לפי כל הפרומואים,הסרטונים וההקדמות שפורסמו פה,אפשר כבר להבין מה יהיה בפרק הראשון:
אחרי שנדב ידקור את הנאצי,ברוך ינסה להחיות אותו ולהציל אותו כדי שנדב לא יואשם ברצח וישלחו
אותו לניתוח בביה"ח.
אחרי זה יעצרו את הבורר,לא ברור כרגע על מה,אני לא מאמין שיעצרו אותו בגלל שהוא יקח על עצמו את ה"רצח" של יגאל הנאצי כדי להגן על נדב כי אחרת הוא לא היה משתחרר,אז כנראה עצרו אותו על זה שהוא יצא מהמחתרת,תשאלו אותו ושחררו אותו.
לפני שהבורר ישתחרר יהיה את הקטע עם השוטר קדיליו ואבי שיסתיים בקטטה ובגלל זה לאבי יש פנס בעין בסירטון הראשון.
אח"כ יהיה את הקטע שברוך חוזר הביתה מהמעצר ומשוחח עם אבי על מצבו של יגאל הנאצי,ממה שהבנתי מהקטע זאת הפעם
הראשונה שאבי וברוך נפגשו מאז הדקירה במלון.ברוך אומר לאבי לשלוח מתנקש לבית חולים להוריד את הנאצי כדי שירדו מנדב.
עכשיו יגיע הקטע של הביה"ח,יגאל הנאצי יחורר בסצינה מרשימה את המתנקש ויפגוש את נדב בביה"ח,נדב אומר לו שהוא שלח אנשים לטפל באורנה אבל יגאל הנאצי אומר לו שהוא לא ידע על זה בכלל,אני חושב שבקטע הזה נדב מבין שאולי זה באמת לא הוא.יגאל הנאצי מכוון אקדח על נדב ולוחץ על ההדק,אבל אין לו כדורים...בסוף הוא הולך ונדב נשאר המום וברקע המוזיקה של סוף פרק.אפשר גם לראות שנדב לובש כובע ובגדים ארוכים כמו שהבורר לבש בעונה הקודמת כדי שלא יזהו אותו,וזה אומר שהוא כנראה הסתבך עם המשטרה.
זה כעיקרון תקציר מורחב של הפרק הראשון,שהולך להיות מצוין לפי מה שראינו.
אבל אני בטוח שהפרקים הבאים יהיו טובים יותר.