קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [הורדה] X-Men Origins:Wolverine | 4 LINK
    על ידי GazieL בפורום VIP Games
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 11-01-2011, 23:06
  2. X-Men Origins: Wolverine | 1 LINK להורדה
    על ידי יהונתן בפורום משחקים להורדה
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 24-06-2010, 18:19
  3. [הורדה]X-Men origins wolverine 2009|Fileflyer|5 Link
    על ידי יהונתן בפורום VIP Games
    תגובות: 27
    הודעה אחרונה: 29-05-2009, 17:27
  4. [הורדה]X-Men Origins: Wolverine|1 Link
    על ידי יהונתן בפורום משחקים להורדה
    תגובות: 28
    הודעה אחרונה: 25-05-2009, 13:53
  5. [ידיעה] X-Men Origins: Wolverine / וולברין (2009)
    על ידי -iDo- בפורום סרטים וקולנוע
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 07-09-2008, 20:21
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

X-Men Origins: Wolverine | 1 LINK

משתמש ותיק האוואטר של GazieL
    שם פרטי
    בר
    לייקים
    56
    נקודות
    9

ברירת מחדל X-Men Origins: Wolverine | 1 LINK

שם משחק: X-Men Origins: Wolverine
    ז'אנר: פעולה-הרפתקאות-גוף שלישי.

תאריך יציאה: 1/5/09

חברה מפתחת: Activision
    פלאטפורמה: PC/DS/PS2/PS3/WII/X360

----------תקציר----------
    • המשחק עוקב אחר חלק מעלילת הסרט המצליח, מי שראה את הסרט ישים לב שדילגו על מקומות וזמנים והוסיפו בהרחבה ענקית מקומות אחרים, אבל בסך הכול זה קשור לסרט רק שהחסירו כמה קטעים; שלא תתבלבלו, מה שהחסירו אומנם העציב, אך לאחר סיום המשחק הבנו שאין צורך לעקוב אחרי כול הסרט; כמו תמיד, הציפיות ממשחקים המבוססים על סרטים נמוכה מאוד! אבל הפעם ACTIVISION הפגיזו ובגדול, חשבנו שהוא יהיה משחק חלש וסביר כמו כול משחק המבוסס על סרט, הופתענו לטובה! XMOW (בראשי תיבות) הוא בהחלט אחד המשחקים של Q2 2009.
    ----------ביקורת----------

Graphic:
    • המנוע הגראפי המשמש את המשחק הוא unreal engine 3, אפשר לומר שהם שוב הפציצו הפעם במשחק מדהים ללא דרישות גבוהות ועדיין רוב המשחק נראה מעולה אך בואו ניגש לחלק העיקרי בגראפיקה:
    יתרונות:
    • דם - כן, הוא נראה מעולה, מדהים ומרהיב לעין! הוא נשפך וניתז כמו שצריך, בזמן שיש חורים בגוף רואים אותו נוטף, פשוט מצוין.
    • רקע וצללים - הצלליות מצוינים ומרתיעים מידיי פעם (כשרואים לפתע דמות הולכת מול קרן אור והצל שלה על הקיר בגדול...), כשאנחנו בבניין אנו רואים אותו טוב ונקי, הציורים על הקירות, הדלתות, הקירות עצמן וכדו' נראה מעולה, אם אנו נמצאים בג'ונגל הוא נראה בהחלט מרהיב, השיחים, העצים, הגבעולים, האבנים הישנות וכדו' משתקפים אלינו ונראים בהחלט מרשים, האזורים המושלגים בהחלט עוצרי נשימה, ממש אנו מצטמררים מאווירת החורף שיש מידיי פעם במשחק.
    • הדמות - וולברין משתקף ממסכנו בצורה טובה מדהימה, אם הוא יפגע או יפצע יהיו בו חורים ונקבים עד עצמותיו העשויות אדמינטיום והדם ינטף שם ולאט לאט יתרפא... יש לנו חליפות שונות (את הקלאסית של אקס-מן ועוד שניים שונות ויפות) שישמשו אותנו במשחק, סקילים ועשרות תרגילים, הגיצים שטפריו של וולברין פוגעות בקירות או בנשקים וכדו', בסך הכול הדמות וכול הקשור אליה נראה מעולה.
    • אפקטים - כן, הם נראים פשוט מושלם, הקאמבואים והסקילים המשתלבים האורות והתצורות מוצגים בצורה מושלמת, הכול בהחלט מצויין ובכללי מעולה.
    חסרונות:
    • חדות - אז כאן, לא נוכל להגביר חדות גדולה במשחק, הוא יראה מידיי פעם מפוקסל או קצת "גזור לא טוב" אבל הוא בסך הכול נראה יפה וקל.
    • מתקדם - אכן כן, לא תהיה לנו את אפשרות המתקדם (advanced), לא נוכל לשחק עם רמות האיכות (low-medium-high), תהיה לנו רק אפשרות הרזולוציה ועוד כמה קטנים, אך האפשרות הגדולה advanced לא תהיה לנו וחבל, זה נראה שהתחשבו בבעלי מחשבים ישנים יותר כדי שגם יוכלו ליהנות.
    -

Sound:
    • המוסיקה והמנגינות, צלילי המכות, החיתוך, החיכוך, הצעקות, רעש נתז הדם וכו' נשמעים בצורה מצוינת להפליא, אין לנו כאן חסרונות, הסאונד בהחלט מושקע ומיוחד.
    -

Multiplayer:
    • אין לנו במשחק את האפשרות מרובת משתתפים, המשחק הוא לשחקן היחיד בלבד.
    -

Plot:
    • הסיפור הוא ממש מעולה ורובו מבוסס על הסרט אך כמו שהזכרתי לעיל; "המשחק עוקב אחר חלק מעלילת הסרט המצליח...", אין לנו כאן כול הסיפור.
    יתרונות:

• המפתחים החליטו שהמשחק ילך כך: פתיחה, דילוגים, עיכובים גדולים על קטעים מסוימים, זיכרונות וסוף, המשחק מתעכב לנו במקומות חשובים כמו בג'ונגל, המעבדה בה החדירו לגופו את האדמנטיום, הקרבות עם אחינו הגדול ושאר צוותו של "וויליאם סטרייקר" (זה שדאג לעשות הניסויים שלו על וולברין...), הזיכרונות מהעבר שמידיי פעם יקפצו יזכירו לנו מאין הדמות הזאת מוכרת וכו', כול זה טוב וממש מעולה שעשו כך.
    חסרונות:
    • קצת מבאס שהורידו חלקים מהעלילה, כמו; הילדות שלו, קרבותיו במלחמות ישנות, עבודה בצוותו של וויליאם סטרייקר, גמביט מציל את חייו בסוף והמפגש עם פרופסור אקסבייר, אם היו משאירים או מוסיפים חלקים אלו, המשחק היה הרבה יותר מעולה.
    -

Length:
    • אורכו של המשחק סביר ובינוני, הוא לא ארוך אבל גם לא קצר, מי שישקוד עליו בין 6-9 שעות הוא יסיים אותו (תלוי ברמות כמובן...), אבל כשאנחנו ברמה הקשה בהחלט אפשר להמשיך ולהמשיך כי הקושי עולה לנו וצריכים יותר אימונים בכדי להצליח; בסך הכול אורכו של המשחק מהנה ביותר, אפשר להתמודד עם זה ואין כאן הרבה יוצאי דופן חוץ מזה שאפשר לטעון שהמשחק חוזר על עצמו אבל אני אישית אומר לכם שאם הוא לא היה חוזר על עצמו, לא היה כיף! הוא חוזר על עצמו עם טעם וזה הטוב שבדבר.
    -

Engine - player:
    • משחקיות; אפשר לומר שהשקיעו כאן ובגדול בקטע של מנוע המשחק והשליטה בו, יש לנו עשרות קאמבואים, שלל סקילים, עלייה בדרגות, השגת תרגילים חדשים, לחימה, הירי נגדנו, מערכת הקרב וכו'; נראה שהשקיעו כאן הרבה מאוד, יש קאמבואים קשים ביותר לעשייה רצופה, צריכים לחשוב לפעמים ויש פה דרישה מינימאלית של טקטיקה ומחשבה חופשייה, האקשן זורם ובגדול במשחק הזה! המשחקיות ממכרת וקשה להתייאש ממנה, הניתורים, המכות, הקרבות, הצעקות וכדו' גורמים לנו להישאר עוד ועוד במשחק המשובח.
    חסרונות? אין משהו עקרוני שאפשר להתבסס עליו, זה בדרך כלל תזוזה או תנועת מצלמה שונה, אבל מערכת המשחק והשליטה בנויה מעולה ואין חיסרון ממש משמעותי, החיסרון הוא יותר טכני (גראפיקה, עליה וכדו') אבל ממש לא חיסרון במערכת המשחק.

נערך לאחרונה על ידי GazieL; 30-09-2010 בשעה 03:40.
    תגידי לי תגידי מה ממני את רוצה רוצה אלייך שוב ילדה ויש לי בשביל מה נכון שלא הייתי לך הגבר שכבש חכי לי את עוד רגע קט הלב שלי חלש....

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל האוואטר של מר גרזן
    שם פרטי
    פינטו
    לייקים
    0
    נקודות
    63
    משפט מחץ
    חבל שהאנשים שבאמת יודעים איך לנהל את העולם עובדים במוניות.

תודה
    הורדתי, התקנה מאוד פשוטה.
    משחק ממש כיף הרבה קצב הרבה תזוז.
    ממליץ לכולם.
    ציטוט נכתב במקור על ידי Maxthon1G צפיה בהודעה
    חדש פוו
    איך אני פותח אשכולים?

משתמש ותיק האוואטר של GazieL
    שם פרטי
    בר
    לייקים
    56
    נקודות
    9

ציטוט נכתב במקור על ידי מר גרזן צפיה בהודעה
    תודה
    הורדתי, התקנה מאוד פשוטה.
    משחק ממש כיף הרבה קצב הרבה תזוז.
    ממליץ לכולם.
    משחק פצצה גמרתי אותו
    נערך לאחרונה על ידי GazieL; 30-09-2010 בשעה 23:25.
    תגידי לי תגידי מה ממני את רוצה רוצה אלייך שוב ילדה ויש לי בשביל מה נכון שלא הייתי לך הגבר שכבש חכי לי את עוד רגע קט הלב שלי חלש....

משתמש ותיק האוואטר של EliAv
    שם פרטי
    Eliav
    לייקים
    575
    נקודות
    30

אחלה השקעה אחי !!!
    תודה רבה

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

תודה.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:36.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,854 | הודעות: 8,173,441 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect