השיא שלי 300 משחקים ם: Disabled יחד עם עוד 250 משתמשים כי סטים חסמו לי את האייפי :|
השיא שלי 300 משחקים ם: Disabled יחד עם עוד 250 משתמשים כי סטים חסמו לי את האייפי :|
|
|
לא נורא מה אני יעשה X: נשיג עוד :]
WTF
חסימת אייפי?
מה אתה סטלן איפה קפצת לי אבל אתה בטח נכנס מהאתר או משהו למה אני נכנס מהתוכנה כל יום לאיזה 15 סטימים משנה הכל ובינתיים אף אחד לא קיבל שום דבר.
מהאתר אני יודע שאפשר לזהות אייפי ואפילו להסתבך עם זה עוד יותר, פעם קיבלתי מכתב לאיזה מייל שלי לא הראשי משהו עם "נפנה לרשויות המתאימות" או משהו כזה מתי שפרצתי לאיזה אחד עם כרטיס אשראי ושלחתי לעצמי כמה משחקים בסך 150$.
נ.ב יש גם סטימים גדולים שבסוף לא מקבלים דיסייבל, אבל 300 משחקים?!! בטח אמרת כזה יוווו אני ענק אני ענק ואז חשבת קצת יותר לעומק ואז "עזוב זה בטח ישוחזר".
זה לא משנה עדיין קולטים את האייפי שלך שאתה מתחבר לסטים מה אתה חושב :|
והייתי מתחבר לאיזה 200 משתמשים כל יום ולא שיניתי אייפי אז כבר עלו פה על משהו חשוד אז הביאו לי DISABLED לכל המשתמשים שהתחברתי מהם..
אני שנים בעסק הזה וקשה לא לקבל DISABLED \ שלא ישחזרו את המשתמש
מה שאתה כן יכול לנסות במשתמשים גדולים
כנס ל Settings > Account History
אם יש כרטיס אשראי [ כמעט תמיד יש ] פשוט תמחק אותו
ותנסה להיכנס לאימייל של המשתמש אם עובד ותקח את כל הקבלות של המשחקים שהוא קנה
וואו זה ממש מלא משחקים,נייס !
הסטים הכי גדול שאני פרצתי רק עם 50 ומשהו..
נערך לאחרונה על ידי Inject; 16-10-2010 בשעה 00:44.
תפסיקו כבר להספים אז על הזין הזה
עזוב אני בכלל פחדתי ודאגתי חבר שלי אמר לי תשתמש בHIDE MY IP קיצר שטויות אני טמבל נכנסתי, אחרי זה עשו לי DISABLE למשתמש הפרטי שלי לאיפה ששלחתי את המתנות.
כתבתי להם מכתב בטענה ששלחו לי משולח לא ידוע ואני אישרתי ככה זיבלתי 3 ימים את השכל והם אמרו שזה לא יקרה שוב או שהם יפנו לרשויות המתאימות .
המשתמש לא שווה כלום, משתמשים שיש בהם 100+ משחקים, ישוחזרו בלי בעיה ע"י הבעלים שלהם.
אף אחד לא קונה 100 משחקים ושוכח את המשתמש.
היה לי גם משתמש עם 300+ אבל בתכלס זה לא משנה.