דעה אישית שלי, אני לא הולך לוותר על רמת הגולן - המקום הכי יפה במדינה שלנו, והוא ישאר חלק מהמדינה.
תנו דעה אישית.
שאלה ממני, אם היינו יכולים לקבל שלום עם כל הערבים תמורת רמת הגולן - הייתם נותנים?
דעה אישית שלי, אני לא הולך לוותר על רמת הגולן - המקום הכי יפה במדינה שלנו, והוא ישאר חלק מהמדינה.
תנו דעה אישית.
שאלה ממני, אם היינו יכולים לקבל שלום עם כל הערבים תמורת רמת הגולן - הייתם נותנים?
|
|
"שאלה ממני, אם היינו יכולים לקבל שלום עם כל הערבים תמורת רמת הגולן - הייתם נותנים?"
בטח שכן O.O מה אתה משוגע? איזה מין שאלה זו?
One Shot - One Kill
בחיים לא,בתמורה לשום דבר גם לא לשלום,על הערבים אי אפשר לסמוך ומה שאתם לא יודעים על רמת הגולן חוץ מזה שזה השטח שלנו זה שטח אסטרטגי מצוין לישראל,רמת הגולן ממוקדת בצפון הארץ זה אומר שכל מי שכביכול מלמטה ותוקף אותנו אנחנו משקיפים עליו ורואים את הכל,כך שגם בתמורה לשלום לא צריך לתת את הרמה,כי הערבים רוצים אצבע בסוף רוצים את כל היד,ותמיד המקרים האלה חוזרים שוב ושוב,וזה מה שאני שמח סוף סוף שהמדינה שלנו למדה את הלקח מנתינת שטחים בשביל "שלום".
אי אפשר לסמוך על הערבים, הם ירצו עוד ולכן לא
חא חא חא
הצחקת אותי, שטח אסטרטגי מצוין עאלק. ממתי אנחנו צריכים מקום גבוהה בשביל תצפית? למה אין לנו מכשורים חדשניים ולווינים שיכולים לעשות את זה פי אלף יותר טוב?
ובמקרה של מלחמה עם איראן, המקום הראשון שיפגע יהיה רמת הגולן משום שהם הכי קרובים, אז ככה שלא הייתי ממהר לשמורעל המקום.
חוץ מזה, אם העסקה כוללת שלום, זה לא משנה אם הם יפרו את העיסקה או לא, כי ברגע שיפרו את העיסקה. האמריקאים יוכלו להתערב מבלי לחשוב פעמיים, ככה יהיו לנו גיבוי. וככה איראן גם תצטרך לחשוב פעמיים לפני שתתקוף.
One Shot - One Kill
זה לא רק רמת הגולן זה סימבולי, אם נוותר על רמת הגולן זה מראה על כביכול כניעה זה יכול להוביל לגל של ויתורים ולנורא מכל: שלום תמורת שטחים, אני את האמת לא מתכוון לחיות כאן (אני בורח כשאני אוכל כל עוד נפשי בי) אבל עדיין למען דור העתיד זה יהיה צד אסטרטגי גרוע, הרי נתנו את גוש קטיף תמורת "שלום", ומה קיבלנו? טילים על ימין ועל שמאל, אנסו אותנו. בקיצור הערבים יתקעו ליהודים סכין בגב ברגע שיוכלו וחתימה על נייר זה לא בדיוק מה שיעצור אותם.
אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
סטפן רוברטס
And Man Created God In His Own Image
Come Out
S.P.Q.R היקר, רמת הגולן הוא לא מקום אסטרטגי בשל התצפיות וגובהו, הוא מקום אסטרטגי באשר הוא.
אם נוותר על המקום הערבים לא יניחו לנו ויעלו שוב את הנושא של חילוק ירושלים. ואל תצחק על חבריך לפורום.
אני אישית לא מוכן לוותר על רמת הגולן.
חוץ מזה, למה תמיד יוצא שאנחנו מביאים שטחים?
הערבים האלה רק לוקחים ולוקחים.
בסוף לא תשאר לנו מדינה :\
וגם, אי אפשר לסמוך עליהם.
עד שהם באמת יעשו איתנו שלום.
הם לא יסתפקו רק ברמת הגולן.
אין שלום עם ערבים, אז אני לא נותן סנטימטר מהארץ שלנו בשביל שלום