קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיווח] מה זה צריך להיות?
    על ידי .Dor. בפורום משוב
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 30-05-2011, 15:44
  2. [דיווח]. מהיום לא צריך לנסוע עם אורות בשעות היום.
    על ידי Old Lady בפורום נהיגה וכלי רכב
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 05-04-2010, 17:55
  3. תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 17-08-2009, 01:27
  4. [דיווח שטח] Camo - הטרנד הכי גדול בארה''ב. כנסו!
    על ידי GoThiCa בפורום אופנה וטיפוח
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 05-12-2008, 15:29
  5. תגובות: 36
    הודעה אחרונה: 28-11-2008, 18:52
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 30

[דיווח שטח]לא צריך את כל השיטות האלה... - עמוד 2

מורחקים
    שם פרטי
    Mary Jane
    לייקים
    0
    נקודות
    374
    משפט מחץ
    Aw Shit Nigga!

את המשפט האחרון לא בדיוק הבנתי אני חושב...
    אבל תאמין לי שבסופו של דבר, אם הבאת 2\10 או 8\10 בסופו של דבר הרי לא תז**ן את כל ה8, אלא תלך על אחת או שתיים שסבבה לך יותר מהשאר...
    לא אומר שאתה לא צודק, תמיד עדיף יותר אופציות שיהיו, השאלה אם זה שווה את זה?
    כי שורה תחתונה, בחודש האחרון בוא נגיד, כמעט כל יום הייתי עם מישהי אחרת [כן, כן, הרגע שלחתי מישהי הביתה] ולא נראה לי שעומד להיגמר לי המלאי =]

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Mr.PoTHeaD צפיה בהודעה
    את המשפט האחרון לא בדיוק הבנתי אני חושב...
    אבל תאמין לי שבסופו של דבר, אם הבאת 2\10 או 8\10 בסופו של דבר הרי לא תז**ן את כל ה8, אלא תלך על אחת או שתיים שסבבה לך יותר מהשאר...
    לא אומר שאתה לא צודק, תמיד עדיף יותר אופציות שיהיו, השאלה אם זה שווה את זה?
    כי שורה תחתונה, בחודש האחרון בוא נגיד, כמעט כל יום הייתי עם מישהי אחרת [כן, כן, הרגע שלחתי מישהי הביתה] ולא נראה לי שעומד להיגמר לי המלאי =]
    ראית בחורה ברחוב. פצצה.
    לא מועדון , אני מדגיש , רחוב.
    אתה יכול לגשת אליה ולסיים עם מספר או יותר ?
    אני לא מדבר על אם במזל הצלחת לקחת מספר , אני מדבר על זה שידעת מה אתה עושה. אפילו שהיא ביצ'ית , נראית טוב מאוד ופליירית.
    אם לא , זה מה שאנחנו מתעסקים פה ואלה המטרות שלנו.
    אם כן אז סחטיין , אתה בטח טבעי , אז שתדע שממש לא כולם ככה , זה לא בא לכולם בכזאת קלות כמו שכתבת את הפוסט הזה.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

אם כן אז סחטיין , אתה בטח טבעי , אז שתדע שממש לא כולם ככה
    דע לך שישנם המון טבעיים שלומדים את התחום ועוברים קורסים למיניהם.
    הם פשוט רוצים לדעת כיצד הם עושים את זה בכל פעם וגם לקבל שליטה על כך!
    זה שאתה טבעי ממש לא אומר שאתה יכול לדלג על התחום.

נ.ב.
    שלא נדבר על העובדה שאותם טבעיים אולי יודעים להתחיל עם בנות ולהשיג אותן אבל רובם גרועים במערכות יחסים ואינם יודעים כיצד לתחזק את הקשר, דבר שהתחום גם אותו מלמד!
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 02-10-2010 בשעה 11:45.

משתמש מתחיל האוואטר של Moonchild
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    הגדרות הן רק מילים שנועדו להפוך אותך למה שאתה, ויותר מכך, למה שאינך.

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    דע לך שישנם המון טבעיים שלומדים את התחום ועוברים קורסים למיניהם.
    הם פשוט רוצים לדעת כיצד הם עושים את זה בכל פעם וגם לקבל שליטה על כך!
    זה שאתה טבעי ממש לא אומר שאתה יכול לדלג על התחום.
    בדיוק. זה שאתה טבעי נותן לך סוגשל פור כשאתה מתחיל ללמוד את התחום, ובסופו של דבר, אתה יכול להצליח עם בחורות גם בלי ללמוד את התחום.
    אבל אתה לא יכול להצליח בתחום בלי ללמוד אותו!
    טבעי נותן לך הרבה, באמת, ואם יש לך- אתה בנאדם עם הרבה מזל!
    אבל זה לא אומר שאתה מצליח בתחום, זה אומר שאתה טבעי.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    40

אל תשכחו שרוב הטבעיים משתמשים במראה החיצוני שלהם מדי פעם , אלכוהול , פריסלקשן , מעמד חברתי שגם ככה יש להם כבר , ביטחון עצמי גבוה, DHV דרך חברים ועוד כלים שנחשבים רק "בונוס" אצל פיקאפרים ואצל הטבעיים הם הבסיס (בחיים לא ראיתי טבעי ניגש בקולד אפרוץ' מבלי לשתות לפני , או להיראות ממש טוב עד כדי כך שהבחורות בעצמן מתחילות איתו ומקדמות איתו עניינים והוא רק צריך לזרום).

למי שפתח את האשכול:
    במידה ואתה רוצה בחורה ספציפית (למשל חבר שלך הראה לך בפייסבוק איזה בחורה שהיא 9 בדירוג של 1-10 , דו מינית - מצב לשלישיה עתידית , נפרדה לפני שבוע מחבר שלה , וכמעט כל הפייסבוק מלקק לה ת'תחת) , איך היית מעדף להשיג אותה , כשאתה יודע שיש לך סיכוי של 8/10 , או סיכוי של 2/10 , ובוא נגיד שהיא מאוד ביצ'ית - מהסוג שאם אתה ניגש בשיטה שלך הם יבואו ויגידו לך "פחח למה ניראה לך ?" והולכות.

מה היית מעדיף ? סיכויי הצלחה של 8/10 או מצב של 2/10 ?
    נערך לאחרונה על ידי songoku; 02-10-2010 בשעה 14:34.

מורחקים
    שם פרטי
    Mary Jane
    לייקים
    0
    נקודות
    374
    משפט מחץ
    Aw Shit Nigga!

ציטוט נכתב במקור על ידי omri1520 צפיה בהודעה
    ראית בחורה ברחוב. פצצה.
    לא מועדון , אני מדגיש , רחוב.
    אתה יכול לגשת אליה ולסיים עם מספר או יותר ?
    אני לא מדבר על אם במזל הצלחת לקחת מספר , אני מדבר על זה שידעת מה אתה עושה. אפילו שהיא ביצ'ית , נראית טוב מאוד ופליירית.
    אם לא , זה מה שאנחנו מתעסקים פה ואלה המטרות שלנו.
    אם כן אז סחטיין , אתה בטח טבעי , אז שתדע שממש לא כולם ככה , זה לא בא לכולם בכזאת קלות כמו שכתבת את הפוסט הזה.
    בוא נגיד רק דבר כזה: קרה לא פעם ולא פעמיים שהשגתי מספר מבחורה שסתם ראיתי ברחוב, גם אחרי ששתיתי וגם אם לא שתיתי.
    אני יגיד לך גם יותר מזה, קרה מקרה [אמנם אחד בודד, אבל קרה] ששכבתי עם בחורה באותו יום שפגשתי אותה, שוב, ברחוב.

למי שפתח את האשכול:
    במידה ואתה רוצה בחורה ספציפית (למשל חבר שלך הראה לך בפייסבוק איזה בחורה שהיא 9 בדירוג של 1-10 , דו מינית - מצב לשלישיה עתידית , נפרדה לפני שבוע מחבר שלה , וכמעט כל הפייסבוק מלקק לה ת'תחת) , איך היית מעדף להשיג אותה , כשאתה יודע שיש לך סיכוי של 8/10 , או סיכוי של 2/10 , ובוא נגיד שהיא מאוד ביצ'ית - מהסוג שאם אתה ניגש בשיטה שלך הם יבואו ויגידו לך "פחח למה ניראה לך ?" והולכות.

מה היית מעדיף ? סיכויי הצלחה של 8/10 או מצב של 2/10 ?
    סביר להניח שבמקרה כזה, שיש לי סיכוי של 2\10 הייתי עוזב ועובר לבאה.
    אבל אם אני נעול על אותה אחת, בסופו של דבר היא תהיה שלי. היי, 2\10 זה גם סיכוי לא?
    ותאמין לי שזה גם אף פעם לא 2\10... במצב כזה כמו שתיארת, בחורה שיצאה מקשר רציני לפני שבוע אין דבר יותר קל מזה [זה כבר עוד כמה נקודות בונוס], אמרת דו מינית זה אומר שהיא מאוד ליברלית ופתוחה להצעות, הופ עוד נקודות, ולכל אחד יש את השיטות שלו והדברים הטבעיים שבאים ממנו שכבר מעלים את הניקוד. הרי כמעט כל בחורה לא תיצא עם מישהו שכל מה שיש לו זה רק מראה, והוא כולו נעל, או אופי חרא...

עוד משהו:
    חלק אמרו פה שאלה שזה בא להם טבעי בדרך כלל לא יודעים לשמור על המערכת יחסים שקיימת, או משהו כזה?
    בכלל בכלל לא נכון. על סמך מה אפשר להגיד דבר כזה?!
    זתומרת, אם אני לא ביישן, אני יכול לפנות לבחורה בלי שיהיו לי עיגולים בבית שחי, אני יכול לייצר נושאי שיחה בשניות, אני יכול לעשות פדיחות לעצמי בלי להרגיש טיפה מבוייש. איפה בדיוק החיסרון פה בשמירה על מערכת יחסים?! כאילו... איך כל התכונות האלה פוגעות בי במערכת יחסים רצינית, של שנתיים נגיד?

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    40

וואלה יש משהו במה שאתה אומר , אני לא מכיר אותך אז אני לא ממש יודע מה הניסיון שלך , בן כמה אתה ואיך היית עם בנות מאז ומתמיד .
    אבל אני שלחתי לך הודעה פרטית , תכתוב לי את המסנג'ר שלך , אני חושב שיש כמה דברים שאני יכול ללמוד ממך , ומי יודע , אולי אנחנו בכלל חושבים אותו הדבר וסתם מתווכחים (גם אני מאלתר כל הזמן , אבל זה יהיה מאוד יומרני להגיד שאני לא משתמש בשום שיטה).

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    0
    נקודות
    0

בוא נסכם את מה שאתה אומר .
    כי אתה מדבר שטויות לא רואה רחוק לא מסתכל מסביבך ומסתכל רק על עצמך .

אז :
    יש סוג של אנשים שנקראים Natural .
    שאלה סוג האנשים "הטבעיים" שמצליחים עם בנות ,
    ושאני מדבר על מצליחים עם בנות זה בדרך כלל שיש להם חברה פה חברה שם זיון פה זיון שם ...
    אבל יש אנשים שהם ממש לא Natural ושמזכירים להם תמילה "בנות" הם מתחילים להזיע .
    תיזכר בחנון מהכיתה שלך ? אתה רואה אותו ניגש לבחורה הפצצה בבר כמוך ?
    לא ! יש כל כך הרבה אנשים כאלה שאני רואה אותם כל יום כל יום אבל אתה סגור ומסתכל על עצמך .
    אתה אומר "אם אני ניגשתי והצלחתי אז כולם מצליחים ולא צריך את כל הבולשיט הזה" אז לא !!!!!
    יש כאלה שפוחדים לגשת ! ובוא נגיד שאיך שהוא מכריחים אותם לגשת הם כל כך מתרגשים שהם לא יודעים מה להגיד .
    בום שתיקה ... "אזזז מאיפה אתתתת ?" "אני , תל אביב .." "אה יפפה יפפה" .......
    ובמקרים הגרועים שהם קפצו מעל הפופיק בשפיץ והלכו לפצצה ! "אזז מאיפה אתת" "מה אתה רוצה? תעוף ממני אני לא במצח רוח לאפסים כמוך" תתפלא כמה בנות עושות את זה . אחרי שהוא שמע דבר כזה הוא יקבל טראומה ויפחד עוד יותר לגשת ! עכשיו מה הוא עושה .
    אז אולי הוא יגיד "בולשיט הכל אני פשוט ילך למועדון ויתחיל לרקוד עם הבחורה" הולך ומקבל פיק ברכיים , ואז מה חכם כמוך יעשה ? תלך לעזור לו ? לא ! מה לך ולו . ובטח שלא תשקיע עליו את הזמן . אז בשביל אנשים כאלה יש פיקאפ . הוא משנה את החיים שלהם במלואם ,
    מי המצב החברתי שבדרך כלל לא משהו הם סגורים פוחדים לדבר ולהגיד את מה שהם חושבים ממש משרתים ומוותרים לכל אחד בקלות עד אלפא מן ! כמו ג'יימס בונד ועוד כמה כוכבים שהדמות היא שכולם רוצים להיות לעדו ורק לדבר איתו והוא מצליח עם כל פצצה שהוא רוצה .

אז אלה שהם טבעיים באמת לא צריכים את כל הבולשיט הזה כי אפשר להשיג בנות גם בלי זה .
    יש כאלה טבעיים שהיה להם תקופת יובש או ירידה דרסטית בביטחון נכנסו לתחום הזה ויצאו פי 10 משופרים ממה שהיו כשהיו טבעיים .
    תמיד PUA יהיה יותר מצליח בכל תחומי החברה והנשים מ"טבעי" .
    PUA = Pick Up Artist .

אה וגם נזכרתי בוא נסכם כמה אתה AFC :
    1. הייתי שיכור - השתמשת באלכוהול בשביל לקבל ביטחון עצמי ואני בטוח שסופסוף אחרי הרבה זמן שלא היית עם בחורה קיבלת שפיץ ופשוט ניגשת לכל בחורה שראית בהשפעת אלכוהול ואל תנסה למכור לי .. = חכם גדול .
    2. "מפה לשם התנשקנו קצת הלכה הביתה .." - לא לקחת פלא לא לקחת כלום , התנשקתם והלכה . מה עשית פה ? גם אני יכול במועדון לרקוד עם בחורה ובסוף להדביק לה נשיקה מה שבדרך כלל קורה בלי לבזבז הרבה מהזמן שלי בדיבורים בצד כמוך ופשוט להגיד לה נהנתי וללכת .
    זה לא דבר חריג זה קורה מלללאא במועדונים . המטרה היא לסגור זיון . קיצור לא השגת כלום וגם בזבזת הרבה מהזמן שלך בשביל כלום חוץ מנשיקה = חכם גדול .
    3. "ראית בחורה אפשר להגיד מלאך יושבת על הבר אמרתי לה כמה היא יפה ושהיא לבושה טוב הצעתי לה גם עוד משהו לשתות" - עשית כל טעות שאפשר בהתחלה , אם היא זרמה אז היא ממש רצתה זין ! שהיא לא קיבלה מלא זמן ! פעם הבאה זה לא יעבוד לך תהיה בטוח או שתנסה את על מכוערת ואז זה בטוח יעבוד לך .
    אז במילים אחרות מה שכתוב במרכאות ב3 - "את כלכך יפה ואת לבושה כל כך יפה אני כזה אפס שלא מזיין רוצה אולי משהו לשתות אולי אני ינסה לקנות אותך בכסף ... רוצה אולי אני יקח אותך על הגב לסיבוב בטיילת ? העיקר שתדברי איתי .." אני גם די בטוח שאם היא כזאת יפה כמו שאתה מתאר אז היא עשתה עלייך את הטריק הידוע של "הנה עוד אפס שמחמיא לי כמו כולם ומזמין אותי למשקה וחושב שככה הוא יקנה אותי טוב נו לפחות נוציא ממנו משקה אחר כך ננפנף אותו עם מס' שגוי או לא נתקשר" ואיזה טעות גם אחרי כל הטעויות שלך נתת לה את המס' שלך ממש נתת פיניש !! תהיה בטוח שהיא לא תתקשר . ואם כן אז היא ממש ממש צריכה זין לך על זה !

מורחקים
    שם פרטי
    Mary Jane
    לייקים
    0
    נקודות
    374
    משפט מחץ
    Aw Shit Nigga!

ציטוט נכתב במקור על ידי roi2314 צפיה בהודעה
    בוא נסכם את מה שאתה אומר .
    כי אתה מדבר שטויות לא רואה רחוק לא מסתכל מסביבך ומסתכל רק על עצמך .

אז :
    יש סוג של אנשים שנקראים Natural .
    שאלה סוג האנשים "הטבעיים" שמצליחים עם בנות ,
    ושאני מדבר על מצליחים עם בנות זה בדרך כלל שיש להם חברה פה חברה שם זיון פה זיון שם ...
    אבל יש אנשים שהם ממש לא Natural ושמזכירים להם תמילה "בנות" הם מתחילים להזיע .
    תיזכר בחנון מהכיתה שלך ? אתה רואה אותו ניגש לבחורה הפצצה בבר כמוך ?
    לא ! יש כל כך הרבה אנשים כאלה שאני רואה אותם כל יום כל יום אבל אתה סגור ומסתכל על עצמך .
    אתה אומר "אם אני ניגשתי והצלחתי אז כולם מצליחים ולא צריך את כל הבולשיט הזה" אז לא !!!!!
    יש כאלה שפוחדים לגשת ! ובוא נגיד שאיך שהוא מכריחים אותם לגשת הם כל כך מתרגשים שהם לא יודעים מה להגיד .
    בום שתיקה ... "אזזז מאיפה אתתתת ?" "אני , תל אביב .." "אה יפפה יפפה" .......
    ובמקרים הגרועים שהם קפצו מעל הפופיק בשפיץ והלכו לפצצה ! "אזז מאיפה אתת" "מה אתה רוצה? תעוף ממני אני לא במצח רוח לאפסים כמוך" תתפלא כמה בנות עושות את זה . אחרי שהוא שמע דבר כזה הוא יקבל טראומה ויפחד עוד יותר לגשת ! עכשיו מה הוא עושה .
    אז אולי הוא יגיד "בולשיט הכל אני פשוט ילך למועדון ויתחיל לרקוד עם הבחורה" הולך ומקבל פיק ברכיים , ואז מה חכם כמוך יעשה ? תלך לעזור לו ? לא ! מה לך ולו . ובטח שלא תשקיע עליו את הזמן . אז בשביל אנשים כאלה יש פיקאפ . הוא משנה את החיים שלהם במלואם ,
    מי המצב החברתי שבדרך כלל לא משהו הם סגורים פוחדים לדבר ולהגיד את מה שהם חושבים ממש משרתים ומוותרים לכל אחד בקלות עד אלפא מן ! כמו ג'יימס בונד ועוד כמה כוכבים שהדמות היא שכולם רוצים להיות לעדו ורק לדבר איתו והוא מצליח עם כל פצצה שהוא רוצה .

אז אלה שהם טבעיים באמת לא צריכים את כל הבולשיט הזה כי אפשר להשיג בנות גם בלי זה .
    יש כאלה טבעיים שהיה להם תקופת יובש או ירידה דרסטית בביטחון נכנסו לתחום הזה ויצאו פי 10 משופרים ממה שהיו כשהיו טבעיים .
    תמיד PUA יהיה יותר מצליח בכל תחומי החברה והנשים מ"טבעי" .
    PUA = Pick Up Artist .

אה וגם נזכרתי בוא נסכם כמה אתה AFC :
    1. הייתי שיכור - השתמשת באלכוהול בשביל לקבל ביטחון עצמי ואני בטוח שסופסוף אחרי הרבה זמן שלא היית עם בחורה קיבלת שפיץ ופשוט ניגשת לכל בחורה שראית בהשפעת אלכוהול ואל תנסה למכור לי .. = חכם גדול .
    2. "מפה לשם התנשקנו קצת הלכה הביתה .." - לא לקחת פלא לא לקחת כלום , התנשקתם והלכה . מה עשית פה ? גם אני יכול במועדון לרקוד עם בחורה ובסוף להדביק לה נשיקה מה שבדרך כלל קורה בלי לבזבז הרבה מהזמן שלי בדיבורים בצד כמוך ופשוט להגיד לה נהנתי וללכת .
    זה לא דבר חריג זה קורה מלללאא במועדונים . המטרה היא לסגור זיון . קיצור לא השגת כלום וגם בזבזת הרבה מהזמן שלך בשביל כלום חוץ מנשיקה = חכם גדול .
    3. "ראית בחורה אפשר להגיד מלאך יושבת על הבר אמרתי לה כמה היא יפה ושהיא לבושה טוב הצעתי לה גם עוד משהו לשתות" - עשית כל טעות שאפשר בהתחלה , אם היא זרמה אז היא ממש רצתה זין ! שהיא לא קיבלה מלא זמן ! פעם הבאה זה לא יעבוד לך תהיה בטוח או שתנסה את על מכוערת ואז זה בטוח יעבוד לך .
    אז במילים אחרות מה שכתוב במרכאות ב3 - "את כלכך יפה ואת לבושה כל כך יפה אני כזה אפס שלא מזיין רוצה אולי משהו לשתות אולי אני ינסה לקנות אותך בכסף ... רוצה אולי אני יקח אותך על הגב לסיבוב בטיילת ? העיקר שתדברי איתי .." אני גם די בטוח שאם היא כזאת יפה כמו שאתה מתאר אז היא עשתה עלייך את הטריק הידוע של "הנה עוד אפס שמחמיא לי כמו כולם ומזמין אותי למשקה וחושב שככה הוא יקנה אותי טוב נו לפחות נוציא ממנו משקה אחר כך ננפנף אותו עם מס' שגוי או לא נתקשר" ואיזה טעות גם אחרי כל הטעויות שלך נתת לה את המס' שלך ממש נתת פיניש !! תהיה בטוח שהיא לא תתקשר . ואם כן אז היא ממש ממש צריכה זין לך על זה !

קראתי הכל.
    במילה אחת: פסימי / אידיוט [תבחר]
    במשפט: אתה לא מכיר אותי, לא מכיר את הבחורות שדיברתי עליהן בדיווח, אתה יכול להסביר לי עד מחר איפה טעיתי, אני מבחינתי מסופק תאמין לי, ולא ממכוערות שמתות לזין. לי נראה דווקא שאתה זה שחי בבועה שלו, כי "כל מה שלא כתוב בפורום לא עושים" אז סבבה אחי, תילך לבחורות כל החיים שלך ותגיד להן שהן נראות זוועה. לא יודע לאיזה פייטקלאב אתה הולך בשביל להשיג זיון, אני הולך למקומות טיפה יותר איכותיים ששם אני לא צריך לשחק אותה HTG [HTG = Hard To Get {גם לי מותר להמציא קיצורים} בשביל לתפוס מישהי...

עריכה: אגב, AFC?
    אה עוד עריכה:
    אז אולי הוא יגיד "בולשיט הכל אני פשוט ילך למועדון ויתחיל לרקוד עם הבחורה" הולך ומקבל פיק ברכיים , ואז מה חכם כמוך יעשה ? תלך לעזור לו ? לא ! מה לך ולו . ובטח שלא תשקיע עליו את הזמן .
    שוב, לא מכיר אותי, חי בסרט שאתה יודע הכל.
    זה שאני לא נכנס לפה ועושה F5 כל 7 שניות בשביל לבדוק אם מישהו כתב דיווח ואני יוכל לעזור לו להשיג זיון [כי אתה זיין על בטח, אולי תלווה לו כמה מספרים משלך] זה לא אומר כלום עליי. אין לי בעיה שתשפוט אותי, אני לא חבר שלך ואני גם לא מתיימר להיות, אבל אם תקרא את התגובה של זה שמעליך [זה לא הרבה להתאמץ, בדיוק 8 סנטים] אז תוכל לראות פלא!
    יום טוב
    נערך לאחרונה על ידי Mr.PoTHeaD; 03-10-2010 בשעה 20:42.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Mr.PoTHeaD צפיה בהודעה
    קראתי הכל.
    במילה אחת: פסימי / אידיוט [תבחר]
    במשפט: אתה לא מכיר אותי, לא מכיר את הבחורות שדיברתי עליהן בדיווח, אתה יכול להסביר לי עד מחר איפה טעיתי, אני מבחינתי מסופק תאמין לי, ולא ממכוערות שמתות לזין. לי נראה דווקא שאתה זה שחי בבועה שלו, כי "כל מה שלא כתוב בפורום לא עושים" אז סבבה אחי, תילך לבחורות כל החיים שלך ותגיד להן שהן נראות זוועה. לא יודע לאיזה פייטקלאב אתה הולך בשביל להשיג זיון, אני הולך למקומות טיפה יותר איכותיים ששם אני לא צריך לשחק אותה HTG [HTG = Hard To Get {גם לי מותר להמציא קיצורים} בשביל לתפוס מישהי...[/B]

עריכה: אגב, AFC?
    אה עוד עריכה:

שוב, לא מכיר אותי, חי בסרט שאתה יודע הכל.
    זה שאני לא נכנס לפה ועושה F5 כל 7 שניות בשביל לבדוק אם מישהו כתב דיווח ואני יוכל לעזור לו להשיג זיון [כי אתה זיין על בטח, אולי תלווה לו כמה מספרים משלך] זה לא אומר כלום עליי. אין לי בעיה שתשפוט אותי, אני לא חבר שלך ואני גם לא מתיימר להיות, אבל אם תקרא את התגובה של זה שמעליך [זה לא הרבה להתאמץ, בדיוק 8 סנטים] אז תוכל לראות פלא!
    יום טוב
    אני לא יגיב על זה כי אנחנו יכולים להמשיך עד מחר ...
    אבל אני חייב רק קצת להגיב על הדברים הקיצוניים !
    "תילך לבחורות כל החיים שלך ותגיד להן שהן נראות זוועה."
    בחיים לא אמרתי להגיד את זה או שאמרתי את זה .. להגיד את זה , זה AFC בתחתית .

דרך אגב אני בטוח ב100% שכולם פה יסכימו איתי שהכותרת שלך לא צודקת ונכתבה ב-"ראש קטן".
    גם התוכן . אתה לא מסתכל מסביבך ועוד פעם אתה אמרת בציטוט לתגובה שלי "אני הולך למקומות טיפה יותר איכותיים ששם אני לא צריך לשחק אותה HTG [HTG = Hard To Get בשביל לתפוס מישהי"
    עוד פעם אתה מדבר על עצמך .. שאתה מצליח עם בנות .. אז אם אתה מצליח למה אתה מפיץ שטויות כמו "לא צריך את כל השטויות האלה ?"
    דבר בשם עצמך . יש כאלה שצריכים את "השטויות האלה" .
    ודרך אגב עוד פעם אתה מבלבל את המוח בכמויות בשביל להוציא אותי לא צודק "אני לא צריך לשחק אותה HTG [HTG = Hard To Get בשביל לתפוס מישהי" אתה מדבר עם חוסר ניסיון בפיקאפ . זה שתשחק אותה HTG לא יביא לך בנות . כל הרעיון הוא להיות שונה , חברותי , מצחיק , גבר ! ממש לא לשחק אותה HTG . אפשר מפה לשם להכניס משפטים כמו "את לא הטיפוס שלי" או "גברת אני לא אשכב איתך !" אבל זה רק בשביל לקדם עניינים וזה גם תורם לאווירה הומוריסטית . מי שמשחק אותה HTG הוא בדרך כלל עם פנים חמוצות , סגור ושחצן . הוא לא ישיג כלום .
    נערך לאחרונה על ידי roi2314; 04-10-2010 בשעה 18:51.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    wna no ma name
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אם אין אנאלי , מה לי. D:

לפי דעתי Mr.PoTHeaD אתה לא צודק בזה שאתה אומר שזה חרטא ולא צריך תשטויות האלה .......
    בגלל שאני אחד שהולך לו עם בנות יוצא למסיבה עם חבר לבד כל אחד משיג 3 בחורות , 3 מספרי פלאפון ויוצאים בסופש לדייט , אבל ניכנסתי גם לתחום בגלל שזה מעניין , וזה מראה לך כמה שאתה עוד יכול להשתפר , ומה ששהבחורה אומרת ואיך לפרש את זה נכון , עזוב שאתה קולט את זה טבעי , אבל זה יותר יפה שאתה מבין את המשמעות הנכונה ..

קיצר אם הבנת אותי תמיד טוב להרחיב את הידע שלך בכל התחומים ולא להישאר סגור ולהגיד אני יודע ..!

**חשוב**
    סליחה שאני מקפיץץ אבל הייייתיי חייב להגיב פה
    נערך לאחרונה על ידי PackoV; 19-10-2010 בשעה 00:46.

משתמש מתחיל
    לייקים
    7
    נקודות
    50

דיווח נחמד, אבל כל בן אדם יכול להוציא זרימה במסיבה.
    הגדולה בפיקאפ שאתה משיג את מי שאתה רוצה, אתה לא מקבל ברקסים מאף אחת

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    wna no ma name
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אם אין אנאלי , מה לי. D:

ציטוט נכתב במקור על ידי A.L צפיה בהודעה
    אתה לא מקבל ברקסים מאף אחת
    טעות אחי , אתה מקבל ברקסים , אבל אתה גם לומד מהטעויות ולומד להנות מהברקסים האלה ..

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    40

מגניב שרואים לפי התגובות מי יוצא לשטח ומי סתם מחרטט

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    ישראל
    לייקים
    1
    נקודות
    309
    משפט מחץ
    Legalize It!

כמו שאני מסתכל על כל הפיקאפ.. זה לא ללמוד רוטינות, או ללמוד להקסים אותן..
    פשוט ללמוד לקבל ביטחון עצמי, ואת הקטע של אחד יכול.. וכמובן עם אימונים בשטח כל הזמן.. וככה לומדים לבד הכל..
    גם יכול לצאת לו מזה משהו שהוא מתרגל..(איזושהי סגירה) וגם הוא מכיר את כל הסוגים של הבחורות ולומד אותן..
    אז כמובן שעדיף אדם שמתרגל מאשר אדם שכל היום יושב ולומד אבל עדיין יש לו את "הפחד גישה"

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 02:38.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,503,270 | הודעות: 8,203,863 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect