קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 21-01-2012, 01:39
  2. הכרזה| אני רוצה להציג את עצמי
    על ידי yotamlevy בפורום דיבורים
    תגובות: 33
    הודעה אחרונה: 19-10-2011, 14:33
  3. רוצה להציג את עצמי
    על ידי corwin בפורום World Of Warcraft
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 17-05-2007, 16:20
  4. [אני רוצה להתלונן] על עצמי...
    על ידי Fantasy בפורום משוב
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 12-09-2005, 19:13
מציג תוצאות 1 עד 11 מתוך 11

אוקי אני רוצה להציג את עצמי

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    רון
    לייקים
    0
    נקודות
    41
    משפט מחץ
    http://il.youtube.com/watch?v=BCCyJkxyCNI

ברירת מחדל אוקי אני רוצה להציג את עצמי

דבר ראשון נראה לי השחקן הכי ישן פה חחחחח אני משחק 3.5 שנים מ-c1
    שיחקתי בהמון סרברים חוץ מב-retail למרות שיצא לי לשחק כמה פעמים אבל לא ב-account שלי
    הסרבר הראשון שהייתי בו קרוא לו bnb הייתי ממש noob לא ידעתי מה זה soulshot לא ידעתי איך לשנות class
    אחרי שקצת למדתי איך לשחק עברתי לסרבר שהוא c2 שקוראים לו l2 extreme שיחקתי בו עד c3 ומאז למדתי קצת יותר על lineage 2 שיחקתי עם bluetick בסרבר(איש ממש חזק מה-retail) הייתי ב-clan של האח שלי היינו ממש noobs
    שיחקנו 4 אחים באותו clan אחרי כמה זמן עברנו ל-ial2 אחלה סרבר רק הבעיה הייתה שכולם היו חזקים וידעו איך לשחק ממש טוב... אחרי כמה זמן ראינו שיש שם גם את ה-clan של bluetick אז אח שלי דיבר איתם ואז הם לימדו את כולנו איך לשחק מאז כבר התחלנו להיות ממש חזקים אחרי איזה שנה טוב היה בעיה בסרבר והיו צריכים למחוק את כל הדמויות משם אח שלי פרש ולא שיחקנו משהו כמו שבועיים בסוף אחרי שאני ועוד אח שלי חיפשנו סרברים משהו כמו 4 חודשים מצאנו סרבר טוב שקוראים לו lineage 2 revenge הוא היה c4 עם skills של c3/c4 אבל לא היה 3rd class זאת אומרת שזה היה דמו אחרי משהו כמו 2 חודשים שאני ושלושת האחים שלי שיחקנו בסרבר האח הרביעי רצה לחזור ובגדול
    אז הוא עשה donate של משהו כמו 800 דולר קיבל את כל הציוד שלו 25+ עם raid jewlery אחרי כמה זמן הגיע ה-c4 המלאה אז הוא החליט לפתוח דמות חדשה והחליף את כל הציוד בסוף אני ואח שלי עזבו את הסרבר בגלל שכולם היו donators ואז עברנו משהו כמו כל יומיים סרבר עד שעברנו ל-l2 gold ששיחקנו בו משהו כמו חודש ואז עזבנו לו l2 vendetta ומשם אנחנו עברנו ל-l2 forever ועכשיו אנחנו משחקים ב-l2 forever סרבר ממש טוב... אם אתם רוצים להצטרף כנסו www.lineage2forever.com

2. קישורים ממומנים

יפה יפה שחקן וותיק גמני וותיק אני משחק מסי2 משו כמו 3 שנים שיחקתי קצת בריטייל השרת הראשון שהייתי בו היה iso קיים עד היום שרת מפוצץ בברזילאים חחח אבל אחלה שרת אני התחלתי לשחק עם עוד חבר ולא ידענו כלום הגעתי לרמה 40 עם וורקרייר בלי לדעת מזה סולשוט בלי לדעת כלום אחרי זה כבר התחלתי להכיר אנשים והיינו 8 שחקנים מישראל ושיחקנו כולם בשרת הזה היינו משחקים עם טים ספיק ואז לאט לאט שחקנים פרשו שחקנים עברו שרתים ורק אני וחבר שלי נישארנו עוד שרת ששיקחתי בו הרבה היה פרדייס שרת של 35 איקס אחרי חודש אתה מגיע לרמה 70+ עם טופ בי גרייד אז זה משעמם ומעפן אחרי זה פרשתי מליינאייג' לחודשיים ושיקחתי גילד וורס אחלה משחק אבל אין כמו ליינאייג' ועכשיו שחזרתי אני משחק באבייס שרת 7איקס אחלה שרת אנשים סבבה אין פה דבר כזה דונייט כאילו יש אבל לא בשביל חפצים אז זה טוב...
    אמממ זה ההודדעה הראשונה שלי חחח נחמד לדעת שיש קהילה של ישראלים שמשחקים ליינאייג' רק חבל לי ליראות שכולם משחקים ב200איקס ושרתים גבוהים \:

משתמש אטרף האוואטר של CoreOxide
    שם פרטי
    אלכס
    לייקים
    0
    נקודות
    206
    משפט מחץ
    Life is a biatch, but its my biatch

אני גם קצת וותיק
    אני משחק בנתיים כמעט מ C3..
    לרוב בשרתים רוסים, כרגע אני משחק ב shock-world.com, לשעבר lineageii.ru
    אני שם SK רמה 78, סאב שלי DA רמה 68, לבוש ב TOP A
    נערך לאחרונה על ידי CoreOxide; 12-04-2007 בשעה 22:18.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    אלכס
    לייקים
    2
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    SHUT UP THE FUCK UP :)

גם אני משחק מC3 ...השרת הראשון L2X

]

כמה אנשים משחקים בשרת הזה ?
    כי אני משחק בשרת הזה http://www.fogofwar.eu ועם אמרתה שאתה מבין במשחק בשרת הזה ממש טעיתה בגלל שבשרת הזה הרוגים את הBUIM TOI14 יש כאן NOBL כאן את צריך לעשות משימות בשביל NOBL כובשים כאן טירות בפעם בשבעים יש בשרת הזה CLAN ישראלים אבל חלש לא הורגים BOSS בשרת הזה הורגים BOOS הדרגון הענק גם אדום וגם הירוק אין זה שרת לאנשים שמבינם ממש במשחק רוב אנשים בו חושבים שהם מבינים במשחק ממש אני משחק ב300XP אני יביא לך תמונת ותראה אבל עם אתה חשוב שאת מבין אז תשחק ותגל שאתה לא מבין כלום

שם פרטי
    אלכס
    לייקים
    0
    נקודות
    206
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי ido10 צפיה בהודעה
    כמה אנשים משחקים בשרת הזה ?
    כי אני משחק בשרת הזה http://www.fogofwar.eu ועם אמרתה שאתה מבין במשחק בשרת הזה ממש טעיתה בגלל שבשרת הזה הרוגים את הBUIM TOI14 יש כאן NOBL כאן את צריך לעשות משימות בשביל NOBL כובשים כאן טירות בפעם בשבעים יש בשרת הזה CLAN ישראלים אבל חלש לא הורגים BOSS בשרת הזה הורגים BOOS הדרגון הענק גם אדום וגם הירוק אין זה שרת לאנשים שמבינם ממש במשחק רוב אנשים בו חושבים שהם מבינים במשחק ממש אני משחק ב300XP אני יביא לך תמונת ותראה אבל עם אתה חשוב שאת מבין אז תשחק ותגל שאתה לא מבין כלום
    אני לא מבין אותך, זה כיף לשחק ב X300? איפה ההנאה? איפה התגמול?
    תוך שעתיים משחק אתה לבל 78, לבוש ב S, וכלם ככה.
    זה דפוק לשחק בשרת שבו כולם לבל 78, פשוט דפוק.
    בשרת עם רייטים נמוכים כשאתה מגיע ללבל 50 אתה מרגיש אל. כשאתה לבל 60 ולבוש ב B אתה בכלל עושה סלטות.
    זה הכי כיף להתעלל באנשים עם לבלים נמוכים, ואי אפשר לעשות את זה בשרת שבו כולם לבל 78.

דבר ראשון אתה לא מבין את הכיף דבר שני יש בקושי לאנשים שם S בכלל מה הכיף להתעלל באנשים לא חזקים וגם שאת נלחם ב-20 אנשים עם הCLAN שלך זה כיף וגם להורג BUIM זה כיף ובכלל עם אתה משחק בשרתים קצת XP או יותר מדי אין כיף עם ב300 XP זה לא לעלות LVL כל הזמן זה משעמים תחת ועם תשחק בשרת שאני משחק [עם יהיה לך CLAN טוב ] תוכל להורג BOOS וגם לפלוש לטירה ויש 2 BOSS הענקים טוב חבל לי להסביר לך אתה אף פעם לא תבין אם אתה לא משחק

משתמש ותיק האוואטר של seven
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Raw power is no match for true strength

ציטוט נכתב במקור על ידי ido10 צפיה בהודעה
    דבר ראשון אתה לא מבין את הכיף דבר שני יש בקושי לאנשים שם S בכלל מה הכיף להתעלל באנשים לא חזקים וגם שאת נלחם ב-20 אנשים עם הCLAN שלך זה כיף וגם להורג BUIM זה כיף ובכלל עם אתה משחק בשרתים קצת XP או יותר מדי אין כיף עם ב300 XP זה לא לעלות LVL כל הזמן זה משעמים תחת ועם תשחק בשרת שאני משחק [עם יהיה לך CLAN טוב ] תוכל להורג BOOS וגם לפלוש לטירה ויש 2 BOSS הענקים טוב חבל לי להסביר לך אתה אף פעם לא תבין אם אתה לא משחק
    אני זוכר שבזמנו התווכחתי עם אנשים על כיף של שרתים עם XP של X30 וארמור S שאפשר לקנות בחנויות.
    אבל שרתים של X300? נכון,יש כיף של סוף משחק,אבל יש גם כיף של mid-game. מה לעאזאל הכיף להגיע ל 70 תוך שעתיים (ואני לא מגזים,כי בשרתים של X35-X40 אפשר להגיע ל70 תוך יומיים אם יודעים איך לשחק) ולהיות עם הארמור הכי טוב והנשק הכי חזק במשחק? RPG זה משחק שאמור להעסיק אותך במשך חודשים,אפילו שנים על אותה דמות במטרה להיות יותר טוב.

שם פרטי
    אלכס
    לייקים
    0
    נקודות
    206
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי seven צפיה בהודעה
    אני זוכר שבזמנו התווכחתי עם אנשים על כיף של שרתים עם XP של X30 וארמור S שאפשר לקנות בחנויות.
    אבל שרתים של X300? נכון,יש כיף של סוף משחק,אבל יש גם כיף של mid-game. מה לעאזאל הכיף להגיע ל 70 תוך שעתיים (ואני לא מגזים,כי בשרתים של X35-X40 אפשר להגיע ל70 תוך יומיים אם יודעים איך לשחק) ולהיות עם הארמור הכי טוב והנשק הכי חזק במשחק? RPG זה משחק שאמור להעסיק אותך במשך חודשים,אפילו שנים על אותה דמות במטרה להיות יותר טוב.
    צודק.
    אני מהקיץ הקודם עם ה SK שלי, אני לא סתם רץ עם הרמות, אני גם משקיע מסביב, שתיהיה לי נכנסה, דברים טובים, משחק עם חברים, עם הקלאן.
    מה הכיף בלשחק שבוע, להיות רמה 78 לבוש ב S? ועוד לשחק בשרת שמלא כולו באנשים כאלה?

תשחקו בשרתים שלכים וסוים אין אתם חשובים שתם יודעם לשחק

משתמש ותיק
    שם פרטי
    רון
    לייקים
    3
    נקודות
    0

שיחקתי בסוף של C2 באקסטרים היתי חיה P: המממ עכשיו הפסקתי

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:05.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,607 | הודעות: 8,173,194 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect