קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. -=אתגר=- פרס ראשון: 150 נק'!!
    על ידי Forgiven בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 26
    הודעה אחרונה: 20-09-2005, 20:13
  2. [אתגר] האיש שחדר כושר הכי עזר לו!
    על ידי KoChiNi בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 14-09-2005, 13:43
  3. אתגר חדש (בחורות)
    על ידי A.M בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 13-09-2005, 18:01
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 21 מתוך 21

שכנה מבוגרת אתגר - עמוד 2

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

היא לא נשואה והילדים שלה לא בבית
    זה העיניין שאני לא יודע מאיפה להתחיל את שלב הנגיעות כי זה לא שאני יכול לבוא סתם ככה ולהתחיל לעשות לה מסג' כמו לבחורה אחרת

2. קישורים ממומנים

שמע אני לא יודע מה איתך אבל המון גברים גם כשמתחילים איתם לא מקבלים סימנים ברורים כמו שאתה מקבל, פשוט תבוא אליה (ואל תדבר הרבה על למה הבאת אותי לכאן וכו' אלא פשוט תנצל כל הזדמנות שלך לקינו ותעשה עליה אותו, במוקדם או במאוחר היא תבין את הרמז ורוב הסיכויים שהיא תזרום הלאה),
    וכשאני מדבר על קינו אני מתכוון אל תתחיל ישר מקינו מיני, ליתר ביטחון אבל תעשה אותו בהדרגתיות תתחיל מנגיעות ידידותיות למיניות.
    נערך לאחרונה על ידי Iti10; 01-10-2010 בשעה 14:12.

למחוק בבקשה.
    נערך לאחרונה על ידי Iti10; 01-10-2010 בשעה 14:12.

משתמש מתקדם האוואטר של mir123
    לייקים
    14
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Practice makes perfect

פמפם אותה אחשלו!!

משתמש מכור
    שם פרטי
    גורו פיטקה
    לייקים
    146
    נקודות
    3
    משפט מחץ
    when you wanna succeed as bad as you wanna breath, then you'll be successful

ציטוט נכתב במקור על ידי mir123 צפיה בהודעה
    פמפם אותה אחשלו!!
    אתה לא מבין כמה עזרת לו עכשיו! ... בזכות המשפט הזה כל תפיסת העולם שלו על בנות בטח השתנתה!
    איך אתה קורא לשיטה הזאת? "פמפם אותה" ? - הבנאדם מחפש דרך להגיע לפימפום (מילה מוזרה... פימפום) ... הוא יודע שזה מה שהוא רוצה ולא יודע איך להגיע לזה , אם לא הבנת את הציניות של המשפט הראשון , לא עזרת לו!
    נערך לאחרונה על ידי minimax; 01-10-2010 בשעה 15:44.

את ההודעה הבאה אני אכתוב כמשתמש אנונימי, מהסיבה הפשוטה שזה סיפור שלא סיפרתי לאף אחד חוץ מחבר ממש טוב..

כשהייתי בערך בן 11.5-12, הייתי בטוח שאני הולך לזיין את המנקה שלי, היא הייתה אז בערך בת 38-40, נראית טוב, ואני הייתי חרמן מאוד..
    תמיד הייתה לי הרגשה שהיא מנסה לגרות אותי, היא הייתה מסתובבת בבית עם גופיה בלי חזיה כשהיא ניקתה (וזה עד היום השאיר בי חותם, אחד הדברים שיותר מחרמנים אותי..) והפטמות שלה פשוט הרגו אותי, היא הייתה באה לנקות כשהייתי ליד המחשב, תארו לכם שאני יושב על השולחן מול המסך והיא נכנסת באמצע, מתמתחת מעלי כדי להגיע לצד השני של השולחן וכל החזה שלה נמרח עלי.. ( סעמק אני ניהיה חרמן רק מלכתוב את זה!) מה הייתם חושבים?

הצבתי לעצמי מטרה, אני משיג מהבחורה הזאת משהו, ואין מישהו שיעצור אותי! בסופו של דבר חיכיתי שניהיה לבד בבית, היא כהרגלה ניקתה רבע ערומה, וככה זה היה -

אני: "X, אני חייב לספר לך משהו.. אבל אסור שתגלי את זה לאמא שלי..."
    X: "בטח.. אל תדאג זה יהיה ביני ובינך.."
    אני : "תקשיבי.. יש לי בעיה אישית שאני צריך לחלוק איתך (פה כנראה שהלב שלי דפק על 200..) כואבות לי הביצים ואני לא יודע מה לעשות.. את יכולה לעזור לי עם זה?"
    X: (בשוק) "אמממ.. תשמע.. (פה היא הבינה את הכוונה האמיתית שלי כבר) אתה יודע שאני יכולה להיות אמא שלך נכון? (פה ממש רציתי לקבור את עצמי) אני אגיד לך מה שאני אומרת לילדים שלי.. (מצביעה על המקלחת) לך תעזור לעצמך להשתחרר.. זה בסדר גמור וזה יעזור לך.."
    אני: (פה ממש חשבתי כבר מה לעשות, וניסיתי שוב) "תקשיבי אני לא ממש יודע מה לעשות שם.. את יכולה לעזור לי או להראות לי מה לעשות?"
    X: "תשמע.. אתה בגיל של הילדים שלי.. מחמיא לי מאוד שאתה פונה אלי בקשר לזה אבל אני מצטערת, תצטרך להסתדר לבד.."
    אני: "טוב, תודה בכל מקרה.. (מאוכזב קשות)."

מה למדתי מזה? דבר ראשון, כנראה שאם הייתי מבוגר ב-10 שנים, כלומר היום, הייתי מזיין אותה בקלי קלות, וזה מחסום מובן והגיוני, אין לה מה לחפש עם ילד בן 12, זה לא חוקי, ובאמת היו לה ילדים גדולים ממני.
    דבר שני, אם ילד בן 12, בלי ניסיון מסוגל לפנות ככה למישהי, בשיא הטבעיות, בלי שהיא קיבל ממנה יותר מדי רמזים פרט לעובדה שהיא מרגישה בנוח עם עצמה, אין סיבה שאתה לא תזיין את אותה הבחורה שמזמינה אותך אליה! אם אני חשבתי על דרך שכנראה הייתה עובדת היום, בשילוב עוד קצת גיים, אין סיבה שאתה לא תצליח.

תעשה לי טובה, שהתגובה הבאה שלך תהיה שהצלחת לשכב עם השכנה שלך.

בהצלחה.

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:40.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,502,553 | הודעות: 8,203,146 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect