קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] The Game
    על ידי Answ3R בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 05-09-2005, 15:03
  2. The Game - Play the Game
    על ידי Fury בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 04-09-2005, 06:31
  3. Lloyd Banks Featuring 50 Cent - Simple Ain't It (Dissin' The Game)
    על ידי GodFather בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 18:15
נושא נעול
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 29

INNER GAME

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אנוני
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    גם אם ניסת לעשות משו ונכשלת 19 פעמים,זה רק אומר שמצאת 19 דרכים ל-א נכונות לעשות אותו.

ברירת מחדל INNER GAME

אז ככה, אני לומד מתחילת החופש פיקאפ באופן רציני ודי הולך לי
    אבל לא כמו שאני רוצה, אני עדין לא מסוגל לפתוח סט סתם ככה ומצליח ליצור קשר
    עם בנות חדשות רק כאשר היא חברה\ידידה שחבר או ידידה אחרת מביאים...
    אז חשבתי שאולי זה קשור בINNER GAME ולכן אני רוצה להתחיל ולשפר אותו
    אך יש לי כמה שאלות
    1.מהו בעצם הINNER GAME?
    2.ממה הוא מורכב ומה ה"פרמטרים" שלו?
    3.כייצד ניתן לשפר אותו?

עד עכשיו לא ממש מצאתי מידע מסודר אלה רק חלקים קטנים על האינר גיים כמו אמונות מגבילות שיפור ביטחון עצמי וכו' אבל לא חומר רציני והסברים כמו שאני רוצה.
    ראיתי בספר של הנטרואל גיים קטע על אינר גים, עוד לא יצא לי לקרוא אותו אבל אני לא בטוח שזה מה שאני מחפש,לכן אם יש מישו שיכול לענות על השאלות ו\או להביא לי חומר מסודר על הנושא אני אודה לו מאוד
    נערך לאחרונה על ידי TakoS; 10-10-2010 בשעה 17:03.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם האוואטר של mir123
    לייקים
    14
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Practice makes perfect

מישו חכם אמר לי פעם שכל הקטע של האינר גיים הזה זה שטויות במיץ!
    "תסתובב עם כוסיות אתה תסגור כמו חולה נפש"
    באמאשלי שאני אומר תמשפט הזה כל יום כשאני קם בבוקר.
    בכל מקרה, לפי מה שאתה מתאר זה בכלל בעיה באווטר גיים. איך הולך לך אם אתה לא מצליח לפתוח סט וליצור קשר עם בנות חדשות? לא מובן לי .. תסביר יותר טוב.
    נערך לאחרונה על ידי mir123; 09-10-2010 בשעה 19:35.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אנוני
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    גם אם ניסת לעשות משו ונכשלת 19 פעמים,זה רק אומר שמצאת 19 דרכים ל-א נכונות לעשות אותו.

אני מצליח לסגור,אבל עדין לא מסוגל לפתוח ברחוב\לא משנה איפה
    אני יודע שזה פחד גישה,אבל בעקיף זה גם קשור לאינר גיים
    ככה שעל הדרך אני רוצה לפתח את זה גם כן...
    הרבה אנשים[ובעיקר בנות] אמרו לי שהשתנתי ופתאום אני מלא בטחון עצמי וידידות שמכירות אותי טוב
    אומרות אפילו שאני פלרטטן[שאגב זה נחשב דבר טוב בעיני הסביבה? כי אני לא בטוח..],אבל זה לא נראלי מספיק
    לא נראלי שיש לי מספיק ביטחון אף על פי שכולם אומרים,כי שאני אם כולם אני מסוגל לעשות הכל,אבל כשאני לבד
    פשוט לא מסוגל כלום....
    מקווה שהבנתם

משתמש מתחיל
    לייקים
    17
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    That man possesses the most terrifying power. One by one he turns the people around him into his allies.

ציטוט נכתב במקור על ידי mir123 צפיה בהודעה
    מישו חכם אמר לי פעם שכל הקטע של האינר גיים הזה זה שטויות במיץ!
    "תסתובב עם כוסיות אתה תסגור כמו חולה נפש"
    באמאשלי שאני אומר תמשפט הזה כל יום כשאני קם בבוקר.
    בכל מקרה, לפי מה שאתה מתאר זה בכלל בעיה באווטר גיים. איך הולך לך אם אתה לא מצליח לפתוח סט וליצור קשר עם בנות חדשות? לא מובן לי .. תסביר יותר טוב.
    אם אין לך אינר גיים ואתה מפוצץ באמונות מגבילות ומחסומים והדפוסי התנהגות שלך שגוים אתה לא תסתובב עם שום כוסית ובטח שלא תסגור. התחום הזה מתחיל ונגמר בך, ואינר גיים זה אחד הדברים החשובים. לדעתי אותו צריכים לפתח לפני הכל, לעבוד עליו ולשבור פחדים קודם, אחרי זה שיעבוד על כלי המשיכה וכל שאר הטכניקות.
    נערך לאחרונה על ידי EylonInAyalon; 09-10-2010 בשעה 20:17.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אנוני
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ

זה מה שאני רוצה מכם,שתסבירו לי מזה אינר גיים מה הפרמטרים ואיך לשפר אותם
    שתתנו לי חומר שאני יכול ליישם,מצאתי כבר על אמונות מגבילות אבל על כל השאר קצת חסר לי חומר
    עזרה..?

משתמש מתחיל
    לייקים
    17
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    That man possesses the most terrifying power. One by one he turns the people around him into his allies.

שמע, גם אני מתחיל בתחום. אבל הדרך הכי טובה ללמוד זה להתחיל לראות סרטים.
    תראה את: Fight Club, Dead Poets Society, One Flew Over the Cuckoo's Nest, The Shawshank Redemption

אני למדתי מהסרטים האלה מסרים מאד חשובים, תוריד אותם.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אנוני
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ

פייט כלוב ראיתי,סרט גדול
    כל השאר לא מוכרים לי,אני יחפש
    אבל על פי דעתי אם הסרטים האלה לא באמת מתמקדים על מחשק פנימי וכל מה שהול שם[אני לא מכיר את השמות אולי הם כן כאלה]
    אם יכולים לעזור אבל לא ברמה שתשפיע בגדול,עוד מישו?

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי EylonInAyalon צפיה בהודעה
    אם אין לך אינר גיים ואתה מפוצץ באמונות מגבילות ומחסומים והדפוסי התנהגות שלך שגוים אתה לא תסתובב עם שום כוסית ובטח שלא תסגור. התחום הזה מתחיל ונגמר בך, ואינר גיים זה אחד הדברים החשובים. לדעתי אותו צריכים לפתח לפני הכל, לעבוד עליו ולשבור פחדים קודם, אחרי זה שיעבוד על כלי המשיכה וכל שאר הטכניקות.
    פששש, אתה ממש מאמין בזה הא? תמשיך להגיד את זה ככה עם רגש, בסוף אני אשתכנע.
    בוא בוא תגיד לי מה למדת בדיוק מפייט קלאב... אני מת לדעת...

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אנוני
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ

THENUTS,אם כל הכבוד אני מעדיף שתעזור לי במקום לריב עם משתמשים אחרים
    שלדעתך לא מבינים,אתת זה תוכלו לעשות בפרטי:]

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי TakoS צפיה בהודעה
    THENUTS,אם כל הכבוד אני מעדיף שתעזור לי במקום לריב עם משתמשים אחרים
    שלדעתך לא מבינים,אתת זה תוכלו לעשות בפרטי:]
    אין דבר כזה "אינר גיים", אמונות מגבילות וכל הקישקושים האלה. המצאה של ה"קהילה". יש אי הבנה ואי נוחות. כשאתה לא מבין משהו אתה מפרש אותו בדרכים לא נכונות, הדרך היחידה להתמודד עם זה זה להתחיל ללמוד איך אנשים חושבים, ולשים את עצמך מחוץ למשוואה. אם משהו לא בסדר זה לא משהו בך שלא בסדר, זה משהו שעשית לא בסדר, אם תתקן אותו תוכל להתקדם הלאה.
    מה זה אומר? דבר ראשון, שאין דבר כזה "אישיות מושכת", יש "התנהגות מושכת". אם תתנהג בצורה מסויימת באופן עקבי, אנשים יניחו שזו האישיות שלך. להיות שמוק זה לא המפתח להצליח עם נשים. אם כשאתה לא מצליח עם בנות אני יכול להגיד לך לעשות משהו בצורה אחרת ואתה תצליח, זה אומר שגם האי-הצלחה שלך, וגם ההצלחה שלך, לא קשורות בך בתור בן אדם (ערכים, אמונות, וכו..), אלא במה שאתה עושה. באיך שאתה מתנהג.

איך "ללמוד" אנשים? פשוט מאוד, ככל שתצא ותדבר עם אנשים שאתה לא מכיר, בעיקר בחורות, אתה תבין יותר את הדינמיקה, איך הן מגיבות לדברים שונים. כשמישהו אומר לך לעשות את זה ב21 יום זה פתאום הופך ל"אינר גיים", אבל בתכלס כל הרעיון הוא להתמודד עם סיטואציות כדי שיהיה לך ניסיון בהן.

אם לא נהגת אף פעם באוטו, אתה תרגיש לא בנוח במושב של הנהג - גם אם אתה יודע איך "טכנית" לעשות את זה, אתה לא תנהג טוב. אתה לא תהיה בטוח בעצמך. "ביטחון עצמי" , זה עניין של נוחות. כשנוח לך בסיטואציה מסויימת, אתה מרגיש יותר בטוח, אתה חושב יותר בצלילות ואתה עושה דברים יותר "חלק". איך צוברים נוחות בסיטואציה? כן כן, התשובה היא לא יותר מסובכת מ....

נכנסים לסיטואציה הזאת, שוב ושוב, ושוב, ושוב, ושוב... עד שנוח לך בה. בפעם הראשונה שתיגש למישהי במועדון, תלטף לה אתה פנים תו"כ ריקוד ותתנשק איתה אתה תרגיש לא בנוח. בפעם המאה זה כבר יהיה לך טבעי.

בקיצור ולעניין, אם אתה רוצה "INNER GAME" טוב, אתה חייב להתחיל עם בנות. אין דרך אחרת, לא אם תקרא כל יום משפטי חיזוק, ולא אם תעגן לעצמך "שיר ביטחון עצמי", ולא אם תקפוץ 4 פעמים במקום ולא אם תיגש ל3000 בחורות ותשאל אותן מה השעה.

יש אפשרות "לעזור" לך להרגיש יותר רגוע בסיטואציות מלחיצות, אבל במקום להתעסק בזה, תתעסק בלגרום לעצמך לראות שהסיטואציה בכלל לא מלחיצה.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    סניה
    לייקים
    73
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    לאנשים שעובדים בחינם יש נטייה מעצבנת לא לעבוד

the nuts, יש לך תואר בפסיכולוגיה? כי אני מוכן להתערב איתך שבחור כמו ליאור ברקן יכול לגרום לך להרגיש לא בטוח בעצמו לגבי דברים שאתה עושה ביומיום, אם יעביר אותך טיפול קטן להוצאת ה"אמונות השגויות" מהראש שלך. בן כמה אתה שאתה אומר שטויות בכזה ביטחון? תגיד לי? 18?

אתה קודם כל מוכיח לו בטענה שגויה לגמרי שאין דבר כזה אינר גיים, ואז אתה אומר לו בעצם מושג מתוך האינר גיים עצמו, רק לא קורא לזה אינר גיים אלא "לגרום לעצמך לראות שהסיטואציה בכלל לא מלחיצה" - זהו! פתרת לו ההההכל עכשיו! מרגע זה הוא מיסטרי!

אינר גיים זה לא ההרגשה שלך עם הסיטואציה אלא ההרגשה שלך עם עצמך. כי סיטואציות ביום יש אינסוף. אתה עוזר לזקנה לחצות את הכביש ולאחר מכן היא אומרת לך "תודה" 20 אלף פעם ולא נותנת לך ללכת זאת סיטואציה, נהג צועק עליך שחתכת אותו זאת סיטואציה (נהיגה באוטו זה לא סיטואציה אלא כישור פיזי יומיומי, ההשוואה כאן לא נכונה לנשים מפני שאתה יכול לתרגל שנים פיקאפ ועדיין להיות לחוץ). כדי לשפר את האינר גיים אתה צריך למצוא את הסיבות לכך שאתה לחוץ. התניות ילדות לפעמים (מה שמר פסיכולוג "the nuts" לא מאמין בו כנראה, כי מה כבר פרויד יודע?). רצוי להתייעץ על כך עם מטפלים או קואוצ'רים שיודעים מה הם עושים. אני למשל מדריך פיקאפ כמה שנים ולא תמיד אני מסוגל לפתור לאנשים את בעיות האינר גיים שלי מפני שאין לי הכשרה מיוחדת לכך. בחלק מהמקרים הצלחתי, אבל בחלק אני שולח לאנשים שעושים את זה טוב יותר ממני.

בהחלט לתרגל המון ולהגיע להצלחות יכול לפתור לך את האינר גיים, אבל זה יכול גם לא, או יכול לפתור לתקופת זמן מסויימת (עד שתעשה הפסקה של חודשיים ואז זה יחזור). מפני שאם הגעת להצלחה ונגיד שכבת עם בר רפאלי, אבל הפחד שלך נובע מזה שאתה לא מרגיש עצמאי מספיק בחיים מפני שאין לך מושג מה אתה רוצה לעשות בעתיד, והמוח שלך מתוכנת לחשוב שאתה חייב מטרה לחיים (סתם דוגמה), אז בר רפאלי תיתן לך כנראה תמריץ של ביטחון לחודש (טוב נו, אולי 6 חודשים כי זאת בר), אבל אחרי זה אתה עלול לאבד את זה ולחזור להיות חסר ביטחון אם לא תמצא את שורש הבעיה. הרבה פעמים זה נובע מדברים שעברנו בבית הספר הייסודי או עם ההורים בבית.
    אני ממליץ לעשות הכל במקביל. לחפש מדוע אתה חושב שאתה לא תצליח ולא שווה מספיק, ומצד שני לתרגל כל הזמן כדי להוכיח לעצמך שזה לא נכון. אם תרצה המלצה על אנשים שמטפלים בזה (בעזרת NLP וכאלה), בכיף.

The nuts, בבקשה תבדוק דברים לפני שאתה נותן טיפים. אינר גיים זה ל-א סיטואציות! האינר גיים הכי חזק נמצא אצל תינוקות. עם אילו סיטואציות הם מתמודדים בדיוק? החלפת חיתול?
    נערך לאחרונה על ידי Senia Waldberg; 10-10-2010 בשעה 12:32.

לייקים
    14
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Practice makes perfect

אתה קודם כל מוכיח לו בטענה שגויה לגמרי שאין דבר כזה אינר גיים, ואז אתה אומר לו בעצם מושג מתוך האינר גיים עצמו, רק לא קורא לזה אינר גיים אלא "לגרום לעצמך לראות שהסיטואציה בכלל לא מלחיצה" - זהו! פתרת לו ההההכל עכשיו! מרגע זה הוא מיסטרי!
    ה"לגרום לך להבין שהסיטואציה לא מלחיצה" - זה משהו שקורה רק אחרי שאתה יוצר מספיק אינטרקציות עם בחורות.
    אם יש לך בעיה ב"אינר גיים" חוסר בטחון או כל מיני דברים שאמרת פה, אני מבטיח לך שאם הצלחת להשכיב את בר רפאלי ועוד עשרות בחורות הבעיה של החוסר בטחון תעלם.. ולא ל6 חודשים.

ומה קשור אינר גיים אצל תינוקות? זה אחד הדברים הכי מפגרים ששמעתי.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    סניה
    לייקים
    73
    נקודות
    50
    משפט מחץ

נמחקה לי התגובה, אוף!

קיצר מה שכתבת זה בולשיט, אבל אין לי כוח לחזור על זה. לפחות אתה לא סתרת את קיומן של אמונות מגבילות ושללת את הרשיון של כל פסיכולוג בעולם.

אבל אתה לא יודע מה זה אינר גיים או אמונות מגבילות. מה שאמרת שזה דבר מפגר, זאת עובדה פסיכולוגית. זה נורא קל להגיד על משהו מפגר כאשר אתה לא מבין מה זה. גם מכניקת הקוואנטים זה מפגר. מי בכלל ראה קוואנט?! אני לא, זה לא קיים!

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    סניה
    לייקים
    73
    נקודות
    50
    משפט מחץ

בקיצור טאקוס, אני מציע לך לפנות אליי בפייסבוק. מה שאתה עושה כאן זה כמו להתייעץ עם קוסמטיקאית על איך לתקן את הרדיאטור שלך.

הוכחה פשוטה:
    אחד מהם טוען שאין כזה דבר אמונות מגבילות (אני מנחש שהוא לא בדק בגוגל).
    השני טוען שאם שכבת עם בר רפאלי אז כל הבעיות שלך נפתרות. אני תוהה לעצמי אם זה גם מטפל בסכיזופרניה או דיכאון קליני (שאגב גם נובע מאינר גיים הרבה מאוד). אולי נשים את בר רפאלי בקליניקה פסיכיאטרית עם רגליים פתוחות, מי יודע, אולי עליתי פה על פרס נובל פוטנציאלי.
    במילים פשוטות: אם זה היה נכון, אז בכל פעם שמישהו שוכב עם בחורה כוסית (נגיד 8), הוא אמור אוטומטית להתחיל לפתוח כל סט עם בחורות 8 ומטה, ולא תהיה לו בעיה לשכב איתן. הרי פעם אחת הוא שכב, מה הבעיה שוב?
    אם החוקיות הזאת מתקיימת, אז הבחור מלמעלה צודק. מאחר וכולנו יודעים שהיא לא, אז הוא טועה.

אינר גיים דורש טיפול פרטני שלך או עם מישהו שמבין בטיפולים (ויכול להכיר אותך אישית ואת הבעיות שלך - לא סתם אנחנו מקדישים זמן להכיר כל תלמיד לפני שמלמדים אותו - בחברות פיקאפ טובות, לא כולן כאלו).

לייקים
    14
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Practice makes perfect

אתה מעוות את מה שאני אומר.
    איפה בדיוק אמרתי שכל הבעיות שלך יפתרו?
    אם בנאדם ישכב עם בחורה כוסית, זה לא אומר ש"אוטומטית הוא יפתח סט וישכב עם הבחורות"
    זה כן אומר שיהיה לו כבר ביטחון בעצמו והוא ירגיש שהוא שווה משהו.

אני מציע לך להבין קודם מיזה thenuts, הוא כבר ידבר בעד עצמו, אבל הרמת ידע והנסיון של הבנאדם יותר גדולה משל רוב האנשים בארץ, וזה כולל אותך סניה.

זה דיון עקר, אני חתכתי.
    להת'
    נערך לאחרונה על ידי mir123; 10-10-2010 בשעה 15:22.

נושא נעול
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 15:50.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,012 | הודעות: 8,205,605 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect