קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] סיטואציה הכי מפחידה בחיים שלכם?
    על ידי Silver בפורום דיבורים
    תגובות: 42
    הודעה אחרונה: 10-04-2010, 16:57
  2. [משחק] סיטואציה
    על ידי BackToLife בפורום משחקי רשת כללי
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 13-08-2009, 20:51
  3. [שאלה] סיטואציה עם ידידה
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 04-03-2008, 20:37
  4. סיטואציה לא נעימה
    על ידי triple_x בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 04-12-2007, 01:53
  5. סיטואציה שיש לי ... לא יודע מה לעשות בינתיים !
    על ידי AllenIverson בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 01-08-2006, 23:26
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 18

פתיחי סיטואציה

ברירת מחדל פתיחי סיטואציה

איך אני עובר מפתיח סיטואציה לשיחה?
    זה אחד הדברים שלא מסתדרים לי בראש, פתחתי הרבה סטים עם פתיחי דעה אבל בday game זה מרגיש טיפשי ומוזר.
    איך אני עובר לשיחה אחרי פתיח סיטואציה?

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק
    לייקים
    36
    נקודות
    515

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    איך אני עובר מפתיח סיטואציה לשיחה?
    זה אחד הדברים שלא מסתדרים לי בראש, פתחתי הרבה סטים עם פתיחי דעה אבל בday game זה מרגיש טיפשי ומוזר.
    איך אני עובר לשיחה אחרי פתיח סיטואציה?
    נגיד אתה בקיוסק ורואה בחורה שאתה מעוניין להתחיל איתה אתה אומר לה מה את ממליצה לי לקנות, בא לי משהו מתוק היא תזרום ואפשר לפתח שיחה מפה, ממש לא בעיה.
    קרא חוקי חתימות

משתמש מתקדם האוואטר של Jmpua
    לייקים
    1
    נקודות
    0

בתאכלס, אחרי שאתה מעביר מפתיח סיטואציה לשיחה, בחורה רואה שאתה מתחיל איתה, אז זה לא ממש משנה איך אתה מעביר לשיחה, הנה דוגמא:
    אתה: קו 7 עבר?
    היא: לא יודעת, רק הגעתי.
    אתה: אז מה איך אני אדע עכשיו לקחת מונית או להמשיך לחכות לאוטובוס?
    היא: לא יודעת.
    אתה: אני "משתמש אנונימי" דרך אגב.
    היא: אני "HOT BABE"
    אתה: נעים מאוד.
    ומזרים מפה שיחה.

משתמש מתקדם האוואטר של koogel
    שם פרטי
    טל
    לייקים
    56
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    השמיים הם לא הגבול. אנשים הגיעו לירח...

ציטוט נכתב במקור על ידי Jmpua צפיה בהודעה
    בתאכלס, אחרי שאתה מעביר מפתיח סיטואציה לשיחה, בחורה רואה שאתה מתחיל איתה, אז זה לא ממש משנה איך אתה מעביר לשיחה, הנה דוגמא:
    אתה: קו 7 עבר?
    היא: לא יודעת, רק הגעתי.
    אתה: אז מה איך אני אדע עכשיו לקחת מונית או להמשיך לחכות לאוטובוס?
    היא: לא יודעת.
    אתה: אני "משתמש אנונימי" דרך אגב.
    היא: אני "HOT BABE"
    אתה: נעים מאוד.
    ומזרים מפה שיחה.
    כשאתה מראה התעניינות כבר מההתחלה בסיטואציה אתה חושב שעם שפת גוף טובה היא תזרום באינטרקציה כמו עם גיים ישיר?

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

ציטוט נכתב במקור על ידי koogel צפיה בהודעה
    כשאתה מראה התעניינות כבר מההתחלה בסיטואציה אתה חושב שעם שפת גוף טובה היא תזרום באינטרקציה כמו עם גיים ישיר?
    בחורות לא מפגרות (מוח של אישה מתקדם בשלוש שנים ממוח של גבר), לא משנה עם מה תפתח, היא תדע שאתה מתחיל איתה!
    (או שלא תדע אבל יש להן את החוש הזה שאומר להן ברמה תת-הכרתית "שימי לב, הוא רוצה אותך, הוא רוצה לשכב איתך, תפעלי בהתאם!").
    אני לא זוכר היכן קראתי את זה פעם, זה היה בערך לפני שנתיים, קראתי מאמר שהסביר שאם אתה רוצה לנשק את הבחורה שפת הגוף שלך תראה את זה, אם אתה רוצה להשכיב את הבחורה גם את זה שפת הגוף, עומק הקול, צורת הדיבור.. הכל חושף אותך ואת הרצונות שלך, לא יעזור לך שום דבר ולא משנה מה תעשה.
    אז החוכמה היא להיות מתואם ב-100% עם הרצונות שלך! אם אתה רוצה לנשק בחורה אל תתבייש בזה, תראה, תפגין ואם אפשר גם תומר לה "תתכונני לצירפות איכותי!", אם אתה רוצה את הבחורה לקשר רציני כי התאהבת בה - תראה לה את זה! תגיד לה את זה! אין טעם להתבייש או להסתיר את זה, יש שלוש אופציות:

1) לא תעשה כלום ואם לא תעשה כלום - אז לא יקרה כלום! וסתם תהיה מתוסכל מזה.
    2) תפעל, תומר ותראה לה שאתה רוצה אותה (שים לב, לא תמיד זה צריך להיות ישיר) והיא תדחה אותך אבל לפחות לא פיספסת את ההזדמנות אלא ניצלת את השיח/היכרות/פלרטוט שהיה ביניכם וניסית לקדם עניינים! אתה שלם עם עצמך ועם מה שעשית!
    3) תפעל, תומר ותראה לה שאתה רוצה אותה והיא תסכים!

אם לא תהיה מתואם עם הרצונות שלך הבחורה תבין את הבלוף! מצד אחד אתה נמשך אליה, כל שפת הגוף מראה לבחורה את זה (תאמין לי, הן מקצועניות בכל הקשור לשפת גוף) אבל אתה לא מפגין את זה ואפילו כשהבחורה מתחילה לדבר על זה אתה מתגונן או משנה נושא.. הבחורות יראו שאתה לא חופשי, לא שלם עם עצמך, לא טבעי ומהר מאוד יעזבו אותך כי אם לך לא נוח עם עצמך אז איך לבחורות יהיה נוח איתך?
    מבין? אני מעדיף להיות כן עם עצמי, להיות שלם עם הרצונות שלי ולקחת סיכון שהבחורה תדחה אותי מאשר לא לעשות כלום ולהישאר מתוסכל (כי בחורות יש בשפע ועם כל בחורה ישנן המון סיטואציות שאני יכול להשיג אותה, גם אם בהתחלה היא תדחה אותי).

ולכל אלה שאומרים "אבל לפי תורת הפיקאפ גישה עקיפה היא הנכונה", אל תתבלבלו!
    אני לא מעודד להיות יותר מידי ישיר או יותר מידי עקיף.. מה שאני כן מעודד זה להיות שלם עם עצמך ועם הרצונות שלך במהלך הסיטואציות שלך עם נשים! ולא להתבייש בהם - תפגין אותם!
    ה"גישה העקיפה" היא כלי משחק, היא לא משהו שצריך להתבסס עליו! בדיוק כמו ה"גישה הישירה"!
    הרבה פעמים צריך לדבר ולהתעסק עם הבחורה בדברים שלא קשורים בך ובה כחלק מהפלרטוט, כחלק מהמשחק אבל לא להישאר ככה לנצח ולצפות שמתישהו, משהו יקרה ביניכם.
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 02-10-2010 בשעה 15:08. סיבה: למען נוחות הקוראים

התכוונתי , אם זה אפשרי לפתוח בפתיח סיטואציה ואחריו פשוט להעביר נושא במקום להציג את עצמי (העדפה אישית שלי לא להראות עניין ישר על ההתחלה)

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    התכוונתי , אם זה אפשרי לפתוח בפתיח סיטואציה ואחריו פשוט להעביר נושא במקום להציג את עצמי (העדפה אישית שלי לא להראות עניין ישר על ההתחלה)
    לי אישית קשה לפתוח בחורה עם "איפה זה רחוב X" ואז לומר "תודה ואגב, אני SONIC, מי את?" (למרות שיצא לי כמה פעמים לומר משהו דיי מתוחכם שעזר לי להכיר את הבחורה אחרי ששאלתי אותה "איפה זה רחוב X" אבל יש לי סודות מקצוע שאסור לי לחשוף xD).

לדעתי הפתרון הוא פשוט לפתוח עם פתיח שיוכל לעזור לך יותר מאוחר להכיר את הבחורה (כמובן שבהתחלה צריך לתרגל את זה אבל לאחר מכן זה הופך לטבעי), דוגמה לפתיח שיצא לי לומר ועזר לי בעניין:

אני - "ואיאי אהבתי את החולצה, מאיפה קנית אותה?".
    היא - "חח סורי מתיאלנד" (זה דיי מוזר כי לא מעט בחורות ענו לי עם התשובה הזאת..).
    אני - "אאוףףף שיט! אז בתור פיצוי את תבואי איתי לחנות בגדים ותעזרי לי לבחור בגד לידידה שלי ליום הולדת!".
    היא - "חחחחחח יאלה בוא".

וכמובן שאם הבחורה באה לעזור לי לבחור בגד אני חייב להכיר אותה, נכון?
    הרי אמא תמיד אמרה לנו שאסור להסתובב עם זרים

משתמש ותיק
    לייקים
    36
    נקודות
    515

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    בחורות לא מפגרות (מוח של אישה מתקדם בשלוש שנים ממוח של גבר), לא משנה עם מה תפתח, היא תדע שאתה מתחיל איתה!
    (או שלא תדע אבל יש להן את החוש הזה שאומר להן ברמה תת-הכרתית "שימי לב, הוא רוצה אותך, הוא רוצה לשכב איתך, תפעלי בהתאם!").
    אני לא זוכר היכן קראתי את זה פעם, זה היה בערך לפני שנתיים, קראתי מאמר שהסביר שאם אתה רוצה לנשק את הבחורה שפת הגוף שלך תראה את זה, אם אתה רוצה להשכיב את הבחורה גם את זה שפת הגוף, עומק הקול, צורת הדיבור.. הכל חושף אותך ואת הרצונות שלך, לא יעזור לך שום דבר ולא משנה מה תעשה.
    אז החוכמה היא להיות מתואם ב-100% עם הרצונות שלך! אם אתה רוצה לנשק בחורה אל תתבייש בזה, תראה, תפגין ואם אפשר גם תומר לה "תתכונני לצירפות איכותי!", אם אתה רוצה את הבחורה לקשר רציני כי התאהבת בה - תראה לה את זה! תגיד לה את זה! אין טעם להתבייש או להסתיר את זה, יש שלוש אופציות:

1) לא תעשה כלום ואם לא תעשה כלום - אז לא יקרה כלום! וסתם תהיה מתוסכל מזה.

2) תפעל, תומר ותראה לה שאתה רוצה אותה (שים לב, לא תמיד זה צריך להיות ישיר) והיא תדחה אותך אבל לפחות לא פיספסת את ההזדמנות אלא ניצלת את השיח/היכרות/פלרטוט שהיה ביניכם וניסית לקדם עניינים! אתה שלם עם עצמך ועם מה שעשית! 3) תפעל, תומר ותראה לה שאתה רוצה אותה והיא תסכים!

אם לא תהיה מתואם עם הרצונות שלך הבחורה תבין את הבלוף! מצד אחד אתה נמשך אליה, כל שפת הגוף מראה לבחורה את זה (תאמין לי, הן מקצועניות בכל הקשור לשפת גוף) אבל אתה לא מפגין את זה ואפילו כשהבחורה מתחילה לדבר על זה אתה מתגונן או משנה נושא.. הבחורות יראו שאתה לא חופשי, לא שלם עם עצמך, לא טבעי ומהר מאוד יעזבו אותך כי אם לך לא נוח עם עצמך אז איך לבחורות יהיה נוח איתך?
    מבין? אני מעדיף להיות כן עם עצמי, להיות שלם עם הרצונות שלי ולקחת סיכון שהבחורה תדחה אותי מאשר לא לעשות כלום ולהישאר מתוסכל (כי בחורות יש בשפע ועם כל בחורה ישנן המון סיטואציות שאני יכול להשיג אותה, גם אם בהתחלה היא תדחה אותי).

ולכל אלה שאומרים "אבל לפי תורת הפיקאפ גישה עקיפה היא הנכונה", אל תתבלבלו!
    אני לא מעודד להיות יותר מידי ישיר או יותר מידי עקיף.. מה שאני כן מעודד זה להיות שלם עם עצמך ועם הרצונות שלך במהלך הסיטואציות שלך עם נשים! ולא להתבייש בהם - תפגין אותם!
    ה"גישה העקיפה" היא כלי משחק, היא לא משהו שצריך להתבסס עליו! בדיוק כמו ה"גישה הישירה"!
    הרבה פעמים צריך לדבר ולהתעסק עם הבחורה בדברים שלא קשורים בך ובה כחלק מהפלרטוט, כחלק מהמשחק אבל לא להישאר ככה לנצח ולצפות שמתישהו, משהו יקרה ביניכם.
    מה שהדגשתי - בולשיט. להגיד לה שאתה אוהב את זה לא יגרום לה פתאום להתאהב בך , לא יגרום לה להמשך אליך אתה סתם תצא מטומטם.
    קרא חוקי חתימות

משתמש מכור
    שם פרטי
    גורו פיטקה
    לייקים
    146
    נקודות
    3
    משפט מחץ
    when you wanna succeed as bad as you wanna breath, then you'll be successful

ציטוט נכתב במקור על ידי hai60 צפיה בהודעה
    מה שהדגשתי - בולשיט. להגיד לה שאתה אוהב את זה לא יגרום לה פתאום להתאהב בך , לא יגרום לה להמשך אליך אתה סתם תצא מטומטם.
    שטויות! ברור שאתה צריך להפגין את הכוונות שלך, פשוט לא בהתחלה , זה הכל .
    נלך על המתודה הכי מוכרת mystery mothod
    a1- היכרות
    a2- התעניינות אישה בגבר
    a3- התעניינות גבר באישה

אם לא תפגין התעניינות היא תבין בסופו של דבר שאתה מבזבז לה את הזמן ולמרות המשיכה אליך היא תאלץ לוותר כי אתה כל הזמן מביע חוסר עניין וחוסר משיכה , אם אני לא טועה זה נקרא over gaming

משתמש מתקדם האוואטר של Jmpua
    לייקים
    1
    נקודות
    0

למה שהתכוונתי זה שכשאתה ממשיך לדבר עם בחורה לאחר פתיח עקיף, היא מבינה שאתה מתחיל איתה ואין טעם לנסות להסתיר את זה.

ואין שום דבר נורא בלהראות עניין על ההתחלה, היא רוצה - היא רוצה, לא רוצה - ממשיך להבאה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אם אתה מתחיל עם בחורה שהיא לבד, היא תבין בכל מקרה שאתה מתחיל איתה אחרי שאתה ממשיך את השיחה, אם אתה פותח עם קבוצה אפשר למשוך את זה.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי hai60 צפיה בהודעה
    אה וואלה אחי? זה מה שאתה חושב על הכינוי שלי? שהוא בולשיט?
    אין בעיה אני אזכור לך את זה חחח סתם צוחק.
    בכל מקרה זה ועוד איך יכול לעזור לך להיות ישיר או אם אתה באמת מתוחכם תשתמש בגישת המשחק ותהיה ישיר, זה עבד לי ממש יפה כמה וכמה פעמים!

דוגמה:

היא - "נווו hai תפסיק כבר אוף איתך!!".
    אתה - מה את עצבנית עלי כלכך? את יודעת שאני אוהב אותך (את זה לומר בנימה רצינית) ושאני רוצה לעשות איתך ילדים!! (את זה לומר בנימה הומוריסטית, בגישת המשחק).

זה מכניס לשיחה שלכם כמה אלמנטים:
    1) מרגיע אותה.
    2) מצחיק אותה. (כשלפני זה היא הייתה עצבנית עליך, שינית את פאן השיחה לטובה).
    3) אתה מראה לה שהיא חשובה לך (דבר שחשוב לעשות אך לא בהגזמה, המון PUA כמעט ולא עושים את זה ואז הם מתפלאים למה הבחורה מנפנפת אותם בסופו של דבר, כשבהתחלה היא הייתה ממש דלוקה עליהם).
    4) אתה יוצר סגנון שיחה שמתאים מאוד לזוג ולא לידידים וככה הבחורה תתייחס אליך כאל מאהב ולא כאל ידיד (דבר מאוד חיוני לכל מי שרוצה לכבוש אישה).
    5) אתה מראה לה בצורה חצי ישירה (כי הכרזת על כך במילים) וחצי עקיפה (כי זה היה בהומור) שאתה רוצה אותה, אתה לא מסתיר את זה וככה יהיה לך בהרבה יותר פשוט וקל לקדם עניינים!
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 02-10-2010 בשעה 18:31.

משתמש מתקדם האוואטר של mir123
    לייקים
    14
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Practice makes perfect

הבעיה היא שפתיחי סיטואציה לא תמיד עובדים. תוכל להיות בטוח שיש סיכוי גדול שעוד מישהו כמוך ניגש לקבוצה עם הפתיח הזה. "נעליים יפות" פחח עוד אחד.
    אם אתם משתמשים בהם תעבירו ישר לcanned opener.
    אפשר לראות דוגמה יפה לזה באחד מהדיווחים של TheNuts.

משתמש ותיק
    לייקים
    36
    נקודות
    515

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    אה וואלה אחי? זה מה שאתה חושב על הכינוי שלי? שהוא בולשיט?
    אין בעיה אני אזכור לך את זה חחח סתם צוחק.
    בכל מקרה זה ועוד איך יכול לעזור לך להיות ישיר או אם אתה באמת מתוחכם תשתמש בגישת המשחק ותהיה ישיר, זה עבד לי ממש יפה כמה וכמה פעמים!

דוגמה:

היא - "נווו hai תפסיק כבר אוף איתך!!".
    אתה - מה את עצבנית עלי כלכך? את יודעת שאני אוהב אותך (את זה לומר בנימה רצינית) ושאני רוצה לעשות איתך ילדים!! (את זה לומר בנימה הומוריסטית, בגישת המשחק).

זה מכניס לשיחה שלכם כמה אלמנטים:
    1) מרגיע אותה.
    2) מצחיק אותה. (כשלפני זה היא הייתה עצבנית עליך, שינית את פאן השיחה לטובה).
    3) אתה מראה לה שהיא חשובה לך (דבר שחשוב לעשות אך לא בהגזמה, המון PUA כמעט ולא עושים את זה ואז הם מתפלאים למה הבחורה מנפנפת אותם בסופו של דבר, כשבהתחלה היא הייתה ממש דלוקה עליהם).
    4) אתה יוצר סגנון שיחה שמתאים מאוד לזוג ולא לידידים וככה הבחורה תתייחס אליך כאל מאהב ולא כאל ידיד (דבר מאוד חיוני לכל מי שרוצה לכבוש אישה).
    5) אתה מראה לה בצורה חצי ישירה (כי הכרזת על כך במילים) וחצי עקיפה (כי זה היה בהומור) שאתה רוצה אותה, אתה לא מסתיר את זה וככה יהיה לך בהרבה יותר פשוט וקל לקדם עניינים!
    אם ככה אני מתנצל , לא הבנתי אותך נכון , חשבתי שהתכוונת להגיד את זה למישהי שאתם בקושי מכירים ושהיחסים שלכם נגיד שלום שלום או שהרגע הכרת אותה וכבר אתה "נדלקת" עליה ואז להגיד לה דבר כזה כשאתם מכירים 5 דק' יוריד לה ממך. אני לא אוהב פתיחים ישרים , הדבר היחידי שעוד איכשהו סבבה זה "היי , את נראית לי מישהי ששווה את הזמן שלי, תבואי היום ל*** ב7" או משהו בסגנון
    קרא חוקי חתימות

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    40

פשוט תלמד להקשיב לבחורה מבלי להילחץ , תסתכל בדיווחים שלי , אני משתמש תמיד בפתיחי סיטואציה או כמו שאני אוהב לקרוא להם "מה שעולה לראש".

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 08:04.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,943 | הודעות: 8,205,536 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect