אז שנה חדשה. נגמר החופש הגדול לצערנו הרב, וצריך לחזור לשגרה- לימודים מבחנים שיעורים.
אני אישית התחלתי ללמוד פיקאפ באמצע החופש- והשתדלתי לנצל את החופש כמה שאפשר ולצאת כמה שיותר
מאדם עם כישורים חברתיים ירודים ביותר וטאקט ברצפה- הפכתי לבנאדם חברותי יותר והשגתי גם סגירות פיזיות.
עכשיו נכנסנו ללחץ של הלימודים וכבר יש מבחנים, ובוודאי שאי אפשר לצאת בתדירות של חופש.
אני אישית מאוד רוצה להשתפר(ויש גם הרבה מה לשפר) וללמוד מטעויות- ובשביל זה צריך לצאת לשטח.
פתחתי את הדיון הזה כדי שנשתף אחד עם השני איך פיקאפרים בקהילה משלבים גם לימודים וגם יציאות לסארג'ים.
לדוגמה- המצב שלי הוא כזה:
בן 17, לומד 6 ימים בשבוע(כולל שישי), בממוצע מסיים ללמוד ב3-4. 2 מבחנים בשבוע. אין אוטו.
די בעייתי בשבילי לצאת בשישי בערב- אין תחבורה ציבורית(זין בתחת) והחברים שלי(AFC שמנסים להחזיר אותי למה שהייתי פעם, עלק חברים) ללא אוטו וגם לא זורמים על להזמין מונית.
אז יוצא שאני די לבד בכל העניין הזה.
תשלבו את זה עם הורים שמפציצים אותי באמונות מגבילות("אתה יכול להשיג בנות יפות רק אם אתה יפה" "העגיל הזה זה לא אתה" "מאוד השתנת, מה קרה לך??" וכו'), מנסים לתקוע אותי שוב במסגרת של ילד חננה, ועושים לי תמוות כל פעם שאני יוצא- וקיבלתם ילד מתבגר שדי תקוע.
אבל אני לא מתבכיין, צריך להלחם ולעבוד עם מה שיש .
לכן אני קבעתי שאני יוצא מינימום פעמיים בשבוע,באמצע השבוע, לבד, אחה"צ, לתל אביב. אפילו קניתי כרטיסיית נוער(ממליץ בחום!) לרכבת.
עשיתי לי מערכת לוח זמנים לכל יום שכוללת ימים לסארג'ים, שעות ללמידה למבחנים וכו'.
עד עכשיו, יש הרבה מכשולים- אבל משתדל לשמור פחות או יותר על המסגרת הזאת.
זה אני.
אז עכשיו תורכם, אשמח לשמוע מה אתם עושים.
MIr123
![]()

ציטוט ההודעה