קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] שילוב בין השבטים.
    על ידי .Tal בפורום הישרדות V.I.P
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 16-02-2009, 07:04
  2. [דיון] האבקות בין אמת לבין פקציה
    על ידי ali270 בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 02-06-2008, 16:43
  3. [שאלה] מה ההבדךל בין פיווט לבין פלאש?
    על ידי EvilAngel בפורום פלאש ואנימציה
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 24-01-2008, 15:50
  4. [שאלה] יש קשר בין ערוץ לבין דרופ?
    על ידי zash בפורום Maple Story
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 24-07-2006, 15:43
  5. [בקשה]להשוות בין e398 לבין rokr e1
    על ידי Mc.KorKy בפורום סלולרי וטאבלטים כללי
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 09-06-2006, 19:23
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 29

[דיון] לתיכוניסטים שבנינו- שילוב בין לימודים לבין פיקאפ

משתמש מתקדם האוואטר של mir123
    לייקים
    14
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Practice makes perfect

ברירת מחדל [דיון] לתיכוניסטים שבנינו- שילוב בין לימודים לבין פיקאפ

אז שנה חדשה. נגמר החופש הגדול לצערנו הרב, וצריך לחזור לשגרה- לימודים מבחנים שיעורים.
    אני אישית התחלתי ללמוד פיקאפ באמצע החופש- והשתדלתי לנצל את החופש כמה שאפשר ולצאת כמה שיותר
    מאדם עם כישורים חברתיים ירודים ביותר וטאקט ברצפה- הפכתי לבנאדם חברותי יותר והשגתי גם סגירות פיזיות.

עכשיו נכנסנו ללחץ של הלימודים וכבר יש מבחנים, ובוודאי שאי אפשר לצאת בתדירות של חופש.
    אני אישית מאוד רוצה להשתפר(ויש גם הרבה מה לשפר) וללמוד מטעויות- ובשביל זה צריך לצאת לשטח.
    פתחתי את הדיון הזה כדי שנשתף אחד עם השני איך פיקאפרים בקהילה משלבים גם לימודים וגם יציאות לסארג'ים.

לדוגמה- המצב שלי הוא כזה:

בן 17, לומד 6 ימים בשבוע(כולל שישי), בממוצע מסיים ללמוד ב3-4. 2 מבחנים בשבוע. אין אוטו.
    די בעייתי בשבילי לצאת בשישי בערב- אין תחבורה ציבורית(זין בתחת) והחברים שלי(AFC שמנסים להחזיר אותי למה שהייתי פעם, עלק חברים) ללא אוטו וגם לא זורמים על להזמין מונית.
    אז יוצא שאני די לבד בכל העניין הזה.
    תשלבו את זה עם הורים שמפציצים אותי באמונות מגבילות("אתה יכול להשיג בנות יפות רק אם אתה יפה" "העגיל הזה זה לא אתה" "מאוד השתנת, מה קרה לך??" וכו'), מנסים לתקוע אותי שוב במסגרת של ילד חננה, ועושים לי תמוות כל פעם שאני יוצא- וקיבלתם ילד מתבגר שדי תקוע.
    אבל אני לא מתבכיין, צריך להלחם ולעבוד עם מה שיש .
    לכן אני קבעתי שאני יוצא מינימום פעמיים בשבוע,באמצע השבוע, לבד, אחה"צ, לתל אביב. אפילו קניתי כרטיסיית נוער(ממליץ בחום!) לרכבת.
    עשיתי לי מערכת לוח זמנים לכל יום שכוללת ימים לסארג'ים, שעות ללמידה למבחנים וכו'.
    עד עכשיו, יש הרבה מכשולים- אבל משתדל לשמור פחות או יותר על המסגרת הזאת.
    זה אני.

אז עכשיו תורכם, אשמח לשמוע מה אתם עושים.
    MIr123
    נערך לאחרונה על ידי mir123; 08-10-2010 בשעה 12:41.

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

וואו.

גם אני בי"ב, לא מקבל שקל מההורים, בלי רישיון ומסתדר.

תתחיל לפתח מעגלים חברתיים, תמצא חברים יותר איכותיים, ואל תצא בשביל לחפש בנות, תצא כדי להנות, אם אתה יודע מה אתה עושה הבנות כבר יבואו. בתור אחד שכל החברים שלו סופר AFC בתולי שפתיים הומואים אם אלף ידידות אתה יכול להיות בטוח שלמצוא חברים איכותיים יעזור לך הכי הרבה.
    אני אישית מכיר בנות דרך בנות, לא יוצא לסרגים אפילו שאני גר בתל אביב 500 מטר מהטיילת, מיותר.

משתמש מתקדם האוואטר של Jmpua
    לייקים
    1
    נקודות
    0

אותו דבר אני, י"ב, בלי רישיון כמו יטינגר פה.
    אתה לוקח סארג'ים כחובה, זה לא חובה, לימודים יותר חשוב. אם סיימת עם הלימודים ויש לך זמן לצאת, תצא.
    אני לומד 5 ימים בשבוע, יש 3 ימים שאני מגיע הביתה ב6-7 בערב, בינתיים אין מבחנים אבל עדיין יש לחץ, אני יוצא כמעט כל סוף שבוע(לא לסארג'ים), אלא אם כן יש בעיות.
    לגבי התחבורה הציבורית בשישי, אם אתה יכול להגיע לנתניה, אחרי זה אין לך בעיה להגיע לכל מקום שתרצה.
    תגיע לנתניה, קח מונית לתל אביב, אתה יכול לעצור בדרך במחלף הסירה בהרצליה, בסינמה סיטי, בתל אביב...
    אגב הכרטיסיית נוער זה באמת נחמד, 20 כרטיסים 50% הנחה, קונה את זה כל חודש.

לייקים
    14
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Practice makes perfect

ציטוט נכתב במקור על ידי yetinger צפיה בהודעה
    וואו.

גם אני בי"ב, לא מקבל שקל מההורים, בלי רישיון ומסתדר.

תתחיל לפתח מעגלים חברתיים, תמצא חברים יותר איכותיים, ואל תצא בשביל לחפש בנות, תצא כדי להנות, אם אתה יודע מה אתה עושה הבנות כבר יבואו. בתור אחד שכל החברים שלו סופר AFC בתולי שפתיים הומואים אם אלף ידידות אתה יכול להיות בטוח שלמצוא חברים איכותיים יעזור לך הכי הרבה.
    אני אישית מכיר בנות דרך בנות, לא יוצא לסרגים אפילו שאני גר בתל אביב 500 מטר מהטיילת, מיותר.
    נשמע ממש קל, אבל האמת קצת יותר עצובה- זה בכלל לא פשוט להכנס למעגלים חברתיים כשלכולם יש כבר 10 שנים רושם של AFC אפס ממך.
    יש לי מעגל חברתי עם חברים וידידות שנראות לא רע, אבל לא תמיד בא להם לצאת. מה, נכריח אותם?לא.
    נערך לאחרונה על ידי mir123; 08-10-2010 בשעה 14:11.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

גם לי והתגברתי.
    מספיק שיראו אותך בבצפר עם מישהי, ושאתה מפגין ביטחון, והכל נמחק. תנסה ותראה.

משתמש מתחיל האוואטר של Moonchild
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    הגדרות הן רק מילים שנועדו להפוך אותך למה שאתה, ויותר מכך, למה שאינך.

ציטוט נכתב במקור על ידי mir123 צפיה בהודעה
    נשמע ממש קל, אבל האמת קצת יותר עצובה- זה בכלל לא פשוט להכנס למעגלים חברתיים כשלכולם יש כבר 10 שנים רושם של AFC אפס ממך.
    יש לי מעגל חברתי עם חברים וידידות שנראות לא רע, אבל לא תמיד בא להם לצאת. מה, נכריח אותם?לא.
    כן!
    חברים שלי מאוד אוהבים לצאת אבל עם אנשים ולמקומות שאני לא סובלת. אני פשוט לוקחת אנשים מסוימים (אחד או שניים בדרכלל), מפרידה אותם מהקבוצה הגדולה ויוצאים לאנשהו. המחסור בתחבורה ציבורית בשישי זה באמת בעיה אבל בשביל זה יש מוניות וכשיוצא לי אני עובדת אז גם אין יותר מדי חיכוכים עם ההורים על זה.
    אמנם לא יוצא לי הרבה לצאת באמצע שבוע, אני לומדת 6 ימים, מסיימת בממוצע ב5 כל יום, יש לי חזרות, שיעורי גיטרה וכו', ולחץ מטורף בלימודים... אבל אני לא מוותרת לעצמי ואין דבר כזה שאני לא יוצאת פעם בשבוע. אפילו אם זה אומר לגרור בשישי בערב חברה וללכת ברגל חצי עיר וחזרה. ככל שהמעגל חברים שלך יותר עשיר, ככה יותר קל למצוא מי שיבוא איתך. מעטים האנשים שמסוגלים לשבת -כל- שבוע בבית.

לייקים
    14
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Practice makes perfect

גם לי והתגברתי.
    זה לא. עשיתי את זה כבר, זה לא שינה בכלל.
    המצב אצלי יותר מורכב ממה שאתה חושב, ואני לא מתכוון לפרט על זה בפורום כי זה לא המקום המתאים לזה.
    צא מנקודת הנחה שזה המצב ואי אפשר לשנות אותו כרגע.

Moonchild:
    אני לא גר בעיר לצערי. אין פה מקומות לצאת. כדי להגיע לעיר צריך לסוע.
    שוב, לרוב האנשים פה זה לא רלוונטי, כי הם גרים בעיר.
    אבל זה המצב אצלי.
    נערך לאחרונה על ידי mir123; 08-10-2010 בשעה 14:33.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50

יש גם ערים שהם חור שאין בהם לצאת,כמו העיר שלי.
    אני לא מבין מה אתה בוכה,אני בצבא אני עושה חמשושים ועם משכורת של 350ש"ח בחודש שלא מספיקה לכלום.
    גם לי אין אוטו,אבל מסתדרים.
    אני מצליח טוב מאוד עם מה שיש לי,פשוט מסתגלים.
    בטוח יש לך חברים שרוצים לצאת למסיבות או לנסוע מחוץ לאיפה שאתה גר,ואתה לא חייב לצאת לסארג'ים עם חברים,אתה יכול לעשות את זה לבד.

משתמש מתחיל
    לייקים
    17
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    That man possesses the most terrifying power. One by one he turns the people around him into his allies.

אני במצב קצת פחות גרוע משלך, אבל מבין אותך. עליתי לתיכון השנה. גם אצלנו לומדים עד ארבע כמעט כל יום ויש לחץ והכל. מה שמצחיק זה שכל ילד שם יותר אפס מהשני. זה פשוט פתאטי. גם אצלי ההורים מזיינים את השכל, ומנסים להפריע לי להשיג את החים שאני רוצה ולהשאיר אותי אפס. מגיל אפס רוצים להפוך אותנו לכאלה. אבל צריך להשקיע ולהתאמץ, ליצור הזדמנויות כמה שאתה יכל. וכמו שאמרו מעלי אל תצא בשביל בנות, את זה אני עשיתי במשך מספר חודשים ולא קיבלתי כלום. תצא בשביל להינות תצא בשביל עצמך ותעיף את כל האנשים שמורידים אותך למטה מהחיים. בהצלחה

משתמש מתקדם האוואטר של koogel
    שם פרטי
    טל
    לייקים
    56
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    השמיים הם לא הגבול. אנשים הגיעו לירח...

גם לי והתגברתי.
    מחזק.
    את האמת שלא היתה לי תדמית של ילד לוזר בלי חיים, אבל אני יכול להעיד בחום על העובדה שאחרי שהיתה לי חברה פתאום משום מקום בנות כוסיות (HB 8-10) מהשכבה+שכבה מעלי מחייכות אלי משום מקום\ באות לדבר אתי...

בכל מקרה, אני לא יודע איפה אתה גר אבל בחיפה למשל יש קווי לילה ככה שהיה יוצא לי לצאת עם חברים ואז כל יציאה בסוף שבוע הייתי יוצא לעשות סארג'...
    גם אם אתה ממש מוגבל בתחבורה אתה תמיד יכול לתרגל בבצפר על בנות, ולקבוע להיפגש אחר צהריים.

משתמש מתקדם האוואטר של .Mojo
    לייקים
    91
    נקודות
    75
    משפט מחץ
    Be yourself.

אני בכיתה י' ואני יכול להגיד שקשה לשלב בין לימודים לפיקאפ.
    אני משתדל לצאת כמה שיותר אבל עדיין זה לא מספיק.
    בנתיים בבית ספר אני יוצר תדמית מושכת ואני יכול לפתות הרבה בנות אבל כל כך הרבה המליצו פה לא להתחיל עם בנות בבית הספר ואני חושב שזה נכון, בדקתי את זה.
    בכל מיקרה כדי לצאת עם AFC שאתה מכיר ויש להם מלא ידידות לעיר כדי להתחיל עם בנות, ככה הפתיח הרבה יותר קל והוא מכיר לכם הרבה בנות, SP, פריסלקשן אחרי שאתה מתחיל איתן או סתם מדבר וכדומה.
    .Imagine a VERY HOT HALF NAKED GIRL, right... here

משתמש מתקדם האוואטר של koogel
    שם פרטי
    טל
    לייקים
    56
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    השמיים הם לא הגבול. אנשים הגיעו לירח...

ציטוט נכתב במקור על ידי BigD צפיה בהודעה
    בנתיים בבית ספר אני יוצר תדמית מושכת ואני יכול לפתות הרבה בנות אבל כל כך הרבה המליצו פה לא להתחיל עם בנות בבית הספר ואני חושב שזה נכון, בדקתי את זה.
    בכל מיקרה כדי לצאת עם AFC שאתה מכיר ויש להם מלא ידידות לעיר כדי להתחיל עם בנות, ככה הפתיח הרבה יותר קל והוא מכיר לכם הרבה בנות, SP, פריסלקשן אחרי שאתה מתחיל איתן או סתם מדבר וכדומה.
    מה הבעיה בלעשות פיק אפ בבצפר??.... אפשר לחשוב שיהיו לה תגובות אחרות בבצפר מאשר במקום אחר.
    זה נכון שלסגור KC למשל זה יהיה לא פשוט כי אף אחת לא תתן לך לבודד אותה לגמרי כי יש ילדים בכל חור ויקלטו את זה.
    אבל אני סגרתי לא מעט פעמים NC.

לא יודע מה איתכם אבל זה בולשיט, אולי אני קצת שונה בקטע כי לא שמתי קצוץ על הלימודים ועדיין יצאו לי ציונים ממש טובים אבל זה ממש לא מה שעצר אותי, אם הייתי יודע פיק אפ עוד מתחילת י"ב בלי לחשוב פעמיים הייתי יוצא לסארג'ים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי mir123 צפיה בהודעה
    זה לא. עשיתי את זה כבר, זה לא שינה בכלל.
    המצב אצלי יותר מורכב ממה שאתה חושב, ואני לא מתכוון לפרט על זה בפורום כי זה לא המקום המתאים לזה.
    צא מנקודת הנחה שזה המצב ואי אפשר לשנות אותו כרגע.

Moonchild:
    אני לא גר בעיר לצערי. אין פה מקומות לצאת. כדי להגיע לעיר צריך לסוע.
    שוב, לרוב האנשים פה זה לא רלוונטי, כי הם גרים בעיר.
    אבל זה המצב אצלי.
    זאת לא סיבה מספיק טובה לעשות רישיון ?!?
    ואם אין כסף , שאני חושב שזה תירוץ כי אתה עובד שבוע-שבועיים ומשיג כסף לשיעורי נהיגה ..
    נגיד ואין כסף זאת סיבה ממש טובה לשכנע תהורים לתת לך כסף לשיעורי נהיגה .

דרך אגב אם ההורים שלך מקרצצים לך כל פעם שאתה יוצא , אז תשב תסביר להם שאתה כבר בן 17 !
    הם לא יכולים לשגע אותך כל פעם שאתה יוצא . זה הגיל ! ואין זמן אחר , תגיד להם לפני הייתי קטן מידי בשביל לצאת.
    עוד מעט בא צבא ! אחרי צבא ישר לחפש עבודה ואחרי עבודה בלי ששמים לב כבר מקימים חיים והופ אתה עם ילד ביד ואין הרבה זמן לבילויים .
    גיל 16-17-18-19 זה הגיל לבילויים והוא תמיד היה ככה !

לייקים
    14
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Practice makes perfect

ציטוט נכתב במקור על ידי BigD צפיה בהודעה
    תתחיל עם בנות בבצפר רק כשאתה מרגיש בנוח יחסית עם הגיים שלך. שלא תעשה פשלות וטעויות רציניות ואז יתחילו שמועות וידפק לך המעמד החברתי.

זאת לא סיבה מספיק טובה לעשות רישיון ?!?
    ואם אין כסף , שאני חושב שזה תירוץ כי אתה עובד שבוע-שבועיים ומשיג כסף לשיעורי נהיגה ..
    נגיד ואין כסף זאת סיבה ממש טובה לשכנע תהורים לתת לך כסף לשיעורי נהיגה .

דרך אגב אם ההורים שלך מקרצצים לך כל פעם שאתה יוצא , אז תשב תסביר להם שאתה כבר בן 17 !
    הם לא יכולים לשגע אותך כל פעם שאתה יוצא . זה הגיל ! ואין זמן אחר , תגיד להם לפני הייתי קטן מידי בשביל לצאת.
    עוד מעט בא צבא ! אחרי צבא ישר לחפש עבודה ואחרי עבודה בלי ששמים לב כבר מקימים חיים והופ אתה עם ילד ביד ואין הרבה זמן לבילויים .
    גיל 16-17-18-19 זה הגיל לבילויים והוא תמיד היה ככה !
    חח אני עושה רישיון, עוד כמה חודשים ואני חופשי
    ונראלך שלא ניסיתי תנאום הזה ככה זה ההורים שלי. לא שאני שם זין כמו שאמרתי, אני יוצא בלי קשר.

אני במצב קצת פחות גרוע משלך, אבל מבין אותך. עליתי לתיכון השנה. גם אצלנו לומדים עד ארבע כמעט כל יום ויש לחץ והכל. מה שמצחיק זה שכל ילד שם יותר אפס מהשני. זה פשוט פתאטי. גם אצלי ההורים מזיינים את השכל, ומנסים להפריע לי להשיג את החים שאני רוצה ולהשאיר אותי אפס. מגיל אפס רוצים להפוך אותנו לכאלה. אבל צריך להשקיע ולהתאמץ, ליצור הזדמנויות כמה שאתה יכל. וכמו שאמרו מעלי אל תצא בשביל בנות, את זה אני עשיתי במשך מספר חודשים ולא קיבלתי כלום. תצא בשביל להינות תצא בשביל עצמך ותעיף את כל האנשים שמורידים אותך למטה מהחיים. בהצלחה
    בהצלחה, כוח רצון זה הכי חשוב

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 08:04.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,943 | הודעות: 8,205,536 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect