דבר ראשון נראה לי השחקן הכי ישן פה חחחחח אני משחק 3.5 שנים מ-c1
שיחקתי בהמון סרברים חוץ מב-retail למרות שיצא לי לשחק כמה פעמים אבל לא ב-account שלי
הסרבר הראשון שהייתי בו קרוא לו bnb הייתי ממש noob לא ידעתי מה זה soulshot לא ידעתי איך לשנות class
אחרי שקצת למדתי איך לשחק עברתי לסרבר שהוא c2 שקוראים לו l2 extreme שיחקתי בו עד c3 ומאז למדתי קצת יותר על lineage 2 שיחקתי עם bluetick בסרבר(איש ממש חזק מה-retail) הייתי ב-clan של האח שלי היינו ממש noobs
שיחקנו 4 אחים באותו clan אחרי כמה זמן עברנו ל-ial2 אחלה סרבר רק הבעיה הייתה שכולם היו חזקים וידעו איך לשחק ממש טוב... אחרי כמה זמן ראינו שיש שם גם את ה-clan של bluetick אז אח שלי דיבר איתם ואז הם לימדו את כולנו איך לשחק מאז כבר התחלנו להיות ממש חזקים אחרי איזה שנה טוב היה בעיה בסרבר והיו צריכים למחוק את כל הדמויות משם אח שלי פרש ולא שיחקנו משהו כמו שבועיים בסוף אחרי שאני ועוד אח שלי חיפשנו סרברים משהו כמו 4 חודשים מצאנו סרבר טוב שקוראים לו lineage 2 revenge הוא היה c4 עם skills של c3/c4 אבל לא היה 3rd class זאת אומרת שזה היה דמו אחרי משהו כמו 2 חודשים שאני ושלושת האחים שלי שיחקנו בסרבר האח הרביעי רצה לחזור ובגדול
אז הוא עשה donate של משהו כמו 800 דולר קיבל את כל הציוד שלו 25+ עם raid jewlery אחרי כמה זמן הגיע ה-c4 המלאה אז הוא החליט לפתוח דמות חדשה והחליף את כל הציוד בסוף אני ואח שלי עזבו את הסרבר בגלל שכולם היו donators ואז עברנו משהו כמו כל יומיים סרבר עד שעברנו ל-l2 gold ששיחקנו בו משהו כמו חודש ואז עזבנו לו l2 vendetta ומשם אנחנו עברנו ל-l2 forever ועכשיו אנחנו משחקים ב-l2 forever סרבר ממש טוב... אם אתם רוצים להצטרף כנסו www.lineage2forever.com