או שתמצא עבודה במקום שיש בו הרבה בנות.
או שתמצא עבודה במקום שיש בו הרבה בנות.
|
|
אני מבין אותך לגמרי !
אני בן 16
אני ברוב הימים לומד עד 16:00 -18:30 זה מבאס את התחת
מה גם שהמורה המזדיין שלנו לפיזיקה מרביץ בנו אמונות מגבילות כל שיעור (פיזיקאי מתוסכל מינית שחושב שאף אחד לא שם לב שהוא נחמד יותר לבנות) .
המשפט המפורסם שלו כדי לדרבן אותנו ללמוד זה : כסף הולך לכסף פיזיקאי לפיזיקאית ושומר בקניון לשומרת בקניון וזה בנוסף על כל הAFC'S שמקיפים אותי ומוצפים באמונות מגבילות ,מה גם שאני במגמת פיזיקה אלקטרוניקה שנחשבת למגמה של חרשנים , וכל החיים שלי הייתי ( WDBAFC (way down below afc והותרתי רושם שדי קשה לשפר, אבל הצלחתי - אם תשנה את התפיסה שלך והאינר גיים והפריים שלך יהיו מספיק חזקים תוכל לגרום לכל הבצפר להיכנס לפריים שלך .
במקום להלחם בזה אני פשוט יושב מהצד וצוחק על כולם שחיים במציאות מדומה ולא מבינים למה הם לא מתקדמים בחיים כשהם מתפשרים על כל דבר, רוב הילדים אצלי בבצפר הם ילדים שאני בכל מקרה לא אוהב להסתובב איתם- חבורה של מושפעים , זה לא שאין לי חברים או משהו בסגנון , פשוט אני לא נותן לכל טמבל להשפיע לי על החיים ואני יודע מי אני ולא צריך שחבורת מאוננים שמקסימום מנשקים מישהי כל ראש חודש יגידו לי איך להתנהג , אני בוחר את החברה שלי ולא אף אחד אחר - זה לא מעניין אותי כמה מקובל/ת הבחור/ה , אם הם לא בסטנדרטים שלי ולא בראש שלי שילכו קיבינימט ואני פשוט לא אתן להם להיכנס למעגל החברתי שלי . (נקודה!)
אתם חמודים,
התיכון זה החלק הקל.
הבעיה שלי זה שהחברים הטובים שלי הם בבצפר אחר..
הם מסיימים כל יום לפחות בשעה 3 כשאני במגמת מפגרים כזו מסיים כל יום בממוצע ב11:15
אז אי אפשר לצאת כי המגמה שהם נמצאים בה היא רוב החיים שלהם עכשיו =/..
הם גם חייבים להתאמן אחרי הבצפר (זה מוזיקה)
ואצלנו העיר יבשה אז אין לאן ללכת חוץ מלת"א ואין להם זמן אז אני משפשף תגיים על בנות בבצפר משפר תגיים טיפה..
אבל זה רק ניסיון לשמור על הגיים שלי כי להתקדם אי אפשר נראלי..
חוץ מזה שכרגע הרבה בנות מהעיר רואות אותי עם בנות מערים אחרות כשאני בטוח בעצמי והן מסתכלות עליי ולא מבינות איך אני כזה (ככה
זה נראה לפי המבטים שלהן)
אבל כרגע אני בעיקר מגדיל את המעגל החברתי שלי..
חוץ מזה שאני צריך לצאת ולהנות..
גם אני חשבתי על כל הקטע של צבא וכו'.. אותי זה מלחיץ שלא תהיה תמסגרת הזו של הלימודים עם עוד הרבה ילדים..
אז אני חושב כרגע על פתרונות..
חחחח איזה קוף מטומטם המורה שלך ..
למה אתה לא עומד על שלך ? למה אתה לא אומר לא שזה לא נכון .
אני תמיד אבל תמיד אם מורה או אומר משהו שלא נכון ואומר את זה בסגנון של תקשיבו לי ,
אני תמיד מרים אצבע ואומר לו "זה לא נכון (ומה שאני חושב)" .
ואצלנו זה דווקא אחרת , אצלי המורה לאלקטרוניקה אומר "תמיד תשאפו לגבוה , הגעתם לנקודה כלשהיא יותר גבוה . זה לא חייב להיות
באותו תחום אבל כל פעם לעלות לא להישאר תקועים או לרדת" קיצור שיעור שלם זיין לנו תמוח על זה חחח
זהו שמסתבר שלפני שנה או שנתיים הייתה לו תלמידה שאבא שלה שומר בקניון והיא צעקה עליו ומאז הוא לא אמר להם את זה יותר!
אני מעדיף לא להיכנס איתו לויכוחים כי הבנאדם מוצף באמונות מגבילות ובאמת שקשה לשנות תפיסה של בנאדם כזה , מה גם שכל פעם שהבעתי את דעתי הויכוח הסתיים ב" אתה עוד צעיר , מה אתה מבין" או בצורה דומה ולא משנה כמה עמדתי על שלי וכמה הנימוקים והדוגמאות שלי היו טובים , על הזין שלי!
אני יכול ללכת איתו ראש בראש אבל זה פשוט יהיה אידיוטי מבחינתי כי אני לא אבזבז את הזמן שלי על הבנאדם הזה בכך שאני אנסה לשנות את התפיסה שלו לתפיסה יותר טובה ומציאותית ... את זה עושים לבנאדם שאכפת לך ממנו .
אז בינתיים אני עומד מהצד ופשוט צוחק![]()
התיכון זה הבעיה שלכם? תנסו להיות לוחמים שיוצאים הביתה פעם בחודש וללמוד.
טוב אני כיתה י' ואצלי אין בעיה בגרושש יעניי
מה אתם לומדים כל היום שאתם לא יכולים לצאת קצת... אז בוא נצא בנקודת הנחה שאין מצב שאתם תצאו באמצא שבוע... יום שישי.. חייבים לצאת
אישית, אני דרך כלל יוצא בצהריים או אחרי צהריים ביום רגיל עד ככה לא יותר מאוחר מ10 אבל נגיד ואתם לא יכולים אז תצאו בימי שישי
ימי שישי תארגנו יציאה בת זונה עם 3 סטים ותכירו עוד או תקבעו למועדון גם טוב