חחחח מי שלא יודע הייתי מורחק מפה לשבועיים בגלל איזה אשכול טיפשי בקיצור חזרתי ונראה עם זה עוד שווה את זה לחזור ולהשקיע פה
חחחח מי שלא יודע הייתי מורחק מפה לשבועיים בגלל איזה אשכול טיפשי בקיצור חזרתי ונראה עם זה עוד שווה את זה לחזור ולהשקיע פה
|
|
כה אה הרמה פה ירדה והרבה אני בסך הכול שיתפתי פעולה עם מה שהולך פה כי אי אפשר לקדם פה תפורום לשום מקום רציני בכל מקרה נראה עם יהיה לי כוח להכנס שוב לכל ה SQL כי פשוט אני יצאתי מהמעצר בית ואני יכול לצאת כבר עד 6 בערב אז אני פה פחות בכל מקרה פה ושם נפרסם איזה משהו
זה מה שאני עושה בגלל זה אני אומר שאין לי זמן אבל בערב למה לא קצת להיות פה כי בכל זאת מותר לי עד 6 בערב לצאת
פאאק שבועיים אני מרגיש שעברה שנה
כה אה גם אני ככה חחחחח כל יום נכנסתי לאטרף ואני רואה עוד אין גישה ואין חחח הזמן לא זז
קולולולולוולוולו, מברוק עליק יא עריס מברוק, מברוק עליק יא אוהוהוהו, מברוק עליק יא עריס מברוק.
ובחייאת רדו קצת מה SQLI, עזבו כלי או לא, אין אידיוט שמשאיר את החור הזה כבר....... מצד שני מתקפות שונות מצאתי בכמה אתרים גדולים (דיווחתי אז כבר סגרו) בקיצור תפתחו את הראש.
ושוב מעצר חח בטוח שרק הייתי מתווך?![]()
אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
סטפן רוברטס
And Man Created God In His Own Image
Come Out
Brod? מה אתה חש?
ברוך הבא
אתה יכול בבקשה לענות לי בהודעה פרטית אחי
מצטער אני לא עונה לפרטיות כי מפציצים אותי שם
[QUOTE=Brod`;6269739]SQLI זה כלי טוב, מתקפות שונות צריך ללמוד גבר.
אני זוכר שאמרת שמצאת פרצה בMAKO או משהו תעשה עם זה משהו גבר ותפרסם שיהיה משהו מעניין לגוון חוץ מהSQLI
, באתר של מאקו כאן:http://www.mako.co.il/Search?searchs...00290c10acRCRD
ORACLE מצאתי XSS שאם אתה מגדיר את החיפוש לפרמטרים מסוימים אתה מוצא, דיווחתי וסידרו די מהר, באתר של משרד הפנים אותו באג XSS, ועכשיו אני לומד PHP כדי ללמוד RFI/LFI.
אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
סטפן רוברטס
And Man Created God In His Own Image
Come Out
אז אפשר אולי את המסן שלך או האיסי אחי