קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] סינגל חדש...:) אשמח לשמוע ביקורות!
    על ידי גבי1983 בפורום מוזיקה כללית
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 20-06-2010, 12:49
  2. משהו ששמעתי איפהשהו, אשמח לשמוע את דעתכם.
    על ידי Toxicity בפורום דיבורים
    תגובות: 31
    הודעה אחרונה: 18-02-2008, 00:49
  3. [סקר]איפה אתם אוהבים לשמוע את המוזיקה שלכם?
    על ידי Aviv בפורום מוזיקה כללית
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 30-11-2007, 14:18
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 13 מתוך 13

אשמח לשמוע את הדעות שלכם

משתמש מכור
    שם פרטי
    גורו פיטקה
    לייקים
    146
    נקודות
    3
    משפט מחץ
    when you wanna succeed as bad as you wanna breath, then you'll be successful

ברירת מחדל אשמח לשמוע את הדעות שלכם

אנחנו הגברים תוכנתנו ע"י החברה (בעיקר ע"י תעשית הקולנוע והנשים בחיינו) להיות AFC מוכי אהבה שמוכרחים לתת לבחורה מה שהיא רוצה
    השאלה שלי היא : למה הנשים לא תוכנתו להגיב להתנהגות הזו בצורה חיובית ?
    הרי באותם סרטי שראינו את הגיבור שלנו רודף את הבחורה ומצהיר על אהבתו ... הבחורה נופלת לרגליו ומתאהבת בו נואשות.
    ראיתי הסבר קצר של TheNuts על צורך ורצון שדי ענה לי על השאלה ... אבל אם יש לכם עוד תשובות אני אשמח לשמוע!
    שיהיה דיון מהנה!

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם האוואטר של mir123
    לייקים
    14
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Practice makes perfect

כי זה נראה יפה, נשמע טוב, רומנטי. כל הקטע של ה"התאהבות ממבט ראשון", נסיך ונסיכה.
    כל זה זיון מוח. אולי זה יעבוד אם אתה נראה כמו בראט פיט. חוצמזה, זהו.

אה, ואם הבחורה מכוערת או עם סטנדרטים נמוכים.
    נערך לאחרונה על ידי mir123; 30-09-2010 בשעה 16:12.

משתמש מכור
    שם פרטי
    גורו פיטקה
    לייקים
    146
    נקודות
    3
    משפט מחץ

אני יודע !
    וכאן השאלה שלי ... אותנו חינכו להתנהג ככה ( כמו AFC'S) אז למה הבנות , שגדלו באותה החברה לא חונכו להגיב בחיוב להתנהגות הזו.

משתמש מתחיל האוואטר של Moonchild
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    הגדרות הן רק מילים שנועדו להפוך אותך למה שאתה, ויותר מכך, למה שאינך.

ציטוט נכתב במקור על ידי minimax צפיה בהודעה
    אני יודע !
    וכאן השאלה שלי ... אותנו חינכו להתנהג ככה ( כמו AFC'S) אז למה הבנות , שגדלו באותה החברה לא חונכו להגיב בחיוב להתנהגות הזו.
    בחורות לא מחפשות כל אחד, בחורות מחפשות מישהו מיוחד. החברה חינכה אותנו להתנהג כמו AFC, בחורות מחפשות כל דבר ששונה מAFC. שים לב שתמיד באותם סרטים, הבחורה לא נופלת לרגליו של הגבר שנותן לה הכול. היא נופלת לרגליו רק אחרי שהוא עושה משהו מיוחד.
    as simple as that

משתמש מכור
    שם פרטי
    גורו פיטקה
    לייקים
    146
    נקודות
    3
    משפט מחץ

איזה משהו מיוחד בדיוק?... כל משהו מיוחד או מרשים (לפני שנוצרה המשיכה) מצטייר כניסיון עלוב לקנות את הבחורה וזה פשוט לא עובד.
    במעט הקומדיות הרומנטיות שראיתי ( לא סובל את החרא השטותי הזה!)
    בחורות נופלות לרגליהם של הבחורים הרומנטיים וזה שטויות
    רומנטיקה לא שווה אם אין משיכה ... בכל אופן הורגלנו (הגברים) לחשוב שזה מה שכובש בחורות
    השאלה שלי היא למה הבחורות לא הורגלו להגיב לנו כשניסינו את הדברים האלה ... הרי אנחנו חיים באותה חברה מלאת אמונות ותכנות חברתי מגבילים! אני יודע שבחורות מחפשות את הגברים ששונים מAFC , השאלה היא למה ? הגברים והנשים חונכו באותה חברה, אותן אמונות מגבילות ואותו תכנות חברתי אז איך זה שכל הגורמים האלו השפיעו על נשים וגברים בצורה שונה?

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

אני חושב שמשום מה אתה רואה "תכנות חברתי" בתור סרטים ומדיה, כשבפועל זה חלק מאוד קטן ממה שמשפיע עלינו.

משתמש מכור
    שם פרטי
    גורו פיטקה
    לייקים
    146
    נקודות
    3
    משפט מחץ

אזההשפעה היא לא מהמדיה ... היא ממקור אחר אבל בכל זאת זוהי אותה ההשפעה ... התנהגות אפסית
    אם גדלנו באותה חברה עם הנשים הן היו אמורות להיות מושפעות גם וההתנהגות האפסית הייתה אמורה להשפיע עליהן (למשוך אותן) , למה זה לא ככה?
    נערך לאחרונה על ידי minimax; 30-09-2010 בשעה 17:25.

לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ

איזה משהו מיוחד בדיוק?... כל משהו מיוחד או מרשים (לפני שנוצרה המשיכה) מצטייר כניסיון עלוב לקנות את הבחורה וזה פשוט לא עובד.
    רומנטיקה לא שווה אם אין משיכה ... בכל אופן הורגלנו (הגברים) לחשוב שזה מה שכובש בחורות
    השאלה שלי היא למה הבחורות לא הורגלו להגיב לנו כשניסינו את הדברים האלה ... הרי אנחנו חיים באותה חברה מלאת אמונות ותכנות חברתי מגבילים! אני יודע שבחורות מחפשות את הגברים ששונים מAFC , השאלה היא למה ? הגברים והנשים חונכו באותה חברה, אותן אמונות מגבילות ואותו תכנות חברתי אז איך זה שכל הגורמים האלו השפיעו על נשים וגברים בצורה שונה?
    משהו מיוחד הוא לא בנאדם שקופץ על הבחורה מהגג תוך כדי פליק פלאק באוויר וברגע שהוא נוחת הוא מתחיל לרקוד סטפס, משהו מיוחד הוא בנאדם שלא מתחיל איתה כמו כל AFC, שמעניין אותה. זה מה שיוצר את העניין, זה מה שמוביל בסופו של דבר גם למשיכה.
    גם בחורות מאמינות שהגבר הרומנטי הוא זה שיכבוש אותן, ואקט רומנטי כן כובש בנות! אם תבוא לבחורה ותקריא לה שיר, ותתן לה פרח היא כן תיפול לרגליך. זה לא יביא אותך הרבה מעבר לNC, כי היא תרצה קשר רציני שיתקדם לאט ובולשיט כזה. אם אתה רק רומנטי ושום דבר מעבר- זה לא יחזיק.
    הסיבה שבחורות מחפשות משהו שונה מAFC היא שAFC יש כמו זבל. גם אקט רומנטי הוא אקט מיוחד יחסית. יש הבדל גדול בין להתחיל איתה כמו AFC מאשר למלא לה את הדירה בפרחים ולהכין לה ארוחת ערב לאור נרות!
    שים לב, בקומדיות רומנטיות מחליאות שכאלה, הבחורה אפילו לא תסתובב אל ערס ששורק לה ברחוב, והיא גם תתעלם לחלוטין מזה שרוצה אותה מהצד במשך שנים ומתחיל איתה בכל דרך. היא תשים על שניהם את אותו פס. העניין הזה ישתנה כשהבחור יציל אותה מהחבר האידיוט (והאלפא) שלה, ויכבוש אותה בסערה. זה האקט המיוחד שהיא מחפשת. כמובן שבחיים זה בולשיט, אם היא "התאהבה" בך בגלל שעשית מעשה הירואי והבאת מכות לחבר שלה שבגד בה, אז היא פוסטמה, אבל בחורות מאמינות בזה.
    תנסה לראות עכשיו קומדיה רומנטים ולשים לב לזה. חפש את הAFC, את האלפא, ואת המעשה שהופך בעיני הבחורה את הAFC לבחור אידיאלי.

משתמש מכור
    שם פרטי
    גורו פיטקה
    לייקים
    146
    נקודות
    3
    משפט מחץ

תסכימי איתי שהטיפוס האלפא מושך בנות? ברור!
    המעשה ההירואי הזה של דאגה למקורבים אליך הוא כמו סוג DHV ואחרי המעשה ההירואי הזה הAFC הוא אותו AFC שהיה לפני המעשה.
    רומנטיקה עובדת! אם יש משיכה , אחרת זה מצטייר כנסיון לקנות או להרשים את הבחורה ...
    לכתוב שיר , לתת פרח? חחח מזכיר לי דברים שהייתי עושה ביסודי!
    את ממש דוגמא לכך שבנות אומרות שהן רוצות גבר מסויים(הרומנטי , הרגיש) כשהן רוצות בכלל גבר אחר (האלפא) ... כל הנשים אותו הדבר!
    בכל אופן זה לא הסגנון שלי וזה נשמע לי קריפי ... בכללי אני לא אוהב ישיר כי כל הכיף זה הגיים עצמו ולא התוצאה או הסגירה

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

אזההשפעה היא לא מהמדיה ... היא ממקור אחר אבל בכל זאת זוהי אותה ההשפעה ... התנהגות אפסית
    אם גדלנו באותה חברה עם הנשים הן היו אמורות להיות מושפעות גם וההתנהגות האפסית הייתה אמורה להשפיע עליהן (למשוך אותן) , למה זה לא ככה?
    פעם גברים למדו שהם מעל נשים, וזו הייתה ההתנהגות המקובלת - מה שאתה שואל מקביל ללשאול "למה נשים לא הושפעו להרגיש מפגרות חסרות תועלת?".

השאלה שלך מתייחסת לשני דברים שונים. ההגיון שלך עובד ככה - אני למדתי ש "אם אני רוצה בחורה אני מתנהג אליה כמו AFC משמע - בחורות למדו שאם אני מתנהג לבחורה כמו AFC היא תרצה אותי", בפועל ההגיון שעובד פה הוא כזה-

אנחנו למדו שכדי שבחורות ירצו אותנו אנחנו צריכים להיות AFC, בחורות למדו שאם מישהו מתנהג אליהן כמו AFC הוא רוצה אותן.
    מבין את ההבדל? כולנו למדנו שזו דרך לעשות משהו, גם גברים וגם נשים. (ואם תשאל בחורות איך מתחילים עם מישהי הן יגידו לך בדיוק את אותו הדבר שבחור יגיד לך. מעטות הבחורות שיגידו לך "תתייחס אלי כמו לאחותך הקטנה ואני ארצה את התשומת לב שלך"), אבל זה
    רק ה"איך".

אם היו מלמדים אותך שכדי שתרצה להיות חבר של מישהו הוא רק צריך לרשום את השם שלך על הנייר, אז כל פעם שמישהו היה רושם את השם שלך על הנייר היית רוצה להיות חבר שלו?
    נערך לאחרונה על ידי TheNuts; 30-09-2010 בשעה 17:59.

לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ

תסכימי איתי שהטיפוס האלפא מושך בנות? ברור!
    המעשה ההירואי הזה של דאגה למקורבים אליך הוא כמו סוג DHV ואחרי המעשה ההירואי הזה הAFC הוא אותו AFC שהיה לפני המעשה.
    רומנטיקה עובדת! אם יש משיכה , אחרת זה מצטייר כנסיון לקנות או להרשים את הבחורה ...
    לכתוב שיר , לתת פרח? חחח מזכיר לי דברים שהייתי עושה ביסודי!
    את ממש דוגמא לכך שבנות אומרות שהן רוצות גבר מסויים(הרומנטי , הרגיש) כשהן רוצות בכלל גבר אחר (האלפא) ... כל הנשים אותו הדבר!
    בכל אופן זה לא הסגנון שלי וזה נשמע לי קריפי ... בכללי אני לא אוהב ישיר כי כל הכיף זה הגיים עצמו ולא התוצאה או הסגירה
    בדיוק. מי אמר שהמערכת יחסים חסרת הטעם הזאת תחזיק 10 דקות אחרי סוף הסרט?
    מה שאמרת הוא די אמונה מגבילה, כמו שגברים למדו להתבגר כAFC, בנות למדו לאהוב מחוות רומנטיות. זה לא יספק משיכה, זה לא יתן שום טעם לקשר לבדו, אבל זה לא מצטייר בעיניה כניסיון לקנות או להרשים אותה (אם עושים את זה כמו שצריך בכל אופן).
    אני אומרת שכן הבנות רוצות גבר רומנטי ורגיש, אבל צריכות אלפא. אני אומרת לך כאן ועכשיו שאני צריכה אלפא, גבר רגיש זה בולשיט שנשים מאכילות את עצמן, בעיקר אחרי שאלפא פגע בהן או אחרי שהן גדלו על קומדיות רומנטיות.
    בכלמקרה, השטויות האלה הן לא בשבילך. כשתיהיה בקשר רציני ותיהיה משיכה ויהיה משהו חזק, רומנטיקה יכולה להוסיף המון. בשביל להשיג מישהי? חסר טעם לחלוטין.

מסכימה לחלוטין עם מה שTheNuts כתב.

משתמש ותיק
    לייקים
    36
    נקודות
    515

יש הבדל בין משיכה לדפוסי התנהגות.

כשאתה נוגע בבחורה עומד לך וזה אומר שאתה נמשך אליה אבל לא יעמוד לך אם היא תעשה דברים כדי להרשים אותך אלא רק תפתח אליה חיבה.
    קרא חוקי חתימות

משתמש מכור
    שם פרטי
    גורו פיטקה
    לייקים
    146
    נקודות
    3
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי TheNuts צפיה בהודעה
    פעם גברים למדו שהם מעל נשים, וזו הייתה ההתנהגות המקובלת - מה שאתה שואל מקביל ללשאול "למה נשים לא הושפעו להרגיש מפגרות חסרות תועלת?".

השאלה שלך מתייחסת לשני דברים שונים. ההגיון שלך עובד ככה - אני למדתי ש "אם אני רוצה בחורה אני מתנהג אליה כמו AFC משמע - בחורות למדו שאם אני מתנהג לבחורה כמו AFC היא תרצה אותי", בפועל ההגיון שעובד פה הוא כזה-

אנחנו למדו שכדי שבחורות ירצו אותנו אנחנו צריכים להיות AFC, בחורות למדו שאם מישהו מתנהג אליהן כמו AFC הוא רוצה אותן.
    מבין את ההבדל? כולנו למדנו שזו דרך לעשות משהו, גם גברים וגם נשים. (ואם תשאל בחורות איך מתחילים עם מישהי הן יגידו לך בדיוק את אותו הדבר שבחור יגיד לך. מעטות הבחורות שיגידו לך "תתייחס אלי כמו לאחותך הקטנה ואני ארצה את התשומת לב שלך"), אבל זה
    רק ה"איך".

אם היו מלמדים אותך שכדי שתרצה להיות חבר של מישהו הוא רק צריך לרשום את השם שלך על הנייר, אז כל פעם שמישהו היה רושם את השם שלך על הנייר היית רוצה להיות חבר שלו?
    תודה, ענית לי על השאלה בדרך שלא חשבתי עליה בכלל!
    ותוך כדי נתת לי עוד דוגמא של להבדל בין גברים ונשים.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 14:44.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect