|
|
מה למדנו מפיק אפ, אחד מהדברים הוא שכשאני ניגש לבחורה זה לא כמו שאני ניגש לחבר
גברים ונשים נמשכות מנית לבריאות ולפוריות, בוא נסתכל על זה מבחינה פשוטה מאד וחיתית
מה זה פוריות באישה
גוף טוב (מותנים רחבות להביא ילד) וגנים טובים, איך זה מראה את עצמו, בגוף בריא וברצון
מה זה פוריות אצל גבר
היכולת להחזיק משפחה ולשמור על ילד, זה שלא יברח אחרי שהיא היה בהריון, זה שיוכל להגן עליה ועל הילד
מעבר לזה שנשים נמשכות לאלפ"א, כלומר למנהיג הקבוצה
מבחינת להתחבר לאנשים זה לא משנה, כולם צריכים לפתח איזשהי יכולת סוציאלית, ולהיות "כיפים" ולדעת לנהל שיחה, ללא שום קשר למיניות.
זה בגלל שברב המקרים אתה לא רוצה מהחבר את מה שאתה רוצה מהבחורה, גאון!
לא היית צריך ללמוד פיקאפ בשביל זה.
בלהבלהבלה... יופי של תאוריה חסרת בסיס.
אני לא מגדיר את עצמי כמומחה לפיקאפ, עדיין, אבל בניגוד לכל הגורואים וספרי ההדרכות לי יש נסיון גם בפיתוי גברים.
ואתה יודע מה למדתי מהפיקאפ?
שאם תיגש לבחורה ולבחור באותה צורה, תקבל תוצאות דומות.
ההבדל העיקרי, אם לא היחיד, נובע מנורמות חברתיות שקובעות, לדוגמא, ששתי בחורות מתנשקות זה די נורמלי אבל שני גברים זה מוזר.
עם הנורמות האלה אני מניח שאתה כבר יודע להסתדר ולגרום למטרה שלך לפעול לפי מה שאתה אומר ולא לפי הנורמה.
אז מה שנשאר זה לערוך ניסוי ולראות אם לא תצליח להתחיל עם גברים באותן שיטות שאתה עושה עם נשים.
ואם כשאתה לא מצליח זה בגלל שהשיטה לא עובדת או שסתם אתה מפחד כמו AFC בפעם הראשונה?
נכתב במקור על ידי הרפתקאות אליס בארץ הפלאות/לואיס קרול
אדבר בתור אחד שבאמת לא מסתובב עם כל אחת וכל אחד:
גם אם מישי מתחילה איתי ויש בה פאק הכי קטן שלא מוצא חן בעיניי אני אומר לה לעוף לי מהפנים ושאני לא רוצה לדבר איתה. אם אני מכיר מישי והיא ביישנית או ילדה טובה כזאת או כל תכונה אחרת שמורידה לי, אין לה סיכוי איתי גם כן, שום פיתוי פה לא יעזור לה.
אם אצא עם מישי שארגיש שהיא לא שווה אותי או מישי שכל אפס שני יכול להיות איתה, ארגיש זול ולא טוב עם עצמי.
אז בבקשה, זה שרוב הגברים מוכנים לתקוע תזין שלהם בכל חור לא אומר שכולם ככה. בלי סטיגמות. P:
פשוט עוד לא נפלת על כאלה. וברגע שתיפלי, את לא תרצי יותר בנות ולא בנים - את תרצי אותו. כי כפי שציינת, הכל הלך לך בקלות ופשוט השתעממת מהאפסים שמקיפים אותך...היית צריכה מישו שיערער אותך נפשית אבל המציאות של רוב האנשים בעולם כ''כ חלשה שהם אל מסוגלים לערער אפילו ג'וק.
אה ובנוגע לפורום הזה הוא בהחלט יותר טוב מ*** ומהזיינים בתאוריה ששם, אבל כמו כל הפורומים החינמיים, יש כאן יותר מדי אנשים שמשחקים בקקה שהתחום רק הורס אותם.
זה אמנם נכון, אבל כבחורה אני אגיד לך- גם אם הנתונים שלי לא מתאימים למה שתיארת, והגישה שלי טובה, יש לי סיכוי טוב להצליח. זה לא אומר שאני אוכל לקחת רוטינות שפורסמו פ כמו שהן, להשתמש בהן וזה יעבוד. מצד שני, זה גם לא אומר שאני צריכה להמציא את הגלגל. יש המון בסיס במה שיש כאן שעובד טוב לשני המינים, וגם לבחורה על בחורה.
וכמו שנאמר פה באחד הת'רדים הקודמים (בנושא ספר פיקאפ לנשים) "אנחנו חושבים שמה שכתוב שם זה שטויות, בדיוק כמו שאם בחורה תיכנס לכאן ותקרא את זה היא תחשוב שזה שטויות". עד שלא תבוא להתחיל איתך בחורה בשטח עם השיטות האלה, בלי קשר לנתונים שלה או למה שאתה מחפש אצלה- אתה לא תדע אם זה יעזור לה או לא.
אגב, גם גברים נמשכים למנהיגת הקבוצה. תנסה להסתכל מה הסטטוס של המטרה שלך בסט הבא שאתה פותח.
בקשר לתשובה של kutaly, אני מסכימה לחלוטין. לנורמות החברתיות יש המון השפעה עלינו. יש גם נורמה חברתית שזה הגיוני שגבר מתחיל עםאישה, אבל להפך זה פחות סביר, משנה קצת את הגישה. יש גם נורמה שגבר צריך להיות החזק בקשר, בפתיחה, ובהכול בעצם. גם זה משנה קצת את הגישה שלך. יש מאות אם לא אלפי נורמות שכל אחת צריכה לשנות קצת את הגישה שלך, וכל אחת עלולה להקשות או להקל על כל אחד בדרך שונה.
החוכמה היא לדעת איך לגשת אל הגבר או האישה ולהתגבר על הנורמות, ולהצליח לפתות אותה\ו גם אם זה נוגד את כל הנורמות.
מסכימה לחלוטין. מצד שני, גברים כמוך הם נדירים למדי!
והיופי הוא- היה אחד כזה, לא האמנתי בעצמי, שכחתי מכולם חוץ ממנו לאיזה תקופה,, הצלחתי להשיג אותו, והביטחון העצמי שלי התחיל להתרומם מאז. אני באמת מעוניינת לראות מה הלימוד שלי נותן לי עם גברים שכן מסוגלים לדחות אותי, בקלות בכל אופן.
אבל אתה צודק, זה לא כל אחד. זה כמו שאם אתה תגיע לבחורה ולא תיהיה הטעם שלה בשום צורה, הפיתוי לא יעזור והקשר לא יגיע לשום מקום.
ובנוגע לפורום, כמובן, זה תמיד ככה. זה כורח המציאות שלכל פורום חינמי יגיעו לכאן משחקים בקקה, אבל זה אפילו לא מתקרב לרמה של *** או כל פורום אחר. ריכוז האנשים ברמה פה הרבה יותר גבוה![]()
נערך לאחרונה על ידי Moonchild; 04-10-2010 בשעה 07:36.
התאוריה היא לא שלי והיא לא חרת בסיס, תשב תסכל על קופים בגן חיות יום אחד ותלמד את כל מה שאה צריך לדעת על המין האנושי.
וגם נורמות חברתיות לא התפתחו איך שהם התפתחו ללא סיבה
גבר איכותי ימשך לבחורה איכותית וההפך, אבל מה שמושך גבר באישה -מינית- לא בתור בן אדם שבא לי להסתובב איתו אלא -מינית- הוא שונה ממה שאישה נמשכת עליו
ובקשר למה ש MOONCHILD אמרה לגבי להמציא את הגלגל, גם בפיקאפ אין שום צורך להמציא את הגלגל, נשים וגברים ימצאו את הדרך להזדיין בכל מקרה אם או בלי שיטות
נערך לאחרונה על ידי StreetLight; 04-10-2010 בשעה 15:04.
נורמה חברתית לא נקבעת ממישהו אחד שבא ואמר "זה הנורמה". עובדה שכמעט כולם יסווגו את זה באותה צורה.
"הגבר צריך להתחיל עם הבחורה". למה נראה לכם שזה הגיע. זה הטבע האנושי, וככה הטבע עובד כבר מיליוני שנים.
כל אחד מתנהג בהתאם למה שהוא רוצה להפגין. עובדה שאם יגידו לכם לחשוב על "הומו" אתם לא תדמיינו אחד שמתלבש
כמו מאצו ונוהג על הארלי דיווידסון. זה לא אומר שאין אף אחד שיתלבש ככה אלא שזה לא סביר. ה"נורמות" מבוססות על הטבע שלנו.
לגבי בחורה שרוצה להתחיל עם בחורה אחרת, את צריכה להפגין את אותם התכונות שיש לשאר הבחורות שעושות את זה.
פשוט מאוד, כדי לתפוס את הדג הנכון צריך את הפתיון הנכון. לא כל הרוטינות שיעבדו על בנות כשגבר מבצע אותם, יעברו
כשבחורה תבצע אותם. לצערי אני לא יכול להפנות אותך למקורות מידע בנושא שלך בגלל שאני לא מכיר. הדבר הטוב ביותר שאני
יכול להציע לך, זה ללכת לבר בנות ופשוט להסתכל.
תנשי להסים לב לבחורה שנחשבת "מסמר הערב" ברוב הבנות רוצות אותה ולהעתיק את מה שהיא עושה. סביר להניח שאותם
הדברים שגברים עושים יעבדו, מדובר על סוג אישיות של אלפא שמושך נשים גם עם מדובר על Female to female interest.
זאת אומרת להדגים פרי סלקשן, שהאנשים הקרובים לך הם במקום הראשון ושאת תעזרי להם בכל צרה, חוסר תלותיות, וכל שאר
התכונות.
המלצה שלי היא לראות בשטח מה עובד. פעם ראשונה שאת יוצאת פשוט לראות מה עוזר לאחרות, ובפעם השניה לנסות בעצמך.
"One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"יצאתי מדעתי... מיד אשוב.
נורמות הן דבר שאפשר לשנות. הטבע שלנו הוא אולי אחד, אבל ההתנהגות של חלקנו עלולה להיות אחרת. ההתנתקות של כל אדם מהנורמה היא מה שהופכת אותו ל"מיוחד". (כל אדם הוא מיוחד, השאלה היא רק איפה הוא שונה מהנורמה)
אם אני צריכה להסתכל על מה שבחורות אחרות עושות בשביל להתחיל עם בחורות, ולעשות אותו דבר, זה לא קצת סותר את הפיקאפ?
כל המטרה היא להראות שאני לא אחת מכל אלה שמתחילות איתן, וזה עובד. אמור לעבוד בכל אופן. מעבר לזה שבמקומות שאני יכולה להיכנס אליהם בגילי לסביות יושבות בצד ממורמרות והומואים מתמזמזים באקראיות, אני לא רואה טעם ללכת למקום בשביל להסתכל מה אחרות עושות. אני פשוט משתמשת במה שאני לומדת כאן במקומות שאני יודעת שהסיכוי ליפול על לסבית או בי הוא גדול (לדוגמא בסנטר). עד עכשיו, אפשר להגיד שזה עבד. הלאה נראה כבר איך יזרום. אני מאמינה שזה יעבוד.
איך זה סותר?
כל הרעיון של ללמוד פיקאפ זה לראות מה אחרים עשו וללמוד מהם.
ז'תומרת, אל תלמדי מהן להיות מרירה אבל אם מישהי מתחילה איתך ואת מרגישה סבבה וטוב לך לזרום איתה, כנראה שהיא עשתה משהו טוב שכדאי לך לאמץ.
אגב. שיעמם לי אז חיפשתי קצת בגוגל על פיקאפ של לסביות:
http://www.autostraddle.com/lesbian-...p-girls-19152/
http://lesbianlife.about.com/od/lesb...oMeetWomen.htm
לא שהמציאו פה גלגל חדש, אבל שווה קריאה.
נכתב במקור על ידי הרפתקאות אליס בארץ הפלאות/לואיס קרול
לא אמרתי להעתיק הכל, זה סותר את המטרה. אמרתי להעתיק את מה שעובד.
אם אני יוצא למועדון, ואני רואה מישהו שמוקף בבנות ובצד השני אני יראה מישהו בצד לבד, אני יסתכל ויעתיק את מה שהבחור
שמוקף בבנות עושה, זז, מתנהג, מדבר... לא מדובר בלהעתיק את הכל, אלא את מה שעובד.
שוב, מאחר ואני לא מכיר את הנושא "מהצד השני" אני כן יכול להמליץ על מה שיעבוד מהבסיס, ולהעתיק מה שמוצלחות עושות,
יקנה לך איזשהי הצלחה אם תצליחי ליישם את זה.
"One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"יצאתי מדעתי... מיד אשוב.
הכוונה היא לא ללמוד מAFC. AFC זה לא "אנשים שלא קראו את מיסטרי" הכוונה לאנשים שלא מצליח להם כמו שהיו רוצים. אולי לא שמתם לב אבל כל עניין הפיק אפ התפתח מזה שגברים הסתכלו על גברים שכן מצליחים אם נשים וראו מה הם עושים נכון.
לזאת הכוונה, תנסי לנתח ולראות למה למי שזה מצליח זה מצליח
PS
רוב הגברים שמתחילים עם בנות הם AFC, זה קצ בולשיט, החסרי טאקט שלא מצליחים אולי
נערך לאחרונה על ידי StreetLight; 11-10-2010 בשעה 00:33.
מישהו יכול לסכם תחפירה שלה בהודעה הראשונה בכמה מילים?
אני מעריך:בחורה חדשה הגיעה לפורום והחליטה ללמוד פיקאפ על גברים?
ברוכה הבאה, ו.......תשתעממי מהר.
ברוכה הבאה,סוף סוף קצת חידוש פה בפורום
בקשר לשאלות שלך,אני מאמין שמשיכה תעבוד על כולם וכולן באותה מידה,למרות שגברים נמשכים בצורה שונה מנשים,זה עדיין יעבוד (קצת פחות או קצת יותר טוב ,אבל יעבוד ).
אם את תעשי למישהי (נניח שהיא גם לסבית) קרוב רחוק,תשתמשי בקינו,תפלרטטי ,קוקי פאני....הסיכוי שלא תיווצר משיכה הוא נורא קטן.
אומנם תחום הפיקאפ בפורום פה בנוי לבני נוער שרוצים להתחיל ולהצליח עם בנות נוער,אני מאמין שהוא יכול לעזור גם לך.
תתחילי מללכת למקומות שבשבילך הם TARGET RICH ,לא חסר מועדוני הומואים לסביות בתל אביב...תנסי שם את הפיקאפ ותגידי לנו איך הלך...אל תצפי לתוצאות מדהימות כבר בפעם הראשונה,לכל מי שפה בפורום לקח מינימום חודשיים עד שהייתה לו הצלחה יפה מספיק עם נשים,בשביל שאחרים יוכלו לקנא =]