קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. ידידה שלי התאבדה פעם II והפעם מתה.
    על ידי -עדי- בפורום דיבורים
    תגובות: 34
    הודעה אחרונה: 28-09-2005, 19:33
  2. בלאט למה לסגור?! פורום אנימה שוב פעם
    על ידי La Bamba בפורום משוב
    תגובות: 22
    הודעה אחרונה: 10-09-2005, 20:45
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 11 מתוך 11

לסגור KC עם ידידה

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ברירת מחדל לסגור KC עם ידידה

חשבתי על זה מלא פעמים
    חוץ מזה שלפי דעתי זה אמור להיות קל..
    זה עלול לפגוע במעגל החברתי לא?
    נגיד אתה לא תוכל להכיר עוד בנות דרך ידידות שלך ואז להכיר עוד דרך אותן בנות שהידידות הכירו לך..
    כי יש לך כבר חברה אז זה מפריע לא?
    גם לא תוכל לעשות קינו על ידידות שלך (אני תמיד עושה )
    שזה עלול להרחיק בינכם? (נראה לי אני לא בטוח)
    זו דעתי אבל בנושא
    מה דעתכם על זה?
    עריכה:
    אל תחשבו שזו אמונה מגבילה, אני רק רוצה לדעת נגיד מה דעתכם תהיה התוצאה אם אני יסגור KC עם ידידה
    נערך לאחרונה על ידי BarR109; 01-10-2010 בשעה 04:57.

2. קישורים ממומנים

בהתחלה זה יהיה קטע ואם תעבוד טוב על נוחות זה ימשיך בתור קטע(יזיזים) אבל לדעתי אחרי כמה פעמים או שתיהיו חברים או שתחזרו ליהיות ידידים(לי יש כמה ידידות שהיתנשקתי איתם וזה לא הפריע..).

Kanye west - Stronger
    I don't know if you got a man or not, if you made plans or not, if god put me in the plans or not I'm trippin' this this drink got me sayin' a lot but i know that god put you in front of me so how the hell could you front on me? there's a thousand you's, there's only one of me

משתמש מתחיל האוואטר של Moonchild
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    הגדרות הן רק מילים שנועדו להפוך אותך למה שאתה, ויותר מכך, למה שאינך.

ציטוט נכתב במקור על ידי roy444 צפיה בהודעה
    בהתחלה זה יהיה קטע ואם תעבוד טוב על נוחות זה ימשיך בתור קטע(יזיזים) אבל לדעתי אחרי כמה פעמים או שתיהיו חברים או שתחזרו ליהיות ידידים(לי יש כמה ידידות שהיתנשקתי איתם וזה לא הפריע..).
    זה בדרכלל מה שקורה, למרות שקשה מאוד להיות יזיז של בחורה בלי שהיא תרגיש זולה ותרצה לנתק איתך את הקשר. אם תצליח לבנות נוחות מדהימה, אולי אז תצליח... היא גם חייבת להיות מאוד פתוחה בשביל זה.
    חוץ מזה, להתנשק עם ידידות, במיוחד ידידות קרובות או שמשפיעות על המעגל חברים שלך זה מאוד בעייתי אם אין לך תוכניות אחרכך. בחורות לא אוהבות את זה, הן מרגישות מנוצלות.
    מה שאתה כן יכול לעשות זה לנשק אותה בדיסקרטיות, להוציא את זה כאילו זה היה בטעות לגמרי ואז להגיד לה (במידה כמובן ואין לך תוכניות לקשר אחר כך) "וואי... תקשיבי.. אני לא יודע איך זה קרה, אני לא רוצה לפגוע בידידות שלנו.. את מוכנה שלא נספר על זה לאף אחד? זה יהיה הסוד הקטן שלנו "
    בדרכלל היא תהנה מהריגוש ותספר את זה רק לחברות הקרובות שלה, אבל זה עדיין בעייתי... אם אתה גם סומך עליהן בשביל להכיר בחורות אחרות... ותר על זה. מאוד לא מומלץ.

זה לא נכון מה שאתה אומר אחי
    אתה יכול להיתנשק עם ידידות בלי לגרום להן להרגיש "זולות"
    בנות אוהבות את זה הן גם נהנות מזה, זה סתם קטע בשבילן וזה בשביל הכיף והן מבינות את זה כל עוד אתה לא נותן להן הרגשה שזה רציני מדי.

Kanye west - Stronger
    I don't know if you got a man or not, if you made plans or not, if god put me in the plans or not I'm trippin' this this drink got me sayin' a lot but i know that god put you in front of me so how the hell could you front on me? there's a thousand you's, there's only one of me

משתמש מתחיל האוואטר של Moonchild
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    הגדרות הן רק מילים שנועדו להפוך אותך למה שאתה, ויותר מכך, למה שאינך.

ציטוט נכתב במקור על ידי roy444 צפיה בהודעה
    זה לא נכון מה שאתה אומר אחי
    אתה יכול להיתנשק עם ידידות בלי לגרום להן להרגיש "זולות"
    בנות אוהבות את זה הן גם נהנות מזה, זה סתם קטע בשבילן וזה בשביל הכיף והן מבינות את זה כל עוד אתה לא נותן להן הרגשה שזה רציני מדי.
    אני לא אחי, אבל בסדר, נדלג.
    אם אתם ידידים טובים והרצת עליה גיים טוב, מאוד לא סביר שהיא תרצה את זה כריגוש חד פעמי (אלא אם כן כמובן אתה מבהיר לה את זה או עושה את זה בצורה של משחק נגיד "את מת לדעת איך את מנשקת"). היא תרצה שיקרה שם משהו או שסתם הקשר יהיה מאוד נוח. בשביל לתת להן הרגשה שזה לא רציני מדי אתה צריך לנשק אותה באמת או חובה.
    אני אומרת לך מניסיון שלי, קשה מאוד להמשיך קשר נורמלי של ידידות (טובה, כמובן שאם היא ידידה רחוקה זה לא אותו דבר) אחרי שמתנשקים ו... אז מה? מה מכאן? אתה משאיר את הבחורה אבודה. זה לא אותו דבר כמו לתפוס מישהי על הבר ולהתנשק איתה, היא לא תיהיה אבודה ואתה לא תצטרך לראות אותה שוב.
    אם יש לך ניסיון שונה אני אשמח לשמוע אבל מכל המקרים שאני נתקלתי בהם (שלי ושל חברות, מבחינת הבחורה בקטע) זה ככה והקשר נדפק.

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי moonchild1 צפיה בהודעה
    אני לא אחי, אבל בסדר, נדלג.
    אם אתם ידידים טובים והרצת עליה גיים טוב, מאוד לא סביר שהיא תרצה את זה כריגוש חד פעמי (אלא אם כן כמובן אתה מבהיר לה את זה או עושה את זה בצורה של משחק נגיד "את מת לדעת איך את מנשקת"). היא תרצה שיקרה שם משהו או שסתם הקשר יהיה מאוד נוח. בשביל לתת להן הרגשה שזה לא רציני מדי אתה צריך לנשק אותה באמת או חובה.
    אני אומרת לך מניסיון שלי, קשה מאוד להמשיך קשר נורמלי של ידידות (טובה, כמובן שאם היא ידידה רחוקה זה לא אותו דבר) אחרי שמתנשקים ו... אז מה? מה מכאן? אתה משאיר את הבחורה אבודה. זה לא אותו דבר כמו לתפוס מישהי על הבר ולהתנשק איתה, היא לא תיהיה אבודה ואתה לא תצטרך לראות אותה שוב.
    אם יש לך ניסיון שונה אני אשמח לשמוע אבל מכל המקרים שאני נתקלתי בהם (שלי ושל חברות, מבחינת הבחורה בקטע) זה ככה והקשר נדפק.
    זה באמת הצד שאני חשבתי עליו
    ואני רוצה לדעת מה חושבים על זה אחרים

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

העובדה שאתה פלרטטן לא צריכה להיות קשורה לעם מי אתה בקשר.
    אם זה איך שאתה מתקשר עם בחורות אז ככה אתה מתקשר עם בחורות, אם ככה הבחורה שאתה איתה רואה את זה
    אז זה לא צריך להפריע לאף אחת. (שלא נדבר על בחורה שאתה אפילו לא בקשר רציני איתה).

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי TheNuts צפיה בהודעה
    העובדה שאתה פלרטטן לא צריכה להיות קשורה לעם מי אתה בקשר.
    אם זה איך שאתה מתקשר עם בחורות אז ככה אתה מתקשר עם בחורות, אם ככה הבחורה שאתה איתה רואה את זה
    אז זה לא צריך להפריע לאף אחת. (שלא נדבר על בחורה שאתה אפילו לא בקשר רציני איתה).
    הבעיה שלי אבל שהיא תקנא או שתגיד לי לא לעשות את זה..
    כי באמת שקשה לי בלי לגעת בבנות..

משתמש מכור
    שם פרטי
    גורו פיטקה
    לייקים
    146
    נקודות
    3
    משפט מחץ
    when you wanna succeed as bad as you wanna breath, then you'll be successful

ציטוט נכתב במקור על ידי BarR109 צפיה בהודעה
    הבעיה שלי אבל שהיא תקנא או שתגיד לי לא לעשות את זה..
    כי באמת שקשה לי בלי לגעת בבנות..
    אם היא התרגלה שאתה "טיפוס שבטבע שלו לנגוע באנשים" לא תהיה לה בעיה כי זה הרי בטבע שלך , אין שום דבר חריג

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי minimax צפיה בהודעה
    אם היא התרגלה שאתה "טיפוס שבטבע שלו לנגוע באנשים" לא תהיה לה בעיה כי זה הרי בטבע שלך , אין שום דבר חריג
    בטעות הצגתי את זה בתור בקשה לעזרה
    חח זה נשמע ממש מוזר "טיפוס שבטבע שלו לנגוע באנשים" חחח
    וכשהתכוונתי ביניכם זה היה בינך לבין הידידות
    בגלל ההרגל הזה למגע והן יחשבו שמשהו קרה..

משתמש מכור
    שם פרטי
    גורו פיטקה
    לייקים
    146
    נקודות
    3
    משפט מחץ
    when you wanna succeed as bad as you wanna breath, then you'll be successful

תקן אותי אם אני טועה , התכוונת שהמגע עם הידידות יצטרך להיפסק ואז הן יחשבו שקרה משהו?
    אם כן אז התשובה פשוטה - אין לך סיבה להפסיק את המגע כי כל מי שמכיר אותך יודע שאתה אדם כזה שנוגע .

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:41.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect