אני נכנס למין פחד כזה כל פעם שהעניינים מתחממים ונהיה קטע מיני ביננו ,אני פתאום לא יודע מלעשות ואיך להתנהג או להגיב - והמצב הזה פשוט זין אחד גדול!! - מה אני עושה?
אני נכנס למין פחד כזה כל פעם שהעניינים מתחממים ונהיה קטע מיני ביננו ,אני פתאום לא יודע מלעשות ואיך להתנהג או להגיב - והמצב הזה פשוט זין אחד גדול!! - מה אני עושה?
|
|
ככה זה בהתחלה אחי..
תנסה לשות את זה יותר לאט.. ואחרי הפעם הראשונה זה כבר יזרום טוב אל תדאג..
ותשתדל כמההה שפחות להכנס לחץ..
אם התוצאה של התחממות העניינים היא "זין אחד גדול"- אז הייתי אומר שאין לך מה לדאוג![]()
ממה אתה פוחד אחי? צא מזה.
בעיקרון זה הלחץ ההתחלתי.
עם הזמן זה עובר - ואני מדבר על תרגול עם בנות.
תאמר לעצמך בראש שזה כלום. ושאתה הולך לעבור את ה'פחד' הזה.
זה יתן לך מוטביציה להמשיך בעניינים האלה. וכך תצליח ותשבור את הפחד.
בהצלחה.
מנהל פורום VIP-Games לשעברמפקח קטגוריית משחקים לשעבר
נסיון זה הכל
אין מה לעשות, אתה צריך לשבור את המחסום של האי נוחות, כמו כל דבר - אם תעשה את זה, אתה תרגיש יותר בנוח להמשיך לעשות את זה.
מניסיון אני יגיד לך מה לעשות.
תראה פורנו, ברצינות, מפורנו אתה תבין איך הכל נראה איך הזיון הולך והכל(ברור שבהגזמה אבל לפחות לא תגיע למצב שאתה לא יודע כלום) לי זה עזר, בזכות הפורנו זיינתי טוב, וידעתי מה לעשות, כמה שזה נשמע דפוק זה באמת עוזר.
מניסיון אני אגיד לך מה באמת עוזר.
פעם ראשונה לא יכולה להיות מאיזה בחורה שהכרת לפני 4 שעות במסיבה. קודם כל, אל תילחץ מזה שאתה עוד בתול, זה סביר. תמצא מישהי שאתה רוצה, תיכנס לקשר רציני, תבלו תקופה ביחד, תזדיינו, תיפרדו... משם זה כבר הרבה יותר קל.
הפעם הראשונה היא על סף הבלתי אפשרי. מאז, אתה יכול לזיין כמו בהמה ולהיות מלך. בלתי אפשרי להצליח כמו שצריך בפעם הראשונה, אתה לא יכול לעבור את זה לבד עם מישהי שרק פגשת.
מניסיון.
זה כמו פחד גישה... עד שלא תתגבר עליו לא יילך לך.
הפעם הראשונה שלי היא לא אישיו, אבל הייתי עם כאלה שזאת הייתה הפעם הראשונה שלהם, ואף אחד מהם לא הצליח להסתדר עם זה כמו שצריך על הפעם הראשונה, והם גם די עברו את זה לבד (הפעם הראשונה שלי הייתה רק פעם אחת) וזה לא היה טוב.
אחרכך זה כבר ניהיה להם יותר קל, מאלה ששמעתי עליהם בכל אופן.
מה שלא תעשה, אל תלמד כלום מפורנו. זה מוגזם, מוחצן, לא "סקס טוב" בשום צורה. סקס טוב, לא נראה כמו פורנו. אפילו לא קרוב.
לא בראש שלי להכנס לדוגמאות ללמה זה לא סקס טוב, אבל מה שקרה לרוי פה למעלה זה מה שקורה להרבה ילדים שרואים פורנו וחושבים
שככה צריך להיות סקס. יש הרבה דרכים ללמוד לעשות סקס, פורנו היא ממש לא אחת מהם.
אני לא אכנס לסקס כי זו לא השאלה שלו, אבל להיות "זיון טוב", זה לא טכניקה. טכניקה היא כלי, כדי להיות סקס טוב קודם כל התפיסה שלך צריכה להיות שהמטרה שלך בסקס זה לגרום לבחורה להנות כמה שיותר. לא להנות. אם היא תהנה, אתה תהנה, ככה זה עובד. טכניקה אפשר למצוא אחר"כ באינטרנט, לשאול אותה, מליון ואחת דרכים. אני יכול לחפור שעות על סקס, אבל כמו שאמרתי זו לא הבעיה שלו, אז אני לא הולך להכנס לזה ואני אשמח אם גם אתם תחזרו לנושא המקורי.
נערך לאחרונה על ידי TheNuts; 10-10-2010 בשעה 00:06.
לא אמרתי שצריך להיתנהג כמו בסרטי פורנו, ברור שזה בהגזמה וזה לא הגיוני שתבוא להביא את הכדור שעף לשכנים ואז תסתכל לשכנה על השדיים והיא תזדיין איתך בגלל זה.
זאת לא הייתה הכוונה, הכוונה שלי הייתה שתבין איך הכל נראה בגדול שלא תגיע למצב(שקרה לחבר שלי) שאתה מגיע לזיון ולא יודע מה לעשות ואיך לעשות ואיפה לעשות וכמה לעשות, או שמישהי תמצוץ לך ולא תדע איפה לגמור(גם קרה לחבר שלי) ומניסיון אני יודע שזה עוזר ככה אני זיינתי וידעתי מה אני עושה ולא היתנהגתי כמו איזה טמבל שלא יודע מה הוא עושה(DLV בטירוף).
זה משהו שאין לך מקום אחר לילמוד אותו ממנו ובגלל זה הפורנו יכול ליהיות שימושי במצב הזה, אבל ברור שלא להעתיק אותו כי מה שקורה שם זה בהגזמה, אבל רק שתבין את הכל בכללי כמו שהסברתי קודם.
ניסיון ניסיון ושוב ניסיון
אבל בעיקרון אתה צריך לחשוב כאילו היא כל כך רוצה לשכב איתך שאתה זה שזורק לה עצם
ועוד דבר תדמיין אותה בתנוחה מביכה מחרבנת או יורדת לך על ארבע זה יעשה את העבודה תאמין לי