קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] The Game
    על ידי Answ3R בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 05-09-2005, 15:03
  2. The Game - Play the Game
    על ידי Fury בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 04-09-2005, 06:31
  3. Lloyd Banks Featuring 50 Cent - Simple Ain't It (Dissin' The Game)
    על ידי GodFather בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 18:15
נושא נעול
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 29 מתוך 29

INNER GAME - עמוד 2

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אנוני
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    גם אם ניסת לעשות משו ונכשלת 19 פעמים,זה רק אומר שמצאת 19 דרכים ל-א נכונות לעשות אותו.

שמח שהתפתח פה דיון סביב הנושא
    אך אם מישו יוכל פשוט לענות לי על ה3 שאלות וזהו אני ישמח,אם כתוצאה מהתשובות ל3 השאלות האלו יתפתח דיון זה יהיה נפלא
    נערך לאחרונה על ידי TakoS; 10-10-2010 בשעה 17:05.

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי Senia Waldberg צפיה בהודעה
    בקיצור טאקוס, אני מציע לך לפנות אליי בפייסבוק. מה שאתה עושה כאן זה כמו להתייעץ עם קוסמטיקאית על איך לתקן את הרדיאטור שלך.
    לך אין תואר בפסיכולוגיה. לליאור ברקן אין תואר בפסיכולוגיה. שלא נדבר על הסמכה של "מטפל מקצועי".

"אני מציע לך לפנות אלי בפייסבוק כדי שאני אוכל להרוויח עליך כסף", אם למישהו יש בעיות חברתיות שדורשות טיפול אצל מטפל מקצועי (ואני מדבר על מטפל מקצועי עם תואר שני והתמחות קלינית, ולא איזה מאסטר פרקטישיונר שעשה תואר בתקשורת, ועושה רעש של פסיכולוג), הן לא יתבטאו בפחד מדחייה מבחורה ברחוב. אבל דר. סניה חושב אחרת, (שאפילו NLP פרקטישיונר אין לו, אבל הוא מרשה לעצמו לברבר על NLP בלי לדעת עם מי הוא מדבר) יצליח לאבחן ע"י יחס אישי ו3000 שקל את כל הבעיות שלך, והפיתרון שלו יהיה בסופו של דבר לשלוח אותך ל"שטח" ולדחוף אותך לסטים. כמו כל מדריך בכל חברה בעולם.

תמשיך ללמד אנשים שיקוף ולקרוא שפת גוף בצורה פחות מפורטת מ"how to read body language for dummies",
    אולי בסוף תשכנע את עצמך שאתה יודע על מה אתה מדבר.

טאקוס -

כמו שאתה רואה, התשובה לשאלה שלך היא לא חד משמעית. יש שחושבים שבלי להכניס אותך לטראנס ולדחוף לך סוגסטיות אין סיכוי שתהיה מנוטרל מההשפעה הסביבתית עליך, ויש שחושבים שכל השאר מנסים לעשות עליך קופה, וכמו שבפעם הראשונה שקפוץ ממטוס תרגיש חרא, ובפעם המאה לא תרגיש חרא (ואני יכול להעיד על זה), גם בפעם הראשונה שתיגש לבחורה רנדומלית ברחוב תרגיש חרא, ובפעם המאה לא תרגיש חרא. (וגם על זה אני יכול להעיד).
    נערך לאחרונה על ידי TheNuts; 10-10-2010 בשעה 18:28.

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי TheNuts צפיה בהודעה
    אין דבר כזה "אינר גיים", אמונות מגבילות וכל הקישקושים האלה. המצאה של ה"קהילה". יש אי הבנה ואי נוחות. כשאתה לא מבין משהו אתה מפרש אותו בדרכים לא נכונות, הדרך היחידה להתמודד עם זה זה להתחיל ללמוד איך אנשים חושבים, ולשים את עצמך מחוץ למשוואה. אם משהו לא בסדר זה לא משהו בך שלא בסדר, זה משהו שעשית לא בסדר, אם תתקן אותו תוכל להתקדם הלאה.
    מה זה אומר? דבר ראשון, שאין דבר כזה "אישיות מושכת", יש "התנהגות מושכת". אם תתנהג בצורה מסויימת באופן עקבי, אנשים יניחו שזו האישיות שלך. להיות שמוק זה לא המפתח להצליח עם נשים. אם כשאתה לא מצליח עם בנות אני יכול להגיד לך לעשות משהו בצורה אחרת ואתה תצליח, זה אומר שגם האי-הצלחה שלך, וגם ההצלחה שלך, לא קשורות בך בתור בן אדם (ערכים, אמונות, וכו..), אלא במה שאתה עושה. באיך שאתה מתנהג.

איך "ללמוד" אנשים? פשוט מאוד, ככל שתצא ותדבר עם אנשים שאתה לא מכיר, בעיקר בחורות, אתה תבין יותר את הדינמיקה, איך הן מגיבות לדברים שונים. כשמישהו אומר לך לעשות את זה ב21 יום זה פתאום הופך ל"אינר גיים", אבל בתכלס כל הרעיון הוא להתמודד עם סיטואציות כדי שיהיה לך ניסיון בהן.

אם לא נהגת אף פעם באוטו, אתה תרגיש לא בנוח במושב של הנהג - גם אם אתה יודע איך "טכנית" לעשות את זה, אתה לא תנהג טוב. אתה לא תהיה בטוח בעצמך. "ביטחון עצמי" , זה עניין של נוחות. כשנוח לך בסיטואציה מסויימת, אתה מרגיש יותר בטוח, אתה חושב יותר בצלילות ואתה עושה דברים יותר "חלק". איך צוברים נוחות בסיטואציה? כן כן, התשובה היא לא יותר מסובכת מ....

נכנסים לסיטואציה הזאת, שוב ושוב, ושוב, ושוב, ושוב... עד שנוח לך בה. בפעם הראשונה שתיגש למישהי במועדון, תלטף לה אתה פנים תו"כ ריקוד ותתנשק איתה אתה תרגיש לא בנוח. בפעם המאה זה כבר יהיה לך טבעי.

בקיצור ולעניין, אם אתה רוצה "INNER GAME" טוב, אתה חייב להתחיל עם בנות. אין דרך אחרת, לא אם תקרא כל יום משפטי חיזוק, ולא אם תעגן לעצמך "שיר ביטחון עצמי", ולא אם תקפוץ 4 פעמים במקום ולא אם תיגש ל3000 בחורות ותשאל אותן מה השעה.

יש אפשרות "לעזור" לך להרגיש יותר רגוע בסיטואציות מלחיצות, אבל במקום להתעסק בזה, תתעסק בלגרום לעצמך לראות שהסיטואציה בכלל לא מלחיצה.
    מוחא לך כפיים

וסניה יצאת כל כך מטומטם, מה הקשר פרויד? אתה מודע לזה שהוא לא אביא הפסיכולוגיה היחידי, ושזה שתרשום "פרויד" באמצע משפט לא יגרום לך להשמע חכם

מה -אתה- יודע על פסיכולוגיה שאתה מדבר

ובמקום לחפש כל הזמן מה רע בעצמך אולי כדאי שתתחיל לשנות את זה, לתת לזה שמות מגניבים לא יעזור

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

בפיקאפ,אינר גיים טוב בנוי מחוסר באומנות מגבילות,ביטחון עצמי ודימוי עצמי גבוהה,אמונה שאתה שווה משהו ואתה יכול להשיג מי שאתה רוצה,אמונה שאת יכול לעשות כמעט הכול ,בקיצור,להרגיש טוב עם עצמך כל הזמן !
    הבנדאם היחידי שאני רואה את זה על התגובות שלו פה בפורום זה טיילור (זה שלקח את השם של אומן הפיקאפ המפורסם).

בכל מקרה,זה לא אמור לשנות לך,אתה צריך לצאת לשטח ולהתנסות ומשם לקבל את האינר גיים.
    יש פסיכולוגים או כל מיני חארטות כאלו שטוענים שהם יכולים לשבור לך את האמונות המגבילות,אבל זה כבר תלוי בזמן ובכסף שלך,אישית,אני מעדיף תמיד יציאה לשטח ועבודה טיפה יותר "קשה".

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    סניה
    לייקים
    73
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    לאנשים שעובדים בחינם יש נטייה מעצבנת לא לעבוד

ציטוט נכתב במקור על ידי TheNuts צפיה בהודעה
    לך אין תואר בפסיכולוגיה. לליאור ברקן אין תואר בפסיכולוגיה. שלא נדבר על הסמכה של "מטפל מקצועי".

"אני מציע לך לפנות אלי בפייסבוק כדי שאני אוכל להרוויח עליך כסף", אם למישהו יש בעיות חברתיות שדורשות טיפול אצל מטפל מקצועי (ואני מדבר על מטפל מקצועי עם תואר שני והתמחות קלינית, ולא איזה מאסטר פרקטישיונר שעשה תואר בתקשורת, ועושה רעש של פסיכולוג), הן לא יתבטאו בפחד מדחייה מבחורה ברחוב. אבל דר. סניה חושב אחרת, (שאפילו NLP פרקטישיונר אין לו, אבל הוא מרשה לעצמו לברבר על NLP בלי לדעת עם מי הוא מדבר) יצליח לאבחן ע"י יחס אישי ו3000 שקל את כל הבעיות שלך, והפיתרון שלו יהיה בסופו של דבר לשלוח אותך ל"שטח" ולדחוף אותך לסטים. כמו כל מדריך בכל חברה בעולם.

תמשיך ללמד אנשים שיקוף ולקרוא שפת גוף בצורה פחות מפורטת מ"how to read body language for dummies",
    אולי בסוף תשכנע את עצמך שאתה יודע על מה אתה מדבר.

טאקוס -

כמו שאתה רואה, התשובה לשאלה שלך היא לא חד משמעית. יש שחושבים שבלי להכניס אותך לטראנס ולדחוף לך סוגסטיות אין סיכוי שתהיה מנוטרל מההשפעה הסביבתית עליך, ויש שחושבים שכל השאר מנסים לעשות עליך קופה, וכמו שבפעם הראשונה שקפוץ ממטוס תרגיש חרא, ובפעם המאה לא תרגיש חרא (ואני יכול להעיד על זה), גם בפעם הראשונה שתיגש לבחורה רנדומלית ברחוב תרגיש חרא, ובפעם המאה לא תרגיש חרא. (וגם על זה אני יכול להעיד).
    the nuts, אני מצטער, אבל אתה דמגוג זול . לסטס יש תואר בפסיכולוגיה, גם לחברים רבים שלי שאמרו שהתגובה שלך היתה מפגרת לחלוטין. אז אתה רוצה להתעסק בלמי יש תואר? סבבה. נלך עליהם. בקשר לליאור ברקן ושותפו אמיל קאפון (הקואוצ'ר הראשון בישראל), ששניהם טיפלו ביותר אנשים מאשר הגיבו לך בפורום, אז אני חושב שהעדר :"תעודה מקצועית" שבישראל ניתנת על ידי ביורוקרטיה מיותרת (חוק שחתם עליו אולמרט, איך לא?), אני חושב שהיא לא מהווה אינדיקציה לכך שיש להם פחות מפי 10 יותר ידע ממך בטיפולים.

הפתרון בסוף הוא שניהם. והבעיה שלי עם ההודעה שלך היתה שאתה סתרת עובדות פסיכולוגיות (ולא צריך תואר בשביל לבדוק את זה, מספיק גוגל). כמה אנשים הבאת ממצב של חנון שלא מצליח עם בנות למצב שהוא מזיין לפחות כל שבוע מישהי אחרת, אם אפשר לשאול את דעתך המקצועית?

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    סניה
    לייקים
    73
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי snopkin צפיה בהודעה
    בפיקאפ,אינר גיים טוב בנוי מחוסר באומנות מגבילות,ביטחון עצמי ודימוי עצמי גבוהה,אמונה שאתה שווה משהו ואתה יכול להשיג מי שאתה רוצה,אמונה שאת יכול לעשות כמעט הכול ,בקיצור,להרגיש טוב עם עצמך כל הזמן !
    הבנדאם היחידי שאני רואה את זה על התגובות שלו פה בפורום זה טיילור (זה שלקח את השם של אומן הפיקאפ המפורסם).

בכל מקרה,זה לא אמור לשנות לך,אתה צריך לצאת לשטח ולהתנסות ומשם לקבל את האינר גיים.
    יש פסיכולוגים או כל מיני חארטות כאלו שטוענים שהם יכולים לשבור לך את האמונות המגבילות,אבל זה כבר תלוי בזמן ובכסף שלך,אישית,אני מעדיף תמיד יציאה לשטח ועבודה טיפה יותר "קשה".
    חוץ ממה שאמרת על טיילור, הכל די נכון.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    סניה
    לייקים
    73
    נקודות
    50
    משפט מחץ

לכל מי שעדיין לא הבין שלצאת לשטח ולהתחיל עם כל דבר שזז זה ל-א הפתרון האידאלי להכל, תסתכלו שניה על נסיון ההתאבדות של מיסטרי, או על אמני פיתוי ישראלים רבים שנפל להם הקשר הראשון (או העשירי) שלהם. בעיות פנימיות עולות על פני השטח - ואגב גם לי יש אותם וזה למרות רקורד סגירות לא קטן. נכון שזה עזר לי במידה מסויימת כי הבנתי שאני שווה אחרי שבחורה מהסוג שתמיד חשבתי שאני בחיים לא אשיג התחילה איתי בעצמה בגלל משהו שעשיתי, אבל ההתרגשות הזאת היא זמנית והבעיה הקיימת תחזור על פני השטח אלא אם תשבור אותה בשיטת ה"יסמן" - ולא מכיר הרבה אנשים שמסוגלים לזה, וגם זה לא תמיד עובד (ראיתי מלא מקרים).

בעיות שלא נפתרו, יעלו על פני השטח. כנ"ל התניות ילדות, שאי אפשר לשבור על ידי פיקאפ (מי שיגיד שכן, קחו ספר פסיכולוגיה ותביאו לעצמכם איתו מכה חזקה בראש).

לכל מי שעדיין לא הבין שלצאת לשטח ולהתחיל עם כל דבר שזז זה ל-א הפתרון האידאלי להכל, תסתכלו שניה על נסיון ההתאבדות של מיסטרי, או על אמני פיתוי ישראלים רבים שנפל להם הקשר הראשון (או העשירי) שלהם. בעיות פנימיות עולות על פני השטח - ואגב גם לי יש אותם וזה למרות רקורד סגירות לא קטן. נכון שזה עזר לי במידה מסויימת כי הבנתי שאני שווה אחרי שבחורה מהסוג שתמיד חשבתי שאני בחיים לא אשיג התחילה איתי בעצמה בגלל משהו שעשיתי, אבל ההתרגשות הזאת היא זמנית והבעיה הקיימת תחזור על פני השטח אלא אם תשבור אותה בשיטת ה"יסמן" - ולא מכיר הרבה אנשים שמסוגלים לזה, וגם זה לא תמיד עובד (ראיתי מלא מקרים).

בעיות שלא נפתרו, יעלו על פני השטח. כנ"ל התניות ילדות, שאי אפשר לשבור על ידי פיקאפ (מי שיגיד שכן, קחו ספר פסיכולוגיה ותביאו לעצמכם איתו מכה חזקה בראש).
    'כנ"ל התניות ילדות, שאי אפשר לשבור על ידי פיקאפ.'
    בהחלט שאפשר. הכל תלוי באיך שאתה מתרגל לעצמך את זה בראש.
    זה תהליך של שנה-שנתיים. ופוף, אתה אדם חדש עם יכולות שלא הכרת.
    עוקצניות. קוי מחשבה הקשורים לפיקאפ ולחיים. - כן. זה אכן אפשרי.
    מנהל פורום VIP-Games לשעבר
    מפקח קטגוריית משחקים לשעבר

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    סניה
    לייקים
    73
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי SlaydeR צפיה בהודעה
    'כנ"ל התניות ילדות, שאי אפשר לשבור על ידי פיקאפ.'
    בהחלט שאפשר. הכל תלוי באיך שאתה מתרגל לעצמך את זה בראש.
    זה תהליך של שנה-שנתיים. ופוף, אתה אדם חדש עם יכולות שלא הכרת.
    עוקצניות. קוי מחשבה הקשורים לפיקאפ ולחיים. - כן. זה אכן אפשרי.
    סליידר, מה זה התניית ילדות ואיך היא נוצרת?

סליידר, מה זה התניית ילדות ואיך היא נוצרת?
    כנראה שלקחתי את זה באופן קצת שונה. למרות שהמסר ברור.
    קורה.
    נערך לאחרונה על ידי SlaydeR; 11-10-2010 בשעה 12:43.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    סניה
    לייקים
    73
    נקודות
    50
    משפט מחץ

כנראה שלקחתי את זה באופן קצת שונה. קורה.
    לא הבנתי מהתשובה הזאת כלום... אתה יודע מה זה התניית ילדות או לא? כי ללא ספק אי אפשר לפתור אותה בעזרת פיקאפ. זה כמו לנסות לתקן דלת של אוטו בעזרת זריקת ויטמין C.

ערכתי את התגובה. לקחתי את זה כמשפט עם אופן קצת שונה והגבתי לו קצת אחרת.
    בכל אופן, ידוע לי במקצת על הנושא. לא נמשיך מפה.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    סניה
    לייקים
    73
    נקודות
    50
    משפט מחץ

כנראה שלקחתי את זה באופן קצת שונה. למרות שהמסר ברור.
    קורה.
    אגב אני לא בא להתנגח איתך. אני סתם רוצה שאנשים ינסו להבין על מה מדובר פה.

אם כבר אני בא להתנגח עם The nuts, כי הוא יותר מדי בטוח בעצמו ולא מטיל ספק בדבריו, בזמן שהוא מדבר שטויות שגורמות לאנשים עם השכלה (ותעודות - כי החלטנו שתעודה זאת אינדיקציה) להקרע מצחוק.

התניות ילדות אלו דברים שנוצרים אצלנו בילדות (לא מפתיע, לאור העובדה שהמילה "ילדות" מופיעה כאן). למשל אם אבא התייחס רע לאמא בזמן שגדלנו בבית, עד גיל 6 (בדרך כלל בגיל 6 ההתניות נחתמות), אז אנחנו עלולים לקבל את הרושם שמערכת יחסים צריכה להתנהל בשליטה של הגבר, ובצורה הזאת נרגיש לא בנוח בכל פעם שיקרה משהו אחר.
    כמו כן, אם בילדות לימדו אותך מאוד מאוד להזהר מגבהים, אתה עלול לקבל פחד גבהים. וכו' וכו'...

עכשיו יש אנשים שחושבים שאם למישהו יש פחד גבהים אז צריך לקשור אותו למגדל גבוה לשעה-שעתיים וזה יעבור. מה שגורם לבן אדם התקפי חרדה, פאניקה, טראומה וטיפולים פסיכולוגיים מתמשכים לאחר מכן. אלא אם הפחד לא היה זרוע מילדות אלא בגלל אמונה מגבילה שהכניסו לו לראש מאוחר יותר. איך אפשר לדעת את ההבדל? לדבר עם הבן אדם. לא בפורום באינטרנט, כמו שכמה אנשים פה סבורים שזה תחליף להכל, אלא בצורה טיפה יותר מקצועית. במילים אחרות: אם אתה לא יודע, אל תיגע בזה (זה מה שיגיד לך כל פסיכיאטר או פסיכולוג או מטפל נלפ).
    במילים אחרות: כאשר אתה נותן טיפ חד משמעי למישהו, רצוי מאוד שתיקח אחריות עליו. אחרת אם עשית נזק זה עליך. והנה לך אחת הסיבות למה אנשים מעדיפים ללמוד בחברת פיקאפ, כי חברה מקצועית לוקחת אחריות על מעשיה, ולא מפזרת אמירות כמו "אין כזה דבר אמונות מגבילות" בפורומים (זה פשוט עדיין מצחיק אותי).

בעזרת המון הצלחות חוזרות, אתה יכול להעלים את הפחדים שלך מפני שהאמונות שלך מתחילות להשתנות לגבי עצמך והיכולות שלך. אם בן אדם מאמין שחתולים לא יכולים לטפס על עצים, אבל אז הוא רואה חתול שמטפס על עץ, האמונות שלו מתחילות להשתנות. כנ"ל לגבי בן אדם שחושב שהוא לא יכול להצליח עם בנות. הבעיה היא שהצלחה עם בנות זה לא כמו תיקון מכוניות או פחד גבהים. יותר מדי קודים אבולוציוניים קשורים בזה (וכמו כן, גם התניות ילדות מפני שהיחס שהילד מקבל בילדות מההורים וממערכת היחסים שלהם הוא מאוד חשוב). אי לכך, ההצלחות הללו יכולות להביא אותו רחוק, אבל השאלה היא מה יקרה אחרי שהוא יעשה הפסקה? איך הוא יתנהל בקשר? האם הפחד שלו באמת עבר, או שהוא קטן יותר בגלל ההצלחות כרגע, ויחזור לגדול ברגע שהן יעלמו?
    הרי המוח שלך ימשיך להגיד לך מה אתה שווה ומה אתה לא. זה מפריע. למשל לפני שנתיים לא האמנתי שאני מספיק טוב כדי לצאת עם סלברטאית נגיד. עכשיו הדעה שלי השתנתה, ולא בגלל שיצאתי עם אחת כזאת (זה כן קרה, אבל הרגשתי מוזר עם זה מפני שזה היה לפני הזמן), אלא בגלל סיבה אחרת לחלוטין שקרתה מאוחר יותר (במזל) ששינתה את התפיסה שלי והאמונות שלי (וגם זה לא קרה בבום). אני יכול לשחזר את התהליך הזה אצל אחרים אם אני רוצה, אבל זה לא כזה פשוט כמו שזה נשמע. דרוש פה מאמץ לפני כן (ואגב אין לזה קשר כמעט להצלחה עם נשים אחרות - זה מה שמצחיק בכל הדיון הזה). דוגמה אישית זה ללא ספק שובר המחסומים הכי חזק, אבל הוא לבדו לא מספיק.

יש הבדל משמעותי בין לשנות בן אדם לבין ללמד אותו טכניקה שתעזור לו לעקוף את הפחדים שלו. אם "צא ותתחיל עם בנות" זה התשובה לכל בעיה שקשורה באמונות הפנימיות, אז למה יש אנשים שמתחילים עם בנות שנים ועדיין לא הגיעו לרבע מהרמה של אנשים מסויימים שהתחילו נמוך יותר, אבל התאמנו כמה חודשים ועכשיו הם זייני על? אני מכיר כמה מכל הסוגים.
    נערך לאחרונה על ידי Senia Waldberg; 11-10-2010 בשעה 13:03.

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

דיי להתבכיין,

אתה לא "שינית" בן אדם, ולא נתת טיפול פסיכולוגי אמיתי לאף אחד בחיים שלך. "החברים שלי יודעים יותר ממך!!!111", מה אתה בן שבע? את המרמור שלך על זה ש"תעודות לא שוות כלום" אתה יכול להשאיר בצד, הוא ילדותי, מאוד לוזרי, ולא עקרוני בעיקר בגלל שאתה זה שהעלה את עניין התואר מראש - תלמד שלא לשפוט אנשים על בסיס איזה פורום הם מגיבים בו. אני לא שאלתי אותך אם אתה ילדה שמנה וחסרת חיי חברה רק בגלל שאתה כותב בישראבלוג, נכון?

בשורה התחתונה, אין לך יותר סמכות טיפולית ממני (או לצורך העניין, לאף אחד מהחברים שלך), לטפל בבעיות פסיכולוגיות שדורשות
    טיפול מקצועי. אתה יכול ללמד אנשים בסדנאות שלך טריקים קטנים בדמיון מודרך שיגרמו להם להרגיש טוב יותר, אבל אל תמכור להם את זה שאתה מטפל להם בפחדים העמוקים שלהם. לא עברת הכשרה מקצועית בחיים שלך. אפילו לא בNLP.
    הפיתרון היחיד שאתה יכול להציע ויש לו ייסוד זה.. נחש מה? לדחוף אנשים לסטים.

מה שאני מנסה להגיד זה שמעבר לאם טראומות נפשיות ו"אמונות מגבילות עמוקות" ישפיעו על הגיים שלו או לא, מה שבאמת חשוב הוא במה הוא יכול לטפל. מטיפול נפשי לא מקצועי אנשים פיתחו בעיות נפשיות יותר רציניות. מלפתוח סטים אף אחד לא מת. אז מיסטרי ניסה להתאבד, מיסטרי נחשף לפרסום שפואע ממוצע לא נחשף אליו. יש אנשים שזה יכול לשגע אותם. אדם ליונס (הפואע מס' 1 בעולם, או ככה אומרים לפחות..) היה חנון ועכשיו הוא נשוי, וגם הוא מלמד שלא היה רץ לקנות את הדיוידי ההיפנוטי האחרון של בנדלר, או משלם לאיזה מטפל בNLP לפני שהוא עושה את הצעד הכי בסיסי וניגש לסטים.

מעבר לתגובה הרצינית הזאת, האשכול הזה נעול כדי למנוע ויכוח שלא נצא ממנו.

הא כן, ו...

אם "צא ותתחיל עם בנות" זה התשובה לכל בעיה שקשורה באמונות הפנימיות, אז למה יש אנשים שמתחילים עם בנות שנים ועדיין לא הגיעו לרבע מהרמה של אנשים מסויימים שהתחילו נמוך יותר, אבל התאמנו כמה חודשים ועכשיו הם זייני על? אני מכיר כמה מכל הסוגים.
    מעבר לעובדה שיש נושאים שקשורים לאישיות שאין להם קשר לאמונות "מגבילות" (יש אנשים מופנמים יותר או מוחצנים יותר, יש אנשים אסרטיבים יותר, יש אנשים שמגיבים לפידבק בהתגוננות ויש בהתקפיות וכו וכו.. - ואל תגיד לי שזה קשור לפחדים מדוגמניות, כי אז אתה תהיה זה שצריך לקחת ספר פסיכולוגיה ולקבל אותו בראש) -

אני יוצא מנקודת הנחה שאתה מדבר על אנשים שלמדו פיקאפ באותו המקום מאותו המדריך (כי אם לא יש אין סוף סיבות):
    כי להתחיל עם בנות זה לא פונקציה של נטו אמונות פנימיות, יש טכניקה. כי יש אנשים שלומדים מהר יותר מאחרים. כי הם התחילו בגיל יותר מבוגר\מוקדם. כי היכולות הורבליות שלהם פחות טובות. כי המראה שלהם לא "בריא". כי הם גרים עם ההורים והלוגיסטיקה שלהם חרא. כי החיים שלהם מעבר לבחורות פחות מספקים, יותר מעייפים, בודדים. כי הם מחפשים אישור של אחרים, כי הIQ שלהם נמוך יותר, כי הם לא מסתובבים עם בחורות, כי הם מסתובבים עם בחורים מוזרים שלובשים דילדו באוזן וקוראים לזה "פיקוק", כי הזיכרון שלהם פחות טוב...

חסרות סיבות ללמה אדם א' מצליח יותר עם נשים מאדם ב'?
    כמו שאמרתי מקודם, גם אם מקור הסיבה היא באמונה מקבילה, אין לקורס "פיקאפ" כלים לטפל בה בצורה מקצועית ומכאן שאין עצה
    רלוונטית לתת על גבי הפורום. אם התכנון שלך היה כמובן להמליץ לו על פסיכולוג קליני טוב בארץ או היפנותרפיסט מוצלח, אני מתנצל, ואוסיף את זה באופן מיידי לתגובה הקודמת שלי.

נושא נעול
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 14:24.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect