מעניין אותי לשמוע את דעתכם על הידיעה של נשים על הנושא.
שמעתי את הדעות של חברים שלי העוסקים בזה והן שונות לחלוטין!
בהנחה ומישהי שאתם מכירים שואלת אותכם אם אתם עוסקים בזה, מה תענו? למה?
שיהיה דיון מהנה.![]()
מעניין אותי לשמוע את דעתכם על הידיעה של נשים על הנושא.
שמעתי את הדעות של חברים שלי העוסקים בזה והן שונות לחלוטין!
בהנחה ומישהי שאתם מכירים שואלת אותכם אם אתם עוסקים בזה, מה תענו? למה?
שיהיה דיון מהנה.![]()
|
|
אין בעיה בזה לדעתי, שוב תלוי אם זה קבוצה שאתה פותח, פתחת, איזה שלב אתה, מה הכוונות, וכו'..
מישי שאני מכיר דרך הסארג'ים והשתמשתי בה כPIVOT, שאלה אותי לפני כמה ימים אם אני פיקאפר.
עניתי לה שכן, ואיך היא יודעת על הנושא.
מתברר שהיא דווקא מתעניינת בכל העניין, והיא ממש בעד "סוף סוף!צריך ללמד גברים איך להתחיל עם נשים"
ובאמצע סט? אף פעם לא שאלו אותי. אם ישאלו אז אכחיש.
בדיוק! נשמעת לי סבבה הבחורה הזאת P:
במהלך סט מומלץ להכחיש, בחורה לא מרגישה טוב כשהיא רואה את עצמה כ"מטרה", מאוד הגיוני שישר אחרי זה היא תסלק אותך משם. אלא אם כן, כמובן, אתה רואה שהבחורה מתעסקת בעניין (אפשר לראות את זה לפי חיוך או צחקוק שהיא מוסיפה כשהיא שואלת, בגלל שמצחיק אותה שמישהו מתחיל איתה בצורה שהיא כבר מכירה) אתה יכול להשתמש בזה לטובתך!
זה בהחלט שימושי, וגם יכול לתת לך נושא לשיחה. אבל שוב, בזהירות. (אני חושבת שמיותר לציין שאם בהתחלה אתה מכחיש, ואתה כבר מתקדם ורואה שיש סיכוי טוב שהיא מבינה וזה מצחיק אותה, אל תזרוק לה "שיקרתי קודם, אני כן מתעסק בפיקאפ!". זה אידיוטי).
בכל מקרה, רוב הבחורות לא יקבלו את זה טוב אז לא שווה להעלות את זה לשיחה (כמובן, אלא אם כן היא יוצאת דופן) ומומלץ גם להכחיש כשפותחים סט, אלא אם כן היא יוצאת דופן ואפשר לראות שהיא סבבה עם העניין גם בלי לדבר איתה על זה. אז, שוב, לא להעלות לשיחה, אבל לא להכחיש. להעלות אפשר בשלב יותר מאוחר.
100 מדריכים וסיקורים על כל מיני טוויקים ואפליקציות יעילות במיוחד.
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=743500
אין פה מה להסתיר
אין באמת משהו סודי בפיקאפ. זה בסה"כ ניתוח של התנהגויות ודברים שאנשים עושים בצורה נורמלית.
אם מישהי שואלת, התשובה הכללית שלי זה שהתחום מעניין.
מכאן זה מאוד תלוי איך היא שואלת, אם זה מתוך התלהבות, עניין או זלזול ובהתאם לזה אפשר לקדם את השיחה.
נכתב במקור על ידי הרפתקאות אליס בארץ הפלאות/לואיס קרול
אין מה להסתיר / לשקר / להחביא , זה לא כזה משנה אם היא תדע או לא .
קחו לדוגמא את מיסטרי : הופיע בתוכניות אירוח ואפילו בתכנית משלו על פיקאפ , לא נראה לי שזה עצר אותו מתישהו.
יש גם את הסרטון של דון ז'ואן אם אני לא טועה שהבחור נתפס והמטרה מכירה אותו מהרצאה שהוא עשה ובכל זאת הוא סגר איתה ( אם אני לא טועה NC), אם לא תעשו מזה עניין גם בעיני המטרה זה לא יהיה עניין גדול , כמו כל דבר בחיים!
זה לא משנה מה אתה, פיקאפר כמו מיסטרי עם תוכנית וכו' או מוכר ארטיקים בים שהולך עם דילדו על הראש.
כל עוד אתה בנאדם מושך, רוב הבחורות ירצו אותך.
כמו שאני פעם אמרתי למישי שאני גיי והיא רצתה להתנשק אותי עוד יותר ממקודם ונתנה יותר תירוצים ממקודם. למה אתם שואלים? כי זה לא משנה מה שאתה אומר. :]
תאמת זה לא משנה, גם אם היא יודעת מההתחלה שאתה מתעסק בזה זה עדיין יעבוד.
לדוגמא כמו בסרטון הזה:
היא ידעה שהוא מדריך פיקאפ אבל בכל זאת זרמה איתו
שום בעיה. לא אתן לזה להשתלט על השיחה עצמה עם בחורה כלשהית.
'בהנחה ומישהי שאתם מכירים שואלת אותכם אם אתם עוסקים בזה, מה תענו? למה?' אקח זאת דוגמא על מישהי שאני רוצה.
וכן, במקרה הזה - זה גם מתאים לידידות שמבינות ושרוצות לדעת.
אענה לה בצורה הזו. למרות שזו צורה לא מציאותית. אענה לך כך: 'אוקיי. ו?' , 'מה את רוצה לומר בזה? שאת מבינה גדולה בתחום ולא נותנת לאנשים להתחיל איתך? ובכללי לזרום איתך בהנאה כלשהית? אוקיי, תני לעצמך לחשוב בצורה הזו ונראה לאן תגיעי. להת'.'
לבזבז על בחורות כאלה זמן? לא נראה לי. יש בשפע. מה שכן, אזרום לפי המצב. במידה והיא תיראה סבבה כאישה שאפשר לזרום איתה, אז למה לא. נמשיך בלהדחיק אותה לפינה אז שזה ישגע אותה ובכך אצליח פה להשיג אותה. פשוט מאוד. לא עושים מזה עניין, אלא מזרימים את זה לכיווננו.
הכל תלוי במידת ההשפעה של הבחורה. באיזה מצב אתה נמצא. במידה וזו ידידה, אין פה מה להכחיש. למרות שזה אפשרי, אך תלוי בידידה עצמה. וכן, ובנוסף, זה לא ישנה דבר, בכל זאת. אתה אלפא? אתה פיקפאר? יודע איך לשלוט ולהזרים? חופשי הצלחה. גם אם זה עם בנות שמודעות לתחום. בתכלס? זה רק הורס אותם.
נערך לאחרונה על ידי SlaydeR; 07-10-2010 בשעה 15:06.
מנהל פורום VIP-Games לשעברמפקח קטגוריית משחקים לשעבר
קרה לי שבחורה בסט שפתחתי שאלה אותי על זה,ולא הכחשתי,דווקא ההפך הראתי לה כל מיני שיטות (לחשתי לה באוזן מה אני הולך לעשות) והדגמתי לה הכול על חברה שלה.
הבחורה שלחשתי לה באוזן ממש התלהבה וצחקה,הייתה שם אחלה אווירה וחברה שלה שעשיתי עליה כל מיני דברים מצחיקים של קרוב רחוק וגם סתם קצת השפלות התחילה לגעת בי המון...אבל לצערי לא יצא מזה כלום בסוף (היה להן חבר :X )