חח הוא לא יצליח להשיג חברה רק כדי לזיין אותה... בנות לא עד כדי כך טפשות והן לא רוצות להצטייר כזוונת.
חח הוא לא יצליח להשיג חברה רק כדי לזיין אותה... בנות לא עד כדי כך טפשות והן לא רוצות להצטייר כזוונת.
מי שרוצה ליצור קשר מוזמן לשלוח ה"פ/מייל
|
|
תקשיב,
אם תזמין "זונה" היא תבוא אליך גם בגיל הזה, פשוט אל תקשיב לכל אלה שאמרו לך שלא.
אבל אני ממליץ לך לחכות, לאן אתה ממהר?
אני יכול להזמין בגיל הזה אחת? - כן אפשר ... או שתלך לאחת
האם יגרם נזק לגופי או משו בגלל זה? - רק אם היא תשלוק לך את הביצים
והאם ''לאבד את הבתולין'' עם נערת ליווי זה כזה משנה? - זה לא משנה כלום חוץ מאת המצפון שלך ...
לי לא יהיה טוב לדעת שאת הפעם הראשונה שלי ... אני נותן לזונה סוג ז' ... שזה אישה מהמעמד הכי נמוך . שדפקו אותה עוד מלא אנשים מגעילים שאתה לא יודע איזה מחלותמ יש להם ...
ואני מעדיף לדעת שאת הפעם הראשונה שלי אני יתן לאישה ששתזכור אותי .... ואישה בלי מחלות בכוס ...
לאישה נורמלית ......
שמע אני לא יודע מה אתך אבל אם יש לך עקרונות אל תלך לזונה ,מה אתה משלם כסף בשביל לזיין?למה מה קרה שתזדיין בתחת השרמוטה הזאת עם אחרים,אני הבטחתי לעצמי שאני בחיים לא יזיין זונה (בפעם הראשונה) ולא היה אכפת לי גם להיות בתול גם עד החתונה העיקר לעמוד על העיקרון שלי,כל החברים שלי הלכו לזונות בגיל 15 16 ואני עדיין הייתי בתול וכולם סיפרו איזה כיף היה ואני ראיתי אותם מזדיינים עם הזונות ובוא אני יגיד לך הפעם הראשונה שלי היתה בגיל 17 וחצי (היום אני בן 18 וחצי) ובדבר אחד אני שונה מהם,הפעם הראשונה שלי לא היתה עם זונה זה א'.
דבר שני,לא שילמתי כסף בשביל לזיין.
עצה שלי אל תלך.
וזה גם לא כזה סיפור לזיין
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
חבר'ה אפשר לסגור את העניין הוא בגדר קטין- הוא לא יכול להזמין נערת ליווי ..
עפ"י החוק מותר להזמין נערת ליווי מגיל 18.
אז גבר גבר תמתין לגיל 18.. (למרות שגם אז לא הייתי ממליץ להזמין)
בהצלחה.
(אגב אפשר לנעול לדעתי)
בברכה,
The PriNce
לא הבנתי מה בתשובה שלי עושה חשק ... זה לא סיפור זימה ...
כל מה שאמרתי שעדיף ( מכמה וכמה סיבות ) לאבד את התולין עם מישהי "נקייה" עם כבוד עצמי , מהמיטב.
ולא עם מישהי מלכלכת עם מחלות ללא כבוד עצמי , אישה שבחנתי סוג ז' .
אני יגיד את זה ככה ... אני בן אדם מאוד גאה .... זתומרת אני לא מסתכל על אנשים שהם 0 .
אנשים כמו זונות ... הם הרבה הרבה הרבה מתחת ל0 . זה בן אדם שהגיע למצב שלא אכפת לו .. האו נותן את הגוף שלו בתמורה לעוד כסף שהולך לסמים ... ( בדרך כלל זה סמים ) ...
זה אנשים מהמדרגה הכי נמוכה בעולם .. אנשים מגעילים בלי כבוד ....
ואני יגיד לך משפט שאמרו לי לא מזמן ...
" אל תתקע מקל נקי לחור מלוכלך " ...
חחח זה כמו להעלל בזין .... חח
יש מלא בנות למה דווקא לזונה
ואולי יש לה איידס ??
אם תשים קונדום האיידס לא יעבור אבל אם הוא יקרע P: לא שווה לקחת תסיכון אבל גם למה לזונה זה לא שווה לעשות את זה פעם ראשונה ככה תארגן לעצמך איזה חברה
גם עזוב איידס ... זה מגעיל . בלי קשר למחלות .. תראה עם מה אתה מזדיין ..... 70 איש עוברים עלייה ביום ... אתה יודע מה / מי היה בפנים?
אחי אתה מחכה כן למישהו שיגיד לך ...
" כן תלך . זה כיף זה טוב " ... אבל תפעיל את המוח .... אתה רוצה שהזיכרון מהסקס הראשון שלך יהיה עם מישהי נרוקמנית מופקרת . או במילים אחרות ... זונה ?!?!
אני דיי בטוח שלא