קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 38
    הודעה אחרונה: 31-10-2005, 15:50
  2. [סקר] איזה נשיקה הכי כיפית???
    על ידי P1oneer` בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 25-10-2005, 20:59
  3. [שאלה] משהו בקשר להמרת וידאו לפורמט מחשב.
    על ידי Paradise בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 24-10-2005, 18:47
  4. (וידאו)מדריך איך לעשות טקסט תלת מימד משהו יפה מדריך שלי :)
    על ידי jonatan1989 בפורום גרפיקה ועיצוב אתרים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 14-10-2005, 19:57
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 18

וידאו של סגירת נשיקה ברחוב

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    סניה
    לייקים
    73
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    לאנשים שעובדים בחינם יש נטייה מעצבנת לא לעבוד

ברירת מחדל וידאו של סגירת נשיקה ברחוב

ממליץ לאנשים לצפות בוידאו הזה כמה פעמים, מפני שבכל פעם מבינים אותו טוב יותר.

ו... מפני שמאוד קשה להוציא הסכמה לצילום אחרי שנישקת מישהי. למרות שיש לנו עוד אחד כזה בדרך בקרוב. זה עדיין ממש קשה:

תכתבו ביוטיוב "סניה מנשק בחורה ברחוב" - זה הקישור הראשון. לא הצלחתי לשים את זה כאן.

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

סניה האמת שאני לא יודע אם אתה בכלל נחשב ל"אמן פיקאפ".
    אי אפשר לדעת אם הסרטונים שלך מפוברקים או לא.

אני אישית מחזיק יותר מסרטונים כמו שסטאס עושה, מMYSOD.

יש שם צילום טבעי ולאחר מכן הם מורידים את הסאונד ומוסיפים קריינות.

לסרטונים שלך פשוט קשה להאמין, ששומעים כל כך טוב את ההסאונד מרחוק, ולמרות כל השפת גוף הנוראה שלך אתה סוגר משהו.

הנה הסרטון שהוא רצה לשים:

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    סניה
    לייקים
    73
    נקודות
    50
    משפט מחץ

אחרי 10 סרטונים, ואחרי שציינו את זה כמה פעמים אפילו בסרטונים עצמם, ניתן להבין ששומעים את הסאונד מרחוק מפני שהמ פי על הצואר שלי הוא לא לקישוט . לכן גם הרעשי, בכל פעם שהוא נדפק בי בזמן שאני הולך או זז.

בקשר לפיברוק, היה רק סרטון אחד של R3 שהעלאנו ואמרנו שהוא מפוברק. הזה שבו יש מישהי שכולם יודעים שהיא מכירה אותנו (לפחות מי שצפה בסרטונים מהבומבמלה או היה בהרצאות שלנו). אם יש פה משהו שנראה לך מפוברק... אתה מוזמן לציין זאת.

ומי שלא מחשיב אותי לאמן פיתוי שיהיה לו בכיף. אני אשאר רק מדריך של אומנות הפיתוי ואוותר על התואר של אמן פיתוי.

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי Senia Waldberg צפיה בהודעה
    ומי שלא מחשיב אותי לאמן פיתוי שיהיה לו בכיף. אני אשאר רק מדריך של אומנות הפיתוי ואוותר על התואר של אמן פיתוי.
    ברור, אמן פיתוי לא עושה כסף, מדריך לעומת זאת...

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    סניה
    לייקים
    73
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי TheNuts צפיה בהודעה
    ברור, אמן פיתוי לא עושה כסף, מדריך לעומת זאת...
    למשל...

למרות שאני מעדיף לעשות כסף מהתסריט שכתבתי על פיקאפ. חסר לי 500,000 שקל להתחיל את הצילומים (יש כבר 750,000), אם למישהו במקרה יש כאן, אני אשמח . אתם תקבלו הרבה רווחים ותפקיד בסרט!

שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ

אחרי 10 סרטונים, ואחרי שציינו את זה כמה פעמים אפילו בסרטונים עצמם, ניתן להבין ששומעים את הסאונד מרחוק מפני שהמ פי על הצואר שלי הוא לא לקישוט . לכן גם הרעשי, בכל פעם שהוא נדפק בי בזמן שאני הולך או זז.

בקשר לפיברוק, היה רק סרטון אחד של R3 שהעלאנו ואמרנו שהוא מפוברק. הזה שבו יש מישהי שכולם יודעים שהיא מכירה אותנו (לפחות מי שצפה בסרטונים מהבומבמלה או היה בהרצאות שלנו). אם יש פה משהו שנראה לך מפוברק... אתה מוזמן לציין זאת.

יפה שכנעת אותי האמת.
    תשמע אני תמיד הייתי משוכנע שיש משהו, חבר שלי מעריץ אותך אבל אני לא כל כך..
    בכיף אתה אמן פיקאפ מתקדם מדריך הכל סוגר בקלות, השאלה שלי איך לעזעזל עם שפת גוף נוראה כזאת וקצת גמגומים אתה מצליח?
    ותראה שבכל אבל בכל סרטון כמעט שפת הגוף שלך מראה על חוסר בטחון, ולפעמים אתה גם מגמגם.

תענה לי על זה ואני אשתוק, לא כי אתה חייב כי אני פשוט תמיד רציתי לדעת

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    סניה
    לייקים
    73
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Brod` צפיה בהודעה
    יפה שכנעת אותי האמת.
    תשמע אני תמיד הייתי משוכנע שיש משהו, חבר שלי מעריץ אותך אבל אני לא כל כך..
    בכיף אתה אמן פיקאפ מתקדם מדריך הכל סוגר בקלות, השאלה שלי איך לעזעזל עם שפת גוף נוראה כזאת וקצת גמגומים אתה מצליח?
    ותראה שבכל אבל בכל סרטון כמעט שפת הגוף שלך מראה על חוסר בטחון, ולפעמים אתה גם מגמגם.

תענה לי על זה ואני אשתוק, לא כי אתה חייב כי אני פשוט תמיד רציתי לדעת
    אמממ. למען האמת אני בעצמי מתקשה לדעת את הסיבה המדוייקת. יש לי כמה השערות. פעם חשבתי ששפת הגוף שלי כנראה לא כזאת נוראית כשלא מצלמים אותי, אבל מצד שני אני כל פעם רואה את זה מהצד ומזדעזע (יש שיפור קל כאשר אני לא מודע למצלמה). יש שיפור במהלך השנים אבל זה עדיין לא הגיע לרמה שאני צריך להיות בה כדי שזה יראה טוב מהצד. שפת הגוף שלי משתפרת משמעותית רק כאשר אני כבר קרוב יותר לסגירה ורואה אותה בדמיון מולי- זה אינסטינקט טבעי.

השערה מספר 1: בגלל שאני יודע לענות בחדות ובתזמון הנכון אז זה מכסה על הבעיות בשפת הגוף. אולי בגלל שאני יודע להתאים את סגנון הדיבור שלי לבחורה שעומדת מולי עוד מגיל צעיר (גדלתי בסביבה נשית).

השערה מספר 2 (ונראה לי שהיא הנכונה): הסיבה לשפת הגוף זה לא חוסר ביטחון אלא היפרטונוס (מחלה שסבלתי ממנה מלידה). שזה בעצם היפראקטיביות יתר. כאשר מצלמים אותי, זה מזרים לי יותר אנרגיות לגוף ומה שקורה שהתופעה מתגברת משמעותית. להלחם בזה לא כזה קל, ואני גם לא מתרכז בזה בזמן הסט כי זה כמו להתרכז בלנשום נכון בזמן שאתה מנסה לפתור תרגיל בפיסיקה.
    זאת אגב הסיבה שכתבתי בבלוג בזמנו שהתלמידים בישראל סתם מחרטטים שיש להם בעיות קשב וריכוז (כי לי יש את זה באמת, ואני יודע מה זה). למשל: תסתכל קליפים שלי משחק כדורסל. שם אני בטח שלא מרגיש חוסר ביטחון ועדיין שפת הגוף שלי היא כזאת, פשוט כי זאת מחלה כזאת (אפילו לא מחלה, יותר תסמין כי אני מגיל 3 חודשים כבר לא על תרופות ומגיל 6 חודשים ההורים שלי הפסיקו את הטיפולים). כנראה בגלל שזה היפרטונוס ולא חוסר ביטחון, הבחורות מרגישות את זה. מהצד זה נראה לא משהו, אבל בשטח הבחורה מרגישה. בסרטון הזה אני אגב לא מגמגם... כאשר אני מגמגם זה גם לא חוסר ביטחון כמו שאני פשוט חושב מה להגיד עכשיו. החשיבה שלי היא מילולית הרבה יותר מאשר ריגשית.

אגב, שמתי לב שכאשר לא כזה הולך לי, שפת הגוף שלי מאוד משתפרת. כנראה עוד תגובה טבעית של הגוף שמבין שהוא חייב להשתנות כדי להשיג את המטרה. כמו גם כאשר אני מתחיל עם מישהי שאני באמת רוצה. שפת הגוף שלי משתנה אוטומטית. אבל ברגע שיש לי אנרגיות אני יתר אני נראה בדיוק כפי שאני נראה בחלק גדול מהסרטונים (ואפילו יותר מזה). אין לי מה לעשות עם זה, חוץ מלקחת רטלין - ועד היום הסתדרתי מעולה בלי זה.

זה בערך ההשערה הכי מדוייקת שאני יכול לתת לך. אבל זה לא תשובה של 100%. ניסיתי גם לשאול את הבחורות למה הן נמשכו אלי (אפילו מהסרטונים). התשובות תמיד היו: כריזמה, אתה נשמע אינטלגנטי, אתה מצחיק וכו' וכו'...

אני בקרוב אעלה סרטון שלי מתחיל עם "באד גירל" ויותר משיכה, ושפת הגוף שלי שם פשוט זוועתית. באמת שאין לי מושג (כשאני צופה בזה מהצד) למה זה עבד, אבל מסתבר שהכוח של המילים שלי הוא יותר גדול ממה שחשבתי. אם לשים את זה על מיוט אז לא מבינים איך הצלחתי. המסקנה מהתאוריה הזאת: מיסטרי טעה כאשר אמר שרק 10% זה תוכן המילים. למרות שאני מסכים איתו שברוב המקרים זה ככה. סגרתי הרבה נשיקות מבלי להגיד יותר מדי במסיבות - ואגב גם שם שפת הגוף שלי היא כזאת (ועוד יותר גרועה, כי מסיבה זה אנרגיות). בחורות כנראה מרגישות שזה לא חוסר ביטחון אלא משהו אחר ואינסטינקטיבית מתעלמות מזה.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    סניה
    לייקים
    73
    נקודות
    50
    משפט מחץ

אגב קראתי עכשיו שוב את התגובה שלך ממקודם על סטס.
    בקשר אל סטס, הוא אחלה בחור ואני באמת מת עליו (וגם ממליץ עליו לאנשים אחרים הרבה פעמים), אבל הסרטונים הללו לדעתי לא עושים לו טוב. אני לא בעמדה של לייעץ לו מה להעלות ליוטיוב ומה לא, אבל אני הייתי מוריד אותם.

הסיבה היא שאין שם באמת תוצאה. הדבר היחיד שאתה רואה שם זה שהוא ניגש ומדבר (ואין שם משיכה). את זה אני יכול לצלם עכשיו ב-20 דקות רק שאני ארד למטה עם המצלמה וחבר.
    בסרטונים שלנו תמיד יש תוצאה. אנחנו בחיים לא נעלה סרטון ללא סגירת מספר + דייט או ללא נשיקה. הסיבה היא שאנחנו רוצים שאנשים ילמדו מהסרטונים שלנו ולא להראות שאנחנו יודעים. אני יכול לעשות תיקייה במחשב עם כל הבנות שסגרתי ולפרסם באתר של דון ג'ואן כדי להראות שאנחנו יודעים. השאלה היא, מה זה עוזר לך? זה עושה לך טוב לדעת שאני יודע? לא... המטרה שלך היא ללמוד. מה שאומר שמה שצריך לעניין אותך בסרטונים הללו זה איך עשינו את זה ומה לעשות. אני לקחתי רוטינות מסרטים הוליוודיים שעבדו. פשוט כי אני יודע לאן להסתכל. מהסרטונים של סטס אי אפשר ללמוד הרבה. גם אני יכול לצלם את עצמי ניגש לבחורה, להשתיק את הקול ואז להגיד: "עכשיו סניה מדבר איתה", "עכשיו סניה נוגע לה ביד", "עכשיו היא קוראת למשטרה" - אנשים רואים במילא מה קורה.

חוץ מזה שאחת הדרכים שלי לזהות סימני משיכה זה דרך שינויי האינטונציה שלה. אני קורא שפת גוף, קשה לי עם עיוותי מציאות כאלו. היתה לי פעם חברה ביחדים פתוחים ששפת הגוף שלה היתה בלתי ניתנת לקריאה, ותמיד הרגשתי מוזר בגלל זה. זה גם גרם לכך שהיא זאת שהתחילה איתי מפני שאני פשוט לא ידעתי שהיא רוצה משהו כשנפגשנו לראשונה (סיפור ארוך, זה היה לפני הפיקאפ). לכן כשמכבים סאונד, מעוותים משהו בפנים, מביימים משהו... זה עושה לי מוזר.

ספיקינג אוף, גם הסרטון המבויים של אר 3 לא באמת מבויים. זה פשוט מוקומנטרי. הבחורה ידעה על הצילומים והכירה את המדריך, אבל הוא באמת ניסה להתחיל איתה ולכן שפת הגוף שם מאוד תואמת את המציאות. הוא באמת ניסה לנשק אותה שם - רק שלא היה לו סיכוי להצליח מול מצלמה כי היא ידעה שמצלמים את זה. תבוא איתנו פעם לצילומים ותצלם אותנו, אתה תראה מה אנחנו עושים. הבעיה הכי גדולה זה להוציא אישור אחר כך, ולנשק את הבחורה מבלי לזוז רחוק מהמקום שהתחלת איתה, כדי שהצלם לא יאלץ לחשוף את עצמו. למרות שאנחנו כבר משתמשים ב-2 מצלמות למקרים כאלו, אבל עדיין לא הוצאנו אישור ממקרה שצולם בצורה הזאת.

שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ

דבר אחד אתה צודק.
    שאצלך ממש מפרטים על הדרך, אצל סטאס הסרטון בנוי בצורה יותר ריאלית שרואים שאין מצב שזה מבוים אבל בעצם הקריין רק מסביר : "הנה סטאס מדבר איתה , אין לי מושג מה הוא אומר לה אבל כנראה שזה עובד " ובעצם זה באמת לא עוזר לנו.

טוב הבנתי שגם אתה לפחות מודע לשפת גוף שרואים בסרטונים שלך, וכדאי לך קצת להפיץ את זה כי הרבה אבל הרבה בטוחים שהסרטונים שלך מבוימים רק בגלל השפת גוף.

יופי תודה על התשובה היא הבהירה לי כמה דברים לגביך
    נערך לאחרונה על ידי OverPowered; 09-10-2010 בשעה 15:03.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    סניה
    לייקים
    73
    נקודות
    50
    משפט מחץ

תכלס אין לי דרך לדעת על מה מדברים מאחורי גבי ברוב המקרים . לפה נכנסתי רק לאחרונה, וכבר ראיתי את השם שלי מוזכר.
    אני רק מקבל פה ושם דיווחים. למשל שהכובעים האלה שאני לובש קיבלו כינוי "כובע סניה" בהרבה מקומות - מישהו אמר לי ש"זה ידוע", ואני מעולם לא שמעתי את זה עד לאחרונה.

בקשר להיפרטונוס שלי, אני כתבתי את זה פעם בבלוג. פשוט בגלל שלא שמתי על זה דגש או הבאתי לזה פוסט נפרד, אף אחד לא ממש התייחס לזה.

שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ

תכלס אין לי דרך לדעת על מה מדברים מאחורי גבי ברוב המקרים . לפה נכנסתי רק לאחרונה, וכבר ראיתי את השם שלי מוזכר.
    אני רק מקבל פה ושם דיווחים. למשל שהכובעים האלה שאני לובש קיבלו כינוי "כובע סניה" בהרבה מקומות - מישהו אמר לי ש"זה ידוע", ואני מעולם לא שמעתי את זה עד לאחרונה.

בקשר להיפרטונוס שלי, אני כתבתי את זה פעם בבלוג. פשוט בגלל שלא שמתי על זה דגש או הבאתי לזה פוסט נפרד, אף אחד לא ממש התייחס לזה.
    כובע סניה?
    חחח פעם ראשונה שאני שומע זה כובע סרסור לא?=-O

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    סניה
    לייקים
    73
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Brod` צפיה בהודעה
    כובע סניה?
    חחח פעם ראשונה שאני שומע זה כובע סרסור לא?=-O
    גם אני חשבתי שזה כובע סרסור. או פשוט כובע כדי שהקרחת שלי לא תישרף בשמש שהוא לא כובע מצחיה. למרות שזה הפך לטרנד אז אני לובש אותו גם בלילה כשאני בצילומים. כשאני מוריד אותו אז פחות מזהים אותי.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    שאול
    לייקים
    0
    נקודות
    0

קצת מציק שהפרשיות בסרטון מובנאת ולא מוכנה בעריכה של יוטוב.. טוב נו...
    אהבתי תסגירה, למרות הויקוח הקל הצלחת לשבור את המחסום. [=
    נחמד לראות פה אנשים שמבינים בנושא, מקווה שתשאר פה ולא תעלם כמו במתחרה.. XD

משתמש מתקדם
    לייקים
    50
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    It's only after we've lost EVERYTHING that we're free to do ANYTHING

יפה יפה... אהבתי איך שסגרת ופתחת ישר בלי לחשוב פעמיים:]

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    50

אחלה סרטון גם שומעים ורואים ממש טוב!
    סניה אני מעריץ שלך ובזכותך אני בתחום!
    תודה

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

תגיות בנושא זה

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:19.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,495,427 | הודעות: 8,196,019 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect