////////
////////
נערך לאחרונה על ידי דודפור; 11-02-2012 בשעה 18:50.
|
|
זה היה נחמד אם היית באמת מאתגר אותה טיפה, נותן לה סיבה לחשוב על זה.
מה שהיה בסוף, קורה שלנבנות יש פיפי או אמא קוראת.. אל תהיה פרנואיד
תאכלס, הדבר היחיד שחסר פה זה הקטע של "אני מעלייך, ואם את רוצה שאני אעשה בשבילך משהו את צריכה להוכיח שמגיע לך" ודברים כאלה
מקווה שיהיה לזה המשך!
זה לא גרוע וזה מה שחשוב חח.
לדעתי חסר כאן שני אלמנטים:
1) אפקט האתגר ("יודעת כמה מבקשות שאני אצביע להן?.. תני סיבה אחת טובה למה את שונה מהן?" וכו').
2) אפקט פרידה יעיל - הכוונה שלסיום היית צריך לומר לה משהו מסקרן/עוקץ/מעניין/שנון/מסתורי שיגרום לה לרצות להמשיך את השיחה איתך אבל במקום להמשיך בשיחה אתה עוזב אותה והולך, ככה בהמשך כנראה שהיא הייתה שולחת לך הודעה או זורמת איתך בשיחה הבאה.
דוגמה ששלפתי מהשרוול:
היא - אני בכיתה י'.
אתה - מה?! אתה בכיתה י'?! אסור שהחבר'ה ידעו שאנחנו מדברים כי אחרי שתתאהבי בי הם יתרגזו עלי.
את השיחות שלנו את תשיאירי בסוד נכון?! :]
או כל משפט שנון אחר (חח זאת דוגמה קצת מפגרת אני יודע..).
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 02-10-2010 בשעה 15:33.
לא ראיתי שום אלמנטים של פיקאפ חוץ מהדבר הקטן הזה "נחשי"...
היית צריך לשלוח לה כמה נגים לעשות קצת DHV/PRE SELECTION ולגרום לה להמשיך לרצות לדבר איתך ולהיפגש איתך...
דוגמא:
Dana
תעשו לי לייק ממש חשוב, וסורי אם שלחתי לכם ..
ממש תודה♥ [פה היה קישור]
12:34אני
חחחח את הבת השנייה שמבקשת ממני לעשות לה לייק היום... על מה אני חותם בדיוק?
ומכאן ממשיך שיחה
WTF?!
יוא אז דיברתי עם מישהי בפייסבוק, איזה כיף לך...
לא עשית אם זה כלום, הייתי יכול להזרים את זה למשהו אחר, לתת לה HOOK ולא ישר לעשות מה שהיא רוצה כמו לא יודע מה.
זה שמעלי נתן דוגמא יפה.
אחי אתה לא חייב להציב לה "הופ" לכל דבר..
היא לא הציבה לך "הוק"
היא סתם ביקשה אחי אז זה בסדר שלא ביקשתה ממנה סיבות היא הייתה חושבת שאתה חרא ילד..
שיחה הבאה אתה יכול לשאול אותה מה עם התחרות
ותזרים נושאי שיחה
בשביל פגוש אותה אתה יכול להגיד שהיא נשמעת לך מעניינת ובא לך לפגוש אותה..
לא לכל דבר אבל במיקרה הספציפי הזה הוא יכל להיות מיוחד ע"י זה שהוא מציב הופ וכי למה?
כל האנשים שהיא ביקשה מהם שיצטרפו הסכימו ישר או אפילו עם קצת לפתח את השיחה כמוהו, אם הוא היה אומר משהו שהיה מיחד אותו מהשאר היא הייתה זוכרת אותו. חוץ מיזה כן כדאי לו להציב הופ כי זה נותן לפיתוח השיחה יותר.
ככה לפי דעתי היא בקושי תזכור אותו אם הוא ינסה לדבר איתה שוב פעם.
כל הדברים של להזרים שיחה וכו' הוא יכל גם בשיחה הראשונה.
אגב יש עוד מלא הופים חוץ מ"תני לי שלוש סיבות בלה בלה בלה..."
נערך לאחרונה על ידי .Mojo; 02-10-2010 בשעה 20:17.
.Imagine a VERY HOT HALF NAKED GIRL, right... here
יש גם את האלתור. להגיד מה שאתה רוצה ולזרום עם זה. העיקרון פה הוא לא לחשוב - אלא להיות טבעי, ולזרום הלאה.
אם זה בלומר לה: 'לפני שאני עושה זאת, מה אני מרוויח מזה?'. 'ממש חשוב? אני מבין. תני לי סיבה טובה לפני שאני עושה זאת'.
או לעקוץ בדרך כלשהית. - 'וואלה נכון לא ממש חשוב בשביל שאעשה זאת. תני לי סיבה טובה לעשות זאת (:'
הקטע פה שאתה לא מכיר אותה. לכן, לחשוב בצורה טבעית וזריזה היא דרך מצויינת ללמוד ולקבל לקחים לגבי מה שאתה אומר, ועם הזמן - להשתפר.
כל הכבוד שזרמת. תקרא פה עוד כמה מאמרים ותרגל ותצליח.
מנהל פורום VIP-Games לשעברמפקח קטגוריית משחקים לשעבר
מנהל פורום VIP-Games לשעברמפקח קטגוריית משחקים לשעבר
לא הבנתי....
מישהי חדשה מהפייסבוק שאתה הוספת ,והיא התחילה את השיחה עם הלייק ?למה היא לא שואלת מי אתה ? אתם כבר מכירים ?
בכל מקרה,למה לא סגרת משהו,לעבור למסנג'ר,לסגור מספר,פגישה....
בכללי,איפה כל האתגר בשיחה,איפה בטכלס ה"פיקאפ" כאן ? זו נראית שיחה רגילה מאוד...קצת קצת שובבות ופלטוטים,אבל חוץ מזה זהו.
סבבה תודה רבה לכולם, למדתי לפחות מזה משהו
היא מכירה אותך בכלל? לדעתי אין פה שום דבר, יכולת לפתח את השיחה בקלות, למרות שמה הטעם? תנסה להפגש איתה אחרי שתקח ממנה מס', אל תנסה לפרש שיחות במסנג'ר.