אוקיי נתחיל בזה שעברתי לגלגל לפני חצי שנה בערך, כי התחיל להיות לי יקר ווינסטון והתחיל למאס לי מנובלס.
אז בהתחלה קניתי את המותג הידוע - Drum.
אז נתחיל בסיקור עליו :
פה הסיקור זה על הדראם הצהוב,
הוא נחמד ביותר, טבק רטוב, אבל לא ליגה. אני עישנתי אותו עם OCB, ופילטר קרטון רגיל.
הוא די חזק, אבל לא מחניק והורס ראות כמו הכחול. הם גם די יקר (50 שקל, 50g טבק בלי ניירות).
הטבק מאוד נפוץ.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
נמשיך עם הRasta,
טבק טוב, טיפה יבש, והבעיתיות הקטנה שהוא בצבע חום-ירוק. (לא מביא סטלה כלשהי)
יצא לי לעשן אותו גם עם OCB, ופילטר קרטון רגיל.
טבק נחמד והכל, אבל לא נראלי לעישון קבוע. חבר שלי אמר שטוב לערבב איתו. (המבין יבין)
הטבק עולה 40-50 שקל ל40g, בלי ניירות ודי קשה למצוא איפה לקנות אותו.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
עכשיו לטבק בין היותר נפוצים בארץ, והכי נפוץ בבריטניה (אם זה משנה למישהו)
Golden Virginia
נתחיל בזה שזה טבק בריטי, רטוב, עם טיפה חמיצות.
עישנתי אותו בOCB עם פילטר קרטון, OCB עם פילטר ספוג וריזלה כתום עם פילטר ספוג.
בגלל שהOCB נשרף לאט, עם פילטר ספוג הטבק ממש חלש, גם עם הריזלה הוא די חלש, אבל לא כל כך כי הוא נשרף מהר.
העישון הכי טוב שלו לדעתי זה עם OCB ופילטר קרטון.
הטבק טיפה חמוץ, שזה מוסיף.
הוא בא בחבילות של 50g שעולות 50-55 בלי ניירות.
עכשיו , הBali Shag
הבאלי-שג הוא טבק דני יבש,
הוא בא בצהוב(חלש), כחול(חזק) ואדום(אורגני).
פה אני מדבר על הכחול, כי זה מה שקניתי.
הטבק הוא אחלה טבק, זול, די חזק, וטעם נחמד, אך יבש.
הוא עולה 38 שקל, לחבילה של 40g עם הניירות של הבאלי-שג.
זה כל מה שקניתי בחיים שלי, עישנתי גם את הדומינגו, צ'מפיונס, אמריקן ספיריט ועוד הרבה, אבל אני לא יודע עליהם כל כך, אז אני לא ימליץ.
אז זהו בעקרון, כל מי שרוצה להתחיל לגלגל הנה קצת מהידע שרכשתי עם הזמן
אם יהיה ביקוש קל אני יסביר גם על העזרים, כמו מכונות גלגול, ניירות וכאלה.
גלגול נעים !![]()

)

ציטוט ההודעה

לא האמנתי