אם יש מעוניינים, דברו איתי בפרטי..
ד''א: אני לא מתחיל, ואני גם לא מתקדם, הייתי רוצה לראות איך אנשים שונים עושים את זה ולהתאמן קצת על העבודה ושיתוף פעולה ביחד עם ווינג![]()
אם יש מעוניינים, דברו איתי בפרטי..
ד''א: אני לא מתחיל, ואני גם לא מתקדם, הייתי רוצה לראות איך אנשים שונים עושים את זה ולהתאמן קצת על העבודה ושיתוף פעולה ביחד עם ווינג![]()
|
|
שלחתי לך הודעה פרטית
?What have you been up to lately
אני אישית ממליץ שלא לשחק בעזריאלי או ביכין סנטר.
במאפי שמעתי שאנשי הביטחון שם עוצרים כל מי שניגש לנשים או משהו כזה.
אני לא יכול לאשר שזה נכון כי לי זה אף פעם לא קרה (חוץ ממקרה אחד ששאלתי בחורה איפה זה חנות X ופתאום אני קולט שאיש ביטחון מסובב את הראש ומסתכל עלי פעמיים.. דיי הבהיל אותי).
ובלי קשר, עזריאלי ויכין סנטר אלה הם מקומות חרושים.. אומני פיתוי חרשו אותם עוד הרבה לפני שהפורום הזה הוקם וכמעט כולם שם ידעו מה אתם עושים (גשו למוכרות ותשאלו אם הן מכירות את מאפי או את "אומנות הפיתוי"/גברים שניגשים לנשים ותראו מה הן עונות לכם).
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 06-10-2010 בשעה 22:03.
אחי גם אני שמעתי על זה ^^
אבל בחיים לא קרה לי O_O
ולמה מה קרה שמישו יוציא אותי מהקניון כי שאלתי מישי מה השעה O_O
ולא קרה לי פעם אחת שמישי תפסה אותי ואמרה שאתה פיקאפ או משו דומה
מכין חתימות לפורום בפרטי
יכולים לעשות את זה בדיזינגוף סנטר כי זה קניון פרטי, אבל עזריאלי זה לא פרטי(?)
ד"א, אפשר גם לבקש אישור מההנהלה או משהו כזה...
שמעת ממאפי שעוצרים שם אנשים בגלל שמאפי מחטטים לבנות שהם לא מכירים בתיק בלי הסכמה ליד המדריך שלהם כדי "להתגבר על הפחד".
עמיתוש , אתה לא זוכר מה היה עם הבחור בן 30+ ממאפי שהתחיל עם הסט שלנו ואימגנו לו את האמאמא ?
את ההיא שאמרה לי ולעומרי "אתם גם בפיקאפ הזה ?" ...
את הHB8.5 שסגרתי ממנה מספר איכותי מאוד וקיבלתי פלייק בגלל שראתה את סניה בחברים משותפים שלי וידעה על פיקאפ ...
הפריקית הUG שכתבה לי במסן "אתה פיק אפ" ...
להמשיך או שהבנת את המסר ?
כל זה מהסנטר =]
ואנחנו לא משחקים ביכין סנטר , אנחנו משחקים בדיזינגוף סנטר![]()
נערך לאחרונה על ידי songoku; 07-10-2010 בשעה 21:28.
אני לא מבין איך תופסים אותכם תאמת..
בחיים שלי לא אמרו לי אתה פיקאפ או משו דומה.
כנראה יש משו לא מספיק טבעי אצלכם.