אמוג טוב בסוף הסרטון, כל הסימנים למשיכה לאורך גופו. אם אתם רוצים לדעת "איך בחורה מתנהגת כשהיא נמשכת אליך" יש פה כל מה שאתם צריכים:
אמוג טוב בסוף הסרטון, כל הסימנים למשיכה לאורך גופו. אם אתם רוצים לדעת "איך בחורה מתנהגת כשהיא נמשכת אליך" יש פה כל מה שאתם צריכים:
|
|
נראה טוב ויפה, אבל הטרגט שבחרת הייתה הפחות יפה מבינהן ונראית קטנה.
חומצזה, יפה שהצלחת להתגבר על הבדלי השפה.. אני כבר התרגלתי שכמעט כל סט שלישי שפתחתי בים היו צרפתיות![]()
פחות יפה?! אני דווקא נמשכתי אליה יותר. השניה היתה טיפה מלאה, וזה הפריע לי קצת.
אז תן אותה לי
בהתחלה חשבתי שהסרטים שלכם אלה הם אירועים ספונטניים ורק לאחר מכן אתם מחרטטים "שיטות פיתוי" עליהם.. הכוונה שלא שבאמת יש לכם שליטה על מה שאתם עושים שם אלא הכל נעשה בטבעיות ללא הכוונה מכם ואחרי זה בעריכה ממציאים את כל אותן "שיטות פיתוי".
אבל לפי הסרט הזה שמתי לב שיש לכם קצת יותר שליטה על הנעשה, יפה, אהבתי מאוד
כנראה שהתקדמתם מאז..
אהבתי![]()
סניה כדי שיהיה לכם יותר פשוט לא כדאי שתצנזרו לבנות את הפרצוף וככה לא תצטרכו לשאול אותן?
כן ואז הם יוכלו להתחיל עם כונפות-על , להצליח ואז להגיד שהשתמשו בשיטת פיתוי מיוחדת![]()
סוניק דווקא זה קורה הפוך. ככל שאתה יותר מתקדם אתה פחות משתמש בשיטות מתוכננות אלא מאלתר את המצב. למרות שבסרטון עם הנשיקה כמעט הכל היה רוטינה (כשלא היתה את השיחה בין לבין)
זה נכון אבל רק לאומני פיקאפ, לא למשווקי פיקאפ.וניק דווקא זה קורה הפוך. ככל שאתה יותר מתקדם אתה פחות משתמש בשיטות מתוכננות אלא מאלתר את המצב
לאנשים שממסחרים את הנושא אסור שיהיה כלום מאולתר בסרטוני ראווה אלא שהכל יהיה ברור, שיטתי וקולע בשביל להגביר את החשק של הצופים להירשם לקורסים שלכם.
ואגב, בהתחלה כשהייתי חלש יחסית בתחום ופעלתי בצורה יחסית "רובוטית" (יחסית כי בחיים לא פעלתי ככה אני פשוט לא טוב בזה) התקדמתי, לאחר תקופה כלשהי באמת כפי שאתה אומר - הכל הפך לי לטבעי אבל לאחר עוד תקופה של בערך חצי שנה שוב חזרתי להיות אפס! ככה שלדעתי חשוב מפעם לפעם להקפיד לעשות הכל לפי הספר או לפי שיטות ולא באופן טבעי כי אז תאבד את כל ה"טבעיות" והניסיון שצברת אם תתן לזה לזרום בלי שליטה (אני יודע שהרוב לא יסכימו איתי, אבל זה מה שקרה לי לפחות.. היום אפילו סקס טוב אני לא מסוגל להבטיח לעצמי וזה כלכך מבאס.. סניה, תחשוב מה יקרה אם תחזור להיות אפס אבל ממש אפס וכל מי שהחזיק ממך פעם פתאום יצחק עליך.. לא מעצבן? זה מה שקרה לי! ואני רוצה לפתור את זה!).
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 10-10-2010 בשעה 19:46.
בנוגע לשיטה... אתה מדבר על מאפי. הם אלו שמשווקים "שיטה" כלשהי שעוזרת לך להשכיב כל בחורה. הבעיה היא שאת הרמה של מאפי אנחנו יודעים, מה שאומר שזה לא טוב. ואני גם לא מסכים שצריך לשווק שיטה אחת. זה פשוט השיווק הקל. לדון ג'ואן עכשיו יש מלא לקוחות ולא שיווקנו שיטה אחת. גם RSD אגב.
בקשר למה שקרה לך. יש דיון בפורום "פיקאפ" הראשון כאן ברשימה על "אינר גיים". יש מצב אתה מעתיק את התגובה הזאת לשם? כי יש שם כמה אנשים חסרי השכלה בפסיכולוגיה שחושבים שהם יודעים ומבינים הכל, שצריך להחדיר בהם טיפת היגיון לפני שהם הורסים עם הטיפים הגרועים שלהם לאחרים.
מה שקרה לך זה שקיבלת פרץ ביטחון עצמי ואדרנלין כתוצאה מהצלחות אלו ואחרות, אבל הבעיות הפנימיות שלך לא נפתרו עד הסוף. כנראה לא התמודדת איתן. או שאתה צריך טלטול טוב, או שאתה צריך לחפור בתוך עצמך.
נערך לאחרונה על ידי Senia Waldberg; 11-10-2010 בשעה 12:39.