קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. מותר להציג את עצמי?
    על ידי פרפרית בפורום דיבורים
    תגובות: 28
    הודעה אחרונה: 30-06-2010, 22:31
  2. רוצה להציג את עצמי
    על ידי corwin בפורום World Of Warcraft
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 17-05-2007, 15:20
  3. אוקי אני רוצה להציג את עצמי
    על ידי Xype בפורום Lineage II
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 28-04-2007, 18:18
  4. תגובות: 25
    הודעה אחרונה: 20-09-2006, 18:51
  5. עכשיו אפשר להציג את עצמי :)
    על ידי J0HNiE בפורום דיבורים
    תגובות: 35
    הודעה אחרונה: 20-09-2006, 13:40
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

שאלה +להציג את עצמי

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    חיים
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל שאלה +להציג את עצמי

כמו הבחור שעשה זאת לפני גם אני הייתי רוצה להציג את עצמי
    אז שלום קוראים לי cinderella man ב 17 ועכשיו הכינוי סינדרלה מן אתם בטח שואלים את עצמכם למה סינדרלה? סינדרלה הפכה מעוזרת בית לנסיכה כלומר עשתה שינוי וגם אני עשיתי שינוי וגם שואף לעשות עוד שינוי
    השינוי שעשיתי עד ליפני שינה הייתי ילד שמנמן לא כל כך מקובל חברתי ואז בחופש הגדול החלטתי ש אני לא רוצה לחיות ככה עוד אז התחלתי להתאמן בבית ובאמת תוך חודשיים ירדה הכרס בירה ובצבצו להן 6 חברות מרובעות בבטן שלי וקיבלתי קצת יותר ביטחון הייתי מחוטב ואז נפתח חדר כושר בבניין שלי אז קפצתי על ההזדמנות והתחלתי לפתח את הגוף אחרי שלושה חודשים אין מישהו בשכבה שלי שלא שם לב לגודל שתפסתי וכל זאת בעבודה קשה ללא תוספי תזונה הייתי כל כך גאה בעצמי שהביטחון שלי עלה לרמה מאוד גבוה ואז התחיל הניסיון עם המין השני
    הייתה החברה הראשונה +הנשיקה הראשונה שלי ואז אחרי יומיים נפרדנו לא הבנתי למה הייתי די שבור כל כך שרציתי לנקום בה בכך שאני אשיג בחורה חדשה בדיוק שבוע לאחר הפרידה למישהי מקובלת מהשכבה הייתה יום הולדת והיא עשתה מסיבה התחלתי עם 5 בחורות לא יודע איך עשיתי זאת לקחתי מספרי טלפון לאחר יומיים התקשרתי לבחורות לקבוע דייטים והיו אבל לא יצא כלום שוב לא הבנתי למה ושוב הייתי שבור לאחר חודש הכרתי מישהי בבית הספר שלי התחלנו לדבר בפייס וקבענו ללכת ליום הולדת של חבר משותף כל האנשים במסיבה חשבו שאנחנו זוג כי היינו ביחד ולמדתי אותה לרקוד ובסוף רקדנו slow ביחד היה לי כל כך כיף ואז שחזרנו הביתה תכננתי לחזור איתה לבד ואז לנשק אותה אבל אז כמה אנשים נדבקו אלינו ולא הרגשתי בנוח בכל ואז באותו לילה קיבלתי הזדמנות של הlife time אני והיא לבד היא אפילו סיפרה לי משהו מאוד אישי למה היא רבה עם החברה מספר אחת שלה יעני BFF אז אמרתי נכון דבר שהיא לא ספרה לחברה שלה ולידיד קרוב שלה שחזרו איתנו בכל מקרה הלילה נגמר בלי פלפל והייתי די מבואס אבל למחרת בערב קיבלתי טלפון ממנה היא שאלה אם אני רוצה לבוא ליום הולדת של ידיד שלה (מישהו שאני לא מכיר וזה פתח לי מעגלי חברה חדשים) זרמתי גם שם היינו ביחד ובסוף הערב נישקתי אותה בפה אבל היא דחתה אותי והתחילה לתרץ לאחר יומיים שוב דיברנו היא אמרה שהיא מבולבלת ולא הצליחה לישון במשך יומיים נפגשנו שוב דיברנו ומאז אנחנו מרוחקים לא מחליפים מילה אפילו שהיא לידי היא לא אומרת שלום וגם לא אני וזהו זה הניסיון שלי עם בנות

עכשיו אני מחפש דרך להצליח עם בנות וראיתי את הפורום ואני מאמין שאני יכול לעשות עוד שינוי אחד שינוי בחיים שלי אני רוצה להיות עם בנות ולמצוא לי חברה ולשנות את התדמית שנוצרה לי בקרב חלק מהחברים שלי ואני אסביר יש לי חברים יותר נכון חבר שחושב את עצמו אליל הוא אומר שהוא זיין ברזילאית בבורגס וחש מעצמו גיבור למרות שאני חושב שזה פאקינג שקר כי בארץ אין לי שיט וחבר טוב רצח שלי שהיה איתו שם אמר שהוא זיין גרמנית וגם לו בארץ אין שיט אז אני חושב שזו מין קנונייה כי לא יצא להם שם כלום אז הם אמרו בו נסגור בניינו שאני עשיתי ככה ואתה ככה ואם תגיד לאותו חבר(ש''זיין ברזילאית'') את השם שלי פלוס המילים סקס אפיל הוא יגיד לך שאני אולי כאפות אפיל ואני רוצה להראות לו ולאחרים שוואלה גם אני יכול למרות הניסיון הכושל שלי

ועכשיו לשאלה
    לחדר כושר שלי הגיעו קבוצה של שלוש בחורות מאוד חמודות ואני די חושב שהגיל שלהן נמוך משלי מה לעשות עדין לנסות לגשת? ולראות איך זה התפתח ד''א קראתי בלינקייה על משחק טיבעי זה יעזור לי נכון? או שאני אקבץ כמה שרירים וזה יעבוד טוב יותר? מקווה לתשובה לכי יום ראשון אני אראה אותן שוב ואני חושב עכשיו ש וואלה אלוקים זורק לי הזדמנות ואומר לי תתפרע!!

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם האוואטר של Kutaly
    לייקים
    85
    נקודות
    25
    משפט מחץ
    כל הטובים תפוסים, אני התגלמות הרוע! .

ברוך הבא!

בקשר לשאלות
    קודם כל, שרירים ומראה חיצוני זה דברים שיכולים לעזור לך בעיקר מבחינת ביטחון עצמי ולהרגיש טוב עם עצמך. ההשפעה של זה על פיקאפ היא אפסית.
    ציטוט נכתב במקור על ידי CinderellaMan צפיה בהודעה
    לחדר כושר שלי הגיעו קבוצה של שלוש בחורות מאוד חמודות ואני די חושב שהגיל שלהן נמוך משלי מה לעשות עדין לנסות לגשת?
    על כמה נמוך אנחנו מדברים? בנות 8?
    תיגש, תדבר איתן, תשאל... ככה תדע בדיוק.
    תתחיל איתן, מכסימום לא יסתדר.
    ציטוט נכתב במקור על ידי הרפתקאות אליס בארץ הפלאות/לואיס קרול
    "התואיל להגיד לי, בבקשה, באיזו דרך עלי ללכת מכאן?" שאלה אליס
    "זה תלוי במידה רבה לאן את רוצה להגיע." - אמר החתול

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 10:03.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect