קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. צריך עזרה דחוף
    על ידי La Bamba בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 05-11-2005, 20:47
  2. צריך עזרה דחוף אחים זה יוצא מכלל שליטה!!
    על ידי Frisky בפורום דיבורים
    תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 23-10-2005, 03:25
  3. צריך עזרה דחוף מאחד המנהלים הראשיים!!!!1
    על ידי Perfection בפורום דיבורים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 07-10-2005, 14:49
  4. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 12-09-2005, 21:42
  5. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 10-09-2005, 22:23
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10

צריך עזרה דחוף !..

ברירת מחדל צריך עזרה דחוף !..

זה הולך ככה, יש חבורה של בנים (חברים שלי ואני) שמסתובבים עם חבורה של בנות באמת כוסיות כמעט כולן.
    בחבורה של הבנים לפי מה שהבחנתי יש 3 כאלה שהם אלפא, שזה אני, עוד חבר שיודע פיקאפ, ועוד אחד טבעי.
    במפגשים הראשונים מתי שהכרנו אותן הרצתי גיים על כל הבנות, ואז בחרתי לי מטרה , הבעיה היא שהמטרה שלי היא גם המטרה של האלפא הטבעי (זאת לא הבעיה היחידה), האלפא הטבעי תמיד עושה לי קוקבלוק ואני לא יודע מה לעשות נגדו. הבנאדם באמת יודע איך לעשות קוקבלוק.
    הבעיה השניה היא שכנראה שעשיתי גיים על כל הבנות , כנראה אחת מהבנות הפחות כוסיות (אני לא נמשך אליה בכלל), נדלקה עליי.. ועכשיו היא אמרה את זה לכל הבנות ו.. קיצר אתם מכירים את הבעיה.
    אז יש לי 2 שאלות:
    1. מה לעשות נגד הקוקבלוקר האלפא, במידה ואני לא יודע לתת קוקבלוק אפשר לקבל דוגמאות של איך לעשות את זה בחזרה?
    2. איך אני מסיים עם העניין הזה של הילדה שדלוקה עלי, שאני מרגיש כל הזמן שכל הבנות הכוסיות פשוט מנסות שאני יהיה לידה ולדבר איתה כל הזמן, שזה גם סוג של קוקבלוק ואני רוצה לסיים עם העניין הזה אבל אני לא יודע איך.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם האוואטר של Kutaly
    לייקים
    85
    נקודות
    25
    משפט מחץ
    כל הטובים תפוסים, אני התגלמות הרוע! .

1. זה לא קוקבלוק, זה נקרא אמוג. אבל כאן מדובר על אחד מהחבורה שלך. במקום להתעצבן, קח אותו לשיחה ותסדרו בינכם ת'עניין.
    דוגמאות איך לעשות את זה?! לא קיבלת כרגע הדגמה? בדיוק מה שהוא עשה, גם אתה יכול.

2. זו שדלוקה עליך, אם היא מתחילה לסמן טריטוריה, תסביר לה שזה לא ילך בינכם. תהיה ישיר אבל גם אל תצא מניאק כי היא עוד תספר לכל החבברות שלה.
    אפשרות נוספת זה ללכת לשאר הבנות ולהגיד להן ישירות, שכולם ידעו, מי המטרה האמיתית שלך.
    ציטוט נכתב במקור על ידי הרפתקאות אליס בארץ הפלאות/לואיס קרול
    "התואיל להגיד לי, בבקשה, באיזו דרך עלי ללכת מכאן?" שאלה אליס
    "זה תלוי במידה רבה לאן את רוצה להגיע." - אמר החתול

1. אואו ועוד כמה שזה קוקבלוק. אני יושב איתה מריץ גיים והוא בא ולוקח אותה בכוח, אבל הוא מצליח במה שהוא עושה איתה. אין לי מושג מה לעשות נגד זה..
    2. אני ינסה להיות עדין.. נראה אם יהיה לי בכלל את האומץ לעשות כזה דבר כי אני בנאדם עדין חחח

משתמש מתקדם האוואטר של Jmpua
    לייקים
    1
    נקודות
    0

תקשיב, כשמישהי מכוערת דלוקה עליך, אתה פשוט מסנן אותה, זאת הדרך, מניסיון.
    יש כאלה שמפוצצות תקווה אז לוקח להן הרבה זמן שיעבור להן ההדלקות, אבל סינון עושה את העבודה בדרך כלל.

משתמש מתקדם האוואטר של .Mojo
    לייקים
    91
    נקודות
    75
    משפט מחץ
    Be yourself.

1. תן לו אמוג בחזרה, אם הוא חבר שלך פשוט תבקש ממנו שיפסיק.
    2. תסנן, או תגיד לה איכשהו יפה שאתה לא מעוניין כי יש מישהי אחרת וזה העיקר שהיא לא תספר את זה לחברות שלה ואתה תצא מניאק.
    .Imagine a VERY HOT HALF NAKED GIRL, right... here

לא הבנתי , מה זאת אומרת לסנן? בפלא? בפייסבוק? אבל בכל זאת אני יפגש איתה שאנחנו יוצאים כי אנחנו נפגשים בפארק כזה כל הבנות וכל הבנים.. אז איך אפשר לסנן כזה דבר

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

אלוהים כמה שאין לכם נסיון עם בנות. אתה לא מעיף בחורה מכוערת שרוצה אותך, אתה עושה לה מה שבחורות עושות לך כשהן לא רוצות אותך.
    "אני אוהב אותך בתור ידידה". חח... היא תרד מזה מהר, ולא יצאת מאנייק.

ובנוגע לחבר, הנה רעיון - תבודד אותה. אל תסתובב איתה רק כשאתה מסתובב גם איתם, תסתובב איתה לבד! והופ, אין קוק בלוק, אין אמוג, אין שום בעיה, אתם לבד.

תתקשר אליה ושאל אותה אם בא לה לשבת, לעשות סיבוב, לצאת לאכול, לא באמת משנה מה, ואתם לבד.
    לפעמים אנשים מסבכים דברים שהם בסכ"ה דיי פשוטים. צא איתה לבד, תן קינו, תנשק אותה, ובאם, חבר שלך יכול ללכת לחפש מי ינענע אותו.

The Nuts - זאת בדיוק הבעיה, למרות שראיתי מהמטרה שלי IOI'S , ששאלתי אותה אם היא רוצה ללכת לסיבוב או לשבת איפשהוא, היא אמרה לי שהיא רוצה, אבל לא עכשיו , וישר הלכה לדבר עם זאת שרוצה אותי, ושהן חזרו שמתי לב שהן מסתכלות עלי , מדברות צוחקות ומתחבקות0.0

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    The Nuts - זאת בדיוק הבעיה, למרות שראיתי מהמטרה שלי IOI'S , ששאלתי אותה אם היא רוצה ללכת לסיבוב או לשבת איפשהוא, היא אמרה לי שהיא רוצה, אבל לא עכשיו , וישר הלכה לדבר עם זאת שרוצה אותי, ושהן חזרו שמתי לב שהן מסתכלות עלי , מדברות צוחקות ומתחבקות0.0

נו אז.....?
    תתקשר אליה עכשיו, תגיד לה שאתה רעב ובא לך לאכול בחוץ, שאל אותה אם היא רוצה לבוא לשבת איתך. אל תגרום לזה להשמע כאילו זה משהו מיוחד "ללכת לסיבוב" אחרי שאתם כבר יוצאים ובחוץ, תעשה לעצמך הרגל - זה בסדר להיפגש עם בחורות סתם ככה באמצע היום

משתמש מתקדם האוואטר של Jmpua
    לייקים
    1
    נקודות
    0

אני ניסיתי את הדבר הזה של ה"אוהב אותך כידידה", על מישהי שגיליתי אח"כ שהיא במקרה מפוצצת בביטחון עצמי, היא לא ויתרה עלי במשך עוד חודש שלם...
    עד עכשיו הקטע של הסינון עבד לי מצוין על מספר די גדול של בנות, מסנן אותה בפלאפון, מדבר אליה באדישות וכו', ובינתיים אתה יכול לעשות כל מה שאתה רוצה עם האחרות.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 14:42.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect