באשכול הזה אני יפרסם קצת מידע על המשחקים החדשים "Left4Dead The Sacrifice" ו-"NBA 2K 2011" הם משחקים שיצאו לא לפני הרבה זמן!!חשוב לציין שכל הקרדיט רק שלי!!!! הכל אני עשיתי, שכתבתי וכו"
Left4Dead The Sacrifice
שם: Left4Dead The Sacrifice
פלטרומה: PC
הפצה: Valve
פיתוח: Valve
תאריך יציאה: 5/10/2010
טריילר:
סרטונים:
תקציר (אני כתבתי):
המשחק מבוסס על פעולה, יריות ואקשן, הסדרה של המשחק מאוד מפורסמת וידוע לרובנו על הסדרה, הסדרה מוציאה לנו משחק חדש שיש בוא איכות יותר יפה, סאונד מעולה, נשקים חדשים, והדבר שהם הכי שיפרו זאת את המציאות, המשחק נראה כאילו זה סרט, במהלך המשחק אנו נשלוט על כמה שחקנים, במשחק נייהיה עם עוד 4 אנשים בערך שיעזרו לנו להרוג את המפלצות, המשחק הוא המשחק הכי טוב בסדרה והישתפר מאוד מהמשחק הקודם בסדרה, במשחק יהיה הרבה מאוד אקשן ותמיד נחסוף עוד ועוד דברים חדשים שלא ידענו בתחילת המשחק, במהלך המשחק יהיה אחד מהשורדים המקוריים מקריב את חייו למען שלושת האחרים בשביל שיחיו, במשחק יהיה הרבה מפלצות שנצטרך להריגם, המשחק קצת שונה מהמשחק הקודם בסדרה אך בשניהם יש הרבה מפלצות, המשחק יהיה עם הרבה יותר מפלצות הם יהיו הרבה יותר חזקות ויהיה קשה מאוד להשמידם!
המשחק יהיה מאתגר מאוד ומאוד חמוד לדעתי זה משחק מעולה!, המשחק יהיה גם עם יותר מפלצות, את המפלצות יהיה קשה מאוד להרוג וכל מפלצת בעלת כוח שונה, זה אומר שלכל מפלצת יש אחת שיותר חזקה ממנה, עד שמגיעים למפלצת ההכי חזקה!
חשוב לציין שהרבה מאוד אנשים התרשמו מהמשחק ואמרו שהוא משחק טוב מאוד, המשחק מאוד מפלצתי, נותן לנו רוח קרב מעולה וגם הרגשת המשחק בביסיסיות רבה, למשחק אין כל כך אוייבים כי הרעיון של המפלצות והכל הם המציאו וזאת סדרת המשחקים הראשונה שטובה מאוד ברעיון על המפלצות וכו', המשחק בא עם המון כלים חדשים שישמשו אותנ בהריגת המפלצות.
את המשחק ניתן להוריד בדרכים האלו:
המשחק יהיה זמין להורדה ישירה באתר של המשחק בחינם לשחקני המחשב!!!!!, ולמי שרוצה להוריד לxbox360 צריך לשלם 7$!!!.
ציון שהייתי מביא למשחק הוא 89/100
דעתי על המשחק:
המשחק מאוד יפה, מומלץ, המשחק הרבה יותר טוב מכל הקודמים לו מהסדרה, המשחק מביא לנו רוח קרבית משגעת והמשחק בא עם המון שיפורים, כלים חדשים, משחקיות מעולה, המשחק מבוסס על פעולה והוא נחשב למשחק הפעולה בין הטובים כיום, במשחק יהיה המון אפשרויות חדשות וגם במשחק יהיה דברים חדשים שמאוד יפים לדוגמא- במהלך המשחק אנחנו נשחק עד שכמעט הרגו אותנו חבר משלנו מת בשביל שנוכל להמשיך בדרך ולהרוג את המפלצות!!!, המשחק מאוד יפה ואני שחקתי בו וממליץ לכל אחד ואחד להוריד אותו!
שם: NBA 2K 2011
פלטרומה: PC
פיתוח: 2k games
חברה: 2k sports
תאריך יציאה: 5/10/2010
טריילרים:
סרטונים:
תקציר (אני כתבתי):
המשחק המבוסס על ה-NBA חוזר ובגדול עם NBA2K11 המשחק חוזר עם המון שיפורים, אופציות, דיוק, מסירות יפות, טריקים ותרגילים מאוד יפים וחדשים, המשחק יהיה מאוד מציאותי ויהיה יותר טוב מכל משחקייה הקודמים של הסדרה, במשחק יהיה יותר אפשרויות, וגם הרגשה מעולה של משחק, המשחק הוא בין המשחקים הטובים של ז'אנר הספורט והמשחק פשוט מדהים. במשחק יהיו אוהדים מאוד גומים למציאות! לרגע חושבים שמשחקים זה במציאותבמשחק גם תוכלו לראות יותר הרבה שיתוף פעולה בין כל חברי הקבוצה, יותר מסירות, יותר מהירות, ובמשחק יהיה גם המון חידושים יפים ומעניינים שנוכל להנות מהם במהלך המשחק, במשחק יהיה עלינו הרבה אפשרויות, נצטרך להשתמש ביותר מקשים כי נוספו המון טריקים
והטריקים יהיו מאוד מציאותיים ויפים, יהיה יותר קל לקלוע אבל הלחץ משחק יהיה הרבה יותר קשה ממה שאנחנו רגילים!, בקיצור המשחק בא עם המון עליות ויש לו קצת דברים לשפר אך המשחק מאוד יפה, אגרסיבי, מותח, ומביא חשק לשחק עוד ועוד ועוד ולא לקום
את המשחק ניתן להוריד בדרכים האלו:
המשחק יהיה זמין להורדה ישירה באתר של המשחק בתשלום לשחקני המחשב!, ולמי שרוצה להוריד לקונסולות צריך לשלם בערך 20$!!.
ציון שהייתי מביא למשחק הוא 94/100
דעתי על המשחק:
המשחק מאוד יפה, מומלץ, המשחק הרבה יותר טוב מכל הקודמים לו מהסדרה, המשחק מביא לנו רוח ספורטיבית משגעת והמשחק בא עם המון שיפורים, תרגילים/טריקים חדשים, משחקיות מעולה, המשחק נחשב למשחק הספורט בין הטובים כיום, במשחק יהיה המון אפשרויות חדשות וגם במשחק יהיה דברים חדשים שמאוד יפים, אני חושב שהמשחק בא עם המון שיפורים ועלה בכמה צעדים, המשחק מאוד טוב ומומלץ ויותר הרבה כיף!, במשחק יהיה המון שידרוגים שבמהלך המשחק אנחנו נוכל לקלוע קליעות הרבה יותר יפות, המשחק יהיה משחק מאוד קשה אך יש מצבים שגם קלים, אני ממליץ לכל אחד ואחד להוריד את המשחק, המשחק פשוט משחק מעוללללה![]()
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
הכל שוכתב על ידי המשתמש -SHAI- מפורום אטרף וכל הקרדיט בא רק אליייי!
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

חשוב לציין שכל הקרדיט רק שלי!!!! הכל אני עשיתי, שכתבתי וכו" 

, המשחק יהיה עם הרבה יותר מפלצות הם יהיו הרבה יותר חזקות ויהיה קשה מאוד להשמידם!
המשחק יהיה מאתגר מאוד ומאוד חמוד לדעתי זה משחק מעולה!, המשחק יהיה גם עם יותר מפלצות, את המפלצות יהיה קשה מאוד להרוג וכל מפלצת בעלת כוח שונה, זה אומר שלכל מפלצת יש אחת שיותר חזקה ממנה, עד שמגיעים למפלצת ההכי חזקה!
, המשחק מאוד יפה ואני שחקתי בו וממליץ לכל אחד ואחד להוריד אותו! 

, ולמי שרוצה להוריד לקונסולות צריך לשלם בערך 20$!!.

ציטוט ההודעה