אני דיי חדש פה ואני רוצה להציג את עצמי אז שלום, אני יותם. היו לי בעבר אתרים ובלוגים רבים בנושא ההתאהבות והזוגיות. גם כרגע יש לי בלוג בגוגל. אני בסך הכל בן 19 אבל כבר שנים שאני פריק של פסיכולוגיה ובעיקר של התאהבות וזוגיות. קראתי ספרים רבים כמו למשל:
* מה זאת אהבה (יורם יובל)
* כיצד לקרוא אנשים (ליליאן גלס)
* אנשים רעילים (ליליאן גלס)
* שביל הנפש
* הכימיה של האהבה
* סוד הקשר הזוגי
* סודות הפיתוי
* כוחה של שפת הגוף
* הפסיכולוגיה של הילד (מבוא לפסיכולוגיה התפתחותית)
* הקוף העירום (על תורת האבולוציה)
* הרע לכאורה (על תורת האבולוציה)
* אינטיליגנציה רגשית אצל ילדים
* איך מתמודדים עם מאניה דפרסיה
החלטתי כבר לפני כמה שנים שאני הולך עם הרעיון למשך כל חיי, ומתקדם לעבר לימודים אקדמאים שיובילו אותי לחקר התחום המרהיב של פסיכולוגיה בכלל והתאהבות וזוגיות בפרט. קראתי כמובן ספרים נוספים אבל נתתי כאן את העיקריים מכל נושא שהתעניינתי בו. קראתי בנוסף מאמרים רבים בנושאים הללו. בנוסף עשיתי לא מעט עבודות על הלן פישר (הידועה ביותר בתחום ההתאהבות והזוגיות). חלק מהעבודות היו לבית הספר (בזמנו) וחלקן היו לתחביב (בעיקר אחרי שסיימתי ללמוד בבית הספר).
השקעתי כספים רבים בפרסום הבלוג האחרון שלי (בקישור למעלה). וכמו שאתם בטח יכולים לתאר לעצמיכם פרסום יכולה להיות הוצאה לא קטנה עם מעט מאוד תוצאות. כך או כך החלטתי להפסיק להשקיע בפרסום שלו, מה שגם אומר שלהמשיך ולפרסם שם פוסטים יכול להיות מעט בזבוז זמן אם אין מי שיקרא אותם. למרות כל זאת קשה לי לוותר על התחביב הזה, ולכן, בחיפושיי אחר מקום נוסף לסיפוק הצורך הבלתי נשלט שלי לעזור לאנשים בתחומים שאני לומד עליהם, הגעתי לכאן.
אז בשורה התחתונה אני פה (בפורום מתבגרים ותגברים) נכנס באופן יומיומי כדי לעזור לכל מי שצריך עזרה, או רוצה עוד חוות דעת על משהו בחייו. שיהיה לכולנו יום מקסים, ומצפה לראותכם בפורום מלב אל לב או בפרטי.

ציטוט ההודעה

ספוילר: