מישהו יודע אולי איך אני משיג ת'פטור הזה..מה אני צריך להגיד לרופא בשביל זה..משהו?
מישהו יודע אולי איך אני משיג ת'פטור הזה..מה אני צריך להגיד לרופא בשביל זה..משהו?
|
|
למה אתה צריך פטור מדלקים ושמנים?
בשביל לצאת מחימוש..כבר התייאשתי ..אני לא יודע מה לעשות בשביל לצאת משם
אתה בקורס או סדיר?
סיימתי טירונות שלחו אותי לבה''ד 20..סירבתי קורס..והכניסו אותי לכלא..
אז צר לי לאכזב אותך אבל המצב שלך בעייתי. בבה"ד 20 הם רואים כל מחזור קורסים 1000 אנשים כמוך שלא רוצים ובסוף שולחים לכלא.
איזה קורס נתנו לך?
גם אני הייתי בחימוש וגם אני כמוך סירבתי קורס ושלחו אותי ל 20 יום כלא, הדרך היחידה לצאת משם זה 45 נפשי.
פטור משמנים ודלקים קשה להוציא !
אלא אם כן אין לך בעיה לצבור "דפוק" - חברים שלי יצאו מחימוש עם 120 יום דפוק לפחות.
A Fistful Of Dollars
"רוחוס שם, בקסטרים שם, ואני בדיוק באמצע..המשוגע עם הפעמון צדק, אפשר להרוויח כסף במקום כזה."
בעיות עור ..
איזה אחת שאני מכיר הייתה בחיל האויר טכנאית מסוקים
ישלה אסטמה בעור אז היא יצאה משם
אבל אני מאמין שעם כל בעיית עור אתה יכול לארגן לעצמך משהו ..
כמה עוד נוב' 10?!
יש לך רק בעיה אחת :
אתה לא יכול לזייף פריחה אמיתית.. כי הרופאים מזהים בדיוק את הפריחה שהדלקים והשמנים גורמים.
אתה יכול ללכת למפקד שלך ולבקש קב''ן , יש לו עד 14 ימים להביא לך.
שהקב''ן מגיע אתה אומר לו עד כמה אתה מרגיש בדכאון ומרגיש לא טוב מאז שהגעת לכאן.
אתה אומר לו שיש לך פתאום בעיות של נשימה ותפקוד באיזור של דלקים ומשנים מאז שהגעת אבל הרופאים והמפקדים לא מאמינים לך ומאז יורד לך הנחישות לשרת במקום שבו לא מאמינים לך !
אתה אומר שאתה סובל ממש וסובל מצד המפקדים שנאה עזה מאוד , תגיד לו שאתה כבר לא מסוגל ככה שאתה מסוגל לעשות כל דבר העיקר לא להיות כאן ... בשלב הזה הוא ישאל אותך מה זה כל דבר ?? תגיד לו לא יודע , לפעמים אני לא חושב צלול אני חושב על שטויות
הוא ישאל אותך איזה שטויות אל תענה לו , תגיד לו שטויות ... לא יודע , כל מיני שטויות העיקר לא להיות כאן
אני מרגיש שלאט לאט אני מת כאן , אני חייב לצאת מכאן