נערך לאחרונה על ידי 1 1; 20-10-2010 בשעה 20:47.
|
|
לא נראלי שזה קשור לפה.
לדעתי זה בכלל לא שיר שמאלני....
שיר סבבה
תגידי לי תגידי מה ממני את רוצה רוצה אלייך שוב ילדה ויש לי בשביל מה נכון שלא הייתי לך הגבר שכבש חכי לי את עוד רגע קט הלב שלי חלש....
שמאלנים, לא שומע שירים שלהם.
ולא היו צריכים להרוג את רבין, רק להוריד אותו מהתפקיד שלו כי הוא היה מטומטם ביותר, אם הוא היה עוד חי אני הייתי עכשיו בלי בית וגם עוד מלא אנשים, והערבים היו חוגגים על השטחים שלנו.
אה וידוע לכם שרבין שלח לערבים ספינה ענקית עם נשקים והם משתמשים בהם עד היום ? כך שרבין אחראי למותם של מלא אנשים.
חחחחח אם אתה לא בעד מסירת שטחים, ואתה בעד שלום, למה היית רוצה שרבין יהיה ראש ממשלה?
רבין הרס הרבה דברים, זה לא בסדר שהרגו אותו, אבל זה לא אומר שהוא היה ראש ממשלה טוב .
למה? בזכותו יש שלום עם ירדן ומצרים. אם לא היה שלום איתם אז זה לא היה טוב. במיוחד מצרים שיש לה צבא ענק. אז אולי תמורת שלום עם מצרים היינו צריכים להחזיר סיני, אבל זה לא מקום קדוש כמו ירושלים וזה גם לא היה חלק מארץ ישראל, ישראל כבשה אותו במלחמת ששת הימים, ואז החזירה אותו תמורת שלום. אני אומר שבטוח רבין היה מוצא דרכים לשלום, כי אף אחד לא האמין שיהיה לנו שלום עם ירדן או מצרים והנה יש לנו, והשלום לא חייב להיות תמורת שטחים, יש עוד דברים.
אין לכם טקס בבית ספר או משהו?