קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. וואי איזה רצח היה אתמול והיום..
    על ידי Fabio בפורום דיבורים
    תגובות: 24
    הודעה אחרונה: 24-09-2005, 09:18
  2. תגובות: 45
    הודעה אחרונה: 23-09-2005, 15:13
  3. אתמול יום הולדת ל..... פיניש :)
    על ידי FinisH בפורום דיבורים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 19-09-2005, 20:41
  4. וואי איזה כיף היה אתמול ב-bongos באשדוד
    על ידי Perfection בפורום דיבורים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 19-09-2005, 13:44
  5. תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 11-09-2005, 22:35
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 26 מתוך 26

משהי אתמול מהמפגש.. - עמוד 2

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי BigD צפיה בהודעה
    היית מביא לה משפט בסגנון קוקי&פאני או פשוט מחייך
    בכל מיקרה גם אני שמתי לב שבסנטר (פריקיות וזה) צריך גיים קצת שונה, אני לא יודע איך להסביר את זה אבל אני חושב שמי שהיה שם פעם יבין.
    זה מה שגם אני חשבתי
    אז נתתי DHV אבל לא הצלחתי לעשות יותר מדי
    אבל היא לא הייתה פריקית חח

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם האוואטר של Jmpua
    לייקים
    1
    נקודות
    0

אתם משתמשים ביותר מדי קוקי פאני, אתם לא רואים את זה?
    היום הייתי בסנטר, ואני חייב להגיד, יש שם בנות זורמות ביותר ואין אף תירוץ שבעולם לא להצליח איתן כי יש תנאים מושלמים.
    למרות שיש הרבה פריקיות, יש גם הרבה נורמליות וזורמות. לא יודע אם בגילאים שלכם זה כל כך שונה, אני בן 17, ניגש לבנות בגילאי טווח 16-20 ולא הייתה לי שום בעיה.
    לפי הדיווחים שלכם אני רואה שאתם משתמשים בה-מ-ו-ן קוקי פאני ונגים, פשוט בהגזמה, לפעמים צריך לדעת להפסיק להיות כזה ואולי להיות קצת יותר נחמדים לפעמים ולקדם עניינים פשוט.
    לפעמים צריך לדעת לעזוב את הגיים ופשוט לזרום עם העניינים, בסוף היא תחשוב שאתם לא מעוניינים ותהיה מבולבלת.
    אבל זה בסדר, עם הזמן בא הניסיון ופשוט מבינים את זה בסוף

עוד משהו שהייתי רוצה לשאול אתכם, מה זה יעזור לכם לסגור מספר בתל אביב כשאתם גרים בעיר אחרת? תלכו על משהו רחוק יותר.
    נערך לאחרונה על ידי Jmpua; 27-09-2010 בשעה 19:17.

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Jmpua צפיה בהודעה
    אתם משתמשים ביותר מדי קוקי פאני, אתם לא רואים את זה?
    היום הייתי בסנטר, ואני חייב להגיד, יש שם בנות זורמות ביותר ואין אף תירוץ שבעולם לא להצליח איתן כי יש תנאים מושלמים.
    למרות שיש הרבה פריקיות, יש גם הרבה נורמליות וזורמות. לא יודע אם בגילאים שלכם זה כל כך שונה, אני בן 17, ניגש לבנות בגילאי טווח 16-20 ולא הייתה לי שום בעיה.
    לפי הדיווחים שלכם אני רואה שאתם משתמשים בה-מ-ו-ן קוקי פאני ונגים, פשוט בהגזמה, לפעמים צריך לדעת להפסיק להיות כזה ואולי להיות קצת יותר נחמדים לפעמים ולקדם עניינים פשוט.
    לפעמים צריך לדעת לעזוב את הגיים ופשוט לזרום עם העניינים, בסוף היא תחשוב שאתם לא מעוניינים ותהיה מבולבלת.
    אבל זה בסדר, עם הזמן בא הניסיון ופשוט מבינים את זה בסוף

עוד משהו שהייתי רוצה לשאול אתכם, מה זה יעזור לכם לסגור מספר בתל אביב כשאתם גרים בעיר אחרת? תלכו על משהו רחוק יותר.
    הקטע של הקוקי פאני הוא היה חלק ממני עוד לפני הפיקאפ..
    אני לא חושב שאני יכול לוותר עליו
    בשלבים שאני ירגיש שאנחנו באמת יותר מתקדמים כמובן שאני יפסיק אבל
    זה חלק ממני ואני מאמין שאם אני יפסיק באמצע שיחה את הקוקי פאני אני ירגיש ממש לא בטבעיות..

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

ציטוט נכתב במקור על ידי BarR109 צפיה בהודעה
    הקטע של הקוקי פאני הוא היה חלק ממני עוד לפני הפיקאפ..
    אני לא חושב שאני יכול לוותר עליו
    בשלבים שאני ירגיש שאנחנו באמת יותר מתקדמים כמובן שאני יפסיק אבל
    זה חלק ממני ואני מאמין שאם אני יפסיק באמצע שיחה את הקוקי פאני אני ירגיש ממש לא בטבעיות..
    גם אם תרצה וגם אם לא זה ירד לך מתישהו.
    כשהייתי בתיכון בכיתה י' (לפני שהכרתי את הפיקאפ) גם לי קוקי פאני היה חלק מהחיים, זה פחות או יותר היה הדבר שמאפיין אותי.
    אני זוכר שהייתה לנו איזו פעילות מפגרת בסוף שנה של לכתוב מכתבים לכולם ולי כולם רשמו "העקיצות שלך וכישרון ההומור שלך הם החדים ביותר שיצא לי לשמוע בכל החיים שלי/אתה הורסס מצחוקקק/אתה קורע" וכו' זה הגיע לרמות שאפילו למורות שלי אמרתי "מה זה למה את עושה לי עיניים?" וכל הכיתה פשוט התפוצצה מצחוק ולא חישבנתי בכלל למורות והן היו אדומות לידי.
    והיום אפילו בדיחה או עקיצה מדוקלמת אני לא מסוגל להוציא מהפה! כי זה פשוט ירד.. כל הקוקי-פאני זה בערך כמו סם שאתה מזריק לעצמך, ישנה השפעה לטווח מסויים אבל בסוף היא נעלמת כאילו לא הייתה.
    ודע לך שאתה באמת תתחיל לקצור את הפירות מכל הקוקי-פאני שלך ומכל מסע הפיתוי הזה שאתה עושה רק לאחר שתהפוך לרציני יותר (לא רציני מידי כמו AFC אבל חשוב להיות רציני ושכל הפיקאפ שלך יתפוס כיוון).
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 28-09-2010 בשעה 20:22.

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    גם אם תרצה וגם אם לא זה ירד לך מתישהו.
    כשהייתי בתיכון בכיתה י' (לפני שהכרתי את הפיקאפ) גם לי קוקי פאני היה חלק מהחיים, זה פחות או יותר היה הדבר שמאפיין אותי.
    אני זוכר שהייתה לנו איזו פעילות מפגרת בסוף שנה של לכתוב מכתבים לכולם ולי כולם רשמו "העקיצות שלך וכישרון ההומור שלך הם החדים ביותר שיצא לי לשמוע בכל החיים שלי/אתה הורסס מצחוקקק/אתה קורע" וכו' זה הגיע לרמות שאפילו למורות שלי אמרתי "מה זה למה את עושה לי עיניים?" וכל הכיתה פשוט התפוצצה מצחוק ולא חישבנתי בכלל למורות והן היו אדומות לידי.
    והיום אפילו בדיחה או עקיצה מדוקלמת אני לא מסוגל להוציא מהפה! כי זה פשוט ירד.. כל הקוקי-פאני זה בערך כמו סם שאתה מזריק לעצמך, ישנה השפעה לטווח מסויים אבל בסוף היא נעלמת כאילו לא הייתה.
    ודע לך שאתה באמת תתחיל לקצור את הפירות מכל הקוקי-פאני שלך ומכל מסע הפיתוי הזה שאתה עושה רק לאחר שתהפוך לרציני יותר (לא רציני מידי כמו AFC אבל חשוב להיות רציני ושכל הפיקאפ שלך יתפוס כיוון).
    אתה פשוט תותח אחי
    הרגת אותי
    בוא אני יגיד לך דבר כזה
    זה לא יעבור לי כנראה גם בזמן הקרוב ונכון זה סוג של סם כזה חח
    לפעמים כשאני מרגיש שאני פשוט מפחית עם זה אני נכנס לדיכאון
    בשנים הקודמות היו לי יציאות מצחיקות והיה לי ראש הרבה יותר חריף מעכשיו אבל ירד לי הביטחון בז' ככה ומאז נהייתי פחות מצחיק
    אני משתקם עכשיו
    והקטע שאני כזה סטלן שזה עוד יותר מוסיף - מה שרציתי לומר זה, כנראה עד סוף התיכון אני ישאר כזה

ולJMPUA
    הקטע של הNC הוא שיהיו לך אנשי קשר מכל מני מקומות נגיד אתמול סגרתי עם משהי שגרה בעיר של סבתא שלי ואני נוסע אל סבתא שלי מחר אז אני כנראה אפגוש אותה..

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

אתם פאקינג עושים צחוק תגידו לי? קראתי תנושא ואני פשוט נקרע פה מצחוק.

טוב שלא דפקתם לי פה 100000 תירוצים.
    בתור אחד שאת הילדות שלו בילה בסנטר ובגן מאיר (ליתר דיוק את הזמן שהייתי בתחום ומי שמפה מכיר את גן מאיר יודע למה אני מתכוון) אני עד לכך שכולכם מזיינים תשכל ונותנים תירוצים. כי עם קצת זרימה, טבעיות וראש פתוח ועקביות אתה סוגר שם כמו מים. ואנלא מדבר על מספרים, אני מדבר על FC ומעלה.

ה"פריקים" האלה הם האנשים הכי זורמים בארץ (לרוב זה סטים מעורבים שם, סטים גדולים שכל הזמן זזים). אתם פשוט לא יודעים לזרום ומתעסקים באיך לעשות DHV וC&F ב90 מעלות.

עם קצת שכל תוכלו אפילו להוציא משם מעגלים חברתיים שלמים ביציאה אחת בלבד.

תפסיקו לנסות לשלוט בהכל ושתחררו. זה לא מקום לפיקאפ. זה מקום לשחרר. :]
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 28-09-2010 בשעה 22:39.

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    אתם פאקינג עושים צחוק תגידו לי? קראתי תנושא ואני פשוט נקרע פה מצחוק.

טוב שלא דפקתם לי פה 100000 תירוצים.
    בתור אחד שאת הילדות שלו בילה בסנטר ובגן מאיר (ליתר דיוק את הזמן שהייתי בתחום ומי שמפה מכיר את גן מאיר יודע למה אני מתכוון) אני עד לכך שכולכם מזיינים תשכל ונותנים תירוצים. כי עם קצת זרימה, טבעיות וראש פתוח ועקביות אתה סוגר שם כמו מים. ואנלא מדבר על מספרים, אני מדבר על FC ומעלה.

ה"פריקים" האלה הם האנשים הכי זורמים בארץ (לרוב זה סטים מעורבים שם, סטים גדולים שכל הזמן זזים). אתם פשוט לא יודעים לזרום ומתעסקים באיך לעשות DHV וC&F ב90 מעלות.

עם קצת שכל תוכלו אפילו להוציא משם מעגלים חברתיים שלמים ביציאה אחת בלבד.

תפסיקו לנסות לשלוט בהכל ושתחררו. זה לא מקום לפיקאפ. זה מקום לשחרר. :]
    האמת אחי ממך ציפיתי שתבין..
    אני קוקי פאני טבעי וזה הכל ואני לא מנסה להתעסק בדברים אחרים ואין לי מושג איך הגענו לקוקי פאני מה שאני שואל
    זה מה הייתי צריך לעשות פה
    ותודה בקשר לקטע של הגן מאיר וכל זה זה נותן מוטיבציה

משתמש מתקדם האוואטר של Jmpua
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי BarR109 צפיה בהודעה
    האמת אחי ממך ציפיתי שתבין..
    אני קוקי פאני טבעי וזה הכל ואני לא מנסה להתעסק בדברים אחרים ואין לי מושג איך הגענו לקוקי פאני מה שאני שואל
    זה מה הייתי צריך לעשות פה
    ותודה בקשר לקטע של הגן מאיר וכל זה זה נותן מוטיבציה
    זאת התשובה לשאלה שלך, מה שעשית פה לא נכון זה שהשתמשת יותר מדי בקוקי & פאני, זה לא מקדם עניינים כשאתה משתמש בטכניקה אחת כל הזמן ולא עושה כלום חוץ מזה. צריך לדעת להפחית את זה אחרי שהיא נותנת לך אלפי סימני התעניינות.
    זה שאתה משתמש בקוקי פאני וזה, בתחלה זה טוב אבל כשאתה מגזים עם זה, אתה סתם נראה כמו אחד שמנסה יותר מדי להרשים אותה.
    ואין דבר כזה קוקי פאני טבעי, כל אחד יכול להפסיק עם זה, פשוט תדע לפעם הבאה לא להגזים עם זה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Jmpua צפיה בהודעה
    זאת התשובה לשאלה שלך, מה שעשית פה לא נכון זה שהשתמשת יותר מדי בקוקי & פאני, זה לא מקדם עניינים כשאתה משתמש בטכניקה אחת כל הזמן ולא עושה כלום חוץ מזה. צריך לדעת להפחית את זה אחרי שהיא נותנת לך אלפי סימני התעניינות.
    זה שאתה משתמש בקוקי פאני וזה, בתחלה זה טוב אבל כשאתה מגזים עם זה, אתה סתם נראה כמו אחד שמנסה יותר מדי להרשים אותה.
    ואין דבר כזה קוקי פאני טבעי, כל אחד יכול להפסיק עם זה, פשוט תדע לפעם הבאה לא להגזים עם זה.
    סבבה תודה אחי
    אבל תמיד הייתי מצחיק ועוקץ בנות אבל כשהייתי AFC היו גם פעמים שהייתי אומר להן "סתם"
    וכשאמרתי אין לי מושג איך הגענו לקוקי פאני הכוונה שלי הייתה לאשכול פה בפורום חחח
    לא לסט..

לדעתי מתעלם, אם זה קרה אז יכול ליהיות שאתה לא עושה קינו מספיק טוב כי זה לא בא טבעי והיא קולטת את זה.
    כשאתה אומר לה: "רוב הבנות שאני נוגע בהן ככה נהנות מזה (עם חיוך)" אתה כאילו אומר אומר שאתה נוגע שזה בכלל מוריד אתה לא אמור לדבר על המגע, בנוסף אתה גם כאילו מראה שזה משפיע עלייך התגובה שלה מה שגם לא צריך ליקרות.

ולדעתי אחי משו כמו "מה את זונה?" לא משנה אם איזה חיוך תגיד את זה, זה נשמע יותר מדי פשוט כי המילה זונה נשמעת חזקה מדי וזה כבר יוצא לא טוב כל כך.

בהצלחה בהמשך

Kanye west - Stronger
    I don't know if you got a man or not, if you made plans or not, if god put me in the plans or not I'm trippin' this this drink got me sayin' a lot but i know that god put you in front of me so how the hell could you front on me? there's a thousand you's, there's only one of me

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי roy444 צפיה בהודעה
    לדעתי מתעלם, אם זה קרה אז יכול ליהיות שאתה לא עושה קינו מספיק טוב כי זה לא בא טבעי והיא קולטת את זה.
    כשאתה אומר לה: "רוב הבנות שאני נוגע בהן ככה נהנות מזה (עם חיוך)" אתה כאילו אומר אומר שאתה נוגע שזה בכלל מוריד אתה לא אמור לדבר על המגע, בנוסף אתה גם כאילו מראה שזה משפיע עלייך התגובה שלה מה שגם לא צריך ליקרות.

ולדעתי אחי משו כמו "מה את זונה?" לא משנה אם איזה חיוך תגיד את זה, זה נשמע יותר מדי פשוט כי המילה זונה נשמעת חזקה מדי וזה כבר יוצא לא טוב כל כך.

בהצלחה בהמשך
    מילה בסלע אחי
    אתה בדיוק הבאת לי תשובות לכל דבר
    וגם הוספת
    למרות שקיבלת כבר מלא IOI's ממנה חח..
    תודה רבה על התגובה

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:07.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,024 | הודעות: 8,205,617 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect