית יחסית). לדוגמא, אני והאקסית שלי- היא נראתה הבוצ'ע, אבל בתכלס אני הייתי זאת שהובילה דברים. לסביות לא אוהבות את זה, הן מעדיפות שדברים פשוט קורים, אלא אם כן זה במסיבות, שאני לא נוהגת לצאת אליהן בגלל עניינים אישיים כבר
    והבחורה ההיא שהתאהבתי בה, דחפה לי יד למכנסיים בשביל שיקרה משהו XD

ציטוט נכתב במקור על ידי Iti10 צפיה בהודעה
    את האמת שזה כל כך מוזר, מעולם לא חשבתי שזה עובד הפוך, אולי גברים בעלי ערך גבוה בהחלט לא יסכימו להיות עם כל אחד (או אנשים עם סטנדרטים), אבל זה ידוע שבנות עם התנהגות "נכונה" מבחינה מינית מסוגלות להשיג כל מי שהן רוצות בעיקר בגלל שגם בנים פה לרוב לא בררנים, אבל אם את בוחרת להיות בתפקיד ה"גבר" אז זה אמנם קצת משונה לי אבל סחתיין על הצעד
    רוב הגברים פשוט מאושרים שמתחילים איתם (תגידו שאתם לא), ולכן הם לא מוותרים מההתחלה, מתעניינים ורוצים עוד.
    גברים בעלי ערך גבוה ילכו עם בחורות מיוחדות, שמייצגות עבורם משהו קצת שונה מאלה שתמיד נמרחות עליהם. אם יש לך את הכישרון להיות כזאת... זה באמת לא בעייתי.
    בני לא ינפנפו מהר בחורה שניגשת אליהם, זה חוסך להם את העבודה. ועם קצת שיטות, ניסיון וכישרון- הם לא ידחו אותן כמעט בכלל.

תודה לכולם (:

משתמש מתחיל האוואטר של avirankatz
    לייקים
    0
    נקודות
    50

הווו ברוך הבא!
    לגבי השאלה שלך, פשוט תצאי ותנסי. המון אנשים פה שואלים אם דברים יעבדו, והדבר היחידי שהם צריכים לעשות בשביל לקבל את התשובה שלהם זה לצאת לשטח.
    את גם יכולה לצאת למקום של לסביות כמו ש-Kutaly המליץ, ולראות מה הן עושות.

המון בהצלחה!
    ?What have you been up to lately

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

את אמיצה לדעתי, רוב הבחורות ממש לא מסתכלות על כל העניין בצורה הזאת שאת מסתכלת עליה.
    לדעתי ועוד איך שאת יכולה להשתמש בחומרים כאן (שאגב, בלי להעליב מישהו.. הם כלום! זה קצה המזלג!) על בחורות אחרות ושלך יהיה בהרבה יותר קל להשתמש בהם כי את בחורה, לבחורות יהיה קל יותר לזרום איתך מאשר לזרום עם בחור (כי הן לא ירגישו מאויימות או מנוצלות בידי גבר) ואת גם מבינה את הראש שלהן בהרבה יותר טוב ממני ומשאר הגברים כאן.
    אם הקהילה באמת מעניינת אותך תקבעי עם מישהו להיות ה-PIVOT שלו ותעזרו אחד לשני, זה יכול להיות ממש חזק!
    (PIVOT - בחורה שעוזרת לבחור להתחיל עם בחורות אחרות).

רק הערה קטנה, לפעמים את צריכה לחזיר את התמימות שפעם הייתה לך!
    לא הכל פוליטיקה! אני אישית מחפש את הבחורה שלא איבדה את התמימות ואני מאמין שרוב הגברים מחפשים אותן, הבעיה שאתן לא קולטות את זה.

מה שלא תחברי לעשות - בהצלחה גיבורה שכמותך :]
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 30-09-2010 בשעה 11:15.

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

אני חייב לציין רק דבר אחד "חבר ראשון בסוף כיתה ח'" זנ לא נחשב "גרוע"
    את בת 16, זה צעיר והכל בסדר
    ברוך הבא

משתמש מתקדם האוואטר של Kutaly
    לייקים
    85
    נקודות
    25
    משפט מחץ
    כל הטובים תפוסים, אני התגלמות הרוע! .

וואי moonchild1, שני סמיילים בתגובה אחת, את מנסה לשלוח לי IOI? חמודה אבל את קטנה מדי.

את בטח יודעת כבר שהרבה יותר קל לשבת ולחכות שיתחילו איתך מאשר לעשות את הצעד הראשוני ולהתחיל עם אחרים.
    אז זה לא שלסביות פשוט אוהבות שדברים קורים, זה בחורות באופן כללי שפשוט עצלניות.
    גם גברים בדרך כלל עצלנים ומעדיפים שיתחילו איתם. מה לעשות שהנורמה החברתית קובעת שאנחנו צריכים להזיז ת'תחת בשבילכן... אבל אם יש הזדמנות שבת תתחיל איתנו, זה כאילו זכינו באוטו מתנה. איזה גבר יכול לסרב לזה?!

(מצחיק אותי שכולם פה כבר כלכך רגילים לדבר בלשון זכר שאומרים לך "ברוך הבא")
    ציטוט נכתב במקור על ידי הרפתקאות אליס בארץ הפלאות/לואיס קרול
    "התואיל להגיד לי, בבקשה, באיזו דרך עלי ללכת מכאן?" שאלה אליס
    "זה תלוי במידה רבה לאן את רוצה להגיע." - אמר החתול

לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי StreetLight צפיה בהודעה
    את אמיצה לדעתי, רוב הבחורות ממש לא מסתכלות על כל העניין בצורה הזאת שאת מסתכלת עליה.
    לדעתי ועוד איך שאת יכולה להשתמש בחומרים כאן (שאגב, בלי להעליב מישהו.. הם כלום! זה קצה המזלג!) על בחורות אחרות ושלך יהיה בהרבה יותר קל להשתמש בהם כי את בחורה, לבחורות יהיה קל יותר לזרום איתך מאשר לזרום עם בחור (כי הן לא ירגישו מאויימות או מנוצלות בידי גבר) ואת גם מבינה את הראש שלהן בהרבה יותר טוב ממני ומשאר הגברים כאן.
    אם הקהילה באמת מעניינת אותך תקבעי עם מישהו להיות ה-PIVOT שלו ותעזרו אחד לשני, זה יכול להיות ממש חזק!
    (PIVOT - בחורה שעוזרת לבחור להתחיל עם בחורות אחרות).

רק הערה קטנה, לפעמים את צריכה לחזיר את התמימות שפעם הייתה לך!
    לא הכל פוליטיקה! אני אישית מחפש את הבחורה שלא איבדה את התמימות ואני מאמין שרוב הגברים מחפשים אותן, הבעיה שאתן לא קולטות את זה.

מה שלא תחברי לעשות - בהצלחה גיבורה שכמותך :]
    ברוך הבא
    אני לא חושבת שזה באמת משנה אם אני בחורה או גבר, השיטות יעבדו בצורה דומה... זה שווה בדיקה בכל אופן. אני יוצאת מנקודת הנחה שהמין לא משנה כמו התרגיל והיכולת שלך לבנות נוחות, וזה מה שעושה את ההבדל.
    בקשר ללהיות פיבוט של מישהו, אני אשמח אם מישהו מחפש, זה יכול להיות ממש מעניין P:
    התמימות זה משהו שמאוד קשה להחזיר... אני יכולה להיות מאוד תמימה בשיחות שלי עם אנשים (משפט מאוד נפוץ בשיחה שלישית עם בנאדם הוא "אז את לא תמימה כמו שאת נראית!"), אבל בסופו של דבר תמימות זה הרבה יותר מגישה. אני מאמינה שאולי אתה חושב שאתה רוצה להיות עם מישהי תמימה, אבל אני לא יודעת אם התמימות בעניין היא מה שעושה לך את זה.
    בכל מקרה, תודה (:

אני חייב לציין רק דבר אחד "חבר ראשון בסוף כיתה ח'" זנ לא נחשב "גרוע"
    את בת 16, זה צעיר והכל בסדר
    ברוך הבא
    לדעת החברים שלי איפה שגדלתי, זה כן.
    וגדלתי במקום שבו לא קרה כלום, אנשים היו נולדים ופתאום בגיל 50 מגלים שמשהו קרה P:
    זה פשוט משהו שנשאר מהילדות שם.
    תודה (:

ציטוט נכתב במקור על ידי Kutaly צפיה בהודעה
    וואי moonchild1, שני סמיילים בתגובה אחת, את מנסה לשלוח לי IOI? חמודה אבל את קטנה מדי.

את בטח יודעת כבר שהרבה יותר קל לשבת ולחכות שיתחילו איתך מאשר לעשות את הצעד הראשוני ולהתחיל עם אחרים.
    אז זה לא שלסביות פשוט אוהבות שדברים קורים, זה בחורות באופן כללי שפשוט עצלניות.
    גם גברים בדרך כלל עצלנים ומעדיפים שיתחילו איתם. מה לעשות שהנורמה החברתית קובעת שאנחנו צריכים להזיז ת'תחת בשבילכן... אבל אם יש הזדמנות שבת תתחיל איתנו, זה כאילו זכינו באוטו מתנה. איזה גבר יכול לסרב לזה?!

(מצחיק אותי שכולם פה כבר כלכך רגילים לדבר בלשון זכר שאומרים לך "ברוך הבא")
    סמיילים זה עניין של הרגל XD (אני חייבת להפסיק עם זה ._.)

נורמות חברתיות זה דבר דפוק, אבל חלקנו נאלצים לחיות לפי זה. בחורות הן באמת עצלניות אבל לסביות הן עם מיוחד, הן עצלניות, מנפנפות בחורות שמתחילות איתן, לא עושות כלום, ואז בוכות שהעולם חרא! (שמעת פעם על "לסביות ממורמרות"? זה כולן.)
    כל אחד מעדיף שהצד השני יעשה את הצעד הראשון. בחורות רגילות שזה ככה, קל להן לנפנף. גברים לא, הם מתרגשים ומאבדים את עצמם וזאת הנקודה לפעול.
    (אפילו לא שמתי לב
    נערך לאחרונה על ידי Moonchild; 30-09-2010 בשעה 12:10.

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

ושוב, להתחיל עםם גבר ולהתחיל עם בחורה זה ממש ממ לא אותו דבר, המתגי משיכה שונים. גבר נמשך מינית לא כמו שאישה נמשכת מינית.

לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ושוב, להתחיל עםם גבר ולהתחיל עם בחורה זה ממש ממ לא אותו דבר, המתגי משיכה שונים. גבר נמשך מינית לא כמו שאישה נמשכת מינית.
    האמת שאחרי שקראתי קצת חומרים והתנסתי טיפה אני יכולה להגיד לך- נכון, זה שונה, אבל לא מאוד.
    העיקר הוא להכיר, לצבור ניסיון, ולהתאים את מה ששונה.
    אני לדוגמא יודעת שאם חשוב לגבר לא להפעיל את הגישה האנטי-זולה של בחורה, לי זה לא צריך להיות חשוב- גברים לרוב לא ירגישו זולים. מצד שני, לי חשוב לא להציג את עצמי כזולה, זה נהדר לטווח הקצר אבל לא מעבר.
    כל אחד צריך לעשות את ההתאמות שלו למה שהוא לומד כאן, פשוט לי זה טיפה יותר מסובך, ושוב, לא בהרבה.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 10:15.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect